Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ErKeKlErİn KaDıNlArDaN rİcAsIdIr :D (1 Kullanıcı)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
* Pembe dizilerdeki sahte aşk nağmelerini bizden duymaya çabalamayın çünkü onlar gerçekten rol yapıyor ve kabak bizim başımıza patlıyor.
* Bir SMS gönderdiğiniz zaman ilk 10 saniyede cevap gelmeyince ikinci SMS'te "Orda mısın???" diye sormayın. Kesinlikle oradayızdır..!
* Mağazada gelinliklere bakıp "Aaaa ne güzeeel" dediğinizde onun bizim için bir anlamı yoktur. Bizi duygusuzlukla suçlamayın. Gelinlik sadece kızların hayalidir erkeklerin değil!!!
* Çoğu erkek ısrardan ve bir şeyi ikinci kez duymaktan nefret eder; mutlaka ilk söylediğinizi anlamışızdır ama işimize gelmiyordur, lütfen bize geri zekalı muamelesi yapmayın.
* Alışveriş yapmak hiç zevkli değildir ve asla zevkli olmayacaktır.
* 'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmiyor olsak yanınızda bir saniye bile durmayız.
* Eğer farkında olmadan 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle diğer anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın.
* Biz farklı anlamlar taşıyan dolaylı, mecazlı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin ve bizi yormayın.
* Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız ki büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruzdur.
* En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: 'En kolayını seç'. Bizden komplike şeyler beklemeyin.
* Erkekler genelde sadece ana renkleri görürler.
Sarımsı Yeşil, Açık Yeşil Likör yeşili, Çimen Yeşili, Kireç Yeşili, Yay Yeşili, Orta Deniz Yeşili
Yukarıda saydıklarınız vallahi hepsi yeşil işte..! Lütfen bizi zorlamayın..?
* Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını bilmiyoruzdur lütfen sormayınız ayrıca uyum diye bir şey yoktur ve sırf uyum için giyeceğiniz şeyleri 1 hafta önceden tasarlamanız tamamen sizin takıntınızdır.* Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok!!!' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin.
* Canım sıkılıyor hiç dışarı çıkmıyoruz hep evdeyiz farkındamısın diye sormayın farkındayızdır. Sadece nereye gitmek istediğinizi söyleyin bizi yormayın...

NOT: Bunu tanıdığınız tüm kadınlara yollayın; bir kere de olsa erkekleri anlasınlar. Mümkün olduğu kadar çok erkeğe de yollayın ki, onlar da yalnız olmadıklarını bilsinler.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten tüm erkekler böylemidir acaba eğer böyle iseler çok sıkıcılar en azından benim tanıklarım böle değil

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu

gerçekten tüm erkekler böylemidir acaba eğer böyle iseler çok sıkıcılar en azından benim tanıklarım böle değil

erkeklere ve evli bayanlara sormak lazım:) benim tanıdıklarımın çoğu anlatılanlar gibi.

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
Erkek sadece denileni yapacak bir robot gibi göstermişsin.Ne yani kadın birazda olsa cilve falan yapamayacak mı?

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
:):):) erkeklerin böyle oldugunu anlamak için evli olmaya gerek yok vallhı erkek kardeşlerimden babamdan bilirim hakıkaten hepsi dogru

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

Erkek sadece denileni yapacak bir robot gibi göstermişsin.Ne yani kadın birazda olsa cilve falan yapamayacak mı?

değerli mervenur cilveleri eklemedim:),artık onu da erkekler biraz düşünsün ama değil mi?

selam ve baki dualarımla..​

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
buzdolabi gibi.. oyleyseler yandik..

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
bu ara fazla erkek-kadın muhabbeti dönmeye başladı.Hayırlısı...

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

bu ara fazla erkek-kadın muhabbeti dönmeye başladı.Hayırlısı...

herzaman ki gündemdeki konu bu.
ben sadece böyle bi konuyu paylaşmak istedim;zaten ilk kez kadın-erkek hakkında konu açtım.hoş geldi ve gerçekçi geldi,o nedenle paylaştım..

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu ebeden daima

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu ebeden daima

herzaman ki gündemdeki konu bu.
ben sadece böyle bi konuyu paylaşmak istedim;zaten ilk kez kadın-erkek hakkında konu açtım.hoş geldi ve gerçekçi geldi,o nedenle paylaştım..

Sanki bu ara çok sık görür oldum,dikkatimi çekti.Size karşı yada başkasına karşı bir eleştiri değil.Yanlış anlamayın lütfen..

Selametle kalın...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Bir erkek olarak büyük bir çoğunluğu daoğru olabilir,ama asla BUZDOLAP lığı kabul edemem.O herkeste aynı değildir.Şunuda söyleyim;bana yanaşan yandı demektir.

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
Bir erkek olarak büyük bir çoğunluğu daoğru olabilir,ama asla BUZDOLAP lığı kabul edemem.O herkeste aynı değildir.Şunuda söyleyim;bana yanaşan yandı demektir.

anlatilanlardan bu ozelliklere bakarak ilk olarak bu kelime aklima geldi.. sohbet olmassa ne onemi varki... ne onemi varki kendi havasindaysa ... sizce alaka olmayan bir evlilik yururmu...

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

yanmak kelimesinin çok değişik anlamları olabilir:) ama iyi yönde düşünerek;
yorumun için teşekkür ederim.
SELAM VE BAKİ DUALARIMLA.

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
anlatilanlardan bu ozelliklere bakarak ilk olarak bu kelime aklima geldi.. sohbet olmassa ne onemi varki... ne onemi varki kendi havasindaysa ... sizce alaka olmayan bir evlilik yururmu...

yürüyor kardeşim neden yürümesin ki bal gibide yürüyor!

çünkü kadın mecbur katlanmaya kadının gidecek yeri yok evden gelinlikle çıkmış anca kefenle geri dönebilir çünkü maddi kaynagı yok çünkü elinden tutan yok çünkü ona sahip çıkan yok işte bu yüzden böyle evliliklerden milyon tane var ama hala yürüyor!

ve görücü usulü aslında daha uzun sürüyor diyorlar ben buna katılmıyorum görücü usulü dogrudur uzun sürer ama kadın mecburiyetten katlandıgı için uzun sürer gidin şu görücü usulüyle evlenenlere sorun ben şahsen kendim sormuşumdur eğer ki maddi olanakları olsa biran kocalarının yanında durmazlar.
katlananlar çocuk için ve mecburiyetten katlanıyorlar!..

inşAllah dediğimi anlatabilmişimdir..

Allah'a Emanet olun..

vesselam...

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
s a ...
bence erkekler kadından tek bir şey ister oda biraz sevgi biraz tebessüm bunları veren bir kadın erkek için çok özel ve değerlidir.....işine gelmediği zaman başım ağrır der.gönlü olmadığı zaman en küçük şeyden dırdır çıkarır. bizler kadından çok şey istemeyiz.biraz tebessüm biraz sevgi o bizlere yeter....

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

s a ...
bence erkekler kadından tek bir şey ister oda biraz sevgi biraz tebessüm bunları veren bir kadın erkek için çok özel ve değerlidir.....işine gelmediği zaman başım ağrır der.gönlü olmadığı zaman en küçük şeyden dırdır çıkarır. bizler kadından çok şey istemeyiz.biraz tebessüm biraz sevgi o bizlere yeter....

ah kadınlar..çocukları olunca,erkekler 2. plana düşer bir süre.erkekler hep ilgi isterler,biraz ilgi en az seviyeye düştü mü,değerini kayıp mı eder,değeri mi azalır?annelik duygusu,kocaya olan duyguları geriye mi iter?bu soruların cevabını ancak yaşayanlar bilir:)malesef evlilik hayatında saygı-sevgiden önce gelirse daha faydalı olur inşallah..
SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer farkında olmadan 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle diğer anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın :) :)

güzel paylaşım olmuş sağol

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
eline emeğine sağlık kardeşim çok hoş bir yazı olmuş

gerçekten erkeklerinde insan olduğunu unutmamalı , çok üstlerine gidip sıkmamak gerektiğini düşünüyorum...bir bayanın bir erkeğe sevgiyle,hoşgörüyle ve tebessümle yaptıramayacağı şey yoktur sanırım...

selam ve dua ile kalın...

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
hersey karsilikli yeterki iki tarafta uyumlu olsun.. biz bayanlar eslerimizi bazen bebek gibi bazende hocamiz gibi gormeliyiz.. onlarda bize hani forumda guzel bir yazi vardiya esinin icindeki kuuck kizi gor diye heh oyle tutmalilar.. ayrica zaten islami sartlara uygun peygamber efendimiz euyuldugunda ne guzel bir yuva olur.. gerci ben bu zamanda cok ta olabilecegine inanmiyorum ama belki binde bir ve ne mutlu onlara.. robotlar cikmadan biz robotlastik aslinda.. sevgi gibi guzel duygulari olduruyoruz.. ve kendimizden birer insan yigini kaliyor ... bencillik vs vs vs ... ahir zamanin alametleri olsa gerek...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt