Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ERKEKLER NE BEKLER (1 Kullanıcı)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
RE: ERKEKLER NE BEKLER

S.A.
ŞİMDİ BAKUN, PEN KENDUMA LAF ETTURMAM, HELE 3-5 TENE PAÇIYA ASLA,
ŞİMDİ DERDUNUZU AÇIK AÇIK SÖYLEYUN, PİRDE SAVAŞ AÇANLAR AÇIKLASUN Kİ, ARAYA KİMSE KAYANAMSUN. PENDEN SÖYLEMSU.
K.S.E.O.

miyase

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A.
ŞİMDİ BAKUN, PEN KENDUMA LAF ETTURMAM, HELE 3-5 TENE PAÇIYA ASLA,
ŞİMDİ DERDUNUZU AÇIK AÇIK SÖYLEYUN, PİRDE SAVAŞ AÇANLAR AÇIKLASUN Kİ, ARAYA KİMSE KAYANAMSUN. PENDEN SÖYLEMSU.
K.S.E.O.
AHADA UŞAK CELMİŞ,YA SEN 3-5 DEYP ÇİMİ KÜÇÜMSÜYON BAKAYUM,BİZİM DERDUMUZ YOK,SİZİN VAR,ELEKİ,SEN DEÇİ BEN PES ETTUM BIRAKACAĞUM
DE BAKAYUM..

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

sizin derdiniz yoksa, bizimde derdimiz yok, gel boşu boşuna kardeş kanı dökülmesin.
k.s.e.o.

miyase

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
sizin derdiniz yoksa, bizimde derdimiz yok, gel boşu boşuna kardeş kanı dökülmesin.
k.s.e.o.
PES ETTİM DİYOSUN YANİ TAMAM PAÇİLER BU İŞ BURDA BİTMİŞTİR
****ZAFER BİZİMDİR****
TAMAM ANLAŞTIK KARDEŞİM...;)

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

miyase yazdı:
zarife_76 yazdı:
PES ETMEYIN ARKANIZDAYIM!!!
YA SEN NEDİYORSUN ZARİFE KARDEŞİM NE PES ETMESİ,ONLAR KAÇTIBENDE BIRAKTIM,İYİ ETMİŞMİYİM,BU ARADA UŞAKLAR HAREKETE GEÇERSE GELİN HA,GERÇİ BEN TEK BAŞIMADA HALLEDERİM AMA,BÜTÜN PAÇİLERİ BEKLİYORUM;)
SELAMETLE

dogru sen tek basina halledersin, eger yardim istersen buralardayim:D:D

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

BOŞ VERİNYA ONLAR HERŞEYİ İSTİYORLAR.AMA İSTEDİKLERİYLE KALIYORLAR.

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

Ahmed_1907

Kayıtlı Kullanıcı

ne oluyor arkadaşlar yav bu arkadaşlarımız demekki çevrelerinde hep öyle erkekler görmüşler ondan bu kadar dertliler. Madem bu kadar çok şey istiyoruz ki (ben de yeni öğrendim bunları istediğimi) bu özelliklerin çoğuda arkadaşlarımızda olmayacağına göre evlenmesinler. Allah'ıma binlerce şükür bana sadık bir karım var.

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

Ahmed_1907 yazdı:
ne oluyor arkadaşlar yav bu arkadaşlarımız demekki çevrelerinde hep öyle erkekler görmüşler ondan bu kadar dertliler. Madem bu kadar çok şey istiyoruz ki (ben de yeni öğrendim bunları istediğimi) bu özelliklerin çoğuda arkadaşlarımızda olmayacağına göre evlenmesinler. Allah'ıma binlerce şükür bana sadık bir karım var.

kardesim espiri yapiyoruz burda, laf olsun diye anlicaaanB)

Ahmed_1907

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
zarife_76 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
zarife_76 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
kendilerine robot alsınlar o zaman....

ONA BIR KULP TAKARLAR:D:D:D
SANKİ KENDİLERİ DOKUNULMAZLARYA BİDE BİR ŞEYLERDE İSTEMEYİ BİLİYORLAR.VALLA BEN SİNİR OLUYORUM HA...

hele bir evlen asil o zaman macera basliyor!!!!!:D:D:D(yoksa evlimisin)
ALLAH KORUSUN NE EVLİSİ.AMAN İSTEMEMDE.AMA BÖYLE SANKİ KENDİLERİ ÇOK GÜZEL HERŞEYİ YAPIYORLARYA ONDAN SONRA YOK ŞÖYLE YAP YOK BİLMEM GÜNEŞİ ELİME VER AYI İNDİR GÖKTEN OLDU BAŞKA...
Arkadaşlar bana kalırsa çevrenizdeki erkekler hep ailesini ezmiş ve sizde öyle bir izlenip bırakmış bana kalırsa hiç evlenmeyin tamammı benim Allah'a şükür bana inanan ve güvenen bir karım var biz çok mutluyuz Allah'ım herkese hayırlısını versin.

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
yorumları okudumda tam bir fiyasko gerçekten!

yahu Saliha Bir Kadın zaten bu istekleri kendisi yapar erkeğin istemesine gerek kalmadan..

Saliha kadın o durki kocası kendisine baktıgında huzur bulur .
Saliha kadın o durki kocasına itaatte kusur etmez.
Saliha kadın o durki kocasının isteklerini severek isteyerek yerine getirir.
Saliha kadın o durki kocasının gönlünü almadan uyuyamaz..
Saliha kadın o durki kocasını severe ve sayar..

"Dünya bir Metadan(eşyadan)ibarettir.Bu dünyanın En hayırlı nimeti Saliha bir Kadındır"(hadisi şerif)

Saliha kadın her erkeğe nasip olmaz bu nedenle erkek saliha kadın buldumu zaten o söylemeden bu istekleri yerine gelir..

ne mutlu o erkeğeki Saliha kadınla evlenir..

ne mutlu o kadınaki Saliha kadın olmaya gayret gösterir.

ama görüyorum ki forumdaki bayan zümreleri feministlerin yaklaşımlarını sergileyip asi davranıyorlar şimdiden gösteriyorlar ki ileride kocalarına itaatsizlik yapacaklar...

zaten bu yüzden evlenecek kadın çok az bu devirde bir erkek eğerki Saliha bir kadın istiyorsa bence hiç aramasın çünkü çok nadir bulunur böyle kadınlar..

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
Erkekler Ne Bekler?
Bir erkek neyi bekler?(Saliha Kadını)
Gerçek bir kadın bekler,(Saliha Kadın anca Gerçek Kadındır)
Annesinin beslediği gibi onu besleyen(Saliha kadın zaten evinde yemeği aşı eksik etmez kocasını beslemesi onun için zor olmaz)
Evini temiz,pak ve sıcak tutan(saliha Kadınının evi zaten her daim temiz ve sıcaktır huzur kokar)
DIR dırnedir bilmeyen,(Saliha kadının lugatında Dır Dır olmaz zaten o kocasına karşı sesini bile yükseltmez)
Paranın kıymetini bilip alışveriş etmeyen(saliha kadın tasarruflu ve iktisatlı olur zaten bunun bilincindedir)
Bütün gün çalışıp,Saliha Kadın bütün gün çalışır çocuklarının terbyesi evin düzeni için çalışır)
Bütün gece dans edebilen,(saliha kadın gerektiğinde kocasına vakit ayırır isterse dansta eder sonuçta kocası onun helali oda kocasının helalidir)
Ve asla HAYIR! demeyen(bir haksızlık ortada yoksa kocası ona haksız ve olumsuz bişey teklif etmediği müddetçe tabiki helal olan herşeye Saliha Kadının tereddütsüz vereceği tek cevap Evet olur.)
Asla başı ağrımayan;(baş agırması mazeret değildir ve Saliha Kadın kocasını hayalen bile harama daldırmayacağı için Başı falanda agırmaz başım agrıyor kelamları tamamen feminizm kelamlarıdır)
Ve her zaman tedbirli,(saliha kadın tabiki her zaman tedbirlidir)
Yalnız kendisini sevecek(saliha kadın zaten bir tek kocasını sevebilir harama bakmaz kocası onun helalidir bir tek sevgisini kocasına verebilri zaten.)
VE şımartacak bir kadın...(saliha kadın tabiki kocasını gerektiğinde şımartacak onunla ilgilenecek)

.....BEKLER....daha çoook bekler...

Evet Erkek bekler bu özelliklere sahip Saliha gerçek bir mümine kadın bekler.

ama bazı cahil feminizm zümresi kadınlar bunu anlayamazlar..

ve zaten onlar Saliha Kadın olma şerefide nail olamazlar..

bu feminizm kokan bir konuyu nasılda buraya açıp paylaşıp sonrada bunun üzerinden içinizdeki gizli kalmış feminizm duygularını dışa vurmuşsunuz.

işte kendiniz kendi kazdıgınız kuyuya böyle düşüyorsunuz..

Allah affetsin sizleri unutmayın feminizm bir fitnedir o fitneye kapılmayın..

Saliha Kadın olmaya Çalşın..

vesselam...

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
her iki tarafta ayni bence ama böyle mükemmeliyetci olursa hekes çooook bekler ne deyim...selametle...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Evet Erkek bekler bu özelliklere sahip Saliha gerçek bir mümine kadın bekler.

ama bazı cahil feminizm zümresi kadınlar bunu anlayamazlar..

ve zaten onlar Saliha Kadın olma şerefide nail olamazlar..

bu feminizm kokan bir konuyu nasılda buraya açıp paylaşıp sonrada bunun üzerinden içinizdeki gizli kalmış feminizm duygularını dışa vurmuşsunuz.

işte kendiniz kendi kazdıgınız kuyuya böyle düşüyorsunuz..

Allah affetsin sizleri unutmayın feminizm bir fitnedir o fitneye kapılmayın..

Saliha Kadın olmaya Çalşın..

vesselam...

aynen katılıyorum.sakın hata yapıp evlenmesinler bu feministlerle.

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
ohohoh maaşallah ne laflar dönmuş yahu:)
biz çok beklermişiz:)
Allah cumlemızın hakkına hayırlısını ve helalını nasıp etsin inşallah..
Allah ikiyüzlülerden,yalancılardan,sözünden dönenden korusun inşalah...

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
“İnsanın insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadının kocasına secde etmesini emrederdim.(Hadisi şerif)

Bu konuya yorum yapmazlar güya bu forumun aslanları ama biz bir konu açınca herkes üşüşür hadi gelsenize..!

Bu konuya emeğine saglık bile denmez tamamen iğrenç feminist yazısıdır!

Başkada bişey değildir!

işte bizim kadınlarımız öyle hale gelmişlerki artık bu yazılara itiraz bile etmiyorlar.

ben en azından bir kadından burda çıkıp bu yazıyı eleştirmesini beklerdim
"siz ne diyorsunuz bizim kocamıza itaat etmemiz lazım" demesini beklerdim..

ama görüyorum ki bir tane bile böyle diyen yok..

buda gösteriyorki bugün bizim ahlaki yozlaşmamız sebebpsiz değil bugün liselerde olan bitenler sebepsiz değil hepsi işte burdan kaynaklanıyor..!

bugün bu yazılara sen tepki koymazsan yarın öbürgün saglam bir evlat yetiştiremezsin o evladında sağlam evlilik yapamaz.

artık öyle hale getirdilerki "Kocanın Hakkı diye bişey kalmadı resmen"

bu Kocaların hakkını ödeyemen kadınlar nasıl can verecekler ben çok merak ediyorum.

Feministlik islam için en büyük fitnelerin başındadır bu tuzaga düşmeyin..

vesselam..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt