Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hmmm, sanırım bir önceki mesajımda biraz anlatım bozukluğu yapmışım, özür dileyerek düzeltiyorum ve hakkınızı helal etmenizi diliyorum...
İfade etmek istediğim şey; hanımlarla ilgili söz konusu yaptığımız ifadenin bu sitedeki tüm hanım kardeşlerimiz ile ilgili olmadığı onları tenzih ettiğim şeklindedir...
Lütfen yanlış anlaşılmaya yol açan ifademi mazur görün...
Hmmm, sanırım bir önceki mesajımda biraz anlatım bozukluğu yapmışım, özür dileyerek düzeltiyorum ve hakkınızı helal etmenizi diliyorum...
İfade etmek istediğim şey; hanımlarla ilgili söz konusu yaptığımız ifadenin bu sitedeki tüm hanım kardeşlerimiz ile ilgili olmadığı onları tenzih ettiğim şeklindedir...
Lütfen yanlış anlaşılmaya yol açan ifademi mazur görün...
aleyküm selam
lütfen yanlış anladığımızı sanmayın
biz burda bir aileyiz
sizin ve diğer kardeşlerimin ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyoruz
yazdıklarımızın hepsi şakaydı
selametle kalın....
aleyküm selam
lütfen yanlış anladığımızı sanmayın
biz burda bir aileyiz
sizin ve diğer kardeşlerimin ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyoruz
yazdıklarımızın hepsi şakaydı
selametle kalın....
İşte bu siteyi bunu için seviyorum, anlayış, sevgi, muhabbet ve nükte bir arada...
Allah razı olsun...
Yukarıdaki açıklamalarım elbette sizin muhabbet ve anlayışınıza karşı değil, sadece siteye girmesi ve bu mesajları okuması muhtemel değerli misafirlerimizin bizleri doğru anlamasına yöneliktir.
İşte bu siteyi bunu için seviyorum, anlayış, sevgi, muhabbet ve nükte bir arada...
Allah razı olsun...
Yukarıdaki açıklamalarım elbette sizin muhabbet ve anlayışınıza karşı değil, sadece siteye girmesi ve bu mesajları okuması muhtemel değerli misafirlerimizin bizleri doğru anlamasına yöneliktir.