Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

erkek çocuğu için isim arıyorumm...:) (1 Kullanıcı)

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
S.A arkadaşlar yakında ALLahın izni ile anne olacağım inşallah.. yalnız isim bulmak konusunda çok zorlanıyoruz... bizlere yardımcı olursanız.. çok sevineceğiz.. ALLAH RAZI OLSUNN.. SELAM VE DUA İLE...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
as ablam benim çok sevdiğim üç isim var
taha
bilal
mirsat
bu üç ismi çok seviyorum
taha sure adı kuranda
bilal ezan okuyan müslüman sahabenın adı
mirsat ise kuranda gecen tam bilmiyorum ama nebe suresınde gecen bi isim

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
yusuf
göktuğ
emre
furkan
istemihan

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
taha
bilal
mirsat
bu üç ismi çok seviyorum
taha sure adı kuranda

yusuf
göktuğ
emre
furkan
istemihan
çok teşekkür ederim arkadaşlar... ALLAH RAZI OLSUNN..

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardesım...
tuğra
kerem
harun..

ben de kocaeli'de okuyorum:)
neresındensınız?mahsuru yoksa

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
taha
bilal
mirsat
bu üç ismi çok seviyorum
taha sure adı kuranda

selamün aleyküm,ben de oğluma taha ismini koymayı düşündüm.ama bir arkadaşım manası tam bilinmediğindenkonmasının uygun olmadığını söyledi.

ben de yusuf,ibrahim,kerem isimlerini severim.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,ben de oğluma taha ismini koymayı düşündüm.ama bir arkadaşım manası tam bilinmediğindenkonmasının uygun olmadığını söyledi.

evet tam manası bilinmiyo ama seviyorum beni çok etkiledi

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
evet hz.ömer sanırım o idi müslüman olmadan önce kardeşi bu sureyi okuyodu bu sureden sonra etkilendi ve müslüman oldu

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
S.A arkadaşlar yakında ALLahın izni ile anne olacağım inşallah.. yalnız isim bulmak konusunda çok zorlanıyoruz... bizlere yardımcı olursanız.. çok sevineceğiz.. ALLAH RAZI OLSUNN.. SELAM VE DUA İLE...
öyle mi çok sevindim. Allahım sağlıklı bi şekilde doğsun inşallah.

inşallah hayırlı kolay doğumlar dilerim.

ben de eren ,harun, salih, ebrar, eymen, haktan, hüseyin, yusuf, fatih, kaan, alperen isimlerini seviyorum.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam,taha konusuna girince seni tebrik etmeyi unuttum.inşALLAH sağlık,sıhhatle yavrucuğunu kucağına alırsın.Rabbim hayırlı,kolay,sağlıklı kavuştursun sizi.benim de 5 aya yakın oğlum var.erkek bebekler gazlı oluyor.inşALLAH senin ki olmaz da.
doğduktan sonra sana yardımcı olmak isterim.aklında olsun.Allah'a emanet ol yavrucuğunla.

aydin25

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim ALLAH herşeyden önce hayırlı ve saglıklı bir evlatversin vatana ve dininebaglı bir evatyetiştirmeyinasipetsin ismegelince YUSUF ALİYÜLKEBİR HASAN HÜSEYİN HAMZA SELAM DUAİLE

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardesım...
tuğra
kerem
harun..

ben de kocaeli'de okuyorum:)
neresındensınız?mahsuru yoksa

evet hz.ömer sanırım o idi müslüman olmadan önce kardeşi bu sureyi okuyodu bu sureden sonra etkilendi ve müslüman oldu

öyle mi çok sevindim. Allahım sağlıklı bi şekilde doğsun inşallah.

inşallah hayırlı kolay doğumlar dilerim.

ben de eren ,harun, salih, ebrar, eymen, haktan, hüseyin, yusuf, fatih, kaan, alperen isimlerini seviyorum.

aleyküm selam,taha konusuna girince seni tebrik etmeyi unuttum.inşALLAH sağlık,sıhhatle yavrucuğunu kucağına alırsın.Rabbim hayırlı,kolay,sağlıklı kavuştursun sizi.benim de 5 aya yakın oğlum var.erkek bebekler gazlı oluyor.inşALLAH senin ki olmaz da.
doğduktan sonra sana yardımcı olmak isterim.aklında olsun.Allah'a emanet ol yavrucuğunla.

aleykümselam kardeşim ALLAH herşeyden önce hayırlı ve saglıklı bir evlatversin vatana ve dininebaglı bir evatyetiştirmeyinasipetsin ismegelince YUSUF ALİYÜLKEBİR HASAN HÜSEYİN HAMZA SELAM DUAİLE

herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimm...Allah razı olsunn hepsi çok güzel isimler.. eymen ve kerem isminde gidip gelmekteyimm..selam ve dua ile...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
1 haftalık yiğenim var bilirim isim aramanın zorluğunu.......biz ebrar doğan koyduk adını
....enfal....ebrar....bahri........arda........behlül...........beytullah......seyfullah.emrullah.........feyzullah.........vb.....

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
Osman AFFAN ve Musab isimleri favori isimlerimdir,taviye ederim...

evet çok güzel isimler teşekkür ederim..

1 haftalık yiğenim var bilirim isim aramanın zorluğunu.......biz ebrar doğan koyduk adını
....enfal....ebrar....bahri........arda........behlül...........beytullah......seyfullah.emrullah.........feyzullah.........vb.....
kesinlikle öyle sanki bütün isimler kötü ve sizin bebeğiniz okadar değerliki hiçbir isimi beğenemiyorsunuz... bunlarda çok güzel isimler teşekkür ederimm...
selam ve dua ile...

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşlerim 09.09.2009 da bebeğimi kollarıma aldım Allahın izniyle.. dualarınız ve güzel dilekleriniz iiçin tekrar teşekkür ediyorumm oğlumun adını AKİF EYMEN koyduk.. (gaz sorunu yaşayanlar yardımcı olursa sevinirimm)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşlerim 09.09.2009 da bebeğimi kollarıma aldım allahın izniyle.. Dualarınız ve güzel dilekleriniz iiçin tekrar teşekkür ediyorumm oğlumun adını akif eymen koyduk.. (gaz sorunu yaşayanlar yardımcı olursa sevinirimm)

maaşallah rabbim adıyla yaşatsın analı babalı ve hayırlı evlat etsin...
Gaz sorunu anneden bebeğe geçmekte ve eczanede ismi humana anne çayı vardır birebirdir tavsiye olarak bu

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah allah analı babalı büyütsün...rezene çayı için hem siz için hemd e çocuğunuza bir çay kaşığından az içirin...biz faydasını görmüştük...selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt