Ahmed_1907 yazdı:
ferit yazdı:
Ahmed_1907 yazdı:
tsunami yazdı:
s.a
allah razı olsun umarım msj yerine ulaşmıştır eline emeğine sağlık kardeşim sonuç itibariyle kıymetimizi bilmelisiniz beyler. aeo
NEDEN BÖYLE YAZIPTA İNSANLARI GERİYORSUN NEYSE BİŞEYLERDAHA YAZCAKTIM AMA BEN SENİN SEVİYENE İNMEYECEĞİM
selamün aleyküm ahmet abicim;
büyüğümsünüz saygısızlık etmek istemem ortamı germekte, böyle diyologlara girmeyide...lütfen bu sözün neresi kötü...biraz daha geniş bakın yazılanlara...bunu yeni bir üye yazsa inanın bu kadar üzülmezdim...sizin çok emeğiniz var site de böyle diyologlara hiç girdiğinizi de görmedim...ama şimdi burda siteye çok katkısı olan tsunami'nin siteye girmemesi var...lütfen abicim bu tatsızlık devam etmesin ve gerekeni yapın İnşAAllah...çünkü yanlış anlayan sensin...aynı durum tsunami için geçerli olsaydı aynı şekilde konuşurdum...biraz daha olgun bakalım konuya...sözlerimi de yanlış anlamayın İnş...selametle kal abicim...cevabını bekliyoruz İnşAAllah...
ALEYKÜM SELAM NE O YAV HERKES NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR NE OLUYOR BAKIN HRKES ORTAMI GERMEYELİM DİYOR AMA HALA GERİYORSUNUZ YOK 19 YAŞINDAYMIŞ YOK 20 YAŞINDAYMIŞ BAKIN BEN KALP KIRMAYI SEVMEM BURADAKİ HİÇ KİMSENİNDE SEVDİĞİNİ SANMIYORUM O YÜZDEN BUNU BURADA KAPATALIM.
BEN SADECE UYARDIM BANA YAZSAYDI YOK OLE DEMEK İSTEMEDİM DİYE BEN EFENDİ GİBİ ÖZÜR DİLERDİM
TEKRAR ÖZÜR DİLERİM HAKKIINIZI HELAL EDİN