Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Erkan Beyin Dikkatine (1 Kullanıcı)

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Hocam Sitemizde Güzel bir etkinlik düzenleyebilirmiyiz, Diğer forumlarda görüyorum hoşuma gidiyor sürekli dikkatimi çekiyor, bizim formumuzda islamiyet gen tr ailesinde bu tür bi etkinlik yok,
Örneğin PEygamber Efendimizi En Güzel şekilde Yorumlayın adı altında bi forum yapıp herkezin yorumunu okuyup konular içinde seçim yapıp bi anketle en güzel yorumu yapana Kur'an-ı Kerim hediye Etsek Yahut Başka bir Kitap Yahut Uygun Görülen bir hediye Etsek hoş olmazmı, Böyle bir çalışma yapılırsa sponsor olurum herkezinde yorumunu öğrenmiş oluruz yahut başka konulardada çalışmalar yaparız uygun olmazmı acaba?

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Erkan Bey Bunu kabul ederse gerçekten çok güzel olcak, hiçbi fikri olmayanlar bile belki kafalarındaki peygamber efendimiz sülietini anlatcak ve herkez herkezin yorumunu okuyacak, Peygamber Efendimizi tanıtma yolundada güzel bir adım atmış olucaz inşallah, inşallah kabul edilir :)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Erkan Bey Bunu kabul ederse gerçekten çok güzel olcak, hiçbi fikri olmayanlar bile belki kafalarındaki peygamber efendimiz sülietini anlatcak ve herkez herkezin yorumunu okuyacak, Peygamber Efendimizi tanıtma yolundada güzel bir adım atmış olucaz inşallah, inşallah kabul edilir :)

Ve bu faaliyet,insanların tasfir edebilme ve kendini ifade edebilme gücünü de ortaya koyup,geliştirecek.Sitemiz için hayırlara vesile olur inşallah bu düşünceniz...

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Amin, İnşallah Ama Erkan Bey çıktı sanırım umarım daha sonra görür :)

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm değerli kardeşimiz...

Şahsım adına Öneriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun güzel düşüncedir, ancak bizlerde yenilikler ve projeler üzerinde çalışmalar yapmaktayız, Allah c.c. nasip ederse bir çok yeniliğe hepberaber imza atacağız, sadece biraz zamana ihtiyacımız vardır, Dilerseniz size bir Kur'an-ı Kerim hediye edebiliriz ::) Allah c.c. emanet olunuz selam ve dua ile

Ben Kur-an-ı Kerim Hediyemi 12 Yaşımda Aldım Elhamdulillah Hafızım :) Yinede Teşekkür Ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt