Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

en sonunda buda oldu (12 Kullanıcı)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
allah acil şifalar versin....
.........................................

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Allahcc sevdiği kuluna hastalık,bela,fakirlik verirmiş.
YAKINLIĞI ARTSIN DİYE.
İLLET-KILLET-ZİLLET.
Hastalık,bela,fakirlik müslümandan eksik olmaz buyruluyor.
Allahcc acil şifalar nasip etsin inşaALLAH.
Selametle..
Allahcc yar ve yardımcınız olsun...

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim acil şifalar versin bunun bi tedavisi var mı acaba?
İNŞALLAH en kısa zamanda iyleşirsiniz inanın bana gerçekten çok üzüldüm..
yüceler yücesi RABBimiz hakkınızda hayırlısını versin iyileşirsiniz inşallah biran evvel...::(

TEMELZORLU

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim acil şifalar versin bunun bi tedavisi var mı acaba?
İNŞALLAH en kısa zamanda iyleşirsiniz inanın bana gerçekten çok üzüldüm..
yüceler yücesi RABBimiz hakkınızda hayırlısını versin iyileşirsiniz inşallah biran evvel...::(

tedavisi beklemek ve sabır

H

hado77

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

ALLAH(cc) yar yardıcınız olsun acil şifalar versin. en güzel sağlık ve sıhhat haberlerinizi bekleriz. ALLAH(cc) bizlerden razı olsun.

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
rabbimden dilerim ki tez zamanda iyi olursunuz amin

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm kardeşim.şok oldum yazını görünce.daha çok küçüksün.ama takdir allahtan derdi veren dermanıda verir inşallah.kaçıncı safakardeşim?nasıl bir tedavi uygulanıcak?rabbim acil şifa versin inşallah kardeşim.bak senin açtığın bir konu var ya ''çok etkili bir dua''diye.nekadar faziletli bi dua paylaşmıştın bizimle ben o günden beri onu okuyorum ve çook faydasını görüyorum..ve o konuyu her açtığımda her okuyuşumda sanada vesile olduğun için dua da bulunuyodum.şimdi sende o duayı kendin için ihlaslıca oku.elinle yazıp üstünde de taşı inşallah güzel kardeşim.hepimizin sınavı farklı.seninde sınavın buymuş.allah afiyet versin dayanma gücü versin inşallah.moralini yüksek tutup rabbimize sığın atlatıcaksın inşallah.dualrımız senin.100 ya şafi yolladım selametle

atris

Kayıtlı Kullanıcı
cokk uzuldum kardesım rabbım sıfa versın ama tıp artık cokk ılerledı moralınızı cok yuksek tutun olurmu

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
çok üzüldüm allah Şafi adıyla şifa versin inşallah.hayatta herşey bizim için.benim de dün kardeşim doğum yaptı.ölümden döndü.ve hiç beklemediğimiz bir durum oldu.yiğenim engelli doğdu.9ay boyunca hep tedavi altındaydı ve sağlıklı diyorlardı.parmakları yok ve sol kolu kısa.kurba olduğum Rabbimin taktiri.bir an şok ve acı yaşarken son anda kendimizi toparlayıp Rabbimin taktiri dedik ve şükrettik.
isyan etmeyin Rabbim şifa versin.dualarımızdasınız inşallah.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
çok üzüldüm allah Şafi adıyla şifa versin inşallah.hayatta herşey bizim için.benim de dün kardeşim doğum yaptı.ölümden döndü.ve hiç beklemediğimiz bir durum oldu.yiğenim engelli doğdu.9ay boyunca hep tedavi altındaydı ve sağlıklı diyorlardı.parmakları yok ve sol kolu kısa.kurba olduğum Rabbimin taktiri.bir an şok ve acı yaşarken son anda kendimizi toparlayıp Rabbimin taktiri dedik ve şükrettik.
isyan etmeyin Rabbim şifa versin.dualarımızdasınız inşallah.
aleyküm selam canım geçmiş olsun şok oldum sanki üzüldüm. el parmakları mı yokmuş hamilelik böyle zor ve tedaviyle olunca çocuk hasta doğabiliyor bizzat yaşadım. anne biliyor mu yazık zor bir doğumun ardından çok daha zor bu yaşanan Allah sabır versin.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım geçmiş olsun şok oldum sanki üzüldüm. el parmakları mı yokmuş hamilelik böyle zor ve tedaviyle olunca çocuk hasta doğabiliyor bizzat yaşadım. anne biliyor mu yazık zor bir doğumun ardından çok daha zor bu yaşanan Allah sabır versin.
canım çok sağol.kusura bakma şimdi gördüm mesajını.netten bu konuyla ilgili araştırma yapıyordum...ya biz dünden beri ailece üzgünüz.beklemiyorduk sılacım.kardeşim biliyor hemde çok uygunsuz bir anda patavatsız doktorların sayesinde.normal doğum yaptı ama çok zor olmuş.o anda doktor bebeği gösterip çocuğun özürlü doğdu demişler kardeşim şoka girmiş o anda ve bayılmış.sütü kesildi .sağ elinde 3parmak sol elinde 2parmak ve sol kolu kısa.iç organlarında sorun olabilirmiş.birkaç gün sonra bursa uludağ üniversitesine götürücez .sıla bide gör maşallah çok tatlı.bundan sonra bizim için dahada zor.Rabbimin taktiri ne diyebilirim ki.aynı anda doğum yapan başka bir annenin çocuğunun yüzü yoktu.sadece bir delik.onu görünce beterin beteri var dedik.bunada şükür.allahım bundan sonraki tedavi sürecinde şifa versin inşallah.adınıda ben koydum canım burak.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.çok dua et sıla olur mu?

fatma nurşah

Kayıtlı Kullanıcı
nur cuğum çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm RABBİM acil şifalar nasip etsin inşaallah sabredin canım ve çokca dua.ALLAH inşaallah boş çevirmez.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım çok sağol.kusura bakma şimdi gördüm mesajını.netten bu konuyla ilgili araştırma yapıyordum...ya biz dünden beri ailece üzgünüz.beklemiyorduk sılacım.kardeşim biliyor hemde çok uygunsuz bir anda patavatsız doktorların sayesinde.normal doğum yaptı ama çok zor olmuş.o anda doktor bebeği gösterip çocuğun özürlü doğdu demişler kardeşim şoka girmiş o anda ve bayılmış.sütü kesildi .sağ elinde 3parmak sol elinde 2parmak ve sol kolu kısa.iç organlarında sorun olabilirmiş.birkaç gün sonra bursa uludağ üniversitesine götürücez .sıla bide gör maşallah çok tatlı.bundan sonra bizim için dahada zor.Rabbimin taktiri ne diyebilirim ki.aynı anda doğum yapan başka bir annenin çocuğunun yüzü yoktu.sadece bir delik.onu görünce beterin beteri var dedik.bunada şükür.allahım bundan sonraki tedavi sürecinde şifa versin inşallah.adınıda ben koydum canım burak.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.çok dua et sıla olur mu?
canım yazının başını okuyunca beterin beteri vardır dedim ama sen de öyle yazmışsın. hamd olsun bak o bebeği görmeniz bile bir nimet kendi bebeğinize hamd etmişsiniz. Allah o aileye de sabır versin. gerçekten çok üzüldüm anne ne halde kimbilir ona devamlı teselli vermeniz lazım imtihan dünyası olduğunu sık sık hatırlatın. derecesinin yükseleceğini bunları sen biliyorsun zaten. inşallah iç organlarında sorun yoktur başka sorunlar çıkmaz. tedavi yapacaklar demek Allah hayırlı dr larlar karşılaştırsın. bazen insan rezil oluyor basit bir şeyde bile. bilmez miyim canım patavatsız dr lar var. eren de hasta doğmuştu izmire götürdük dr un birisi kanser biliyorsunuz değilmi diye ters ters söylemişti öyle ayaktaydık yeni doğum yapmışım sezeryan hem bir hafta sonra ameliyat oldu çok acılar çekti üç hafta sonra pataloji sonucu çıktı o bir ay içinde biz nasıl olduk sen tahmin et. çok zor bir hamilelik kaç tane düşük ölümden döndüm diyebilirim. sonuçta iyi huylu çıktı kist. ve yürüyemez dediler çünkü omuriliğe dayanmış iki tane ve kakasını tutamaz dediler çünkü her tarafa yayılmış sinirleri kazımışlar temizlemek için sinirlerde kendini yenilemezmiş ben büyüyünce ne olacak ya tutamazsa nasıl okur nasıl çalışır nasıl evlenir ya yürüyemezse ya ya ya... derken aylar geçirdim sonunda yürüdü kakasını da tutuyor hamd olsun. ama çok zor günlerdi. bunları anlamak için aylar yıllar bekledik. inşallah siz de kardeşin de bugünleri atlatırsınız rahatlarsınız. ona ayet hadis oku sabır ve musibetlerle dayanma gücü olur. böyle dönemlerde insan Rabbimize daha çok yaklaşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt