Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleyküm kardeşcim,cevabına ben üzüldüm,eminim sen de üzülerek belirtmişsindir...
Bu oyun hem eğlenmemize hemde birbirimizden faydalanmamıza sebep olsun,Kuru eğlenceden fayda gelmez...
İnşallah hepimiz birisine yardım etmede birisine hayırlı iş yaptırma da fyardımcı oluruz.
Kendimizin vakit bulup yapamadığı veya değişik nedenlerden dolayı yapamadığı hayırları başkasına yaptıralım,yaptırlaım ki sevaba ortak olalım.
Hayra vesile olan o hayrı yapmış gibidir.
Dünyaya çalışan aklımızı azcık da ahirete için çalıştıralım inşallah...
Hadi güzel kardeşim,en yakın zmanda hayr işleyip vesile olalım emi...
Anlaşılması ve hayırlara vesile olması duasıyla...
NOT: Ayşegül kardeşimin sorusu geçerlidir.Sonraki arkadaş onun sorusunu cevaplasın...
bilmem ama galiba şuanda biri bir iş çeviriyor ama dur bakalım .....
en son nezaman bir hayvanla ilgilendin....... yanlış anlamayın aklıma geldi................