Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

En son hangi kitapı okudunuz? (2 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Benimle Oynar mısın Anne - 365 Eğitici Çocuk Oyunu / Timaş Yayınları

Çocuğunu iyi eğitmek isteyen ama bunu bilemeyen ebeveynlerin ihtiyacı olan bir kitap.

Çocuklarıyla oyun oynamak isteyen ama oynayacak oyun bulamayan anne- babalar için yüzlerce oyun tarifi.

( Şahsi görüşüm : Sadece anne - babaların değil , etrafında en azından bir çocuk olan herkesin okuması gereken bir kitap. )

Hayal gücü ne kadar zengin olursa olsun , her çocuk zaman zaman sıkılır ve huysuzlanır.
Bu kitap böyle anlarda çocuklarını sıkıntıdan kurtarmak , aynı zamanda onların el becerilerini artırmak isteyen anne-babalara rehber olması için hazırlandı.
Bu yüzden kitapta yüzlerce oyun örnekleri bulacaksınız.

Oyunlar , eğitimcilerin büyük önem verdiği deneme yanılma aktivitesini de sağladığı için , çocuğun kendi yeteneklerini keşfetmesine öncülük eder.

Bu kitaptan sonra çocuğunuzun yaramazlığından şikayetçi olmayacaksınız.
evet bu kitaptan ben de var tavsiye ederim. Allah razı olsun paylaşım için.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
En son okuduğum risale Kelime-i Tevhid'in Tefsiri Salih b. Fezcan b.Abdillah el-Fevzan.
Şu an okuduğum Caferi,Şii ve Rafizilerin İnan Esasları(Senin ağzından senin dinin ey şii Abdullah b. Muhammed es-Salih.

Werda

Kayıtlı Kullanıcı
Cok güzel konu. Bende son olarak Ismail Colak'in "Abdülhamid Han'in gizemli dünyasi" ni okumaya baslamistim ama ders kitaplarina dalip unutmusum, bana da hatirlatmis oldunuz :) tesekkürler...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm,

Prof Dr Nevzat Tarhan'ın İnanç Psikolojisi adlı kitabı... Özel çalışma ve araştırma yapmak isteyenlere tavsiye edebilirim... Yoksa herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap değil...

Ancak yine aynı yazarın Psikolojik Savaş adlı eserini daha öncelikle tavsiye ederim...

Allah'a emanet olun...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
şuan okudugum harikaötesi kitap
günümüzdeki yaşanılan şeylerle ilgili hadisleri tkaynaklarıyla ve kısa acıklamalarıyla cok guzel bir dille anlatıyor
herkese kesinlike tavsiye ederim

İLK VAHİY

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevbequran.com
Selamunaleykum okumakta olduğum kitabı önermek istiyorum.
Aile Zekası_Münir Arıkan
"Hiç bir başarı ,evdeki başarısızlığı telafi edemez."
Her kesimin rahatlıkla okuyabileceği bir kitap.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
pr_01_103_max.jpg

Rabbim razı olsun bu kitabı not ettim İnşallah bulabilirim :a35:

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı

İffeti hayatının her saniyesine nakış nakış dokuyan Allah dostları, insanlığa eşsiz iffet tablolarını hediye ettiler. Sözleri ve davranışlarıyla nefis ve şeytanın kurduğu tuzaklardan kurtuluşun çarelerini, en zor ve tehlikeli hallerde “Ben Allah`tan korkarım!” diyerek kurtuluşa ermenin yöntemlerini gösterdiler.

Hz. Yusuf`un (a.s.) Züleyha ile olan iffet sınavı.
Hz. Musa (a.s.) kıssasından çıkarılan iffete dair on dokuz kriter.
Asr-ı Saadetten yansıyan muhteşem iffet sahneleri.
Hz. Fatıma validemizden Rabiatü`l-Adeviyye`ye iffete dair ibretlerle dolu hadiseler.
Vezirin kızıyla iffet imtihanını elini mumun ateşine tutarak kazanan Muhammed İbn Süleyman.
Bitlis Valisi Ömer Paşa`nın talebiyle evinde iki yıl boyunca kaldığı halde kızlarını tanımayan Bediüzzaman.

Ve halen yaşanmakta olan iffet örnekleri…
İşte elinizdeki kitapta iffet imtihanlarının birçok çeşidi gözler önüne serilip bu sınavı başarıyla kazananlara dikkat çekiliyor.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamüaleykum...

Esselamüaleykum...

imanvekufurmuvazeneleribb.jpg

Tavsiye Ederim inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt