Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

En son hangi kitapı okudunuz? (1 Kullanıcı)

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=6][/sıze][ı][sıze=5]arkadaşlar en son hangi kitapı okudunuz?şu anda okuduğunuz bi kitap var mı?yada tavsiye ediceğiniz kitaplar varsa birbirimizle paylaşalım olur mu?[/sıze][/ı]

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

[sıze=6][/sıze][ı][sıze=5]arkadaşlar en son hangi kitapı okudunuz?şu anda okuduğunuz bi kitap var mı?yada tavsiye ediceğiniz kitaplar varsa birbirimizle paylaşalım olur mu?[/sıze][/ı]

Mehmet AKAR'ın...
DAVA ADAMI adlı Bediüzzaman Hazretlerini anlatan kitabını okudum...
Tavsiye ederim...

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=5][ı]arkadaşlar önce ben başlıyım o zaman.şu anda hekimoğlu ismail'in ''deRdimi seviyorum'' kitapını okuyorum çok güzel bi kitap sizlere kesinlikle tavsiye edebilirim[/ı][/sıze]

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
hikmet.jpg

Dini Hükümlerin Temellendirilmesinde Hikmet

- Prof. Dr. Salim ÖĞÜT -

28030518404610331.jpg

Hz. Peygamberin Mesajlarında Örnek Toplum

- Doç. Dr. Saffet Sancaklı -

EL-CAMİ

Kayıtlı Kullanıcı
bende sokaktan gelen çocuk'u okudum yazar kemalettin tuğcu ünlü bir yazar.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
bende Peygamber efendimizle 24 saat adlı kitabı okuyorum herkese tavsi ederim

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
şu an elimde esan gül;ün ÇOCUK EĞİTİMİNDE ANNE VE BABANIN SORUMLULUKLARI adlı kitabı okuyorum..

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı
nazan bekiroğlu---LA SONSUZLUK HECESİ​

portakal cicegi

Kayıtlı Kullanıcı
benim su an okudum kitabin ismi piraye yazar canan tan

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
88588.jpg

İnsanların yolu iki şeye, aşka ve ölüme mutlaka düşer. “İnsanın Temel Acıları” üçlemesinin ilk romanı Aynalar Koridorunda Aşk’ta yolu aşka düşenlerin ruhsal durumlarını irdeleyen Psikiyatrist Mustafa Ulusoy, üçlemenin ikinci romanını yolu ölüme düşen insanlar üzerine kuruyor. Ölümü anlatırken dönüp aşka bir kez daha bakıyor. Aşkın güçsüzlüğüne karşın, ahlakın varlığa özen göstermek olduğunu temel alan yazar, ancak özen gösterilen ilişkinin derin bir bağlanma ağlayabileceğini söylüyor.

Dr. Mavi bu sefer yolu ölüme, kayıplara düşenler karşısında çaresizliğe kapılıyor. Turuncu, Kahverengi, Kırmızı, Gri, diğerleri ve elbette bilge dostu Beyaz’la birlikte insanın temel acılarından ölümü katman katman açıyor. Gerçek ya da muhayyel acılardan geçen, ölümü çeşitli biçimlerde tecrübe eden kahramanlarımız, insanoğlunun kaçınılmaz yazgısıyla barışmanın yollarını keşfediyorlar.

Mustafa Ulusoy, Giderken Bana Bir Şeyler Söyle’de ölümle birlikte hayatı, ayrılığı, babalığı, yoksunluğu, kederi, dostluğu, öfkeyi, tanıklığı, varoluşsal işe yaramayı, yalnızlığı ama özellikle öykülerimizin yalnızlıktan ve sessizce ölmekten nasıl kurtulacağını anlatıyor.

Ölümü gülümsetiyor Ulusoy, Ölüm Meleği’ni hepimize arkadaş kılıyor.

“İnsanın ölümden korkar gibi görünmesi bir yanılsamadır. İnsan, aslında yokluktan, yokluğun getireceği sonsuz ayrılıktan özellikle de kendinden sonsuz ayrılmaktan korkar. Ölümse, hem ayıran hem birleştirendir. Ayrılmak için ölmek gerekir. Ama buluşmak için de ölmek gerekir. Ölüm gibi ikili bir yapısı olan başka bir durum yoktur. Bu yönüyle ölüm ikili, zıt bir duygu uyandırır insanda. Onu çekici kılan, cazip hale getiren, taçlandıran da budur.”

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Adem Saraç'ın GÜL'ÜL GÜLLERİ kitabını okudum,tavsiye ederim

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm..
şeytan bu kitaba çok kızacak..
mükemmel bir kitap tavsiye ediyorum hepinize arkadaşlar..

Şuan okuduğum kitap; can parçası-sibel eraslan
(Hz.Fatıma (r.a)'yı anlatan harika bir kitap)

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam canım
ben de islam ahlakı adlı kitabı okuyorum
yazarı M.HADİM
ISLAM-AHLAKI-M-HADIMI-IHLAS-YAYINLARI__12141962_0.jpg
İ tavsıye ederiM..

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
CANAN TAN - EN SON YÜREKLER ÖLÜR

STEPHEN COVEY'in ETKİLİ İNSANLARIN 7 ALIŞKANLIĞI isimli kitabını da şiddetle tavsiye ederim
vesselam :H

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
elif şafak-aşk
ahmet ümit-bab-ı esrar
şu an bab-ı esrarı okuyorum.
sibel eraslan-hz.hatice en son onu aldım güzel bir kitapmış.
tavsiye ediyorum herkese.Allaha emanet olun.

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
320174_2.jpg

"islam bizi geri bıraktı, Batı karşısında yenilgilerimizin sebebi İslam'dır!" hükmü, giderek bir inanç, bir yaşama biçimi halini aldı. Bunu da modernlik kisvesi altında hınç ve taassupla dolu telkinler halinde yaydılar; bu tür ideolojilere ve akımlara neredeyse meşruiyet kazandırıldı... Bu yanılgıların ortasında doğdum ve yetiştim.

Gerçeğin ise tam tersi olduğunu pek çok bedel ödeyerek idrak ettim.Hayatımın ilk yarısı bir korku filmi gibi geçti... Varoluşuna sahih neden bulamayan insan; bilsin yahut bilmesin korku, endişe ve vehim içindedir. Ben bu marazî hâli, bir imtihandan geçiyor gibi ve en ağır derecelerde yaşadım... Allah hepimizi ve özellikle yeni nesilleri böylesi azaplardanesirgesin...Şimdi şu eski koltuklarda oturuyorum ve gücümün yettiğince tefekkür ediyorum... Herkes geleceğe doğru hayal kurar; bense geçmişe doğru... Bir bahçeye yolculuk yapıyorum...

Manolyalar, frenk üzümleri, yıldız çiçekleri, çimenler; tam bir cennet bahçesi... Bir zamanlar, yani çocukluğumda öyle bir bahçenin ortasındaydım; ama o günlerde o nimetin şükrünü eda edebilme hassasiyetine sahip değildim. Şimdiki halimle; aklım ve gönlümle o güzel bahçeye dönüyorum... Çimenlerin üzerine seccademi serip şükür namazı kılıyorum. Bu benim geçmişe doğru yolculuğum, geçmişe dönük hayalim.

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
alacakaranlık okuyorum filmde süperrrrrrrrrrr

GEVHER

Yönetici
Benimle Oynar mısın Anne - 365 Eğitici Çocuk Oyunu / Timaş Yayınları

Çocuğunu iyi eğitmek isteyen ama bunu bilemeyen ebeveynlerin ihtiyacı olan bir kitap.

Çocuklarıyla oyun oynamak isteyen ama oynayacak oyun bulamayan anne- babalar için yüzlerce oyun tarifi.

( Şahsi görüşüm : Sadece anne - babaların değil , etrafında en azından bir çocuk olan herkesin okuması gereken bir kitap. )

Hayal gücü ne kadar zengin olursa olsun , her çocuk zaman zaman sıkılır ve huysuzlanır.
Bu kitap böyle anlarda çocuklarını sıkıntıdan kurtarmak , aynı zamanda onların el becerilerini artırmak isteyen anne-babalara rehber olması için hazırlandı.
Bu yüzden kitapta yüzlerce oyun örnekleri bulacaksınız.

Oyunlar , eğitimcilerin büyük önem verdiği deneme yanılma aktivitesini de sağladığı için , çocuğun kendi yeteneklerini keşfetmesine öncülük eder.

Bu kitaptan sonra çocuğunuzun yaramazlığından şikayetçi olmayacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt