Peçeli-Bülbül
Kayıtlı Kullanıcı
Namık Kemal-İNTİBAH .....
şuanda elim boş önereceğiniz bir kitap varsa memnun olurumm..
ESSELAM..Ne güzel kitaplar..ALLAHCC YAKİNE ERDİRSİN..Esselamu aleykum,
Birkaç kitab birden okumaya çalışıyorum,bunlar;
1- Sohbetler Kitabı (Mahmud Ustaosmanoğlu (ks)) konusu;Efendi babamın sohbetlerinde anlattığı (tefsir ettiği) ayeti kerimeler ve hayatımıza nasıl yansıtılacağı hakkında.
2- Mektubat-ı Rabbaniye (İmamı Rabbani Hazretleri (ks) konusu;Zamanında tanıdıklarına yazdığı mektublar olup,tasavvuf,dini emirler,bidatlar vs. hakkında açıklamalardır.
3- Tuhfe Avamili ( Bu Arapça ders kitabım olur) konusu;Avamilin 100 kaidesinin terkib edilmiş halidir (Arapçadır).
4 - Nurul İzah (Arapça Fıkıh kitabı ) Hanefi mezhebine göre fıkıh.
5 - Taç Hadis kitabı ( Arapça ders kitabı) 5 cilt Beyrut baskı .
ALLAH RAZI OLSUNN..N F KISAKÜREK..DOĞRU YOLUN SAPIK KOLLARI kitabını tavsiye ederim..ESSELAM...
HİÇ DUYMAMIŞTIM.teşekkürler..Mehmet Hakan ALŞAN - Hamzavi Melamiler (İkinci Kuşak Horosan Erenleri); Melamet Hırkası
Melamiler'i gerçekten güzel bir dil ve üslubla anlatmış. Melamiler hakkında bilgi almak isteyenlere tavsiye ederim.
Selam ve dua ile...
Esselamu aleykum,
Birkaç kitab birden okumaya çalışıyorum,bunlar;
1- Sohbetler Kitabı (Mahmud Ustaosmanoğlu (ks)) konusu;Efendi babamın sohbetlerinde anlattığı (tefsir ettiği) ayeti kerimeler ve hayatımıza nasıl yansıtılacağı hakkında.
2- Mektubat-ı Rabbaniye (İmamı Rabbani Hazretleri (ks) konusu;Zamanında tanıdıklarına yazdığı mektublar olup,tasavvuf,dini emirler,bidatlar vs. hakkında açıklamalardır.
3- Tuhfe Avamili ( Bu Arapça ders kitabım olur) konusu;Avamilin 100 kaidesinin terkib edilmiş halidir (Arapçadır).
4 - Nurul İzah (Arapça Fıkıh kitabı ) Hanefi mezhebine göre fıkıh.
5 - Taç Hadis kitabı ( Arapça ders kitabı) 5 cilt Beyrut baskı .
ESSELAM..Ne güzel kitaplar..ALLAHCC YAKİNE ERDİRSİN..
Semerkant-Amin Maalouf
güzel bi kitaptı