m_muaz yazdı:
cumlemızden inş.RABBIM KATINDA DERECENIZI YUKSELTIR İNŞ...VESSELAM VEDDUA
m_muaz yazdı:
allah razı olsun.selametle...
tahan yazdı:
ENİS KARDEŞ NEDEN YORUM YAZMIYORSUNUZ DİKKAT EDİYORUM HEP ALINTI YAPIP BIRAKIYOSUN.
HAKKINI HELAL ETSİN KARDEŞİMİZ AMA ÇOK DİKKATİMİ ÇEKİYO HEP AYNISINI YAPIYO.TAKILDIĞI YERLER VARSA KEŞKE YARDIM EDEBİLSEKelzem yazdı:
tahan yazdı:
ENİS KARDEŞ NEDEN YORUM YAZMIYORSUNUZ DİKKAT EDİYORUM HEP ALINTI YAPIP BIRAKIYOSUN.
evet hakkını helal etsin ama başka forumda da ben sormuştum ama cevap alamdım
tahan yazdı:
HAKKINI HELAL ETSİN KARDEŞİMİZ AMA ÇOK DİKKATİMİ ÇEKİYO HEP AYNISINI YAPIYO.TAKILDIĞI YERLER VARSA KEŞKE YARDIM EDEBİLSEKelzem yazdı:
tahan yazdı:
tahan yazdı:
elzem yazdı:
tahan yazdı:
tahan yazdı:
bece de yani yardım sever insanlarız çekinmesin söylesin belki de öyle yorum yapmak istiyo olabilir
BENCE ÖYLE YORUM YAPMAK İSTEMİYO AMA BİR SORUN VAR
YA BİZDE HANİ ADAMIN ARKASINDAN BAYAĞA BİR KONUŞTUK BİLİM ADAMLARINA DÖNDÜK.ARKADAŞ ŞİMDİ ÇIKIP SİZENEEEEEEEEEE DİYORMUŞ BAK İŞE DEĞİLMİ
EVET YA BEN ŞİMDİ BU SAYFADAKİ KONUYU BİLE UNUTTUM,DEVAMLI ADAMI ELEŞTİRİYORUM ALLAH AFFETSİN BENİ.BEN YARIN FIKRA BÖLÜMÜNE BİŞEY YAZCAM BANA HATIRLATIRSANIZ İYİ OLUR,BİLİM ADAMLARI HAKKINDA,ŞİMDİ YAZMAK İSTERDİM AMA ÇOK YORGUNUM UYUMAK İSTİYORUMelzem yazdı:
tahan yazdı:
elzem yazdı:
tahan yazdı:
tahan yazdı:
bece de yani yardım sever insanlarız çekinmesin söylesin belki de öyle yorum yapmak istiyo olabilir
BENCE ÖYLE YORUM YAPMAK İSTEMİYO AMA BİR SORUN VAR
YA BİZDE HANİ ADAMIN ARKASINDAN BAYAĞA BİR KONUŞTUK BİLİM ADAMLARINA DÖNDÜK.ARKADAŞ ŞİMDİ ÇIKIP SİZENEEEEEEEEEE DİYORMUŞ BAK İŞE DEĞİLMİ
işte ben o zaman bir kaç gün siteye girmem herhalde.Bilim adamlarını geçtik bile
takan yazdı:
[big]ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.YİNE HARİKASINIZ AMAN NAZAR DEĞMESİN.[/big]