Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
en sevdiğiniz ilahi hangisi?? paylasırmısnız?:D:D
(1 Kullanıcı)
ben en cok eski ilahileri begenerek dinliyorum, cünkü yeni cikan ilahiler cok enstrumentlerle caliniyor.. Bazi ilahiler öyleki sanki oynamaya te$vik ediyor..
BiLmem siz bu konuda ne düsünüyorsunuz.
kübra katılıyorum sana , çünkü şimdiki enstürmanlar ilahileri azda olsa boğuyor. ama şunuda unutmamak lazım, bizim için anlam daha ön planda olmazı lazım. bilmem yanılıyormuyum....
ezeli nur -(kim bilmiyorum)
erkan mutlu -uyan ey gözlerim
bunlar favorilerim asl vazgeçemediklerim...
birde ney fonlarıda dinlerim yine onlarıda çalanları bilmiyorum
kübra katılıyorum sana , çünkü şimdiki enstürmanlar ilahileri azda olsa boğuyor. ama şunuda unutmamak lazım, bizim için anlam daha ön planda olmazı lazım. bilmem yanılıyormuyum....
Ömer karaoğlu ,eşref ziya terzi ,mustafa cihat .Nerden baksam 7-8 yıldır bıkmadan usanmadan vede aynı keyif ve hazla dinliyorum Allah onlardan razı olsun
kardesım benımde ne zamandır dılımde bır ılahı dolanıyo ama kımın soyledıgını bılmıyorum.ogrenebılırsem yazarım ya da bılen kardeslerımız yardımcı olabılır,ama sozlerını yazayım, belkı bılırsınız,
Selamun Aleykum .
evet kardeşim çook güzel gerçekten ben zaten Sami Yusuf hastasıyım Mesut Kurdiş'e Sami Yusuf çok Yardımcı olmuş albümünde Burdah parçasının bazı sözleride Ona aitmiş . Maşallah* Mesut Kurdiş'inde çok güzel sesi var kullanmasınıda bilmiş diğer dillerdede ilahi söylemesi İslamın daha fazla duyulmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum . Maşallah***
Mishary Rashid Alafasy....bir çok nasihad tarzında videoları,ezan ve özellikle Kur'an-ı Kerim okumaları var ve inanın hepsi çok çok güzel..Tavsiye ederim.