benim adimda anlasilacagi uzere kartal kasim abi.ama at ve kuslarida cok seviyorum.zira at ve kus insanda bagimlilik yapiyor derler.bu arada simdi bizim evin oraya 3 tane kopek yavrusu gelio onlarla ugrasiyorum.sevimli keratalar bir gorseniz.ama dislaniyorlar hayvanlarda bu metropolde copleri didik didik etmekten baska care bulamiyorlar.yalniz kasim abi bir seye dikkat ettim hayvanlar sabah namazi vakti hep ses yapmaya basliyor kuslar ozellikle bu bahsettigim yavrular bu sabah kalktigimda havliyorlardi sanki insanlari uyandirmak istercesine.allaha emanet olun.
Selamünaleyküm Kasım abim. Eklenen resimlere baktımda ben hangi hayvanı en çok seviyorum bilemedim Atlara bende hayranlık duyarım...Her ne kadar küçükken çiftesini yemiş olsamda
Ama Sanırım...
Ama sadece küçükken abim büyüyünce sevmem...
ayyyy çok tatlılar ya kasım hadi abi ALLAH razı olsun senden...çok güzel ya
Selamun Aleyküm Kasım abi Benim En sevdiğim Hayvan civciv olsa gerek :8 çok sevimliler ... Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..
Aleyküm Selam
En sevdiğim hayvan KEDİ çok severim hemde çocukluğumdan beri besleyip büyüttüğüm kedilerin sayısı çok hatta büyüttüklerimin yavrularını bile büyüttüm güzel ve büyük bir bahçemizin olması çok iyi sokakta bulduğum yavru kedileri hep bahçemize koyardım annemden ve babamdan saklı sonra "aa bizim bahçede yavru kedi var" derdim tabi bizimkiler yemezdi yalan söylediğimi anlarlardı çokda kızarlardı ama ben evde olmadığım zamanlarda kedilerle ilgilenirlerdi bizim yerimize koyarlardı şimdi benim kızımda kedileri köpekleri seviyo hatta öpmeye bile çalışıyo hayvanlar çok iyi dosttur onlara iyi bakmak gerekir.
aleykümselam belliki kuşcusunuz benim eşim bursanın sayılı güvercincilerinden dernek bile kurdular alaha emanet olun