Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

en sevdiginiz hayvan hangisi. (1 Kullanıcı)

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
[ [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

İŞTE BU YA HARİKAAA.EN ÇOK SEVDİĞİM HAYVAN AT.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
benim adimda anlasilacagi uzere kartal kasim abi.ama at ve kuslarida cok seviyorum.zira at ve kus insanda bagimlilik yapiyor derler.bu arada simdi bizim evin oraya 3 tane kopek yavrusu gelio onlarla ugrasiyorum.sevimli keratalar bir gorseniz.ama dislaniyorlar hayvanlarda bu metropolde copleri didik didik etmekten baska care bulamiyorlar.yalniz kasim abi bir seye dikkat ettim hayvanlar sabah namazi vakti hep ses yapmaya basliyor kuslar ozellikle bu bahsettigim yavrular bu sabah kalktigimda havliyorlardi sanki insanlari uyandirmak istercesine.allaha emanet olun.

selamun aleyum leventim.
şimdi şu bir gerçekki.YER VE GÖK ARASINDAKİ HER ŞEY ALLAHI ZİKİR EDER.bir insan oglu gaflettedir.
RABBIM gafletten uyanmayı bizlere nasip eylesin.
komşunun bir köpegi var ezan sesini duydugu an başlıyor acı acı ulumaya.ama gel gör komşu ve ben bir köpek kadar olamıyoruz.
ALLAHIM mermamet eylesin.amin.
şimdi sana bir kartal gelsin..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bütün hayvanları çok seviyorum hele o sabahları sokaklarda gezinen yiyecek bişiler arayan kuşlara ne demeli.Arkadaşlar hayvanlara sevgimizi gösterelim

hayvanlar sevilmezmi hiç
onlar bizim bu dünyada dostumuz.sevip okşadıgımız güzel mahlukatlar.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Kasım abim. Eklenen resimlere baktımda ben hangi hayvanı en çok seviyorum bilemedim :) Atlara bende hayranlık duyarım...Her ne kadar küçükken çiftesini yemiş olsamda:K
Ama Sanırım...
calf1.jpg

Ama sadece küçükken abim büyüyünce sevmem...:K

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam aydınım.
hay ALLAH hayrını versin.
:K:K
bunlar sevilmezmi
Selamünaleyküm Kasım abim. Eklenen resimlere baktımda ben hangi hayvanı en çok seviyorum bilemedim Atlara bende hayranlık duyarım...Her ne kadar küçükken çiftesini yemiş olsamda
Ama Sanırım...
calf1.jpg

Ama sadece küçükken abim büyüyünce sevmem...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kasım abi Benim En sevdiğim Hayvan civciv olsa gerek :8 çok sevimliler ... Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..

civciv2mm.jpg

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kasım abi Benim En sevdiğim Hayvan civciv olsa gerek :8 çok sevimliler ... Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..

civciv2mm.jpg

aleykum selam kardeşim.
evet civcivlerin ayrı bir güzelligi vardır.
benim tavuklar baze 10-12 tane civciv çıkarırlar.bir o güzelliklerini görsen.
hepsi analarının ardında cik cik cik diye dolanırlar.
selametle.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

En sevdiğim hayvan KEDİ çok severim hemde çocukluğumdan beri besleyip büyüttüğüm kedilerin sayısı çok hatta büyüttüklerimin yavrularını bile büyüttüm güzel ve büyük bir bahçemizin olması çok iyi sokakta bulduğum yavru kedileri hep bahçemize koyardım annemden ve babamdan saklı sonra "aa bizim bahçede yavru kedi var" derdim tabi bizimkiler yemezdi yalan söylediğimi anlarlardı çokda kızarlardı ama ben evde olmadığım zamanlarda kedilerle ilgilenirlerdi bizim yerimize koyarlardı şimdi benim kızımda kedileri köpekleri seviyo hatta öpmeye bile çalışıyo hayvanlar çok iyi dosttur onlara iyi bakmak gerekir.

kedi-resimleri%20(3).jpg

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

En sevdiğim hayvan KEDİ çok severim hemde çocukluğumdan beri besleyip büyüttüğüm kedilerin sayısı çok hatta büyüttüklerimin yavrularını bile büyüttüm güzel ve büyük bir bahçemizin olması çok iyi sokakta bulduğum yavru kedileri hep bahçemize koyardım annemden ve babamdan saklı sonra "aa bizim bahçede yavru kedi var" derdim tabi bizimkiler yemezdi yalan söylediğimi anlarlardı çokda kızarlardı ama ben evde olmadığım zamanlarda kedilerle ilgilenirlerdi bizim yerimize koyarlardı şimdi benim kızımda kedileri köpekleri seviyo hatta öpmeye bile çalışıyo hayvanlar çok iyi dosttur onlara iyi bakmak gerekir.

kedi-resimleri%20(3).jpg

bu hayvanlar sevilmezmi hiç.
şunlara bakarmısın.
bende küçükken kedi beslerdim.ama annemler kızırdı.ama bende senin gibi gizli gizli besler severdim.

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum.
delete bu balıgın adı ne ya.
hakikaten çok güzel bir balık.selametle

Adı Diskus kardeşim. Gerçekten çok güzel bir balık.
Tüm Canlılarda Allah'ın Üstün Sanatı Hakimdir.
Rabbimiz'in tüm canlı cansız üzerinde ki sanatını, rahmetini ve nimetini düşünüp O'na yönelmemiz lazım kardeşim..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

Adı Diskus kardeşim. Gerçekten çok güzel bir balık.
Tüm Canlılarda Allah'ın Üstün Sanatı Hakimdir.
Rabbimiz'in tüm canlı cansız üzerinde ki sanatını, rahmetini ve nimetini düşünüp O'na yönelmemiz lazım kardeşim..

maşALLAH hakikaten çok güzel balıklar.
renklari ne hoş.
RABBIMNI sanatı böyle oluyor işte.

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam belliki kuşcusunuz benim eşim bursanın sayılı güvercincilerinden dernek bile kurdular alaha emanet olun

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam belliki kuşcusunuz benim eşim bursanın sayılı güvercincilerinden dernek bile kurdular alaha emanet olun

selamun aleykum.
yok hayır kuşçu degilim.ama bir tana güvercinim var.
güvercinlerin saflıgı masumiyeti beni çok etkiler.
o yüzden çok severim.
hele birde efendimizin magarada saklanmasında güvercinin çok etkisi olması dahada olayı güzelleştiriyor.selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt