Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

En Çok Zayıflatan 10 Besin.... (3 Kullanıcı)

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut durencini artırıyor.

Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.

Salatalık: Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu.

Nar: Hormonları dengeliyor. Bu sayede kilonuzu kontrol etmeniz daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan.

Adzuki fasulyesi: (Küçük kırmızı fasulye) Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip. Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli: Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.

Elma: Hafif tatlı, bağırsakları harekete geçiriyor.

Kiraz: Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor.

Yulaf: Tok ve şişkinlik hissi veriyor. Bir kase lapası vücutta üç kase su tutmayı sağlıyor.

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
Kiraz: Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor.
önümüz yaz bol bol yemeliyim hemşo.6 kilo fazlam var:)

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
........:) Malatyalı mısınız?Yeşilyurttan size bol bol kiraz gönderirim....Hiç sormayın benimde 5 kilo fazlam var.....

tubaberber

Kayıtlı Kullanıcı
meraba ben yeni kayıt oldum benimde kilo problemim var.bende bol bol maydonoz yemenizi tavsiye ederim.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

:Eyyub:

Kayıtlı Kullanıcı
Ya boşverin bunları Dünya'ya bir kere geliyoruz yiyin...İsraf etmemek şartıyla bacılarım :)

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
sağol ablacım yaz geldi fazla kilolar göze batıyor allaha emanet ol

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;672385' Alıntı:
........:) Malatyalı mısınız?Yeşilyurttan size bol bol kiraz gönderirim....Hiç sormayın benimde 5 kilo fazlam var.....
evet malatyalıyım.yeşil yurtta kirazmı yetişiyor bildiğim kadarıyla bol miktarda kayısı idi ama :)ben battal gaziliyilim

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Adzuki fasulyesi: (Küçük kırmızı fasulye):K

s.a ilk defa duydum.Bizleri bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.selametle kal kardeşim

Y

yirmi9

benimde eksiğim var bi türlü alamıyorum :) yıllardır aynı kilodayım ve bi yol katedemedim :)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim benimde 22 kg fazlam var zayıflamaya kesin kararlıyım bilgiler için teşekkürler ALLAH CC razı olsun inşallah

A.Y.

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm
en iyi kilo verme metodu:
normalde ne kadar yiyorsaniz, yarisini yiyin.
hangi besin olursa olsun, zayiflatiyor diye ondan cok fazla yemeyin.
herseyin fazlasi zarar.

PriMe

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşler bana da dua ederseniz sevinirim,10 kilo fazlam var :(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt