Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eller, kişiliğinizin aynasıdır..... (1 Kullanıcı)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

gul.gif
gul.gif
gul.gif
gul.gif
İŞTE ELLERİN ANLATTIKLARI

AÇIK ELLER

Olduğu gibi görünmekten hoşlanan insanlar genellikle ellerini açık tutarlar. Çok cömerttirler. Bu kişiler sır saklamasını bilmezler.

KAPALI ELLER
Otururken avuçları gözükmeyen, yani yumruk yapılmış ellerin sahibi, hayatlarına dair her şeyi gizlemeyi tercih ederler. Hatta bazı düşüncelerini kendilerine bile itiraf edemezler. Gizlilik içinde hareket etmeyi seven bu kişiler, paraya da çok önem verirler. Bu yüzden cimri oldukları da söylenebilirler.

YARI AÇIK ELLER
Otururken ya da konuşurken ellerini yarı açık tutan insanlar, en güvenilir insanlardır. Sır saklamasını iyi bilen bu grup, her insanla rahat ilişki kurabilirler. Ne cimridir ne de yeterince cömerttirler.

CEPTEKİ ELLER
Ellerini cepte tutan insanlar, anlatmak istediklerini bir türlü anlatamayan insanlardır. Genellikle bulundukları yerden rahatsızlıklarını elleriyle dile getirirler. Korkularını dışa vurmak istemezler. Tedirgindirler.

HAREKETSİZ ELLER
Bazen insanlar, elleri yokmuş gibi davranarak hiç hareket ettirmezler. Bu tip elleri gördüğünüzde sahibinin dalgın, kendi başına karar veremeyen kişilik yapısına sahip olduğunu söyleyebilirsiniz.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
.......:a12::a12::a12::a12:.......

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
valla ne yalan SÖYLEYİM ELLERİMİN HANGİ DURUMD AOLDUĞU YENİ DÜŞNÜDÜM..CEPTEMİ YUMUKMU AMA GALİBA BENİMKİ YARI AÇIK..emeğine sağlık...:)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
valla ne yalan SÖYLEYİM ELLERİMİN HANGİ DURUMD AOLDUĞU YENİ DÜŞNÜDÜM..CEPTEMİ YUMUKMU AMA GALİBA BENİMKİ YARI AÇIK..emeğine sağlık...:)

Gözlerinize sağlık...
Şeyyy aslında muhatabımızın eline bakcaktık..:a03::a03:

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
Gözlerinize sağlık...
Şeyyy aslında muhatabımızın eline bakcaktık..:a03::a03:

hhihihih:a04:sen beni güldürdün allahda seni güldürsün kardeşim...kendiminkinide farkettim buda yeni keşif...muhatabımızınkinede bundan sonra dikkat edicemm...yorumları yazarımm...inceleyim..bakalaımm.:a01:

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
hhihihih:a04:sen beni güldürdün allahda seni güldürsün kardeşim...kendiminkinide farkettim buda yeni keşif...muhatabımızınkinede bundan sonra dikkat edicemm...yorumları yazarımm...inceleyim..bakalaımm.:a01:

Amin kardeşim sizi tebessüm ettirdiysem ne mutlu bana.:a12::a12:
Rabbim şu an ızdırap içinde olan tüm din kardeşlerimizi güldürsün inş...
Yorumlarınızı 4 gözle beklicem.:a32:

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim sizi tebessüm ettirdiysem ne mutlu bana.:a12::a12:
Rabbim şu an ızdırap içinde olan tüm din kardeşlerimizi güldürsün inş...
Yorumlarınızı 4 gözle beklicem.:a32:

amin kardeşim amin...
bakalım nasıllarmış..karşımdakine iletirim artık...
ellerine baktıktan sonra...:a21:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt