Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

((¯¨¤»Eller Dua İçin Açıldığında»¤¨¯)) (3 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
esselamun aleykum canm kardesim....Allah cc razi olsun...emegine yuregine saglik....Ey, her zaman güzellikler izhar edip çirkinlikleri örten ve en çirkin görünen şeyleri dahi izâfi güzelliklerle bezeyen Güzeller Güzeli! Gönüllerimizi güzellik duygularıyla mamur kıl ve bize her zaman güzel kalmanın yollarını göster!.....dualarda bulusmak umidiyle...selam ve dua ile..Rabbime emanetsin....

VE ALEYKÜM SELAM güzel kardeşim. Amin, ecmain. Rabbimiz c.c cümlemizden razı olsun inşallah. Güzel dualarına amin kardeşim. Rabbim c.c kabul eylesin. Dualardasın. Rabbimize emanet ol. Dua ile.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
68mrhj6it2.jpg

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
"Allahım,mübarek Beyt'inin şeref,hürmet,azamet ve heybetini artır. O'na hürmet ve ta'zimde bulunan,bütün müslüman kullarının da şeref,mertebe ve iyiliklerini çoğalt.

Allahım,Sen Selam'sın,Selamet ancak sendedir.Bizi de Selametle yaşat ve Selamet yurdu olan Cennet'ine koy.Ey Celal ve İkram Sahibi Allahım, Sen herşeyden Yüce,her varlıktan Üstünsün.

Allahım Sen'den af,iffet,sağlık ve afiyet,din,dünya ve ahiret işlerinde devamlı lütuf ve yardımın ile Cennet'i kazanmayı,cehennem'den ise kurtulmayı niyaz ediyorum.

Ey Rabb'imiz, bize dünyada iyilik,ahirette de iyilik ver;bizi cehennem azabından koru.Ve iyilerle birlikte Cennet'e koy.Ey AlemlerinRabbi olan Aziz ve çok bağışlayıcı Allahım,günahlarımızı bağışla."

Selamunaleyküm Yeğenim,"Sadık ve Takva" sahibi kullarının zümresine katması ve bizlerinde gayretini bahşeylesin cümlemize Rabbim.Allah(CC) razı olsun,selam ve dua ile Rahman'a emanet olunuz.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım selamun aleyküm ellerine saglık Allah razı olsun bişlmiyordum öğrenmiş oldum sağlıcakla kal

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
"Allahım,mübarek Beyt'inin şeref,hürmet,azamet ve heybetini artır. O'na hürmet ve ta'zimde bulunan,bütün müslüman kullarının da şeref,mertebe ve iyiliklerini çoğalt.

Allahım,Sen Selam'sın,Selamet ancak sendedir.Bizi de Selametle yaşat ve Selamet yurdu olan Cennet'ine koy.Ey Celal ve İkram Sahibi Allahım, Sen herşeyden Yüce,her varlıktan Üstünsün.

Allahım Sen'den af,iffet,sağlık ve afiyet,din,dünya ve ahiret işlerinde devamlı lütuf ve yardımın ile Cennet'i kazanmayı,cehennem'den ise kurtulmayı niyaz ediyorum.

Ey Rabb'imiz, bize dünyada iyilik,ahirette de iyilik ver;bizi cehennem azabından koru.Ve iyilerle birlikte Cennet'e koy.Ey AlemlerinRabbi olan Aziz ve çok bağışlayıcı Allahım,günahlarımızı bağışla."

Selamunaleyküm Yeğenim,"Sadık ve Takva" sahibi kullarının zümresine katması ve bizlerinde gayretini bahşeylesin cümlemize Rabbim.Allah(CC) razı olsun,selam ve dua ile Rahman'a emanet olunuz.

Ve Aleyküm Selam ve Rahmatullahi ve Berekatühü Talip Amcamız.. Amin amin bu güzel dualarınıza.. Rabbimiz c.c razı olsun katkınız için. Rabbimiz c.c takva ehli kimselerden eylesin bizleri inşallah..Ahirette Rabbimiz c.c ve Habib-i Zişan (s.a.v) Efendimiz'e yakınlığımız, takva derecemize bağlı olacağı için dualarımızda ''Muttaki kullardan olma'' isteğimizi unutmayalım inşallah..Rabbimiz c.c cümlemize takva üzere yaşamak nasip eylesin inşallah..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz. Selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ablacım selamun aleyküm ellerine saglık Allah razı olsun bişlmiyordum öğrenmiş oldum sağlıcakla kal

Ve aleyküm Selam güzel kardeşim. Allah c.c senden de razı olsun inşallah.Teşekkür ederim..Rabbimize emanetsin inşallah.. Hayırlı Cuma'lar..Selam ve dua ile.B)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum gül tanesi kardeşim benim :H
seni bekliyordum CUMAN MÜBAREK OLSUN canım kardeşim
bu cuma saatinde bütün duaların kabul olsun....bütün dualarına burdan AMİN diyorum
rabbim seni gül sultanımıza komşu eylesin
cennete giren rabbimizin cemalini gören kullardan eylesin
rabbim senin için hayırlısı neyse onu versin
ne muradın varsa versin....
rabbimize emanetsin inci tanesi...
selam dua ve muhabbetleB)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum gül tanesi kardeşim benim
seni bekliyordum CUMAN MÜBAREK OLSUN canım kardeşim
bu cuma saatinde bütün duaların kabul olsun....bütün dualarına burdan AMİN diyorum
rabbim seni gül sultanımıza komşu eylesin
cennete giren rabbimizin cemalini gören kullardan eylesin
rabbim senin için hayırlısı neyse onu versin
ne muradın varsa versin....
rabbimize emanetsin inci tanesi...
selam dua ve muhabbetle

Ve aleyküm selam güzel kardeşim benim, Allah c.c razı olsun canım kardeşim. Bugün yoğunuz biraz, sanırım birkaç gün de böyle olabilir.. Elimden geldiğince girmeye çalışırım inşallah.. Güzel kardeşim benim bu güzel temennilerin, duaların için Rabbim c.c senden ebeden razı olsun.. Ecmain olsun inşallah duaların kardeşim..Ben de mukabele ediyorum bu güzel dualara .. Rabbimiz c.c bu güzellikleri cümlemize nasip eylesin inşallah B) Çok teşekkür ederim güzel kardeşim..Sana da hayırlı cumalar diliyorum..Rabbim c.c hayırlı kılsın inşallah senin için de.. Rahman ve Rahim olan'a emanetsin inşallah..Selam, dua ve baki muhabbetle B) Bu da benden ;)

cumaamnl1nz5.gif

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
AMİNB) AMİNB) AMİNB)

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE...

Ve Aleyküm Selam abim.. Rabbimiz c.c sizden de razı olsun inşallah.. Amin gönülden. Rabbimiz c.c, Efendimiz (s.a.v)'in de sık sık ettiği bu anlamlı duayı bizlerden de kabul buyursun inşallah..Selam ve dua ile..Hayırlı Cuma'lar.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm canım kardeşim B)
Rahman razı olsun paylaşımınızı okurken çok keyif aldım sağolun.
Rabbimize dua için ellerimizi açtığımızda ne istediğimizi ve konumuzu bilerek bu bilinçle dua edelim İNŞAALLAH...Rabbim, bizim için hayır gördüğü dualarımızı kabul buyursun inşaallah...
Rabbim ecrini versin Allah a emanet olunuz B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm canım kardeşim B)
Rahman razı olsun paylaşımınızı okurken çok keyif aldım sağolun.
Rabbimize dua için ellerimizi açtığımızda ne istediğimizi ve konumuzu bilerek bu bilinçle dua edelim İNŞAALLAH...Rabbim, bizim için hayır gördüğü dualarımızı kabul buyursun inşaallah...
Rabbim ecrini versin Allah a emanet olunuz B)

Ve aleyküm selam canım kardeşim. Beğendiğinize çok sevindim. Amin inşallah dualarınıza güzel kardeşim.. İhlas ile istersek, Rabbimiz c.c mutlaka icabet ediyor..Rabbimiz c.c, duasına icabet ettiklerinden eylesin cümlemizi inşallah..Allah c.c sizden de razı olsun kardeşim..Rabbimize emanet olun. Selam ve dua ile..B)B)

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
“Allah sizin şekillerinize ve mallarınıza bakmaz. O sizin kalplerinize ve amellerinize bakar.” (Müslim, İbn Mace)

“Ameller, niyetlere göre değer kazanır.” (Buharî)

EMEĞİNE SAĞLIK ABLAM NE GÜZEL HADİSLERLE AÇIKLAMIŞSIN.. ELLERİN DUA İÇİN AÇLDIĞINDA RABBİM DUALARINI HEP KABUL ETSİN... HAYIRLI DUALAR KAZANASIN İNŞ...:)

RABBİM BENİM DUA ETTİKLERİMİN DUALARINI,
BENDEN DUA BEKLEYENLERİN DUALARINI,
BANA DUA EDENLERİN DUALARINI,
BÜTÜN MÜMİNLERİN DUALARINI VE BENİM DUAMI KABUL EYLE...''AMİN''

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
“Allah sizin şekillerinize ve mallarınıza bakmaz. O sizin kalplerinize ve amellerinize bakar.” (Müslim, İbn Mace)

“Ameller, niyetlere göre değer kazanır.” (Buharî)

EMEĞİNE SAĞLIK ABLAM NE GÜZEL HADİSLERLE AÇIKLAMIŞSIN.. ELLERİN DUA İÇİN AÇLDIĞINDA RABBİM DUALARINI HEP KABUL ETSİN... HAYIRLI DUALAR KAZANASIN İNŞ...:)

RABBİM BENİM DUA ETTİKLERİMİN DUALARINI,
BENDEN DUA BEKLEYENLERİN DUALARINI,
BANA DUA EDENLERİN DUALARINI,
BÜTÜN MÜMİNLERİN DUALARINI VE BENİM DUAMI KABUL EYLE...''AMİN''

Selamün Aleyküm kardeşim. Allah c.c razı olsun sizden de ebeden inşallah. Sağolunuz. Dualarınıza kalbî aminler..Rabbimiz c.c, cümlemizin hayırlı dualarına icabet buyursun inşallah..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanet olun kardeşim..Selam ve baki dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Nu'man İbnu Beşîr (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm): "Dua ibadetin kendisidir" buyurdular ve sonra şu âyeti okudular. (Meâlen): "Rabbiniz: "Bana dua edin ki size icâbet edeyim. Bana ibadet etmeyi kibirlerine yediremeyenler alçalmış olarak cehenneme gireceklerdir" buyurdu."

(Gâfir 60). [Tirmizî, Tefsir, Gâfir, (2973); Ebû Dâvud, Salât 358, (1479)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt