Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"ELİF'İN PİŞMANLIĞI" MENDİLSİZ İZLEME (1 Kullanıcı)

mertmurat

Kayıtlı Kullanıcı
RE: "ELİF'İN PİŞMANLIĞI" MENDİLSİZ İZLEME

Serhan, birlikte oldugumuz ani videoya kaydetmis, internette....uyusturucu... vs. den sonrasini dinlemedim. Insanlara bir seyler ogretmek amaciyla bu tur hikayeler uydurulmasina karsi degilim ama bu hikayelerin akil ve mantik sinirlarini asmasina karsiyim.
Yazdigin hikaye inandirici olacak ki, etkili olsun....derim. Selametle.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

mertmurat yazdı:
Serhan, birlikte oldugumuz ani videoya kaydetmis, internette....uyusturucu... vs. den sonrasini dinlemedim. Insanlara bir seyler ogretmek amaciyla bu tur hikayeler uydurulmasina karsi degilim ama bu hikayelerin akil ve mantik sinirlarini asmasina karsiyim.
Yazdigin hikaye inandirici olacak ki, etkili olsun....derim. Selametle.

SELAMUNALEYKUM KARDEŞİM,
Kardeşim bu olayın olup olmadığı kısmı beni aslında çok ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren kısmı olabilirliği ve nitekim olduğudur da, aylarca ana haber bültenlerimizin baş konusu olan Manken Gizem olayı bunun olabilirliğine bir örnek değilmi sence. Eğer bunların olmadığını, olamayacağını varsayarsak, bizim ahlanıp vahlanmamıza ne gerek varki. O zaman biz zaten islamı iyi anlamış, iyi yaşayan çok güzel bir islam toplumu olmuş oluruz ki. Ne mutlu bize.
k.s.e.o.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun paylaşımınız için ALLAHIM bizi doğru yoldan ayırmasın kötülerle karşılaştırmasın.RABBİM yardımcımız olsun dua ile

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

sevvalmina yazdı:
ALLAH razı olsun paylaşımınız için ALLAHIM bizi doğru yoldan ayırmasın kötülerle karşılaştırmasın.RABBİM yardımcımız olsun dua ile

AMİN KARDEŞİM

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM KİM BİLİR KAÇ TANE ELİFİMİZ VAR BÖLE DURUMLARA DÜŞEN AMA İŞTE BURADA ÖNEMLİ OLAN AİLENİN NASİHATLARININ NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞU YA BİLMİYORUM AMA ARTIK BİLİNÇLİ BİR TOPLUM OLMALIYIZ LÜTFEN KENDİMİZE DİKKAT ETMELİYİZ ARKADAŞLAR İYİ SEÇİLMELİ KİMİN NE OLDUĞU ZATEN BELLİ OLUYOR BAKTIKKİ KENDİMİZE GÖRE BİR ARKADAŞ DEĞİL UZAK DURMALIYIZ ARKADAŞLAR HELEKİ ŞU SANAL ALEMDE ÇETLEŞİP BİRDE TANIŞMAYA GİDEN KARDEŞLERİM YAPMAYIN ALLAH AŞKINA YAPMAYIN HAYATI BU KADAR HAFİFE ALMAYIN KİMLE NASIL BİR NİYETTE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİRİYLE NASIL TANIŞMAYI KABUL EDER NASIL GÜVENİRSİN RABBİM SEN BİZLERİ KORU SEN CAHİL DAVRANANLARIN AKLINA MUKAYYET OL ALLAHIM RAHMETİNİ MERHAMETİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK ETME BİZLERİ BU GÜZEL YOLUNDAN AYIRMA KÖTÜ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRMA BU DURUMA DÜŞEN KARDEŞLERİMİN ANCAK SEN ELİNDEN TUTARSIN ONLARI BU BATAKLIKTAN KURTAR YA RABBİM SANA LAİK BİR KUL PEYGAMBER EFENDİMİZE LAİK BİR ÜMMET OLARAK YAŞAMAYI NASİP ET AMİN AMİN AMİN

beadgirl

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun abicim gerçekten güsell bir konu ellerine sağlık:(:(:(

kum_saati

Kayıtlı Kullanıcı

emeğine sağlık çok güzel olmuşş.çok etkilendim.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

erhanozbek yazdı:
emeğine sağlık çok güzel olmuşş.çok etkilendim.

sizdende değerli kardeşim. inşallah hayatımızı bu ibretlik olaylardan ibret alarak idame ettirirsek, bizim sırtımızı kimse yere getiremez.
k.s.e.o.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

Allah (c.c.) razı olsun abim. ibretlik bir hikaye. çok etkilendimm. :(

zeryil

Kayıtlı Kullanıcı

Allah senden razı olsun kardeşim inan ki çok kötü oldum moralim bozuldu Allah herkesin çocuğunu korusun yarabbim

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

zerrin yazdı:
Allah (c.c.) razı olsun abim. ibretlik bir hikaye. çok etkilendimm. :(

S.A. KARDEŞİM,
İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
K.S.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

mtekik yazdı:
mtekik yazdı:
Selamunaleykum arkadaşlar,
allah için bu adrese bir girermisiniz.

http://ozel.ravda.net/include.php?p...=7&PHPKITSID=7f3a50212d409a6d6948a3469efff0c7

K.S.E.O.
ALLAH RAZI OLSUN.O SİTEYİ İLK DEFA GÖRDÜM,İBRETLİK ÇOK ŞEY VAR,SADECE ELİF DEĞİL,BİREYSEL VE TOPLUMSAL ÇOK YANLIŞLARIMIZ VAR.UYANMAK ZAMANIDIR.ÇOK KORKUYORUM YPACAK BİR ŞEYİMİZ VAR DA YAPMIYORSAK VE FARKINDA DEĞİLSEK NOLUR HALİMİZ.RABBİM BİZE YOLUNDA GEREKENİ YAPMAYI NASİP ETSİN.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

Avukat yazdı:
mtekik yazdı:
mtekik yazdı:
Selamunaleykum arkadaşlar,
allah için bu adrese bir girermisiniz.

http://ozel.ravda.net/include.php?p...=7&PHPKITSID=7f3a50212d409a6d6948a3469efff0c7

K.S.E.O.
ALLAH RAZI OLSUN.O SİTEYİ İLK DEFA GÖRDÜM,İBRETLİK ÇOK ŞEY VAR,SADECE ELİF DEĞİL,BİREYSEL VE TOPLUMSAL ÇOK YANLIŞLARIMIZ VAR.UYANMAK ZAMANIDIR.ÇOK KORKUYORUM YPACAK BİR ŞEYİMİZ VAR DA YAPMIYORSAK VE FARKINDA DEĞİLSEK NOLUR HALİMİZ.RABBİM BİZE YOLUNDA GEREKENİ YAPMAYI NASİP ETSİN.

ALLAH C.C. SİZLERDEN RAZI OLSUN. BENİM AMACIMDA BU OLUP BİTENLERDEN HABERSİZ YAŞAMAYALIM. MAAKESEF Kİ, BU TÜR OLAYLAR VAR. BUNUN GERÇEK OLUP OLMADIĞI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL. AMA GAZETELERDEN, TV. LERDEN BU VE BENZERİ HABERLERİ HERM GÜN TAKİP EDİYORUZ. İŞİN EN KÖTÜSÜDE ŞU Kİ; ARTIK BU TÜR HABERLERİ YADIRGAMIYORUZ. BANA DEĞMEYEN YILAN BİMN YAŞASIN KAFASINDA YAŞIYORUZ. AMA BİLMİYORUZ Kİ O KÜÇÜK YILAN EĞER MÜDAHELE ETMEZSEK, BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYÜP BİR KARŞIMIZA EJDERHA OLARAK ÇIKACAKTIR. O ZAMANDA GÜCÜMÜZ YEYMEYECEK.
ŞİMDİ AVRUPA BİRLİĞİ UYUM YASALARI ADI ALTIN DA ÇIKARTILAN 18 YAŞINDAN SONRA EBEVEYNLERİN ÇOCUKLARINA MÜDAHELE EDEMEME DURUMLARIDA BUNLARDAN BİRİDİR.
K.S.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

EVET BİZ UYURKEN NELER YAPILIYOR NELER,İNANIN ŞUNU FARKETTİM Kİ ASLA ŞİKAYET DEĞİL,DİNİME RABBİME DÖNDÜKÇE YALNIZLAŞIYORUM ÇÜNKÜ O KADAR AZ İNSAN FARKINDAKİ GERÇEKLERDEN,SIRADAN BİR TARZDA İBADETİNİ YAPIP BİTİRİP,BİNLERCE ŞİRKE GİREN İNSANLARI DA KATARSAK KİMSE İLE BİRŞEY KONUŞULMUYOR,BANA İYİ DEĞİLSİN DİYORLAR SON ZAMANLARDA Kİ TÜM DÜŞÜNCELERİMİ BİLMEZLERKEN,BİLSELER DE MECZUP DEYİP YOK ETMEYE ÇALIŞACAKLAR.BEN DE YAVAŞ YAVAŞ AÇIYORUM İNSANLARA BEYNİMİ.BURASI ÇOK GÜNAHKAR BİR YER,CUMA EVE KAPANIP,PZT.ÇIKIYORUM EVDEN BAZEN.FİTNE ZAMANI EVİNİZDEKİ KİLİM GİBİ OLUN DİYEN EFENDİMİZİ DİNLEMEYE ÇALIŞIYORUM BİR BAYAN OLARAK.ÇOK DERTLİYİM ÇOOOOK.TV DİZİLERİNİN KONUŞULDUĞU ORTAMLARDAN BOĞULMAK ÜZEREYİM.:(

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

Avukat yazdı:
EVET BİZ UYURKEN NELER YAPILIYOR NELER,İNANIN ŞUNU FARKETTİM Kİ ASLA ŞİKAYET DEĞİL,DİNİME RABBİME DÖNDÜKÇE YALNIZLAŞIYORUM ÇÜNKÜ O KADAR AZ İNSAN FARKINDAKİ GERÇEKLERDEN,SIRADAN BİR TARZDA İBADETİNİ YAPIP BİTİRİP,BİNLERCE ŞİRKE GİREN İNSANLARI DA KATARSAK KİMSE İLE BİRŞEY KONUŞULMUYOR,BANA İYİ DEĞİLSİN DİYORLAR SON ZAMANLARDA Kİ TÜM DÜŞÜNCELERİMİ BİLMEZLERKEN,BİLSELER DE MECZUP DEYİP YOK ETMEYE ÇALIŞACAKLAR.BEN DE YAVAŞ YAVAŞ AÇIYORUM İNSANLARA BEYNİMİ.BURASI ÇOK GÜNAHKAR BİR YER,CUMA EVE KAPANIP,PZT.ÇIKIYORUM EVDEN BAZEN.FİTNE ZAMANI EVİNİZDEKİ KİLİM GİBİ OLUN DİYEN EFENDİMİZİ DİNLEMEYE ÇALIŞIYORUM BİR BAYAN OLARAK.ÇOK DERTLİYİM ÇOOOOK.TV DİZİLERİNİN KONUŞULDUĞU ORTAMLARDAN BOĞULMAK ÜZEREYİM.:(

ALLAH C.C. SİZİN VE SİZİN GİBİLERİN YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.
KARDEŞİM ASLINDA SEVİNMENİZ LÂZIM, SİZİN BU DUYGULAR İÇİNDE OLMANIZ; ASLINDA HÂLÂ YAŞIYOR, BUNCA BOZULMUŞLUĞA RAĞMEN HÂLÂ İNSAN, HÂLÂ HAKKI İLE DİNİNİ YAŞAMAYA ÇALIŞAN MÜSLÜMAN OLDUĞUNUZUN DELİLİDİR. ELBETTE BU YOLLAR DİKENLİ, ELBETTE BU YOLLAR ÇAMURLU OLACAK, ÇÜNKÜ RASULALLAH S.A.V. EFENDİMİZ BU DİNİN MENSUPLARINI ÇEŞİTLİ ZORLUKLARLA KARŞILAŞACAĞINI YAŞANTISI İLE BİZLERE GÖSTERMİŞTİR. ŞUNUDA UNUTMAYALIM Kİ; GECENENİN EN KARANLIK ANI SABAHA EN YAKIN ZAMANIDIR. İNŞALLAH O GÜNEŞ BÜTÜN İHTİŞAMI İLE BİZLERİN ÜZERİNE DOĞACAKTIR. O GÜNEŞ BİZE MÜJDE, KÂFİRLERE İSE YAKICI BİR AZAP OLACAKTIR. YETERKİ BİZİM AYAKLARIMIZI SAĞLAM BASARAK BU DAVAYA SAHİP ÇIKALIM.
TEKRAR ALLAH C.C. YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN DİYORUM. YANLIŞLIK BİZDEN, MAĞFİRET ALLAH C.C'DIR.
SÜRÇİLİSAN ETTİ İSEK AFFOLA.
K.S.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt