Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elif'im için bir yasin bağışlarmısınız?
(2 Kullanıcı)
28 Mart 2012 tarihinde 24 haftalık gebe iken bebeğimin ensefalosel hastalığına yakalandığını öğrendim ve gebeliğim sonlandırıldı Sizlerden ricam masum minik bebeğim elif temel adına bir yasin bağışlarmısınız acaba kardeşlerim ?
Hayırlı cumalar diliyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun
selametle kalın inşallah.
çok zor bir durum .
Sabırlar diliyorum.
Elif bebek için 1 yasini okuyacağım.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.
Hayırlı cumalar diliyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun
selametle kalın inşallah.
çok zor bir durum .
Sabırlar diliyorum.
Elif bebek için 1 yasini okuyacağım.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.
Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Alalh içind ebulundğunuz sıkıntılardan çıkmalzardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Sabırlar diliyorum.Elif bebek için 1 yasini okuyacağım.Allah kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile selametle kalınız.
Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Alalh içind ebulundğunuz sıkıntılardan çıkmalzardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Sabırlar diliyorum.Elif bebek için 1 yasini okuyacağım.Allah kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile selametle kalınız.[/QU
Amin leyla kardeşim Allah cümlemizden razı olsun inşallah