??hepsi benim suçum kabul ediyorum @mavci abime hatırlattım bu güzel yemeği ???? şuan olsa hiç hayır demem vallahi abi ama ben çiçek dolması yaptım onu yicem. özleyenlere ikram edilir zevkle... ???
Ellerinize sağlık kardeşim ???
tabiki abi, sizin öncülüğünüzde hepinize ikramımdır... afiyet şifa olsun ???Ellerinize sağlık kardeşim ???
Sadece ben bitiremem?
@GEVHER
@Kaan Erdem
@berat05
@_YUSUF_
@Erkan
Kardeşlerimiz de gelsinler?
Yönetime bir kıyak ?
Maşallah yok yok ??
güzel ülkemizin her yanı ayrı lezzetlerle dolu ? bizde adana, mersin, maraş, Antep, Hatay bu bölgeye yakın düşmüşüz çok şükür ??Maşallah yok yok ??
Misis Kozan yakın zaten ??
Tam tamına YEMEKLER DİYARI????güzel ülkemizin her yanı ayrı lezzetlerle dolu ? bizde adana, mersin, maraş, Antep, Hatay bu bölgeye yakın düşmüşüz çok şükür ??
yetişen nasipleniyor çok şükür, afiyet şifa olsun abi ? ? ?Ben kahveye yetiştim derken bir de baktım kabak çiçeği dolması ?
Misis ayranı da ohhh miiisss ...
Benim tost makarnadan sonra ziyafet oldu @Hicran-ı Aşk kardeşim , ellerinize sağlık ..
Abi bu güzel kıyağını unutmam ?Ellerinize sağlık kardeşim ???
Sadece ben bitiremem?
@GEVHER
@Kaan Erdem
@berat05
@_YUSUF_
@Erkan
Yönetime bir kıyak ?
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için ???Abi bu güzel kıyağını unutmam ?
Bizsiz de boğazından geçmemiş, Allah razı olsun Mavci abimiz.
En yakın zamanda bir kıyak da benden olsun o zaman ?
@mavci abim gönlünüz bol maaşaallah... unutmuyorsunuz Allah cc razı olsun..Ellerinize sağlık kardeşim ???
Sadece ben bitiremem?
@GEVHER
@Kaan Erdem
@berat05
@_YUSUF_
@Erkan
Yönetime bir kıyak ?
Rabbim cümlemizden razı ve hoşnut olsun inşallah kardeşim ? Yemekler aslında tam diyetlik ?Başka sözüm yok?@mavci abim gönlünüz bol maaşaallah... unutmuyorsunuz Allah cc razı olsun..
Görüntü yabancı olmasa da isim olarak duymamıştım. Eli böğründe konuyu görünce aklıma bambaşka bir konu gelmişti .... yani yemek en son düşüncem nedense...özellikle burada ..
Bende yanına bir kaç şey ekleyeyim... madem bu kadar ziyafet var... ve davet edilmişiz.
En sevdiklerimden oraya karışık bir TÜRKİYEM i katıyorum... Hepsinden bende mevcut
Onlar şiveyle Banik deselerde kalbimdeki yeri Panik ( bulgurlu köfte )
Ekli dosyayı görüntüle 1864874
Taze mi taze zeytinyağlı limonlu BÖRÜLCE ;
Ekli dosyayı görüntüle 1864875
Kara lahana çorbası ( dolması harika olur .... bizde çorbası da mısırdan ziyade mısır unundan yapılır )
Ekli dosyayı görüntüle 1864876
@berat05 kardeşim , maşAllah senin de gönlün bol. Ellerine sağlık olsun..?
Özellikle bulgur olan herşeyin gönlümde ayrı yeri var ..
Bu Panik 'in de kesin bir hikayesi vardır şimdi , acaba nedir ??? ?
Maraşta buna benzer bulgurdan yapılan köfteye sömelek köftesi denir.. olsa da yesek
@mavci abi , doğru söze ne denir ??
Diyet de olsa severim salatayı .. ama .. böyle bol kalorili yemeklerin yeri de başka yani ?