Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eleştiri Köşesi (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi tüm islamiyet.gen.tr üyelerinin üzerine olsun inşallah.

İyi düşünmüşsün hemşerim tenkit niteliğinde yazılar yazılması biraz moral bozuyor ya da şöyle diyelim söylediğin gibi emek verilen yazılara olur olmaz , kırıcı yazılar yazmak hoş değildir elbette. Sonuçta o insan emek veriyor ve Allah rızası için bizlerle paylaşıyor. Ama ben mesela uygun görmediğim yazıları ve davranışları kırmamaya özen göstererek uyarmaya çalışıyorum .
Bir de şunu söylemek istiyorum madem konu açılmış : Bazı kardeşlerimiz gereksiz yazılar yazıyorlar...
Allah'a emanet ol.
Hayırlı akşamlar.

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleykum din kardeşlerim fatmana'ya açmış olduğum dogum günü kutlama konusu neden silindi bir bilgisi olan varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt