Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Elazıgazze'dir Gazzelazığ !" (1 Kullanıcı)

whamzaw

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Ocak 2009
Mesajlar
133
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Elazığ'da, Filistin Yardımlaşma Platformu tarafından "Gazzelazığ Elazığazzedir" mitingi düzenlendi.

Çeşitli sivil toplum örgütlerinin desteğiyle İstasyon Meydanı'nda yapılan mitinge katılan vatandaşlar, İsrail ve ABD aleyhine sloganlar atarak, İsrail bayrağını temsilen siyon yıldızının tahtadan yapılan maketini yaktı.

Mitingde konuşan platform sözcüsü Resul Doğaner, İsrail'in saldırıları ile yüzlerce Müslüman'ın şehid olduğunu, bir çoğunun ise ağır yaralandığını belirterek, tepkisini dile getirdi.

"Hepimiz Filistiniz, Filistinliyiz. Katliama ve ambargoya sessiz kalmak katliamlara ortak olmaktır" diyen Doğaner, İsrail'in Gazze'de sivilleri ve çocukları hedef aldığını dile getirerek, "İslam ümmetini ve halkımızı Filistin halkının haklı direnişine destek vermeye ve sessizliklerini sona erdirmeye çağırıyoruz" dedi


"Filistin'de kardeşlerimiz şehid oluyor,ben onlara acımıyorum.Ben şimdi evlerinde oturup sıcak pasta börek yiyenlere acıyorum.İsrailin ve işbirlikçilerinin mallarını boykot etmeyenleri kınıyorum" dedi.


Mitinge katılan Filistinli Dr. Hasan Bereket ise yaklaşık 10 gündür Anadolu'da düzenlenen çok sayıda gösteriye katıldığını söyledi.

Anadolu halkının var olduğu sürece Filistin ve Gazze'deki "intifada"nın devam edeceğini vurgulayan Bereket, "Osmanlı padişahı Abdulhamit, Filistin'i satmadı. Haçlı seferlerinin işgal ettiği Kudüs'ü Selahddin Eyyubi kurtardı. Abdulhamit'in ve Eyyubilerin torunları işte burada" diye konuştu.

Bereket Elazığ Halkına Hitaben

"Ey Elazığlılar;

Siz varsanız Gazze Vardır
Siz Varsanız Direniş Vardır
Siz Varsanız İntifada Vardır
Siz Varsanız Filistin Vardır"

diye seslendi.


Yazar Hamza Türkmen'de Yaptığı Konuşmada


"Siyonist katillere karşı su boruları soba boruları ile yaptıkları silahlarla direnen Gazze'li kardeşlerimize selam yolluyoruz.

Gazze'de İslami Hamas'ın 40 bin Eğitimli Mücahidi Var.Bunlar Gazze Halkının Evladları, Bugüne Kadar Bu Direniş Birlikleri Çok Az Şehid Verdi.Ama Katledilen Siviller, Anneleri,Çocukları Ve Bebekler.İşte siyonistleri korkutan bu tablo,dünyanın en büyük 3.ordusu ama halen Gazze kasabalarına giremedi!..


Onların bombaları tonlarca ancak kassam füzelerinin içindeki tnt sadece yarım kilo, ama karşı karşıya gelince siyonist askerlerin dizleri titriyor!


Biz Ne Milliyetçiliği,Ne Faşizmi,Ne Sosyalizmi Nede Demokrasiyi Öneriyoruz! Bizim Yolumuzu Allah Belirliyor...



Siyonist elçilik halen açık ve Tsk'nın,Çevik Bir'in,Erbakan'ın Ve Ecevit'in İmzalamış olduğu Stratejik Ortalık anlaşması halen duruyor.

Bize düşen bu anlaşmayı yırtıp atmaktır!"dedi.

Yazar son olarak:

"Irkçı şeytan siyonist elçilik acilen kapatılmalıdır!"dedi.

Mitingde, İsrail ve ABD şirketlerine ait ürün ve markalara boykot çağrısı da yapıldı.


İslamigundem.com
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt