Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

El acip Dua ediyorum...... (1 Kullanıcı)

inci1

Kayıtlı Kullanıcı
Herkeze hayirli geceler diliyorum.

Benim derdim cok büyük !
bir kac kez yazmistim..."BEN" diye birsey yok artik. Cocuklarim varsa BEN varim !!!

Bana biri söylesin yardim etsin Evladim icin DUA ediyorum....
Allah hic kimseyi evladindan ayirmasin, allah herkezin evladini korusun doru insanlarla karsilastirsin, doru yolldan ayirmasin...

Yavrum "Nasil gündüzü Günes aydinlatr sa , geceyide Ay" iste benim icin cocuklarimda öyle. Bunlardan biri olmasa
her yer her taraf karanlik ZINDAN !!!!!!!

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim hayırlı geceler olsun daha önce yazdıklarınızı görmedim ama sanırım yavrunuzdan ayrısınız:(kardeşim meşhur bi söz vardır ya "Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme,derdine dönüp benim çok büyük bi Rabbim var de"diye umutsuzluğa kapılma kardeşim Rabbimiz bana dua edin size icabet edeyim buyuruyor sabret ve daima içinde bulunduğun duruma şükret kardeşim beterin beteri var bu dünya imtihan dünyası biliyorum zor uzaktan konusmak kolaydır kimse kimsenin derdini yaşamadan anlayamaz biliyorum,Allah a sığın kardeşim ve samimi bi şekilde dua et Rabbim yardımcın olsun

inci1

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim hayırlı geceler olsun daha önce yazdıklarınızı görmedim ama sanırım yavrunuzdan ayrısınız:(kardeşim meşhur bi söz vardır ya "Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme,derdine dönüp benim çok büyük bi Rabbim var de"diye umutsuzluğa kapılma kardeşim Rabbimiz bana dua edin size icabet edeyim buyuruyor sabret ve daima içinde bulunduğun duruma şükret kardeşim beterin beteri var bu dünya imtihan dünyası biliyorum zor uzaktan konusmak kolaydır kimse kimsenin derdini yaşamadan anlayamaz biliyorum,Allah a sığın kardeşim ve samimi bi şekilde dua et Rabbim yardımcın olsun

hayirli geceler kardesim.

Benim yavurum yavrularim yanimda lakin büyük kizim beni benden etti, ben türkiyede kalmiyorum. Yurt disindayim.
Kizim bir kötülük yaptigi yok, cok akili zeki bir örenci on yedi yasinda, birine tutuldu hici mi hic uyugun görmüyoruz ben ve babasi...
Allah diyorum yavurum o kisiden sosun uzaklaskin bir sebeb yarap, bir sebeb yarat ki ondan nefet etsin cünki müslüman deyiiiiiiil benim güzel gül kokulu kizima laik deyil deyil deyil...

Hastayim; tansiyonum 200/170 hastanelik oldum bide Sarkoidoz (Akciger hastaligi) cikti, dört boyutu 1,2,3 ve en kötüsü 4 müs, ben ücteymisim. Bittim diyebilirim, dedim ya rabbime sindim el acip dua ediyorum artik

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun
Uzaktan yazması kolay bana ama
Siz inanan birisiniz ve derler ya her işte bir hayır vardır..
Allah yardımcınız olsun tekrar..
Hayat işte hepimizin sınavı başka
Allah banada inşaşlah vakti zamanı gelince sağlıklı cocuklar ihsan eder.
Amin

ayhanD

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun! Dularınızı kabul etsin. Amin.

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc en kısa zamanda içinde bulunduğunuz sıkıntıdan sizi ve kızınızı kurtarır inşallah selam ve dua ile

leyla-1

Altın Üye
Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim Allah içinde bulunduğunuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Alalh sizin ve kızınızın hakkınde ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah'ta size tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hiç birimizi çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun inşallah.

inci1

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim Allah içinde bulunduğunuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Alalh sizin ve kızınızın hakkınde ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah'ta size tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hiç birimizi çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun inşallah.

Amin Amin Amin !!!

Rabbim herkezden rahzI olsun !

"Ben" diye birsey yok demistim, Aglamadigim günüm yok Yüce ALLAHA SINDIm gözyaslari icinde el acIp dua ediyorum.
Evladim zeki ve akILI, laikin zor bir ergenlik gecirmekte; kendiside: anne ben büydüm artik diyor bazende anne ben
kücük`üm sunu sunu daha tek basina yapamam yardim edermisin vs. diyor. O benim canimin cani kurban olurum sacinin her Telline.

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Durumunuza gerçekten çok üzüldüm. Bende bir anneyim sizi çok iyi anlıyorum yüreğinizin yandığını içinizin nasıl sızladığını anlayabiliyorum. Üstelik rahatsızsınız. Rabbim yardımcınız olsun. Allah her şeyin en iyisini bilir hakkınızdan ne hayırlısı ise inşallah onu nasip eder. Ne olur üzülmeyin ben inanıyorumki tez zamanda selamete çıkarsınız. Rabbim yardımcınız olsun.

inci1

Kayıtlı Kullanıcı
Durumunuza gerçekten çok üzüldüm. Bende bir anneyim sizi çok iyi anlıyorum yüreğinizin yandığını içinizin nasıl sızladığını anlayabiliyorum. Üstelik rahatsızsınız. Rabbim yardımcınız olsun. Allah her şeyin en iyisini bilir hakkınızdan ne hayırlısı ise inşallah onu nasip eder. Ne olur üzülmeyin ben inanıyorumki tez zamanda selamete çıkarsınız. Rabbim yardımcınız olsun.

Amin ! anlayisininz icin cok tsk. ederim. Annelik cok farkli birsey, bunun tarifi yok.
Allah herkezin evladini korusun, biliyorum benim kizimda gün gelecek beni anliyacak.
O benim gözümün nuru ikl göz arim !!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt