Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EHLİ KURAN ÖLÜRKEN,EHLİ SÜNNET UYUYOR (MU) (1 Kullanıcı)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FETİH GECEMİZ OLSUN

deren75 yazdı:
bu gece fetih suresi fatih ve fetihe itham olunsun...allah cc razı olsun

s.a.inşallah Allah razı olsun sizden :(:(:( sanırımki bir elin parmaklarını tamamlayacak kadar kişi ilgilenmiyor bu formla yoksa hiç kimse müslümanların bu durumda olmalarından kendine bir pay çıkarmıyormu? herşey yolundamı? tuzumuz kurumu? diğerleri bizi ilgilendirmezmi? karnımız tok sırtımız pek oh ne rahat diyenlerden miyiz?

a.s deren kardeşim...ben kendi adıma söylüyorum.bu forma katılmasamda yani yazamasamda ben bana düşen görevi yerine getirmeye çalışıyorum...okuyorum ALLAH (cc) ın izniyle...işlerim yoğun bakamıyorum..formlara katılmak,yazmak istiyorum ama fırsatım yok...eminim benim gibi diğer arkadaşlar da öyledir...ama okuduğumuzu ve es geçmediğimizi lütfen unutma..Allah (cc) a emanetimsin...selam ve dua ile..

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
deren75 yazdı:
bu gece fetih suresi fatih ve fetihe itham olunsun...allah cc razı olsun

s.a.inşallah Allah razı olsun sizden :(:(:( sanırımki bir elin parmaklarını tamamlayacak kadar kişi ilgilenmiyor bu formla yoksa hiç kimse müslümanların bu durumda olmalarından kendine bir pay çıkarmıyormu? herşey yolundamı? tuzumuz kurumu? diğerleri bizi ilgilendirmezmi? karnımız tok sırtımız pek oh ne rahat diyenlerden miyiz?

a.s deren kardeşim...ben kendi adıma söylüyorum.bu forma katılmasamda yani yazamasamda ben bana düşen görevi yerine getirmeye çalışıyorum...okuyorum ALLAH (cc) ın izniyle...işlerim yoğun bakamıyorum..formlara katılmak,yazmak istiyorum ama fırsatım yok...eminim benim gibi diğer arkadaşlar da öyledir...ama okuduğumuzu ve es geçmediğimizi lütfen unutma..Allah (cc) a emanetimsin...selam ve dua ile..

s.a.rabbim işlerinde kolaylıklar versin Allah razı olsun kardeşim selam ve dua ile.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

S.A

ALLAH CC RAZI OLSUN HEPİNİZDEN...MÜMİN SÖZÜNDE SADIK OLANDIR...VE BU SÖZÜ VEREREK BİZE DEĞİL BU DUALARI BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDE KARŞI MESUL OLDUK...YAZMASANIZDA BU ÇEMBERİN İÇERİSİNDE OLDUĞUNUZU BİLMEK YETER BİZLERE...ÖNEMLİ OLAN OMUZ OMUZA VE KALB KALBE OLDUĞUMUZU BİLEREK CUMA AKŞAMLARINI FEYZLE DUA İLE GEÇİREBİLMEK...YETERKİ BU DUA VE SURELER OKUNSUN ,VARSIN YAZAN OLMASIN..
ALLAHA CC EMANET OLUN...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

selamun aleyküm

Kardeşim

Türkünü istediğin dilde söyle. İstediğin dil de konuş. Miras kalmış bir intikamın hüznüyle paslanan kılıcın, ganimet aşklara otağ kuran yüreğinde kaybolsun artık. En az aşkın kadar öfken de büyük olsun.

Evet, intikam güzeldir, ama sabretmeyi bil. Hiçbir zaman erken değil, her zaman geç. Namlular soğumamış ve henüz kan kurumamışken alınan intikamın düşmanın canını yakmayacağını unutma. Her şeyin unutulduğunu ve yaptıklarının yanına kâr kaldığını düşünmeye başladığı zaman saldırmalı belki de. Belki de en büyük intikam henüz kan kurumamışken bağışlamaktır düşmanı. Ama namusun tüfengini omuzdan sakın düşürme.

Kini iyi saklamak senin harcın olsun. Bilmelisin ki kin, aklın yüksek tepelerinde değil iyi terbiye edilmiş bir ruhun mahzeninde tutuldukça değer kazanır. Orada zamanla yok olmamışsa zaten ruh da kalmamış demektir.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

s a CANIM KARDESLERIM BEN FETIH GECESINE GECEN HAFTA KATILDIM.FAKAT FETIH SURESINI OKUYAMADIM.MISAFIRIM GELDI YANLARINDA OKCAKTIM YABANCI MISAFIR DEGILDI FAKAT MISAFIRIM HASTALANDI:(.4 COCUKLA IGRASMANIN NASIL OLDUGUNU GÖRDÜM:DCOK ZORMU$.BENDE YASIN-I SERIFLE YINEDE SIZE KATILDIM.ALLAH KABUL ETSIN.HAKKINI HELAL EDIN.BU SITEDE KIMSE DUYARSIZ DEGILDIR BENCEDE VAKIT YOKTUR.A E O

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı

s.a cumamız mübarek olsun ben dün okudum ama her cuma okumaya alışkanlık edinelim lütfen müslüman din kardeşlerimiz için bu gün okuyalım ve her cuma akşamı a.e.o

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

gurbetten yazdı:
s a CANIM KARDESLERIM BEN FETIH GECESINE GECEN HAFTA KATILDIM.FAKAT FETIH SURESINI OKUYAMADIM.MISAFIRIM GELDI YANLARINDA OKCAKTIM YABANCI MISAFIR DEGILDI FAKAT MISAFIRIM HASTALANDI:(.4 COCUKLA IGRASMANIN NASIL OLDUGUNU GÖRDÜM:DCOK ZORMU$.BENDE YASIN-I SERIFLE YINEDE SIZE KATILDIM.ALLAH KABUL ETSIN.HAKKINI HELAL EDIN.BU SITEDE KIMSE DUYARSIZ DEGILDIR BENCEDE VAKIT YOKTUR.A E O

A.S
ALLAH CC RAZI OLSUN..TELAFİSİNİ BU AKŞAM EDERSİNİZ İNŞAALLAH...
SAAT 22,00 DA UNUTMAYALIM:)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

İŞGAL ALTINDA KIRK YIL

NEREDE ÜMMET BİLİNCİ???

7 Haziran günü, Kudüs işgalinin 40. yıldönümü. Bundan tam 40 yıl önce emperyalist Batı'nın coğrafyamızdaki ileri karakolu, tarihe 6 Gün Savaşları diye geçen saldırıyla Kudüs dahil Golan'dan Sina Yarımadası'na kadar olan tüm bölgeyi işgal etti.

Yeni işgal ve işgalciler tarihteki benzerlerinden birçok yönden farklılık arz ediyor. Emperyalist elin; organize bir şekilde Avrupa, Rusya, Asya, Afrika'dan toplanan insanlarla, yerli sakinleri yok ederek, sürerek oluşturdukları ilk örnektir Siyonist varlık. 6 milyon mülteciye rağmen "topraksız halka, halksız toprak" yalanıyla başlatılan işgal ve saldırılar, aynı utanmazlıkla bugün de sürdürülüyor. Siyonist varlık, diğer emperyalistler gibi yönetici "efendi" rolüyle yetinmiyor, katliam ve sürgünlerle Müslüman bir halkı yok etmeyi hedefliyor.

Emperyalist Batı'nın elbirliğiyle oluşturduğu yapıdır Siyonist varlık. Dolayısıyla kendi özgücüyle değil, maddi-manevi sınırsız Batı desteğiyle idameyi hayat ediyor. Milyonlarca mülteci ve binlerce Filistinli esire ses çıkarılmazken bir Siyonist askerin esir edilmesinin Telaviv'den önce Washington'da, Londra'da ve Brüksel'de tepki oluşturmasının nedeni budur.

1967 saldırısının şüphesiz en önemli sonucu birçok peygambere mekân olmuş, 14 yıl boyunca Hz. Peygamber'in ve ashabının kıble olarak kendisine yöneldikleri Kudüs'ün işgaliydi. Hz. Ömer'den itibaren 1099-1187 yılları arası hariç sürekli Müslümanların kontrolünde olan ve coğrafyamızın kalbi konumundaki Kudüs'ün yitirilmesi, biz Müslümanların halinin yansımasıdır.

Ümmet olma bilincini yitirmiş, kaynaklarıyla irtibatını koparmış, kendi değerleriyle üretim yapamayan, her açıdan Batı'nın mukallidi durumuna gelmiş koca İslam dünyasına, konumunu hatırlatan tokattır, işgal altındaki Kudüs.

Temel değerlerini Batı'dan almış İslam dünyasında yaygınlaştırılan ideolojilerin ve ikame edilmiş rejimlerin hiçbir zaman sadra şifa olamayacaklarını, "öze dönüş"ten başka bir çaremizin olmadığını gösteren somut belgedir Kudüs'ün işgali.

Kimliksiz, niteliksiz, bağımlı, ulusalcı orduların 1967 hezimeti; inancın, sahih kimliğin, kararlılığın, adanmışlığın önemini tekrar hatırlatmıştır. Bugün maddi imkansızlıklarına rağmen bir avuç inanmış kardeşimizin; Lübnan'da, Filistin'de emperyalist varlığa daha önce hiç tatmadığı yenilgileri, acıları tattırması bunun en somut örneğidir.

İslami değerlerle 1987'de fışkıran I. İntifada, had bilmezliği alışkanlık edinmişlere, had ve hudutlarını göstermiştir. 40-50 yıldır soykırıma, sürgüne tabi tutulan bir halk, öz değerleriyle buluşunca korku duvarını aşmış, sefalete rağmen başı dik yaşamanın, toprağa tutunmanın ya da şehadetin; sürgünde yaşamaktan daha erdemli olduğu hakikatini örneklemiştir. Artık ibre tersine dönmüştür. Toprağı terk edenler, Filistinliler değil, işgalcilerdir. II. İntifada ve 2006 Temmuz Lübnan Savaşı'nda binlerce işgalci, daha güvenli buldukları bölgelere çekilmiş ya da Filistin'i terk etmiştir.

Kudüs, peygamberlerimizin bize bıraktıkları mirastır. Musa'ya "Sen ve Rabbin gidin savaşın!" diyenler gibi sorumluluğu sadece Filistinli kardeşlerimizin omuzlarına yükleyemeyiz. Dünyanın herhangi bir yerinde varlık, kimlik mücadelesi veren herhangi bir Müslüman, bir yüzünü Kudüs'e dönmek, Kudüs'ün kurtarılması için elinden geleni yapmak zorundadır.

Bu coğrafyada yaşayan Müslümanlar olarak üzerimizde, Siyonist varlığı ilk tanıyan, süreç içerisinde ilişkileri stratejik düzeye çıkaran bir ülkenin mensubu olma onursuzluğunu taşıyoruz. Kudüs'ün esaretinin 40. yılı dolayısıyla iktidara eski söylem ve duyarlılıklarını hatırlatma ihtiyacı duymuyoruz. Sadece fıtri olanı, hak ve adalete uygun olan tavrı hatırlatıyor ve Siyonist varlıkla yapılan tüm anlaşmaların iptalini istiyoruz.

Filistinli kardeşlerimiz güçlerinin üzerindeki bir yükü omuzlamış durumdalar. Her gün büyük bedeller ödeyerek karış karış, santim santim Aksa'yı, onurumuzu, değerlerimizi savunmaktalar. Bizler de bu onurlu mücadelede onların yanında olduğumuzu tekrar hatırlatıyor ve kurtarılmış Kudüs'te Allah'a hamd edeceğimiz güne kadar bu mücadelede yer alacağımızı ilan ediyoruz.

Hülya Şekerci

Özgür-Der Genel Başkanı

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

HANİ NEREDE ÜMMET...
NEREDE ÜMMETİ MUHAMMED ...
BU GECE FETİH SUREMİZİ BİR KIRK YIL SONRA ÇOCUKLARIMIZIN BİZİM YERİMİZE BU KONUDA SIZLANMAMASI İÇİN OKUYALIM...

ZİNCİRLER GERİLDİ,ÇATIRDIYOR,,,HA KOPTU HA KOPACAK...
ŞAİRİN TABİRİ İLE GELECEK VAAD ETTİĞİ GÜN HAKKIN ,BELKİ YARIN BELKİ YARINDANDA YAKIN...
O HALDE YARINI BEKLEMEYELİM BU GÜNDEN İTİBAREN BU MÜBAREK SUREYİ ÜMMETİ MUHAMMEDİN sav BEKAASI İÇİN OKUYALIM...

BU ZULUMLERİN YILDÖNÜMLERİNİ ANMAKTAN USANDIK İNŞAALLAH USLANMAYIDA NASİP ETSİN RABBİMİZ cc BİZLERE

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
deren75 yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜH

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Afra_nur
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)Tuba8
34)l_papatya
35)Ruveyda28
36)Mustafa-xtar
37)Valerian
38)Zeros
39)Guzin
40)Merve
41)Neslihantuncel
42)Hafize
43)Meftun61
44)Muslima
45)Elzem
46)Evindar
47)Mustafa_46
48)Bahar_58
49)Mavi Dusler
50)Cennet_agaci

HER CUMA SAAT 22:00 DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM

HAYDİ EY KARDEŞLERİM ALLAH (CC) RIZASI , EFENDİMİZİN ŞEFAATİ,DİN KARDEŞLERİMİZİN HOŞNUTLUĞU İÇİN BİR OLALIM,BİRLİK OLALIM...

deren75 yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
ASHABI BEDR İSİMLERİNİ OKUYACAK KARDEŞLERİMİZ.

1)ADALETİMAHZA (08.06.2007)
2)CEMİLE_DRN (15.06.2007)

DUALARDA BUŞLUŞMAK DİLEĞİYLE....

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm;
bugün saat 22:00 de fetih suresini okumayı unutmayalım İnşAAllah...Rabbimiz c.c. kabul buyursun...zulüm gören, cihad eden, işgal altında namussuzca iffetsizce bacılarımıza kardeşlerimize yapılanlara bir nebze de olsa huzur vermek umuduyla fetih gecemizde buluşalım İnşAAllah...dualarımız onlarla olsun İnş...s.a...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
selamün aleyküm;
bugün saat 22:00 de fetih suresini okumayı unutmayalım İnşAAllah...Rabbimiz c.c. kabul buyursun...zulüm gören, cihad eden, işgal altında namussuzca iffetsizce bacılarımıza kardeşlerimize yapılanlara bir nebze de olsa huzur vermek umuduyla fetih gecemizde buluşalım İnşAAllah...dualarımız onlarla olsun İnş...s.a...

ve aleyküm selam
dualarımız onlarla olacak inşaAllah bu gece de...Allah c.c. razı olsun..a.s...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
RE: GAZZE KAN GÖLÜ*FETİH GECESİ

Gazze Şeridini kan gölüne çeviren ve öğleden sonra şiddetlenen çatışmalarda en az 13 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor, bir çok bölgede çatışmalarda ölen ve yaralanlara ambulanslarla müdahale dahi edilemiyor.

Gazze Şeridinin kuzeyindeki Beyt Hanun, Cebaliye ve Beyt Lahya bölgeleri akşam saatlerinde savaş alanına döndü. Gazze kentindeki Şati kampı, Zeytun mahallesi gibi bölgelerinde şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Çatışmalar, Beyt Hanunda, El Masri adıyla bilinen bir ailenin Filistin istihbaratında görevli üyelerinden birinin kaçırılarak, öldürülmesiyle hız kazandı. Aile üyeleriyle Hamas'a bağlı özel güvenlik kuvvetleri arasında Beyt Hanun'da çıkan çatışmalar, hızla diğer bölgelere yayıldı.

Çatışmalar sırasında, Hamasa bağlı bazı militanların ve özel güvenlik güçlerinin, hastaneyi de savaş alanına çevirdiği, hastane içinde şiddetli çatışmalar olduğu belirtildi. Sabah saatlerinde, lise son sınıfların bitirme sınavları nedeniyle iki taraf arasında ateşkese uyma konusunda verilen söze rağmen, çatışmalar durmadı.

Masrinin evindeki çatışmalarda, Eid El Masri ile Ferac ve İbrahim adlı iki oğlunun da hayatını kaybettiği belirtildi. Çatışmalarda, Hamasa bağlı özel güvenlik güçlerinden ve aynı zamanda İçişleri Bakanlığında çalışan, 25 yaşındaki Basil Davud El Kafarna adlı bir militanın da öldüğü bildirildi.

Çatışmalarda, bir evdeki 3 yaşındaki bir çocuk da atılan kurşunlara hedef olarak hayatını kaybetti. Bu arada, bölgenin kuzeyinde saldırı düzenlemek isteyen gruba ait roketatar mermisinin patladığı ve en az 3 militanın hayatını kaybettiği de görgü tanıklarınca belirtildi.

Gazze Şeridinin kuzeyindeki tüm bölgelerde ana caddeler, sokaklar, yüksek binaların çatıları, yüzlerce silahlı ve maskeli militanlarla dolarken, çatışmalarda roket ve benzeri ağır silahların da kullanıldığı belirtiliyor. Gazze'de halkın evlerine çekildiği, bir çok Gazzelinin, özellikle kuzey bölgesinde evlerine gidemeden bulunduğu yerlerde mahsur kaldığı kaydediliyor.

Filistinli doktorlar, hastanenin içine sıçrayan çatışmalar nedeniyle, sağlık personeli ve hastaların güvenliğinin tehlikeye girdiğini belirterek, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a olaylara müdahale etmesi ve silahlı militanların hastaneden uzaklaştırılması için gerekeni yapması çağrısında bulundu. Ayrıca, hastanenin elektrik jeneratörünün de atılan roketlerle çalışmaz duruma geldiği öğrenildi. Çatışmalarda yaralananların çoğunun durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

-Esmani- yazdı:
Gazze Şeridini kan gölüne çeviren ve öğleden sonra şiddetlenen çatışmalarda en az 13 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor, bir çok bölgede çatışmalarda ölen ve yaralanlara ambulanslarla müdahale dahi edilemiyor.

Gazze Şeridinin kuzeyindeki Beyt Hanun, Cebaliye ve Beyt Lahya bölgeleri akşam saatlerinde savaş alanına döndü. Gazze kentindeki Şati kampı, Zeytun mahallesi gibi bölgelerinde şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Çatışmalar, Beyt Hanunda, El Masri adıyla bilinen bir ailenin Filistin istihbaratında görevli üyelerinden birinin kaçırılarak, öldürülmesiyle hız kazandı. Aile üyeleriyle Hamas'a bağlı özel güvenlik kuvvetleri arasında Beyt Hanun'da çıkan çatışmalar, hızla diğer bölgelere yayıldı.

Çatışmalar sırasında, Hamasa bağlı bazı militanların ve özel güvenlik güçlerinin, hastaneyi de savaş alanına çevirdiği, hastane içinde şiddetli çatışmalar olduğu belirtildi. Sabah saatlerinde, lise son sınıfların bitirme sınavları nedeniyle iki taraf arasında ateşkese uyma konusunda verilen söze rağmen, çatışmalar durmadı.

Masrinin evindeki çatışmalarda, Eid El Masri ile Ferac ve İbrahim adlı iki oğlunun da hayatını kaybettiği belirtildi. Çatışmalarda, Hamasa bağlı özel güvenlik güçlerinden ve aynı zamanda İçişleri Bakanlığında çalışan, 25 yaşındaki Basil Davud El Kafarna adlı bir militanın da öldüğü bildirildi.

Çatışmalarda, bir evdeki 3 yaşındaki bir çocuk da atılan kurşunlara hedef olarak hayatını kaybetti. Bu arada, bölgenin kuzeyinde saldırı düzenlemek isteyen gruba ait roketatar mermisinin patladığı ve en az 3 militanın hayatını kaybettiği de görgü tanıklarınca belirtildi.

Gazze Şeridinin kuzeyindeki tüm bölgelerde ana caddeler, sokaklar, yüksek binaların çatıları, yüzlerce silahlı ve maskeli militanlarla dolarken, çatışmalarda roket ve benzeri ağır silahların da kullanıldığı belirtiliyor. Gazze'de halkın evlerine çekildiği, bir çok Gazzelinin, özellikle kuzey bölgesinde evlerine gidemeden bulunduğu yerlerde mahsur kaldığı kaydediliyor.

Filistinli doktorlar, hastanenin içine sıçrayan çatışmalar nedeniyle, sağlık personeli ve hastaların güvenliğinin tehlikeye girdiğini belirterek, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a olaylara müdahale etmesi ve silahlı militanların hastaneden uzaklaştırılması için gerekeni yapması çağrısında bulundu. Ayrıca, hastanenin elektrik jeneratörünün de atılan roketlerle çalışmaz duruma geldiği öğrenildi. Çatışmalarda yaralananların çoğunun durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

:(

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm yarın inşaAllah feth suresiyle dualarda bulaşacağız.ben yarın giremeyebilirim siteye,şimdi fırsatım varken bildireyim,bedr ashabını ben okuyacaktım inşaAllah.
RABBİM kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin.hepiniz Allah'a emanet olun.selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt