Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EHLİ KURAN ÖLÜRKEN,EHLİ SÜNNET UYUYOR (MU) (1 Kullanıcı)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
RE: FETİH GECEMİZ OLSUN

nohco yazdı:
selamun aleykum bende ozur dileyerek bildirmek istiyorumki bu hafta kacirdim gecemizi sebebine gelince bazi sorunlarim kafami cok mesgul ediyor agirlasiyorum unutkanlik basladi namazlarimi bile kilamiyorum bu sebeble hatirlayinca hemen okudum ama ayni saat olmadi tabii hakkinizi helel edin simdi telefonumu ayarladim beni uyariyor bir daha olmaz insallah allah beni affetsin

ALEYKÜMSELAM ...

BU YOĞUNLUK İÇERİSİNDE BAZAN GÖREVLERİMİZİ UNUTABİLİYORUZ...BU YÜZDEN UFAK BİR NOT KAĞIDINA GÖREVLERİMİZİ YAZMAK SURETİYLE BUNU AŞMAYA ÇALIŞALIM..İNŞAALLAH BAŞARIRIZ...:)

ALLAH CC DİLDE OLANIDA KALPTE OLANIDA BİLENDİR...NİYET HAYIR AKIBET HAYIR DERLER...NİYET SAĞLAM İSE AKIBET GEÇTE OLSA HAYIRLI OLACAK İNŞAALLAH...
ALLAHA CC EMANET OLUN

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

İnsani Yardım Vakfı ile Dayanışma Vakfının düzenlediği Katarakt Kampanyasının ilk durağı, Afrika ülkesi Benin oldu.

Beninin başkenti Kotonodaki Akpakpa Hastanesi'nde 390 kişinin gözleri cerrahi yöntemlerle ameliyat edildi. Gözü açılarak ilk kez ışığı gören hastalar arasında 7 yaşından 90 yaşına kadar çeşitli yaşlarda insanların bulunması dikkati çekti. Bir yıl boyunca 100 bin kişinin ameliyat edileceği ve bir kişinin ameliyatı için sadece 100 YTL'nın yeterli olacağı kampanya devam ediyor. Benin'den sonra Togo ve Gana'da da ameliyatlar önümüzdeki günlerde yapılacak

S.A

ALLAH CC HAYIR SAHİPLERİNİN HAYRINI KABUL ETSİN..İNSAN BU GÜZEL HABERLERİ ALDIKÇA MUTLU OLUYOR...NE MUTLU KARŞILIK BEKLEMEDEN YARDIM EDEBİLENLERE...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

-Esmani- yazdı:
İnsani Yardım Vakfı ile Dayanışma Vakfının düzenlediği Katarakt Kampanyasının ilk durağı, Afrika ülkesi Benin oldu.

Beninin başkenti Kotonodaki Akpakpa Hastanesi'nde 390 kişinin gözleri cerrahi yöntemlerle ameliyat edildi. Gözü açılarak ilk kez ışığı gören hastalar arasında 7 yaşından 90 yaşına kadar çeşitli yaşlarda insanların bulunması dikkati çekti. Bir yıl boyunca 100 bin kişinin ameliyat edileceği ve bir kişinin ameliyatı için sadece 100 YTL'nın yeterli olacağı kampanya devam ediyor. Benin'den sonra Togo ve Gana'da da ameliyatlar önümüzdeki günlerde yapılacak

S.A

ALLAH CC HAYIR SAHİPLERİNİN HAYRINI KABUL ETSİN..İNSAN BU GÜZEL HABERLERİ ALDIKÇA MUTLU OLUYOR...NE MUTLU KARŞILIK BEKLEMEDEN YARDIM EDEBİLENLERE...

S.A.TEVAFUKLAR ZİNCİRİ DEVAM EDİYOR YİNE.BEN İHH NIN DOST TV DE BUNUNLA İLGİLİ PROGRAMINI SEYRETTİM.HEPİMİZ KİŞİ BAŞI 100 YTL VEREMEYEBİLİRİZ AMA SİTEDE BU KONUDA BİRŞEYLER YAPAMAZ MIYIZ DEDİM KENDİ KENDİME.HEDEF BELİRLEYİP MESELA 5 KİŞİNİN GÖZLERİNE IŞIK OLSAK DİYE DÜŞÜNDÜM AMA NASIL YAPARIZ AKLIMA BİR FİKİR GELMEDİ.:(

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
-Esmani- yazdı:

S.A

S.A.TEVAFUKLAR ZİNCİRİ DEVAM EDİYOR YİNE.BEN İHH NIN DOST TV DE BUNUNLA İLGİLİ PROGRAMINI SEYRETTİM.HEPİMİZ KİŞİ BAŞI 100 YTL VEREMEYEBİLİRİZ AMA SİTEDE BU KONUDA BİRŞEYLER YAPAMAZ MIYIZ DEDİM KENDİ KENDİME.HEDEF BELİRLEYİP MESELA 5 KİŞİNİN GÖZLERİNE IŞIK OLSAK DİYE DÜŞÜNDÜM AMA NASIL YAPARIZ AKLIMA BİR FİKİR GELMEDİ.:(
A.S. Allah razı olsun güzel haberlerle sevindiriyorsunuz bizleri.en büyük karşılık Allahın rızasıdır sanırım.Rabbim rızasından başka gaye vermesin.
adaletimahza aslında düşünceniz çok güzel ama nasıl olacak .net bir fikir oluşursa paylaşımlarınızı bekliyoruz.elimizden geldiği kadar inşaallah yardımda bulunmaya çalışırız.Allaha emanet olun

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:[/
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜH

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Afra_nur
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)Tuba8
34)l_papatya
35)Ruveyda28
36)Mustafa-xtar
37)Valerian
38)Zeros
39)Guzin
40)Merve
41)Neslihantuncel
42)Hafize
43)Meftun61
44)Muslima
45)Elzem
46)Evindar
47)Mustafa_46
48)Bahar_58

HER CUMA SAAT 22:00 DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM

HAYDİ EY KARDEŞLERİM ALLAH (CC) RIZASI , EFENDİMİZİN ŞEFAATİ,DİN KARDEŞLERİMİZİN HOŞNUTLUĞU İÇİN BİR OLALIM,BİRLİK OLALIM...

B)B)B)

birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bir dönemdeyiz...

hatam varsa tarih bilgisi olanlar beni ikaz etsin...

islam alemi tarihin tek bir döneminde bu kadar şiddetli cefa ve kalp kırıklığı yaşamıştır..
oda vahiy ile başlayan ve medineye hicret ile neticelenen dönemdir..

.kıyamet alametlerinde göze çarpan bir husus islamın tekrar zulme ,baskıya ve tecride mağruz kalacağı anı işaret eder...

koşarcasına küçük yada büyük kıyamete gitmekteyiz ama heyhat hala gündelik heva ve heveslerin peşinde savrulmakta ve bize empoze edilen yahudi atasözüne rağbet etmekteyiz..
nedir bu söz derseniz her koyun kendi bacağından asılır diye kulağımız küpe edilen ve bizim imanımızın derecesini zayıflatan safsata...
hayır müslüman için her koyun kendi bacağından asılma deyimi yanlıştır..reddediyorum...

mümin herhangi bir yerde bir kardeşi zulme uğradı ise acı çekendir...
ve tüm müminleri kardeş görendir..

bu söz velevki gerçek ise yahudi ırkı neden buna tam ters istikamette yollarına çıkan engelleri aşmaktalar..
neden tüm varlıkları ile büyük ve sinsi planlarını topyekün icra etmekteler...

demekki koyun olan biziz..çoban olan ve elinde değnek bulunduran onlar...

bakınız her şerrin ve fitnenin altından aynı pis eller çıkmakta..

bizlerde buna rağmen bir diğer yahudi atasözü olan bana dokunmayan yılan bin yaşasın sözünün arkasına sığınmaktayız...
bize dokunmayı bırakın yılan tüm soğukluğu ile koynumuza girmiş,
açmış ağzını ve uygun anı bekliyor..
bu an islam ümmetinin oluşturduğu bedenin vurdumduymazlık,bencillik vs. gibi virüslerle en zayıf düştüğü andır..
ve doğrusunu yalnız allah cc biliyorki bu an çok yakın olmalıdır...

uyanın ey ümmeti muhammet ...

yılan koynunuzda ...

bencillik ,hırs,maddiyat virüsleri bedenimizi zayıf düşürmekte....

yılan ağzını açmış beklemekte...

ha ısırdı ha ısıracak...

bu zehirin panzehiri mevcuttur bunlar kuran ve sünnettir...
ama maalesef bu panzehir şişesini bizler sıkı sıkıya kapattık ve denize attık..
şimdi onu bulmak ve yılana karşı kullanmak zamanıdır...

uyan ey ümmeti muhammet...

darfurda kardeşin açlık yüzünden misyonerlerin ağlarına düşüyor

ırakta fatma bacın **** ,nesepsiz köpeklerin tecavüzüne mağruz kalıyor

filistinde oğullar tanka sapan taşı atarken can veriyor

çeçenistanda hainler ve rus zalimler kardeşinin cesedini tankların ardında sürüklüyor ,kemikleri unufak oluyor...

bosnada kafasına sıkılan gencecik kardeşinin arkasında sırp köpekleri kahkaha atıyor...

ülkemde her gün dağa çıkmış hayvan sürüsü senin düşmanının mayınıyla gencecik fidanların etini kemiğinden ayırıyor
...

uyan ...uyan...uyan...

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

[big]HER CUMA SAAT 22:00 DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM

HAYDİ EY KARDEŞLERİM ALLAH (CC) RIZASI , EFENDİMİZİN ŞEFAATİ,DİN KARDEŞLERİMİZİN HOŞNUTLUĞU İÇİN BİR OLALIM,BİRLİK OLALIM... [/big]

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

[big]EY MUHAMMED UMMETI KARDESLERINIZ ZORDADIR SAHID OLUN!
EYMUHAMMED UMMETI BACILARINIZ DARDADIR SAHID OLUN!
EYMUHAMMED UMMETI ALLAHIN HUZURUNA CIKACAKSINIZ HAZIR OLUN!
HANGI YUZLE CIKACAGIZ BIR DUAYI ESIRGERKEN
HANGI KEVSERDEN SU ICECEKSINIZ BU KADAR VEFASIZ KALIRKEN
UYAN KENDINE GEL MAHSER COK UZAGIMIZDA DEGIL
AC ELLERINI SEMAYA FETIH ISTE FETIH DILE SEFAATE YUZUN OLSUN
MUHAMMED UMMETI OLMAK ISTERSEN[/big]

MAVI DUSLER

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞLERİM BENİDE LİSTENİZE EKLERSENİZ SEVİNİRİM ALLAHA C.C EMANET OLUN BU AKŞAM OKUYACAĞIM ALLAH C.C NASİP EDERSE İNŞ. SELAMETLE B)B)B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

MAVI DUSLER yazdı:

S.A KARDEŞLERİM BENİDE LİSTENİZE EKLERSENİZ SEVİNİRİM ALLAHA C.C EMANET OLUN BU AKŞAM OKUYACAĞIM ALLAH C.C NASİP EDERSE İNŞ. SELAMETLE B)B)B)

A.S

ALLAH CC RAZI OLSUN...İNŞAALLAH HAYRINIZ DERGAHI İZZETTE KABUL BULUNUR...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

deren75 yazdı:

S.A

EVET BUGÜN CUMA VE FETİH SURESİ GECEMİZ...HİÇ HEYECAN GÖREMEDİM KİMSEDE...YOKSA İSLAM ALEMİNDE HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIKMI OLDUDA HABERİMİZ YOK...

EY MUHAMMED UMMETI KARDESLERINIZ ZORDADIR SAHID OLUN!

ŞAHİT OLUN...

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm
evet bugun Yine Zorda olan Tüm Ummeti Muhammed için Dua gecemiz. Hayırlısıyla Rabbimizin Huzurunda onlar için gözyaşları içersinde dua edelim inşAllah. Onların bizlerin dualarına çok İhtiyacı var.A.e.oB)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
deren75 yazdı:
size=21]S.A
EVET BUGÜN CUMA VE FETİH SURESİ GECEMİZ...HİÇ HEYECAN GÖREMEDİM KİMSEDE...YOKSA İSLAM ALEMİNDE HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIKMI OLDUDA HABERİMİZ YOK...
EY MUHAMMED UMMETI KARDESLERINIZ ZORDADIR SAHID OLUN!
ŞAHİT OLUN...[/size]

v.a.s ben üzerime alınmıyorum. sadece bugün gözlerimden rahatsızım yazamadım. gözyaşlarımı akşama kadar sabret diyorum.a.e.o

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Afra_nur
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)Tuba8
34)l_papatya
35)Ruveyda28
36)Mustafa-xtar
37)Valerian
38)Zeros
39)Guzin
40)Merve
41)Neslihantuncel
42)Hafize
43)Meftun61
44)Muslima
45)Elzem
46)Evindar
47)Mustafa_46
48)Bahar_58
49)Mavi Dusler

HER CUMA SAAT 22:00 DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM

HAYDİ EY KARDEŞLERİM ALLAH (CC) RIZASI , EFENDİMİZİN ŞEFAATİ,DİN KARDEŞLERİMİZİN HOŞNUTLUĞU İÇİN BİR OLALIM,BİRLİK OLALIM...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.KARDEŞLERİM HER CUMA OLDUĞU GİBİ BU CUMA DA ALLAH İZİN VERİRİSE SAAT:22.00 DE DUALARLA BULUŞALIM.A.E.O.

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
deren75 yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
ASHABI BEDR İSİMLERİNİ OKUYACAK KARDEŞLERİMİZ.

1-MAVİ22 (18.05.2007)
2-İREME (25.05.2007)
3-NOHCO (01.06.2007)
4-ADALETİMAHZA (08.06.2007)
5-CEMİLE_DRN (15.06.2007)

DUALARDA BUŞLUŞMAK DİLEĞİYLE....

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Afra_nur
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)Tuba8
34)l_papatya
35)Ruveyda28
36)Mustafa-xtar
37)Valerian
38)Zeros
39)Guzin
40)Merve
41)Neslihantuncel
42)Hafize
43)Meftun61
44)Muslima
45)Elzem
46)Evindar
47)Mustafa_46
48)Bahar_58
49)Mavi Dusler

deren75 yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
ASHABI BEDR İSİMLERİNİ OKUYACAK KARDEŞLERİMİZ.

1-MAVİ22 (18.05.2007)
2-İREME (25.05.2007)
3-NOHCO (01.06.2007)
4-ADALETİMAHZA (08.06.2007)
5-CEMİLE_DRN (15.06.2007)

DUALARDA BUŞLUŞMAK DİLEĞİYLE....

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

v.a.s ben üzerime alınmıyorum. sadece bugün gözlerimden rahatsızım yazamadım. gözyaşlarımı akşama kadar sabret diyorum.a.e.o

s.a. Mavi22 kardeşim geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin bu akşam Ashabı Bedr isimlerini okuma sırası sizde idi okuyabilecekmisiniz şayet okuyamayacak olursanız bizlerden biri görevi devir alabilir selam ve dua ile

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
-Esmani- yazdı:
EBU GUREYB HAPİSANESİNDEN IRAKLILARA İKİNCİ MEKTUP GELDİ MEKTUP TÜM IRAKLILARI AĞLATTI.FATMANIN ZİNDANDAN GÖNDERDİĞİ MEKTUBUN IRAKLILAR ARASINDA YAYILMASINDAN SONRA PEŞİNDEN 100 MÜCAHİT EBU GUREYBE KAPISINA YÜRÜDÜ.DİRENİŞÇİLERİN FATMANIN MEKTUBU ARDINDAN HAPİSANEYE SALDIRDIKLARI VURGULANDI.DİRENİŞÇİLER SALDIRIDA 6 ABD ASKERİNİN ÖLDÜĞÜNÜ 10 ASKERİNDE ESİR ALINDIĞINI KAYDETTİLER.ESİR ALINA 7 Sİ KADIN ASKER OLDUĞU BELİRTİLDİ.

İŞTE FATMANIN TÜM İNSANLIĞI AĞLATAN MEKTUBU

RAHMAN VE RAHİM(OLAN)ALLAH'IN ADIYLA
DE Kİ O, ALLAH BİRDİR.ALLAH SAMEDDİR.(HERŞEY ONA MUHTAÇTIR)O, DOĞRULMAMIŞ VE DOĞMAMIŞTIR.ONUN HİÇ BİR DENGİ YOKTUR.

BU MÜBAREK SUREYİ ALLAHIN KİTABINDAN SEÇTİM.ÇÜNKÜ BU SURE BANA VE SİZE DAYANMA GÜCÜ VERİYOR.ÖZELLİKLE DEMÜSLÜMANLARIN KALBLERİNE HUŞU VE HAŞYET AŞILIYOR.

EY ALLAH YOLUNDA CİHAD EDEN KARDEŞLERİM...SİZE NELER ANLATSAM KARINLARIMIZIN DOMUZLARIN VE MAYMUNLARIN PİÇLERİ İLE DOLU OLDUĞUNU MU?YOKSA ONLARIN VÜCUTLARMIZI KİRLETTİĞİNİ,YÜZLERİMİZE TÜKÜRDÜKLERİNİ VE GÖĞSÜMÜZDE Kİ KUR'AN'I PARAM PARÇA ETTİKLERİNİ Mİ ANLATAYIM.ALLAH'U EKBER

İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUMU DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ.HAKİKATEN BİZE HALA NELER YAPTIKLARINI BİLMİYOR MUSUNUZ? BİZ KIZ KARDEŞLERİNİZİN VE YARIN YÜCE ALLAH'IN HUZURUNDA HESABA ÇEKİLECEKSİNİZ.

BU ZİNDAN DA HİÇ BİR GECE GEÇMİYOR Kİ,BU DOMUZ VE MAYMUN SÜRÜSÜNÜN AZGIN ŞEHVETLERİ VÜCUDUMUZU YIPRATMASIN.BEKARETİMİZİ BOZDULAR...ALLAHTAN KORKUN VE BİZİ BU CANİLERLE BERABER ÖLDÜRÜN.ONLARLA BERABER DUVARLARI ÜZERİMİZE YIKIN..ALLAHIN ARŞI ALTINDA BİZDEN FAYDALANMALARINA VE BİZE TECAVÜZ ETMELERİNE İMKAN TANIMAYIN..BİZE YAPILANLARDAN DOLAYI ALLAH'TAN KORKUN..BIRAKIN DIŞARIDA ONLARIN TANKLARI VE UÇAKLARI İLE UĞRAŞMAYI....EBU GUREYB ZİNDANLARINDA ZULME MARUZ KALAN BİZLERE ACIYIN...

BEN DİN KARDEŞİNİZ(FATMA)BİR GÜNDE 9 KEZ BANA TECAVÜZ ETTİLER, BU ZİLLETİ TAHAYYÜL EDEBİLİYORMUSUNUZ...DÜŞÜNÜN GÖZLERİNİZİN ÖNÜNDE KIZKARDEŞLERİNİZE TECAVÜZ EDİLİYOR.NİÇİN BENİM İÇİN SİZİN KIZ KARDEŞİNİZ OLDUĞUMU TASAVVUR ETMİYORSUNUZ?

BENİMLE BİRLİKTE BU KARA ZİNDANDA EVLENMEMİŞ 13 KIZ KARDEŞİNİZ DAHA BULUNUYOR.HEPİMİZE BU KAHPE DUVARLAR ARASINDA TECAVÜZ EDİLİYOR.HALA ÇIĞLIKLARIMIZI İŞİTMİYORMUSUNUZ....?

NAMAZ KILMAMIZ ENGELLENDİ.ELBİSELERİMİZ ÇIKARILDI.GİYİNMEMİZE MÜSADE EDİLMİYOR.BURADA KIZKARDEŞLERİNİZDEN BİRİ SİZE MEKTUP YAZDIĞIM GÜNÜN BİR KAÇ GÜN ÖNCESİ İNTİHAR ETTİ. BU KIZ KARDEŞİNİZ VAHŞİ BİR TECAVÜZE UĞRADIKTAN SONRA DÖVÜLDÜ. ALÇAKLAR BACINIZIN GÖĞÜSLERİNE VE BALDIRLARINA VURDULAR.

DAHA SONRA İNANILMASI GÜÇ İŞKENCELERDEN GEÇİRİLDİ.BUNA TAHAMMÜL EDEMEYEN BACINIZ BAŞINI ZİNDAN DUVARLARINA VURA VURA ÖLDÜ.İSLAM DA İNTİHARIN HARAM OLMASINA RAĞMEN KARDEŞİNİZ İNTİHARA BAŞVURDU.BEN ONU MAZUR GÖRÜYORUM.ALLAH'TAN ONUN İÇİN MAĞRİFET DİLİYORUM ÇÜNKÜ O BAĞIŞLAYANDIR VE ÇOK MERHAMETLİDİR.KARDEŞLERİM ALLAH RIZASI İÇİN NİDAMIZA KARŞILIK VERİN VE BİZİ ONLARLA BİRLİKTE ÖLDÜRÜN! UMULURKİ HUZURA ERERİZ.....

YA KAHHAR
YA KAHHAR
YA KAHHAR

HALA MI UTANMAZ ,HALAMI USLANMAZ,İBRET ALMAZ BİR ÜMMET OLDUK BİZLER...

BUNLAR SEBEPSİZ DEĞİL..

ÜMMET BİR BEDENDİR BİR KISMI HEP REFAH İÇİNDE HEP GÜLMEKTE DÜNYA NİMETLERİNE GARK OLMUŞSA,BUNUN DİYETİNİ DİĞER KISMI ÖDEMEKTE...

İŞTE IRAK ,FİLİSTİN SOMALİ ,ÇEÇENİSTAN ,DARFUR ...... DÜNYANIN DÖRT BUCAĞI....

ONLARIN ELLERİ YAKAMIZDA OLACAK,HESABINI VEREBİLECEKMİYİZ...

AĞLAYIN
AĞLAYIN
AĞLAYIN

AMA O BACINIZIN YAŞADIKLARINA AĞLADIĞINIZ KADAR , KENDİ YAKANIZA ONUN HESAP SORAN ELLERİ YAPIŞTIĞI AN UTANCIMIZDAN ALLAHIM YETERKİ BİTSİN BU AZAP , CEHENNEMİN NEREDEYSE GÖSTER GİREYİM DİYECEK KADAR PİŞMAN OLACAĞIMIZ İÇİN AĞLAYIN...

EĞER GENEDE AĞLAYAMIYORSAK BİTMİŞİZ,TÜKENMİŞİZ ARTIK KABUL
...

bakarazv3hn0.jpg

S.A

YARIN FETİH GECEMİZDE DAHA İÇTEN ,DAHA BİLİNÇLİ VE YÜREĞİMİZDE O KARDEŞLERİMİZİN ACISINI BİR NEBZEDE OLSA HİSEDEREK DUA EDELİM...

BİLİNKİ YÜCE MEVLA İSTERSE BU ZULMÜ BİR ANDA BİTİRİR..

VE ONLARIN ZULMÜNÜ BAŞLARINA GEÇİRİVERİR...
BUNUN İÇİN OL DEMESİ KAFİDİR...

FAKAT BİZLER İMTİHANA GELDİK DÜNYAYA O KARDEŞİMİZ BU ZULME MAĞRUZ KALARAK İMTİHAN OLUNUYORSA , BİZLERDE BU DURUMA VERDİĞİMİZ CEVAPLA İMTİHAN OLUNUYORUZ...

BELKİ SADECE DUA ETMEK YETMEZ...
AMA DİLERİMKİ BU BİZLERİN UYANIŞININ MİHENK TAŞI OLUR...

BUGÜN DUA İLE BAŞLAYAN MÜCADELEMİZ YARIN GÖZYAŞINA VE SONRASINDA İNŞAALLAH ZULME DİRENİŞ OLSUN...

BİZLERE İLAHİ BİR UYANIŞ NASİP EYLE YA RAB...

s.a abim bende çoktandır giremiyordum sıteye yazılanları ağlıyarak okudum bende varım her cuma fetih gecesınde dualarla buluşmak dileğiyle benıde listeye eklersiniz sevınırım
Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inş :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt