Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EHLİ KURAN ÖLÜRKEN,EHLİ SÜNNET UYUYOR (MU) (1 Kullanıcı)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: FETİH GECEMİZ OLSUN

ADALETIMAHZA yazdı:
TEVBE SURESİ
[14 - Onlarla savaşın ki Allah, sizin ellerinizle onların cezasını versin ve ... onları rezil ve rüsvay etsin, yardımıyla sizi onlara muzaffer kılsın. Ve mümin bir kavmin yüreklerini ferahlandırsın.

15 - Ve kalblerindeki öfkeyi gidersin. Allah dilediğine tevbeyi nasib eder. Allah her şeyi bilir, hüküm ve hikmet sahibidir.

16 - Yoksa siz hep kendi halinize terk olunacağınızı mı sandınız? Allah'ın, içinizden cihad edenleri ve Allah'tan, Resulü'nden, müminlerden başka kimseye sığınmayan ve başkaca sığınacak bir yer aramayanları görmediğini mi (zannediyorsunuz)? Allah bütün yaptıklarınızdan haberdardır.

S.A.KARDEŞLERİM.AYETLER GAYET AÇIK DEĞİL Mİ?HZ.MUSA YA(r.a) ALLAH (C.C.) VE SEN GİDİP SAVAŞIN DİYEN YAHUDİLERE HAŞA BENZEMEMEK İÇİN YAPILACAKLARI YAPTIK MI YAPMAYI İSTİYOR MUYUZ?,SADECE DUA İLE SORUMLULUKTAN KURTULAMAYACAĞIZ GİBİ GELİYOR BANA BU AYETLERİ OKUDUKTAN SONRA.EFENDİMİZİN DEDİĞİ GİBİ DÜNYA SEVGİSİ VE ÖLÜM KORKUSU YOK MU İÇİMİZDE?BEN KENDİ ADIMA ÇOK KORKUYORUM.ÜZERİME DÜŞEN VAR VE BEN FARKINDA DEĞİLİM DİYE.BUNUN HESABINI NASIL VERİCEM:(:(:(

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
TEVBE SURESİ
[14 - Onlarla savaşın ki Allah, sizin ellerinizle onların cezasını versin ve ... onları rezil ve rüsvay etsin, yardımıyla sizi onlara muzaffer kılsın. Ve mümin bir kavmin yüreklerini ferahlandırsın.

15 - Ve kalblerindeki öfkeyi gidersin. Allah dilediğine tevbeyi nasib eder. Allah her şeyi bilir, hüküm ve hikmet sahibidir.

16 - Yoksa siz hep kendi halinize terk olunacağınızı mı sandınız? Allah'ın, içinizden cihad edenleri ve Allah'tan, Resulü'nden, müminlerden başka kimseye sığınmayan ve başkaca sığınacak bir yer aramayanları görmediğini mi (zannediyorsunuz)? Allah bütün yaptıklarınızdan haberdardır.

S.A.KARDEŞLERİM.AYETLER GAYET AÇIK DEĞİL Mİ?HZ.MUSA YA(r.a) ALLAH (C.C.) VE SEN GİDİP SAVAŞIN DİYEN YAHUDİLERE HAŞA BENZEMEMEK İÇİN YAPILACAKLARI YAPTIK MI YAPMAYI İSTİYOR MUYUZ?,SADECE DUA İLE SORUMLULUKTAN KURTULAMAYACAĞIZ GİBİ GELİYOR BANA BU AYETLERİ OKUDUKTAN SONRA.EFENDİMİZİN DEDİĞİ GİBİ DÜNYA SEVGİSİ VE ÖLÜM KORKUSU YOK MU İÇİMİZDE?BEN KENDİ ADIMA ÇOK KORKUYORUM.ÜZERİME DÜŞEN VAR VE BEN FARKINDA DEĞİLİM DİYE.BUNUN HESABINI NASIL VERİCEM:(:(:(

S.A HAKLISIN ABLAM.ZATEN BEN DE O PİSLİKLERDEN BİRİNİN DAHİ OLSA KANINI DÖKMEDEN VEBALDE KURTULACAĞIMI SANMIYORUM.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

-Esmani- yazdı:
EBU GUREYB HAPİSANESİNDEN IRAKLILARA İKİNCİ MEKTUP GELDİ MEKTUP TÜM IRAKLILARI AĞLATTI.FATMANIN ZİNDANDAN GÖNDERDİĞİ MEKTUBUN IRAKLILAR ARASINDA YAYILMASINDAN SONRA PEŞİNDEN 100 MÜCAHİT EBU GUREYBE KAPISINA YÜRÜDÜ.DİRENİŞÇİLERİN FATMANIN MEKTUBU ARDINDAN HAPİSANEYE SALDIRDIKLARI VURGULANDI.DİRENİŞÇİLER SALDIRIDA 6 ABD ASKERİNİN ÖLDÜĞÜNÜ 10 ASKERİNDE ESİR ALINDIĞINI KAYDETTİLER.ESİR ALINA 7 Sİ KADIN ASKER OLDUĞU BELİRTİLDİ.

İŞTE FATMANIN TÜM İNSANLIĞI AĞLATAN MEKTUBU

RAHMAN VE RAHİM(OLAN)ALLAH'IN ADIYLA
DE Kİ O, ALLAH BİRDİR.ALLAH SAMEDDİR.(HERŞEY ONA MUHTAÇTIR)O, DOĞRULMAMIŞ VE DOĞMAMIŞTIR.ONUN HİÇ BİR DENGİ YOKTUR.

BU MÜBAREK SUREYİ ALLAHIN KİTABINDAN SEÇTİM.ÇÜNKÜ BU SURE BANA VE SİZE DAYANMA GÜCÜ VERİYOR.ÖZELLİKLE DEMÜSLÜMANLARIN KALBLERİNE HUŞU VE HAŞYET AŞILIYOR.

EY ALLAH YOLUNDA CİHAD EDEN KARDEŞLERİM...SİZE NELER ANLATSAM KARINLARIMIZIN DOMUZLARIN VE MAYMUNLARIN PİÇLERİ İLE DOLU OLDUĞUNU MU?YOKSA ONLARIN VÜCUTLARMIZI KİRLETTİĞİNİ,YÜZLERİMİZE TÜKÜRDÜKLERİNİ VE GÖĞSÜMÜZDE Kİ KUR'AN'I PARAM PARÇA ETTİKLERİNİ Mİ ANLATAYIM.ALLAH'U EKBER

İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUMU DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ.HAKİKATEN BİZE HALA NELER YAPTIKLARINI BİLMİYOR MUSUNUZ? BİZ KIZ KARDEŞLERİNİZİN VE YARIN YÜCE ALLAH'IN HUZURUNDA HESABA ÇEKİLECEKSİNİZ.

BU ZİNDAN DA HİÇ BİR GECE GEÇMİYOR Kİ,BU DOMUZ VE MAYMUN SÜRÜSÜNÜN AZGIN ŞEHVETLERİ VÜCUDUMUZU YIPRATMASIN.BEKARETİMİZİ BOZDULAR...ALLAHTAN KORKUN VE BİZİ BU CANİLERLE BERABER ÖLDÜRÜN.ONLARLA BERABER DUVARLARI ÜZERİMİZE YIKIN..ALLAHIN ARŞI ALTINDA BİZDEN FAYDALANMALARINA VE BİZE TECAVÜZ ETMELERİNE İMKAN TANIMAYIN..BİZE YAPILANLARDAN DOLAYI ALLAH'TAN KORKUN..BIRAKIN DIŞARIDA ONLARIN TANKLARI VE UÇAKLARI İLE UĞRAŞMAYI....EBU GUREYB ZİNDANLARINDA ZULME MARUZ KALAN BİZLERE ACIYIN...

BEN DİN KARDEŞİNİZ(FATMA)BİR GÜNDE 9 KEZ BANA TECAVÜZ ETTİLER, BU ZİLLETİ TAHAYYÜL EDEBİLİYORMUSUNUZ...DÜŞÜNÜN GÖZLERİNİZİN ÖNÜNDE KIZKARDEŞLERİNİZE TECAVÜZ EDİLİYOR.NİÇİN BENİM İÇİN SİZİN KIZ KARDEŞİNİZ OLDUĞUMU TASAVVUR ETMİYORSUNUZ?

BENİMLE BİRLİKTE BU KARA ZİNDANDA EVLENMEMİŞ 13 KIZ KARDEŞİNİZ DAHA BULUNUYOR.HEPİMİZE BU KAHPE DUVARLAR ARASINDA TECAVÜZ EDİLİYOR.HALA ÇIĞLIKLARIMIZI İŞİTMİYORMUSUNUZ....?

NAMAZ KILMAMIZ ENGELLENDİ.ELBİSELERİMİZ ÇIKARILDI.GİYİNMEMİZE MÜSADE EDİLMİYOR.BURADA KIZKARDEŞLERİNİZDEN BİRİ SİZE MEKTUP YAZDIĞIM GÜNÜN BİR KAÇ GÜN ÖNCESİ İNTİHAR ETTİ. BU KIZ KARDEŞİNİZ VAHŞİ BİR TECAVÜZE UĞRADIKTAN SONRA DÖVÜLDÜ. ALÇAKLAR BACINIZIN GÖĞÜSLERİNE VE BALDIRLARINA VURDULAR.

DAHA SONRA İNANILMASI GÜÇ İŞKENCELERDEN GEÇİRİLDİ.BUNA TAHAMMÜL EDEMEYEN BACINIZ BAŞINI ZİNDAN DUVARLARINA VURA VURA ÖLDÜ.İSLAM DA İNTİHARIN HARAM OLMASINA RAĞMEN KARDEŞİNİZ İNTİHARA BAŞVURDU.BEN ONU MAZUR GÖRÜYORUM.ALLAH'TAN ONUN İÇİN MAĞRİFET DİLİYORUM ÇÜNKÜ O BAĞIŞLAYANDIR VE ÇOK MERHAMETLİDİR.KARDEŞLERİM ALLAH RIZASI İÇİN NİDAMIZA KARŞILIK VERİN VE BİZİ ONLARLA BİRLİKTE ÖLDÜRÜN! UMULURKİ HUZURA ERERİZ.....

YA KAHHAR
YA KAHHAR
YA KAHHAR

HALA MI UTANMAZ ,HALAMI USLANMAZ,İBRET ALMAZ BİR ÜMMET OLDUK BİZLER...

BUNLAR SEBEPSİZ DEĞİL..

ÜMMET BİR BEDENDİR BİR KISMI HEP REFAH İÇİNDE HEP GÜLMEKTE DÜNYA NİMETLERİNE GARK OLMUŞSA,BUNUN DİYETİNİ DİĞER KISMI ÖDEMEKTE...

İŞTE IRAK ,FİLİSTİN SOMALİ ,ÇEÇENİSTAN ,DARFUR ...... DÜNYANIN DÖRT BUCAĞI....

ONLARIN ELLERİ YAKAMIZDA OLACAK,HESABINI VEREBİLECEKMİYİZ...

AĞLAYIN
AĞLAYIN
AĞLAYIN

AMA O BACINIZIN YAŞADIKLARINA AĞLADIĞINIZ KADAR , KENDİ YAKANIZA ONUN HESAP SORAN ELLERİ YAPIŞTIĞI AN UTANCIMIZDAN ALLAHIM YETERKİ BİTSİN BU AZAP , CEHENNEMİN NEREDEYSE GÖSTER GİREYİM DİYECEK KADAR PİŞMAN OLACAĞIMIZ İÇİN AĞLAYIN...

EĞER GENEDE AĞLAYAMIYORSAK BİTMİŞİZ,TÜKENMİŞİZ ARTIK KABUL
...

bakarazv3hn0.jpg

S.A

YARIN FETİH GECEMİZDE DAHA İÇTEN ,DAHA BİLİNÇLİ VE YÜREĞİMİZDE O KARDEŞLERİMİZİN ACISINI BİR NEBZEDE OLSA HİSEDEREK DUA EDELİM...

BİLİNKİ YÜCE MEVLA İSTERSE BU ZULMÜ BİR ANDA BİTİRİR..

VE ONLARIN ZULMÜNÜ BAŞLARINA GEÇİRİVERİR...
BUNUN İÇİN OL DEMESİ KAFİDİR...

FAKAT BİZLER İMTİHANA GELDİK DÜNYAYA O KARDEŞİMİZ BU ZULME MAĞRUZ KALARAK İMTİHAN OLUNUYORSA , BİZLERDE BU DURUMA VERDİĞİMİZ CEVAPLA İMTİHAN OLUNUYORUZ...

BELKİ SADECE DUA ETMEK YETMEZ...
AMA DİLERİMKİ BU BİZLERİN UYANIŞININ MİHENK TAŞI OLUR...

BUGÜN DUA İLE BAŞLAYAN MÜCADELEMİZ YARIN GÖZYAŞINA VE SONRASINDA İNŞAALLAH ZULME DİRENİŞ OLSUN...

BİZLERE İLAHİ BİR UYANIŞ NASİP EYLE YA RAB...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
Bende Varim insallah abi,​

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

ADALETIMAHZA yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
TEVBE SURESİ

a.s

amenna ablam o dilde olanıda kalpte olanıda bilendir...

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bu hafta ashab-ı kiram isimlerini ben okuyorum..

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜH

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Afra_nur
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)Tuba8
34)l_papatya
35)Ruveyda28
36)Mustafa-xtar
37)Valerian
38)Zeros
39)Guzin
40)Merve
41)Neslihantuncel
42)Hafize
43)Meftun61
44)Muslima
45)Elzem
46)Evindar
47)Mustafa_46
48)Bahar_58

HER CUMA SAAT 22:00 DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM

HAYDİ EY KARDEŞLERİM ALLAH (CC) RIZASI , EFENDİMİZİN ŞEFAATİ,DİN KARDEŞLERİMİZİN HOŞNUTLUĞU İÇİN BİR OLALIM,BİRLİK OLALIM...

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

YALNIZ BİZDE OLABİLİRDİK SÖZÜNÜ KABUL ETMİYORUM..

HAYIR KABUL ETMİYORUM...O KAFİRLERE AH EDİP BEDDUA ETMEYİ HAKEDECEK KADAR DUYARLI DEĞİLİZ

akşama kadar bu kelimeler kulağımda beynimde kalbimde çınladı ve çok rahatsız oldum işin açıkçası bu söylemlerinizden .eminim farkında olmadan söylemişsinizdir .ben kabul etmiyorum derken siz kimsiniz ve neyi kabul etmiyorsunuz .
Rabbim gizli şirkten bizleri muhafaza eylesin .hizmet ,emribil maruf yapalım derken sınırlarımızı aşmayalım.celallenmek,kızmak üzülmek herkesde farklıdır.öyle bir ithamda bulundunuzki sanki çok duyarsızmışız gibi muamelede bulundunuz.herkes duyarlılığını başka şekilde ifade eder .siz sayfa sayfa yazılarla başkası her daim dualarıyla.herkesi sizin gibi davranmaya zorlayamazsınız.veya benim gibi yapmıyor diye duyarsızdır diyemezsiniz.

sözlerimin ağırlığından ötürü kusura bakmayın maksadım sizleri incitmek değil .dost acı söyler.hakkınızı helal edin

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

metfamu yazdı:
YALNIZ BİZDE OLABİLİRDİK SÖZÜNÜ KABUL ETMİYORUM..

HAYIR KABUL ETMİYORUM...O KAFİRLERE AH EDİP BEDDUA ETMEYİ HAKEDECEK KADAR DUYARLI DEĞİLİZ

akşama kadar bu kelimeler kulağımda beynimde kalbimde çınladı ve çok rahatsız oldum işin açıkçası bu söylemlerinizden .eminim farkında olmadan söylemişsinizdir .ben kabul etmiyorum derken siz kimsiniz ve neyi kabul etmiyorsunuz .
Rabbim gizli şirkten bizleri muhafaza eylesin .hizmet ,emribil maruf yapalım derken sınırlarımızı aşmayalım.celallenmek,kızmak üzülmek herkesde farklıdır.öyle bir ithamda bulundunuzki sanki çok duyarsızmışız gibi muamelede bulundunuz.herkes duyarlılığını başka şekilde ifade eder .siz sayfa sayfa yazılarla başkası her daim dualarıyla.herkesi sizin gibi davranmaya zorlayamazsınız.veya benim gibi yapmıyor diye duyarsızdır diyemezsiniz.

sözlerimin ağırlığından ötürü kusura bakmayın maksadım sizleri incitmek değil .dost acı söyler.hakkınızı helal edin

s.a

güne bu şekilde başlamak istemezdim...neyse sağlık olsun...

ama kafanızda soru işareti meydana getiren hususu açıklamak zorundayım...

oradaki o söz ne sizin nede bu sitede bir kardeşimizin şahsına söylenmemiştir.

bu topyekün islam aleminin duyarsızlığına vurgu yapmak amacıyla söylendi...

sizce islam alemi yeteri kadar duyarlı ve birbirine kenetli olduğu içinmi bu musibetler başımıza gelmekte...
bakın en bariz örneği kardeşim biz burada islam aleminde vuku bulan zulme manevi direniş adı altında fetih gecesi için bir arada bulunuyoruz ...
fakat burada dahi sözler çakışıyor...hani birlik hani bütünlük...
sırf bu poemik bile benim söylediğim sözü desteklemeye yetiyor...

ama anlamadığım tek şey var bunun şirk neresinde,emri bil maruf nehyi anil münker e tezat olan ne..
neden bu sözü şahsınıza aldınız...yazımın tamamında ben islam aleminin topyekün duyarsızlığından bahsettim..
orada sizin yada herhangi bir kardeşimizin şahsı asla söz konusu olmaz..
belki ima ettğiniz gibi sayfalarca yazabilirim bu sözden kasıt ne anlamadım,
anlamak içinde düşünüp şeytana fırsat vermeyeceğim ,bende sizin bunu istemeden yazmış olduğunuz fikrine kapılmak istiyorum...

evet ben ve bazıları yazar ama beraberinde sorumluluklarını bilir ve yazdıklarını uygulamak için çaba sarfeder,bir diğer kardeşimiz iki kelime yazar fakat oda sorumluluğunu tam olarak yerine getirir..
bu fikri sabitle bu forumdayız ve birlikte ellerimizi bu gece açacağız allaha cc..

ama dediğim gibi şirk ifadesi altından kalkılamayacak kadar ağır...
inşaallah yanlış anladım ve inşaallah siz bu sözün vebali altında kalmazsınız diyeceğim ama sizin vebal altında kalmamanız demek benim sümme haşa şirk ifadesi kullandığım demektirki ,bundan yine ancak alemlerin rabbi yüce allaha cc sığınırım...

hocaefendi diyorki eğer sizlerin içinden bir grup başörtüsü zulmü karşısında 40 gece allaha cc ağlasa ve yalvarsa idi bu zulüm allahın cc izni ile biterdi..

bakın buradada islama alemindeki duyarsızlık konu edilmiş...bu sözün muhatabları olarak bizler başörtüsü zulmünden bir nebzede olsa sorumlu değilmiyiz..bu söz bu konu içinde geçerli...

hiç kimsenin kendi yaptığımı yapmasını bekleyecek kadar aptal,sığ görüşlü,bencil değilim..yazdıklarım tamamen edebi değil hissidir...açıklık getirmekte yarar var...yazdıklarım içinde artık unutulmaya yüz tutmuş kelimeleri seçmemdeki gaye bunlarla insanlara hoş gelecek bir intiba uyandırmak değildir..kısa süre önce risaleyi ilk elime aldığımda oradaki kelime ve kavramları anlamakta zorluk çektim ve kendi nefsime sordum,üzerinden henüz birkaç onyıl geçmesine rağmen neden anlayamıyorum??? ve o gün bu kelimeleri hayatımın her alanında kullanacağıma ve artık birkaç kelimelik cümle kurmayacağıma söz verdim..bu sayede risaleyi daha anlaşılır kılacaktım nazarımda..ve emin olun çok faydası oluyor..ve şunuda bilki kardeşim burada nasıl yazıyorsam gündelik hayatımdada öyle konuşmaya gayret sarfediyorum ki allah cc bizi riyadan korusun..burada yazdıklarımı sadece bazılarına hoş görünsün maksadı ile değil kendime hayat standardı olarak yer edinsin diye yazmaktayım..bilginize arz ederim kardeş..

şimdi yazımın tamamını alıntı yapacağım belki ilk ifadeye takıldınız ama bu şirk koşma sözünü bir kardeşinize söyleme hakkını vermez... lütfen kardeşim şu ana kadar olan güzel ve anlamlı paylaşımlarımız adına yazıları tekrar gözden geçir...din kardeşliği adına demek isterim ama sizin gözünüzde şirk koşmuş olduğum için hali ile din kardeşide olamayız..allah cc. korusun ...o halde ben size din kardeşliği değil insanlık adına aklı selimle okumanızı tavsiye ediyorum...

hem dünki hem şu an yazmakta olduğum yazımda incinmiş olduğunuz konu kalmış ise hakkınızı helal edin ne olur..
bu gibi bir forumda bu yazıları bize yazdıran aramıza nifak tohumları attıran şeytana LANET OLSUN...

bir defaya mahsus ve sözleriniz beni resmen şirkle itham ettiği için yazdım,şahsıma bu tuzağa bir daha düşmeyeceğim...sizdende aynı şeyi beklemek şu ana kadarki güzel paylaşımlarımızı dikkate alınca fazla sayılmaz sanırım...

son sözüm sen kim oluyorsun demişsiniz :) bu konuda şu ana kadar çeşitli rivayetler olmakla birlikte şirk koşan bir kul olmakla ithaf edilen biri olmaktan tutunda ,,allahın yarattığı ete ve kemiğe bürüdüğü kullanması için akıl ve fikir verdiği,his ve vicdan verdiği,sınamak için bu geçici dünyaya gönderdiği,nefsi ve şeytan gibi iki büyük düşmanı her insan gibi kendisine bahşettiği (bir kulu sav. müstesna) ,ve her an öfkesine ,üzüntüsüne ,sevincine yada ayağına takılan bir taşa yenik düşebilecek kadar kırılgan bir haleti ruhiyye verdiği sizler gibi bir ademoğlu olduğuma kadar geniş bir yelpaze içinde değerlendirilen biriyim..yani kısaca vallahi bende ne olduğumu bilmiyorum..:D
ama inşaallah bütün sırların kalkacağı zaman gizli olan aşikar olduğu zaman bende ne olduğumu anlayacağım..o sebeple siz benim kim olduğu düşünerek gaybı ziyana uğratmayın bekleyelim takdir allahın cc...

sizin dünki yazınız

metfamu yazdı:
s.a. hayırlı günler.Allahım ne olacak halimiz o hapishaneler bir gün buralardada kurulursa ve o mektubu yazıpta göndermek düşününki o haldeyiz .nice olur halimiz bugün biz onlar için ağlamıyor üzülmüyor canı gönülden dua etmezsek biz kimden eman bekleyeceğiz.
yazıyı okurken çok kötü oldum
ALLAHIM SEN ZİYADE GÖREN VE ZİYADE BİLENSİN.KAFİRİN HİLESİNİ KENDİNE ÇEVİR.O EZİYETLERİ YAPANLARA KATIYLA MİSİLLENDİR DÜNYADADA AHİRETTEDE.MAZLUM DİN KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE.HZ .SARE VALİDEMİZİ FİRAVUNDAN KORUDUĞUN GİBİ ONLARIDA MUHAFAZA EYLE .ONLARA UZANAN ELLERİ TUTMAZ,BAKAN GÖZLERİ GÖRMEZ EYLE.sen kafire fırsat verme en başta vatanımızın topraklarına ve ırzımıza ve namusumuza mütecaviz eyleme.
Allah razı olsun bir kez daha kanayan yaramızı ziyadeleştirdiniz. ziyadeleşsinki can telaşıyla yürek acısıyla yaptığımız dualarımız kabul olsun inşaallah.Allaha emanet olun

benim dünki yazım
A.S

ALLAHIM SEN BİZE VİCDAN MUHASEBESİ YAPABİLMEYİ,DİN KARDEŞLERİ İÇİN AĞLAYABİLMEYİ,ONLARIN YERİNE KENDİMİZİ KOYABİLMEYİ,VE BİZ NEREDE HATA YAPTIKTA SEN IRAKTA BİLMEM NEREDE BU KARDEŞLERİMİZİN DÖVÜLMESİNİ ,SÖVÜLMESİNİ,TECAVÜZE UĞRAMALARINI,AÇ VE SUSUZ KALMALARINI,CANLARINI BİNBİR CEFA İLE KÜFRÜN AYAKLARINA SERMELERİNİ TAKDİR ETTİN DİYEBİLMEYİ NASİP EYLE DİYEBİLİRİZ ANCAK..

VE ALLAH CC BİLİYORYA BU DURUMA CİĞERİM YANMADAN SEYİRCİ KALACAKSAM BU BEDENİ CEHENNEMİN EN DERİN ÇUKURUNDA ISLAH OLANA KADAR BEKLET DİYORUM...

KAHRET YA RAB...SENİN ADINI ANDIKLARI İÇİN CEFA ÇEKENLERİ DÜŞÜNDÜKÇE CİĞERİM YANMAZSA SEN KAHHAR İSMİ ŞERİFİNİ BENİM BEDENİMDE TECELLİ ET YA RAB..

bu konuda meftamu kardeş ve benim haricimde kimsenin yorum yapmasını ve taraf olmasını hoş görmeyeceğim...(zaten bende artı bir yorum yazmayacağım) bu forum bu gibi polemikler için açılmadı..bu gücümüzü zayıflatır...

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
EY MUHAMMED UMMETI KARDESLERINIZ ZORDADIR SAHID OLUN!
EYMUHAMMED UMMETI BACILARINIZ DARDADIR SAHID OLUN!
EYMUHAMMED UMMETI ALLAHIN HUZURUNA CIKACAKSINIZ HAZIR OLUN!
HANGI YUZLE CIKACAGIZ BIR DUAYI ESIRGERKEN
HANGI KEVSERDEN SU ICECEKSINIZ BU KADAR VEFASIZ KALIRKEN
UYAN KENDINE GEL MAHSER COK UZAGIMIZDA DEGIL
AC ELLERINI SEMAYA FETIH ISTE FETIH DILE SEFAATE YUZUN OLSUN
MUHAMMED UMMETI OLMAK ISTERSEN
B)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
ASHABI BEDR İSİMLERİNİ OKUYACAK KARDEŞLERİMİZ.

1-BİRNUR (11.05.2007)
2-MAVİ22 (18.05.2007)
3-İREME (25.05.2007)
4-NOHCO (01.06.2007)
5-ADALETİMAHZA (08.06.2007)
6-CEMİLE_DRN (15.06.2007)

DUALARDA BUŞLUŞMAK DİLEĞİYLE....

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A HAYIRLI CUMALAR ABİM.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.İNŞALLAH BU GECE BERABER OLACAZ.İNŞALLAH DUALARIMIZ ARŞIN KAPISINI TİTRETİR.RABBİM O CANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
EY MUHAMMED UMMETI KARDESLERINIZ ZORDADIR SAHID OLUN!
EYMUHAMMED UMMETI BACILARINIZ DARDADIR SAHID OLUN!
EYMUHAMMED UMMETI ALLAHIN HUZURUNA CIKACAKSINIZ HAZIR OLUN!
HANGI YUZLE CIKACAGIZ BIR DUAYI ESIRGERKEN
HANGI KEVSERDEN SU ICECEKSINIZ BU KADAR VEFASIZ KALIRKEN
UYAN KENDINE GEL MAHSER COK UZAGIMIZDA DEGIL
AC ELLERINI SEMAYA FETIH ISTE FETIH DILE SEFAATE YUZUN OLSUN
MUHAMMED UMMETI OLMAK ISTERSEN
B)

B)B)B)B)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)B)B)B)S.A
HAYIRLI CUMALAR BAKIYORUMDA SABAH SABAH FORUM LALE BAHÇEŞİNE DÖNMÜŞ BUNLARDA BENDEN :DB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. esmani kardeşim .kardeşim diyorum çünkü müslümanız ve kardeşiz elhamdülillah.şirk mevzuunu yanlış anlamışsınız aslınd polemiğe veya karşılıklı atışma olmaması için cevap yazmayacaktım ama ...
şirk gizli şirktir.hani bilmeden farkında olmadan söylenen" haydan gelen huya gider " gibi.
siz kabul etmediğinizi yazınca benim yazımda yazılan bedduadan vaya duadan kast etmiş gibi bir intiba oluşturmuşsunuz veya ben yanlış anladım .elbetteki gönüllerde olanı mevla daha iyi bilir.onun için ikaz etmek istedim.bir sorun yoksa tamam. ben sizin gönlünüzü yarıp bakacak durumda değilim.
sayfalarca yazıyorsunuz sözünden kastım :siz hiddetini öfkenizi yazılara dökebilirsiniz ama herkes onu yapamaz.sözüyle irşad edemediği yerde haliyle yapmaya çalışır.
yani bizler yapı olarak farklı insanlarız siz celalli ben munis o yüzden arada bir frekans farkı oldu.maksadım size ehli şirk demek değildi.bundan mevlaya sığınırım çünkü herşeyi bilen odur.yalnız sözlerimize veya yazılarımıza biraz daha dikkat edebiliriz .
hakkınızı helal edin kardeşim elbetteki güzel paylaşımlarımıza devam biz burada hizmet içiniz bir kişiyi dahi olsun bugeceye katma gayretindeyiz.arada söylem farkı olsada gönüller aynı şey için atıyor.bundan sonra bu konuyla ilgili yazım olmayacak .
Allaha emanet olun.hayırlı cumalar

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

metfamu yazdı:
s.a. esmani kardeşim .kardeşim diyorum çünkü müslümanız ve kardeşiz elhamdülillah.şirk mevzuunu yanlış anlamışsınız aslınd polemiğe veya karşılıklı atışma olmaması için cevap yazmayacaktım ama ...
şirk gizli şirktir.hani bilmeden farkında olmadan söylenen" haydan gelen huya gider " gibi.
siz kabul etmediğinizi yazınca benim yazımda yazılan bedduadan vaya duadan kast etmiş gibi bir intiba oluşturmuşsunuz veya ben yanlış anladım .elbetteki gönüllerde olanı mevla daha iyi bilir.onun için ikaz etmek istedim.bir sorun yoksa tamam. ben sizin gönlünüzü yarıp bakacak durumda değilim.
sayfalarca yazıyorsunuz sözünden kastım :siz hiddetini öfkenizi yazılara dökebilirsiniz ama herkes onu yapamaz.sözüyle irşad edemediği yerde haliyle yapmaya çalışır.
yani bizler yapı olarak farklı insanlarız siz celalli ben munis o yüzden arada bir frekans farkı oldu.maksadım size ehli şirk demek değildi.bundan mevlaya sığınırım çünkü herşeyi bilen odur.yalnız sözlerimize veya yazılarımıza biraz daha dikkat edebiliriz .
hakkınızı helal edin kardeşim elbetteki güzel paylaşımlarımıza devam biz burada hizmet içiniz bir kişiyi dahi olsun bugeceye katma gayretindeyiz.arada söylem farkı olsada gönüller aynı şey için atıyor.bundan sonra bu konuyla ilgili yazım olmayacak .
Allaha emanet olun.hayırlı cumalar

A.S

B)B)B) SEVDİĞİM BİR SÖZ VAR..SENİ SEN DEĞİL ,SENİ TANIYANLAR ANLATSIN...

SABAH İLK YAZINIZLA KARŞILAŞINCA VE ÇEVREMDE BENİ ANLADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM KİŞİLERDEN BİRİNİN SÖZÜNÜ GÖRÜNCE ACABA DEMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM...
ACABA ŞİRK VARMIYDI...
OLMADIĞINI NE KADAR BİLSEM VE VİCDANIMA TASDİKTE ETTİRSEM YİNEDE ÇEVREMDEKİ İNSANLAR TARAFINDAN BU ŞEKİLDE ANILMIŞ OLABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜNCE TEKRAR MUHASEBEYE ÇEKTİM KENDİMİ..
AMA YOK ,SAMİMİ OLARAK SÖYLÜYORUM HAYATTA BİLDİĞİM TEK BİR GERÇEK VAR İKİNCİSİ OLAMAZDA ALLAH BİRDİR , TEKDİR VE KUDRET SAHİBİ YALNIZCA ODUR...
İNŞAALLAH SON NEFESİMİZİ VERİRKEN DAHİ BU BİLİNÇLE RUHUMUZU TESLİM EDELİM...
ALLAHA CC ŞİRK KOŞMAKTAN YİNE YÜCE ALLAHA CC SIĞINIRIM...
YANLIŞ ANLAŞILMA OLDUĞUNU KABUL ETTİĞİMİZE GÖRE HADİ BİSMİLLAH HİZMETE DEVAM...HEP BİRLİKTE B)B)B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

SELAMUN ALEYKÜM

BU GECE SAAT 22.00 DE ALLAHA CC. EN HALİS DUYGULARIMIZLA YALVARMAYA , DİN KARDEŞLERİMİZ ADINA VİCDAN MUHASEBESİ YAPMAYA VE FETİH SUREMİZLE GECEMİZİ TAÇLANDIRMAYA HAZIRMIYIZ???

RABBİM CC ŞİMDİDEN DERGAHI İZZETİNDE MAKBUL DUALAR ARASINA İLHAK EYLESİN ...

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm ~-Esmani- kardeşim,

bu gece duamıza ülkemizin içinde bulunduğu karışık ve kararsızlık döneminin bir an önce hayırlısı ile çözümesi içinde dua etmeyi ihmal etmeyelim.Özlemini düşlediğimiz herkesin eşit hak ve hürriyete sahip olduğu adil bir düzenin kurulması duası ile.

selamünaleyküm

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

evindar yazdı:
selamünaleyküm ~-Esmani- kardeşim,

bu gece duamıza ülkemizin içinde bulunduğu karışık ve kararsızlık döneminin bir an önce hayırlısı ile çözümesi içinde dua etmeyi ihmal etmeyelim.Özlemini düşlediğimiz herkesin eşit hak ve hürriyete sahip olduğu adil bir düzenin kurulması duası ile.

selamünaleyküm

aleykümselam ablam..
tek tek bakarsanız gece değil gecelerimiz yetmez..allahın cc ve rasulünün sav adının anıldığı her yerde kan ,gözyaşı ve zulüm dalga dalga yayılıyor...ve bizim güzel ülkemizde bu kaosa çekilmek isteniyor...
dualarımız ülkemizde dahil olmak üzere tüm islam ülkelerine ve dünyanın dört bir yanındaki küfür beldelerinde ezana ve huzura muhtaç kardeşlerimize...
inşaallah dualarımızı daha bilinçli ve vicdanımızın sesini benliğimizde daha yoğun hissederek dualarımızı iletelim...umulurki içimizde salih ve saliha kullar ve onların makbul duaları bulunur ve arşı alada yer edinir...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt