Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EHLİ KURAN ÖLÜRKEN,EHLİ SÜNNET UYUYOR (MU) (1 Kullanıcı)

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FETİH GECEMİZ OLSUN

mustafa_46 yazdı:
bende varım her cuma fetih süresini okumaya allah razı olsun sizlerden a.e.o.
s.a. hoşgeldiniz abiciğim .çok mutlu olduk siznde katılımınızla .Rabbim okunan sureleri dergahı izzetinde kabullerin en güzeliyle kabul etsin ,eksiklerimizi melekleriyle tamam eylesin .Allaha emanet olun

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜH

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Afra_nur
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)Tuba8
34)l_papatya
35)Ruveyda28
36)Mustafa-xtar
37)Valerian
38)Zeros
39)Guzin
40)Merve
41)Neslihantuncel
42)Hafize
43)Meftun61
44)Muslima
45)Elzem
46)Evindar
47)Mustafa_46

HER CUMA SAAT 22:00 DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM

HAYDİ EY KARDEŞLERİM ALLAH (CC) RIZASI , EFENDİMİZİN ŞEFAATİ,DİN KARDEŞLERİMİZİN HOŞNUTLUĞU İÇİN BİR OLALIM,BİRLİK OLALIM...

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

Ağlayın ey dünya Müslümanları!..
Başınızı elleriniz arasına alıp kanlı gözyaşları dökün...
Kanları seller gibi akan masum, çaresiz ve mustaz; af kardeşlerinize uzanmayan elleriniz için ;
müstekbir ve zalimleri sadece kınamakla yetinen dilleriniz için;hayatlarının baharında soldurduğunuz
gönül güllerimiz için ağlayın!...

Ağlamak;bir parça olsun utanmaktır,bu yüzden ağlayın...

Ağlamak bir parça olsun utanmaktır.,bu yüzden ağlayın diyorum ya...

Yüzünden haya perdesi
sıyrılmış dünyacılara bu tavsiye bile fazladır. Her şeyin hesabı görülecek ve sorulacak.

Belki düşman
silahı ile alnında ve göğsünde güller açıp cennete uçan şehitler mesut gülümserlerken bize vurdum
duymazlığımız ve duyarsızlığımızın hesabı sorulacak. Sızlamayan kalplerimiz korkuyla çatlarken,
bu gün yardım etmeyi beceremediğimiz kardeşlerimiz yardımımıza gelmeyecek.
Hani diyecekler,
Müslümanlar birbirlerini tamamlayan bir binanın tuğlaları gibi idiler, bir vücut gibi idiler?

Kenetlenmiş saf idiler? Saf böyle mi olur? Biz birer, birer kara toprağın bağrına düşerken sizler neredeydiniz?
Peşinde koştuğunuz apartmanlar,otomobiller,yalancı şan ve söhretler yetişip kurtarsın sizi!...

Ağlayın ey dünya Müslümanları!
Kardeşlerinizin bir gün mutlaka bu sözleri söyleyeceklerini düşünüp şimdiden ağlayın...

Ağlamak
bir parça olsun utanmaktır çünkü... Bu yüzden ağlayın diyorum ya...

Bu gün bir buçuk milyar civarinda
nüfusu ve elliyi aşkın coğrafya da Islam alem-i tam bir güdümlülük sergiliyorsa, oturun da kendi halinize ağlayın...

Çünkü siz perişan ve muhtaçsınız kurtulmaya... Oturun da halinize ağlayın ve siz bu halinizle kimseye bir sey yapamazsınız.
Oturun da halinize bu yüzden ağlayın diyorum ya... Ağlamak biraz olsun utanmaktır çünkü....

YA RAB ! BİR UTANMA HİSSİ VER, GAİB HAZİNENDEN BİZE!...
Amin...

ALINTI
..

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

metfamu yazdı:
Başınızı elleriniz arasına alıp kanlı gözyaşları dökün...
Kanları seller gibi akan masum, çaresiz ve mustaz; af kardeşlerinize uzanmayan elleriniz için ;
müstekbir ve zalimleri sadece kınamakla yetinen dilleriniz için;hayatlarının baharında soldurduğunuz
gönül güllerimiz için ağlayın!...

Ağlamak;bir parça olsun utanmaktır,bu yüzden ağlayın...

Ağlamak bir parça olsun utanmaktır.,bu yüzden ağlayın diyorum ya...

Yüzünden haya perdesi
sıyrılmış dünyacılara bu tavsiye bile fazladır. Her şeyin hesabı görülecek ve sorulacak.

Belki düşman
silahı ile alnında ve göğsünde güller açıp cennete uçan şehitler mesut gülümserlerken bize vurdum
duymazlığımız ve duyarsızlığımızın hesabı sorulacak. Sızlamayan kalplerimiz korkuyla çatlarken,
bu gün yardım etmeyi beceremediğimiz kardeşlerimiz yardımımıza gelmeyecek.
Hani diyecekler,
Müslümanlar birbirlerini tamamlayan bir binanın tuğlaları gibi idiler, bir vücut gibi idiler?

Kenetlenmiş saf idiler? Saf böyle mi olur? Biz birer, birer kara toprağın bağrına düşerken sizler neredeydiniz?
Peşinde koştuğunuz apartmanlar,otomobiller,yalancı şan ve söhretler yetişip kurtarsın sizi!...

Ağlayın ey dünya Müslümanları!
Kardeşlerinizin bir gün mutlaka bu sözleri söyleyeceklerini düşünüp şimdiden ağlayın...

Ağlamak
bir parça olsun utanmaktır çünkü... Bu yüzden ağlayın diyorum ya...

Bu gün bir buçuk milyar civarinda
nüfusu ve elliyi aşkın coğrafya da Islam alem-i tam bir güdümlülük sergiliyorsa, oturun da kendi halinize ağlayın...

Çünkü siz perişan ve muhtaçsınız kurtulmaya... Oturun da halinize ağlayın ve siz bu halinizle kimseye bir sey yapamazsınız.
Oturun da halinize bu yüzden ağlayın diyorum ya... Ağlamak biraz olsun utanmaktır çünkü....

YA RAB ! BİR UTANMA HİSSİ VER, GAİB HAZİNENDEN BİZE!...
Amin...

ALINTI
..

AMİN.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

EBU GUREYB HAPİSANESİNDEN IRAKLILARA İKİNCİ MEKTUP GELDİ MEKTUP TÜM IRAKLILARI AĞLATTI.FATMANIN ZİNDANDAN GÖNDERDİĞİ MEKTUBUN IRAKLILAR ARASINDA YAYILMASINDAN SONRA PEŞİNDEN 100 MÜCAHİT EBU GUREYBE KAPISINA YÜRÜDÜ.DİRENİŞÇİLERİN FATMANIN MEKTUBU ARDINDAN HAPİSANEYE SALDIRDIKLARI VURGULANDI.DİRENİŞÇİLER SALDIRIDA 6 ABD ASKERİNİN ÖLDÜĞÜNÜ 10 ASKERİNDE ESİR ALINDIĞINI KAYDETTİLER.ESİR ALINA 7 Sİ KADIN ASKER OLDUĞU BELİRTİLDİ.

İŞTE FATMANIN TÜM İNSANLIĞI AĞLATAN MEKTUBU

RAHMAN VE RAHİM(OLAN)ALLAH'IN ADIYLA
DE Kİ O, ALLAH BİRDİR.ALLAH SAMEDDİR.(HERŞEY ONA MUHTAÇTIR)O, DOĞRULMAMIŞ VE DOĞMAMIŞTIR.ONUN HİÇ BİR DENGİ YOKTUR.

BU MÜBAREK SUREYİ ALLAHIN KİTABINDAN SEÇTİM.ÇÜNKÜ BU SURE BANA VE SİZE DAYANMA GÜCÜ VERİYOR.ÖZELLİKLE DEMÜSLÜMANLARIN KALBLERİNE HUŞU VE HAŞYET AŞILIYOR.

EY ALLAH YOLUNDA CİHAD EDEN KARDEŞLERİM...SİZE NELER ANLATSAM KARINLARIMIZIN DOMUZLARIN VE MAYMUNLARIN PİÇLERİ İLE DOLU OLDUĞUNU MU?YOKSA ONLARIN VÜCUTLARMIZI KİRLETTİĞİNİ,YÜZLERİMİZE TÜKÜRDÜKLERİNİ VE GÖĞSÜMÜZDE Kİ KUR'AN'I PARAM PARÇA ETTİKLERİNİ Mİ ANLATAYIM.ALLAH'U EKBER

İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUMU DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ.HAKİKATEN BİZE HALA NELER YAPTIKLARINI BİLMİYOR MUSUNUZ? BİZ KIZ KARDEŞLERİNİZİN VE YARIN YÜCE ALLAH'IN HUZURUNDA HESABA ÇEKİLECEKSİNİZ.

BU ZİNDAN DA HİÇ BİR GECE GEÇMİYOR Kİ,BU DOMUZ VE MAYMUN SÜRÜSÜNÜN AZGIN ŞEHVETLERİ VÜCUDUMUZU YIPRATMASIN.BEKARETİMİZİ BOZDULAR...ALLAHTAN KORKUN VE BİZİ BU CANİLERLE BERABER ÖLDÜRÜN.ONLARLA BERABER DUVARLARI ÜZERİMİZE YIKIN..ALLAHIN ARŞI ALTINDA BİZDEN FAYDALANMALARINA VE BİZE TECAVÜZ ETMELERİNE İMKAN TANIMAYIN..BİZE YAPILANLARDAN DOLAYI ALLAH'TAN KORKUN..BIRAKIN DIŞARIDA ONLARIN TANKLARI VE UÇAKLARI İLE UĞRAŞMAYI....EBU GUREYB ZİNDANLARINDA ZULME MARUZ KALAN BİZLERE ACIYIN...

BEN DİN KARDEŞİNİZ(FATMA)BİR GÜNDE 9 KEZ BANA TECAVÜZ ETTİLER, BU ZİLLETİ TAHAYYÜL EDEBİLİYORMUSUNUZ...DÜŞÜNÜN GÖZLERİNİZİN ÖNÜNDE KIZKARDEŞLERİNİZE TECAVÜZ EDİLİYOR.NİÇİN BENİM İÇİN SİZİN KIZ KARDEŞİNİZ OLDUĞUMU TASAVVUR ETMİYORSUNUZ?

BENİMLE BİRLİKTE BU KARA ZİNDANDA EVLENMEMİŞ 13 KIZ KARDEŞİNİZ DAHA BULUNUYOR.HEPİMİZE BU KAHPE DUVARLAR ARASINDA TECAVÜZ EDİLİYOR.HALA ÇIĞLIKLARIMIZI İŞİTMİYORMUSUNUZ....?

NAMAZ KILMAMIZ ENGELLENDİ.ELBİSELERİMİZ ÇIKARILDI.GİYİNMEMİZE MÜSADE EDİLMİYOR.BURADA KIZKARDEŞLERİNİZDEN BİRİ SİZE MEKTUP YAZDIĞIM GÜNÜN BİR KAÇ GÜN ÖNCESİ İNTİHAR ETTİ. BU KIZ KARDEŞİNİZ VAHŞİ BİR TECAVÜZE UĞRADIKTAN SONRA DÖVÜLDÜ. ALÇAKLAR BACINIZIN GÖĞÜSLERİNE VE BALDIRLARINA VURDULAR.

DAHA SONRA İNANILMASI GÜÇ İŞKENCELERDEN GEÇİRİLDİ.BUNA TAHAMMÜL EDEMEYEN BACINIZ BAŞINI ZİNDAN DUVARLARINA VURA VURA ÖLDÜ.İSLAM DA İNTİHARIN HARAM OLMASINA RAĞMEN KARDEŞİNİZ İNTİHARA BAŞVURDU.BEN ONU MAZUR GÖRÜYORUM.ALLAH'TAN ONUN İÇİN MAĞRİFET DİLİYORUM ÇÜNKÜ O BAĞIŞLAYANDIR VE ÇOK MERHAMETLİDİR.KARDEŞLERİM ALLAH RIZASI İÇİN NİDAMIZA KARŞILIK VERİN VE BİZİ ONLARLA BİRLİKTE ÖLDÜRÜN! UMULURKİ HUZURA ERERİZ.....

YA KAHHAR
YA KAHHAR
YA KAHHAR

HALA MI UTANMAZ ,HALAMI USLANMAZ,İBRET ALMAZ BİR ÜMMET OLDUK BİZLER...

BUNLAR SEBEPSİZ DEĞİL..

ÜMMET BİR BEDENDİR BİR KISMI HEP REFAH İÇİNDE HEP GÜLMEKTE DÜNYA NİMETLERİNE GARK OLMUŞSA,BUNUN DİYETİNİ DİĞER KISMI ÖDEMEKTE...

İŞTE IRAK ,FİLİSTİN SOMALİ ,ÇEÇENİSTAN ,DARFUR ...... DÜNYANIN DÖRT BUCAĞI....

ONLARIN ELLERİ YAKAMIZDA OLACAK,HESABINI VEREBİLECEKMİYİZ...

AĞLAYIN
AĞLAYIN
AĞLAYIN

AMA O BACINIZIN YAŞADIKLARINA AĞLADIĞINIZ KADAR , KENDİ YAKANIZA ONUN HESAP SORAN ELLERİ YAPIŞTIĞI AN UTANCIMIZDAN ALLAHIM YETERKİ BİTSİN BU AZAP , CEHENNEMİN NEREDEYSE GÖSTER GİREYİM DİYECEK KADAR PİŞMAN OLACAĞIMIZ İÇİN AĞLAYIN...

EĞER GENEDE AĞLAYAMIYORSAK BİTMİŞİZ,TÜKENMİŞİZ ARTIK KABUL
...

bakarazv3hn0.jpg

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

ABİ ABİM NE OLUR BİR GURUP OLALIM VE BİR GECE UYUMAYALIM BİRGECEMİZİ BU KARDEŞLERİMİZE AYIRALIM.BÜTÜN GECE DUA EDİP GÖZ YAŞI DÖKELİM KARDEŞLERİMİZ İÇİN.VE ŞÜKREDELİM RABBİME.ONLARIN YERİNDE BİZDE OLABİLİRDİK.ALLAHIM ALLAHIM FIRSAT VERME BU NASİPSİZLERE.YA KAHHAR YA KAHHAR YA KAHHAR.:(:(:(:(

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

meftun61 yazdı:
ABİ ABİM NE OLUR BİR GURUP OLALIM VE BİR GECE UYUMAYALIM BİRGECEMİZİ BU KARDEŞLERİMİZE AYIRALIM.BÜTÜN GECE DUA EDİP GÖZ YAŞI DÖKELİM KARDEŞLERİMİZ İÇİN.VE ŞÜKREDELİM RABBİME.ONLARIN YERİNDE BİZDE OLABİLİRDİK.ALLAHIM ALLAHIM FIRSAT VERME BU NASİPSİZLERE.YA KAHHAR YA KAHHAR YA KAHHAR.:(:(:(:(

S.A

ALLAH CC RAZI OLSUN ABLAM...DURUMU İDRAK EDEN BİRİLERİ ÇIKTI ALLAHA CC ŞÜKÜRLER OLSUN

YALNIZ BİZDE OLABİLİRDİK SÖZÜNÜ KABUL ETMİYORUM..

ÜMMET BİR BEDENDİR..
.SİZ PARMAĞA BİR İĞNE BATTIĞINDA BU ACIYI SADECE PARMAK HİSSEDER DESEM BANA İNANIRMISINIZ...İ
NANMAZSINIZ...
O ACI SİNİRLER VASITASIYLA TÜM BEDENE TESİR EDER..
ETMELİ..
IRAKTA VE DÜNYANIN DÖRT TARAFINDA Kİ ZULÜM ,TECAVÜZ,GÖZYAŞI O HALDE NEDEN BİZE TESİR ETMİYOR...
HAŞA YOKSA BİZ SANDIĞIMIZIN AKSİNE BU BEDENİN BİR HÜCRESİ DEĞİLMİYİZ..
YOKSA BİZLER O BEDENE AİT OLMAYAN FAKAT O BEDENDE YAŞAYAN BİR ASALAK BİR VİRÜSMÜYÜZ...
ONLAR BEDEN ACI HİSSETTİĞİNDE HİSSİZ KALIRLAR...
ÇÜNKİ ONLAR O BEDENDE YAŞAMALARINA RAĞMEN O BEDENE AİT DEĞİLLERDİR.

ALLAHIM YOKSA BİZ BU ÜMMETİN İÇİNDE YAŞAYAN FAKAT ONLARIN ACISINI HİSSEDEMEYEN BİR ASALAKMIYIZ...

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. hayırlı günler.

ALLAHIM SEN ZİYADE GÖREN VE ZİYADE BİLENSİN.KAFİRİN HİLESİNİ KENDİNE ÇEVİR.O EZİYETLERİ YAPANLARA KATIYLA MİSİLLENDİR DÜNYADADA AHİRETTEDE.MAZLUM DİN KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE.HZ .SARE VALİDEMİZİ FİRAVUNDAN KORUDUĞUN GİBİ ONLARIDA MUHAFAZA EYLE .ONLARA UZANAN ELLERİ TUTMAZ,BAKAN GÖZLERİ GÖRMEZ EYLE.s
sen kafire fırsat verme en başta vatanımızın topraklarına ve ırzımıza ve namusumuza mütecaviz eyleme
Allah razı olsun bir kez daha kanayan yaramızı ziyadeleştirdiniz. ziyadeleşsinki can telaşıyla yürek acısıyla yaptığımız dualarımız kabul olsun inşaallah.Allaha emanet olun

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
meftun61 yazdı:

S.A

ALLAH CC RAZI OLSUN ABLAM...DURUMU İDRAK EDEN BİRİLERİ ÇIKTI ALLAHA CC ŞÜKÜRLER OLSUN

YALNIZ BİZDE OLABİLİRDİK SÖZÜNÜ KABUL ETMİYORUM..

ÜMMET BİR BEDENDİR..
.SİZ PARMAĞA BİR İĞNE BATTIĞINDA BU ACIYI SADECE PARMAK HİSSEDER DESEM BANA İNANIRMISINIZ...İ
NANMAZSINIZ...
O ACI SİNİRLER VASITASIYLA TÜM BEDENE TESİR EDER..
ETMELİ..
IRAKTA VE DÜNYANIN DÖRT TARAFINDA Kİ ZULÜM ,TECAVÜZ,GÖZYAŞI O HALDE NEDEN BİZE TESİR ETMİYOR...
HAŞA YOKSA BİZ SANDIĞIMIZIN AKSİNE BU BEDENİN BİR HÜCRESİ DEĞİLMİYİZ..
YOKSA BİZLER O BEDENE AİT OLMAYAN FAKAT O BEDENDE YAŞAYAN BİR ASALAK BİR VİRÜSMÜYÜZ...
ONLAR BEDEN ACI HİSSETTİĞİNDE HİSSİZ KALIRLAR...
ÇÜNKİ ONLAR O BEDENDE YAŞAMALARINA RAĞMEN O BEDENE AİT DEĞİLLERDİR.

ALLAHIM YOKSA BİZ BU ÜMMETİN İÇİNDE YAŞAYAN FAKAT ONLARIN ACISINI HİSSEDEMEYEN BİR ASALAKMIYIZ...
EVET ABİM EĞER BEN O ACIYI HİSSETMİYORSAM BEN ASALAK OLMAYI KABUL EDİYORUM.AMA İNŞALLAH ASALAK OLMAYA DEVAM ETMEM.:(:(:(

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

metfamu yazdı:
s.a. hayırlı günler.Allahım ne olacak halimiz o hapishaneler bir gün buralardada kurulursa ve o mektubu yazıpta göndermek düşününki o haldeyiz .nice olur halimiz bugün biz onlar için ağlamıyor üzülmüyor canı gönülden dua etmezsek biz kimden eman bekleyeceğiz.
yazıyı okurken çok kötü oldum
ALLAHIM SEN ZİYADE GÖREN VE ZİYADE BİLENSİN.KAFİRİN HİLESİNİ KENDİNE ÇEVİR.O EZİYETLERİ YAPANLARA KATIYLA MİSİLLENDİR DÜNYADADA AHİRETTEDE.MAZLUM DİN KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE.HZ .SARE VALİDEMİZİ FİRAVUNDAN KORUDUĞUN GİBİ ONLARIDA MUHAFAZA EYLE .ONLARA UZANAN ELLERİ TUTMAZ,BAKAN GÖZLERİ GÖRMEZ EYLE.sen kafire fırsat verme en başta vatanımızın topraklarına ve ırzımıza ve namusumuza mütecaviz eyleme.
Allah razı olsun bir kez daha kanayan yaramızı ziyadeleştirdiniz. ziyadeleşsinki can telaşıyla yürek acısıyla yaptığımız dualarımız kabul olsun inşaallah.Allaha emanet olun

A.S

HAYIR KABUL ETMİYORUM...O KAFİRLERE AH EDİP BEDDUA ETMEYİ HAKEDECEK KADAR DUYARLI DEĞİLİZ

ALLAHIM SEN BİZE VİCDAN MUHASEBESİ YAPABİLMEYİ,DİN KARDEŞLERİ İÇİN AĞLAYABİLMEYİ,ONLARIN YERİNE KENDİMİZİ KOYABİLMEYİ,VE BİZ NEREDE HATA YAPTIKTA SEN IRAKTA BİLMEM NEREDE BU KARDEŞLERİMİZİN DÖVÜLMESİNİ ,SÖVÜLMESİNİ,TECAVÜZE UĞRAMALARINI,AÇ VE SUSUZ KALMALARINI,CANLARINI BİNBİR CEFA İLE KÜFRÜN AYAKLARINA SERMELERİNİ TAKDİR ETTİN DİYEBİLMEYİ NASİP EYLE DİYEBİLİRİZ ANCAK..

VE ALLAH CC BİLİYORYA BU DURUMA CİĞERİM YANMADAN SEYİRCİ KALACAKSAM BU BEDENİ CEHENNEMİN EN DERİN ÇUKURUNDA ISLAH OLANA KADAR BEKLET DİYORUM...

KAHRET YA RAB...SENİN ADINI ANDIKLARI İÇİN CEFA ÇEKENLERİ DÜŞÜNDÜKÇE CİĞERİM YANMAZSA SEN KAHHAR İSMİ ŞERİFİNİ BENİM BEDENİMDE TECELLİ ET YA RAB..

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

bismillahirrahmanirrahim
peygamber ,kendisine Rabbinden indirilene iman etti ,mü'minlerde.
hepsi Allah'a,meleklerine,kitaplarına ve peygamberlerine iman ettiler
ve şöyle dediler:"işittik ve itaat ettik! Rabbimiz!mağfiretini dileriz;dönüş ancak sanadır!"
Allah kimseye gücünün yetmeyeceği bir şeyle mükellef tutmaz.
kazandığı (iyilik) lehine ,işlediği (kötülükte)de kendi aleyhinedir.
Rabbimiz ! eğer unutursak veya hata edersek ,bizi mes'ul tutma!
Rabbimiz ! bizden öncekilere yüklediğin gibi,bizede ağır yük yükleme
Rabbimiz ! kendisine takatimiz olmayan şeyide bize yükleme!
Hem bizi affeyle !
ve bizi bağışla!
hem bize merhamet buyur!
Sen bizim mevlamızsın;
artık kafirler topluluğuna karşı bize yardım eyle!

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
metfamu yazdı:
s.a. hayırlı günler.Allahım ne olacak halimiz o hapishaneler bir gün buralardada kurulursa ve o mektubu yazıpta göndermek düşününki o haldeyiz .nice olur halimiz bugün biz onlar için ağlamıyor üzülmüyor canı gönülden dua etmezsek biz kimden eman bekleyeceğiz.
ALLAHIM SEN ZİYADE GÖREN VE ZİYADE BİLENSİN.KAFİRİN HİLESİNİ KENDİNE ÇEVİR.O EZİYETLERİ YAPANLARA KATIYLA MİSİLLENDİR DÜNYADADA AHİRETTEDE.MAZLUM DİN KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE.HZ .SARE VALİDEMİZİ FİRAVUNDAN KORUDUĞUN GİBİ ONLARIDA MUHAFAZA EYLE .ONLARA UZANAN ELLERİ TUTMAZ,BAKAN GÖZLERİ GÖRMEZ EYLE.sen kafire fırsat verme en başta vatanımızın topraklarına ve ırzımıza ve namusumuza mütecaviz eyleme.

A.S

HAYIR KABUL ETMİYORUM...O KAFİRLERE AH EDİP BEDDUA ETMEYİ HAKEDECEK KADAR DUYARLI DEĞİLİZ

ALLAHIM SEN BİZE VİCDAN MUHASEBESİ YAPABİLMEYİ,DİN KARDEŞLERİ İÇİN AĞLAYABİLMEYİ,ONLARIN YERİNE KENDİMİZİ KOYABİLMEYİ,VE BİZ NEREDE HATA YAPTIKTA SEN IRAKTA BİLMEM NEREDE BU KARDEŞLERİMİZİN DÖVÜLMESİNİ ,SÖVÜLMESİNİ,TECAVÜZE UĞRAMALARINI,AÇ VE SUSUZ KALMALARINI,CANLARINI BİNBİR CEFA İLE KÜFRÜN AYAKLARINA SERMELERİNİ TAKDİR ETTİN DİYEBİLMEYİ NASİP EYLE DİYEBİLİRİZ ANCAK..

VE ALLAH CC BİLİYORYA BU DURUMA CİĞERİM YANMADAN SEYİRCİ KALACAKSAM BU BEDENİ CEHENNEMİN EN DERİN ÇUKURUNDA ISLAH OLANA KADAR BEKLET DİYORUM...

KAHRET YA RAB...SENİN ADINI ANDIKLARI İÇİN CEFA ÇEKENLERİ DÜŞÜNDÜKÇE CİĞERİM YANMAZSA SEN KAHHAR İSMİ ŞERİFİNİ BENİM BEDENİMDE TECELLİ ET YA RAB...

ABİİ ABİM:(:(:(:(:(:(:(:(

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
-Esmani- yazdı:
metfamu yazdı:

A.S

KAHRET YA RAB...SENİN ADINI ANDIKLARI İÇİN CEFA ÇEKENLERİ DÜŞÜNDÜKÇE CİĞERİM YANMAZSA SEN KAHHAR İSMİ ŞERİFİNİ BENİM BEDENİMDE TECELLİ ET YA RAB...

ABİİ ABİM:(:(:(:(:(:(:(:(

ABİ YA CİĞEREMİZİ YAKTIN...OKUYAMIYORUM ARTIK YAZILARINI...İÇİM PARÇA PARÇA OLDU...:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

TEVBE SURESİ
[14 - Onlarla savaşın ki Allah, sizin ellerinizle onların cezasını versin ve ... onları rezil ve rüsvay etsin, yardımıyla sizi onlara muzaffer kılsın. Ve mümin bir kavmin yüreklerini ferahlandırsın.

15 - Ve kalblerindeki öfkeyi gidersin. Allah dilediğine tevbeyi nasib eder. Allah her şeyi bilir, hüküm ve hikmet sahibidir.

16 - Yoksa siz hep kendi halinize terk olunacağınızı mı sandınız? Allah'ın, içinizden cihad edenleri ve Allah'tan, Resulü'nden, müminlerden başka kimseye sığınmayan ve başkaca sığınacak bir yer aramayanları görmediğini mi (zannediyorsunuz)? Allah bütün yaptıklarınızdan haberdardır.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

metfamu yazdı:
s.a. hayırlı günler.

ALLAHIM SEN ZİYADE GÖREN VE ZİYADE BİLENSİN.KAFİRİN HİLESİNİ KENDİNE ÇEVİR.O EZİYETLERİ YAPANLARA KATIYLA MİSİLLENDİR DÜNYADADA AHİRETTEDE.MAZLUM DİN KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE.HZ .SARE VALİDEMİZİ FİRAVUNDAN KORUDUĞUN GİBİ ONLARIDA MUHAFAZA EYLE .ONLARA UZANAN ELLERİ TUTMAZ,BAKAN GÖZLERİ GÖRMEZ EYLE.s

Bende bu güzel yoruma katılıyorum..
Bizler herşeyin farkındayız..elden tek şey de dualarımız..
Dualarımızı din kardeşlerimizden esirgemeyelim..duaların kabul olunması dileğimle

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
metfamu yazdı:

A.S

KAHRET YA RAB...SENİN ADINI ANDIKLARI İÇİN CEFA ÇEKENLERİ DÜŞÜNDÜKÇE CİĞERİM YANMAZSA SEN KAHHAR İSMİ ŞERİFİNİ BENİM BEDENİMDE TECELLİ ET YA RAB..
s.a.
at ,kahret kardeşim bu nefis hepsini hakediyor .yalnız Rabbim kahretmesin onun kahrına dayanamam .Rabbim RAHMAN sıfatıyla bana acısın
HALİM isminin hürmetine mühlet tanısın
HASİB ismiyle nefsimi hesabaçeksin çeksinki
FETTAH ismiyle fetihler nasip etsin.
MÜHEYMİN ismiyle tüm islam alemini muhafaza eylesin
SELAM ismiylede selamete ulaştırsın.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kurânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem, orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım, Çünki vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur. BEDİÜZZAMAN SAİDİ NURSİB)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

metfamu yazdı:
-Esmani- yazdı:
metfamu yazdı:

A.S

s.a.
at ,kahret kardeşim bu nefis hepsini hakediyor .yalnız Rabbim kahretmesin onun kahrına dayanamam .Rabbim RAHMAN sıfatıyla bana acısın
HALİM isminin hürmetine mühlet tanısın
HASİB ismiyle nefsimi hesabaçeksin çeksinki
FETTAH ismiyle fetihler nasip etsin.
MÜHEYMİN ismiyle tüm islam alemini muhafaza eylesin
SELAM ismiylede selamete ulaştırsın.

AMİN...AMİN..İNŞAALLAH..İNŞAALLAH..

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

bismillahirrahmanirrahim
peygamber ,kendisine Rabbinden indirilene iman etti ,mü'minlerde.
hepsi Allah'a,meleklerine,kitaplarına ve peygamberlerine iman ettiler
ve şöyle dediler:"işittik ve itaat ettik! Rabbimiz!mağfiretini dileriz;dönüş ancak sanadır!"
Allah kimseye gücünün yetmeyeceği bir şeyle mükellef tutmaz.
kazandığı (iyilik) lehine ,işlediği (kötülükte)de kendi aleyhinedir.
Rabbimiz ! eğer unutursak veya hata edersek ,bizi mes'ul tutma!
Rabbimiz ! bizden öncekilere yüklediğin gibi,bizede ağır yük yükleme
Rabbimiz ! kendisine takatimiz olmayan şeyide bize yükleme!
Hem bizi affeyle !
ve bizi bağışla!
hem bize merhamet buyur!
Sen bizim mevlamızsın;
artık kafirler topluluğuna karşı bize yardım eyle!
AMENER RASULÜ SURESİ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt