Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EHLİ KURAN ÖLÜRKEN,EHLİ SÜNNET UYUYOR (MU) (1 Kullanıcı)

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FETİH GECEMİZ OLSUN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜH

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Yakalzey
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)tuba8
34)l_papatya
35)ruveyda28
36)mustafa-xtar
37)valerian
38)zeros
39)guzin
40)merve
41)neslihantuncel
42)hafize
43)meftun61
44)muslima
45)elzem

HER CUMA SAAT 22:00 DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM
HAYDİ EY KARDEŞLERİM ALLAH (CC) RIZASI , EFENDİMİZİN ŞEFAATİ,DİN KARDEŞLERİMİZİN HOŞNUTLUĞU İÇİN BİR OLALIM,BİRLİK OLALIM...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

Muslima yazdı:
Esselamu Aleikum vr,vb
Allah razi olsun kardeslerim herturlu yardiminizdan dolayi.Ben siteye öyle cok giremiyorum elimden geldigince girip bir bakiyorum.Bu gördügüm konuda duyarsiz kalmam Allahin izni ile baska ne yardimimiz oluyorki diger Musliman kardeslerimize bari dualarimizla yardimci olabilelim Allah izin verirse.Öyle cabuk öfkelenmeyelim,bakin konu acilali ne kadar uzun zaman olmus ben daha simdi gördüm.Gerci butun kardeslerim burada yardim icin ugrasiyorlar insan umdugunu bulamadimi uzuluyor anliyorum,hele Islam ,Iman,Yardim konusunda engercekci ,lazim konularda destek bulamadimi ne oluyor bu insanlara diye uzuntusunden öfkeleniyor biliyorum Hakli olarak öfkeleniyor B)
Kardeslerim uzatmayayim bende varim Allahin izni ile

selamun aleyküm....

biliyorumki her bir mümin (samimi mümin) bu gibi durumların var olduğunu gördükçe ve düşündükçe vicdan azabı çekmeli...
sen vicdanen ne kadar rahatsın diye soranınız olursa???
bende kendimi bu konuda yeterli hassasiyet gösteriyor saymıyorum...asla hayırlı işte ve ibadette mümin kendini yeterli görmemeli bu şeytanın en buyuk silahlarından biridir...

bireysel olarak yetersizliğimizi topluluk olarak allaha cc yalvarmak ve biraraya gelmek suretiyle bir nebze olsun hafifletebiliriz...hadisi şerifte buyurulurki

topluluktan ayrılmayın! Allahın kudret eli topluluk üzerindedir. İbn Ömer radıyallahu anh. Taberânî. 936.

başörtüsü sorununun çözümüne dair hocaefendinin bir tesbiti var...şu an hatırladığım kadarıyla nakledeyim...
eğer sizden bir grup kişi samimiyet ve ihlas ile 40 gece allaha cc yalvarsanız ve gözyaşlarınızla ona münaacaat etseniz bu iş emin olun allahın cc izni ile neticelenirdi...

evet topluluk halinde yapılacak dua ve yakarışın allah cc huzurunda ne kadar kıymetli olduğunun bilinmesi ve buna uygun olarak din kardeşlerimizin muzafferiyeti ve afiyeti için dua edilmesinin hikmeti bu hadis ve beyanda yer alıyor...

sorarım bizler ne kadar samimiyiz...yada ne kadar samimiyetsizlik timsaliyizki bu kötü gidişat artarak devam etmekte...

yine bir söz hocaefendiden...(sürekli ondan örnekler vermemi yadırgamayın,o kadar gözyaşı ancak bu gibi konularda duyulan müteessir hislerin yoğunluğundan olsa gerek) islam toplumu bir beden hükmündedir...parmağınızın ucuna batan iğnenein acısını sadece orada değil bütün bedende hissedersiniz...

o halde bir kısım ümmet sürekli zevküsefa ile meşgulken ve sürekli kendilerine gülecek bir şeyler bulmakta mahirken ,bir diğer kısım ümmetinde sürekli acı çekmesi ve gözyaşlarını ekmeğine katık yapması doğaldır...

evet bu beyanların ışığında sitemkar olmamı yadırgamayın ne olur...hakkınızı helal edin...

aramıza hoşgeldiniz...

son olarak bir hadis nakledeyim... nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz,nasıl ölürseniz öyle haşrolunursunuz...

hayırlarla bezenmiş güzel bir ömür diliyorum sizlere...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

elzem yazdı:
Öncelikle Rabbim cümlenizden razı olsun..
Her ne hikmetse sevabına nail olacak hayırlı forumlardan geri kalanım.
Geçte olsa bende varım diyorum

selamun aleyküm

tevbe kapısı kapanmadan asla geç değildir...

ama o kapının bu yazının tamamını okumaya fırsat kalmadan kapanmayacağı konusunda bir garantiniz yok....

sizde inşaallah bu çemberdeki yerinizi aldınız...hayırlı olsun...hoşgeldiniz...

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
Muslima yazdı:
Esselamu Aleikum vr,vb
Allah razi olsun kardeslerim herturlu yardiminizdan dolayi.Ben siteye öyle cok giremiyorum elimden geldigince girip bir bakiyorum.Bu gördügüm konuda duyarsiz kalmam Allahin izni ile baska ne yardimimiz oluyorki diger Musliman kardeslerimize bari dualarimizla yardimci olabilelim Allah izin verirse.Öyle cabuk öfkelenmeyelim,bakin konu acilali ne kadar uzun zaman olmus ben daha simdi gördüm.Gerci butun kardeslerim burada yardim icin ugrasiyorlar insan umdugunu bulamadimi uzuluyor anliyorum,hele Islam ,Iman,Yardim konusunda engercekci ,lazim konularda destek bulamadimi ne oluyor bu insanlara diye uzuntusunden öfkeleniyor biliyorum Hakli olarak öfkeleniyor B)
Kardeslerim uzatmayayim bende varim Allahin izni ile

selamun aleyküm....

biliyorumki her bir mümin (samimi mümin) bu gibi durumların var olduğunu gördükçe ve düşündükçe vicdan azabı çekmeli...
sen vicdanen ne kadar rahatsın diye soranınız olursa???
bende kendimi bu konuda yeterli hassasiyet gösteriyor saymıyorum...asla hayırlı işte ve ibadette mümin kendini yeterli görmemeli bu şeytanın en buyuk silahlarından biridir...

bireysel olarak yetersizliğimizi topluluk olarak allaha cc yalvarmak ve biraraya gelmek suretiyle bir nebze olsun hafifletebiliriz...hadisi şerifte buyurulurki

topluluktan ayrılmayın! Allahın kudret eli topluluk üzerindedir. İbn Ömer radıyallahu anh. Taberânî. 936.

başörtüsü sorununun çözümüne dair hocaefendinin bir tesbiti var...şu an hatırladığım kadarıyla nakledeyim...
eğer sizden bir grup kişi samimiyet ve ihlas ile 40 gece allaha cc yalvarsanız ve gözyaşlarınızla ona münaacaat etseniz bu iş emin olun allahın cc izni ile neticelenirdi...

evet topluluk halinde yapılacak dua ve yakarışın allah cc huzurunda ne kadar kıymetli olduğunun bilinmesi ve buna uygun olarak din kardeşlerimizin muzafferiyeti ve afiyeti için dua edilmesinin hikmeti bu hadis ve beyanda yer alıyor...

sorarım bizler ne kadar samimiyiz...yada ne kadar samimiyetsizlik timsaliyizki bu kötü gidişat artarak devam etmekte...

yine bir söz hocaefendiden...(sürekli ondan örnekler vermemi yadırgamayın,o kadar gözyaşı ancak bu gibi konularda duyulan müteessir hislerin yoğunluğundan olsa gerek) islam toplumu bir beden hükmündedir...parmağınızın ucuna batan iğnenein acısını sadece orada değil bütün bedende hissedersiniz...

o halde bir kısım ümmet sürekli zevküsefa ile meşgulken ve sürekli kendilerine gülecek bir şeyler bulmakta mahirken ,bir diğer kısım ümmetinde sürekli acı çekmesi ve gözyaşlarını ekmeğine katık yapması doğaldır...

evet bu beyanların ışığında sitemkar olmamı yadırgamayın ne olur...hakkınızı helal edin...

aramıza hoşgeldiniz...

son olarak bir hadis nakledeyim... nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz,nasıl ölürseniz öyle haşrolunursunuz...

hayırlarla bezenmiş güzel bir ömür diliyorum sizlere...
v.a.s abim çok haklısınız diyecek bir söz bulamıyorum.:(:(:(

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

metfamu yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Yakalzey
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)tuba8
34)l_papatya
35)ruveyda28
36)mustafa-xtar
37)valerian
38)zeros
39)guzin
40)merve
41)neslihantuncel
42)hafize
43)meftun61
44)muslima
45)elzem

HER CUMA SAAT 22:00 DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM
HAYDİ EY KARDEŞLERİM ALLAH (CC) RIZASI , EFENDİMİZİN ŞEFAATİ,DİN KARDEŞLERİMİZİN HOŞNUTLUĞU İÇİN BİR OLALIM,BİRLİK OLALIM...

selamünaleyküm kardeşlerim,

bu forumun ilk açılmasından bu yana cuma akşamları Fetih Süresini okuyorum hatta cep telefonuma bile indirdim nerdeyse ezberlemek üzereyim ama işlerimin yoğunluğundan ötürü foruma katılım yapamadım sanırım bu yüzden de listede adım yok.Anladım ki gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor!!!

selamünaleyküm

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

S.A
ABLAM NE DEMEK GÖZDEN GÖNÜLDEN IRAK...YA SİZ İSİM YAZDIRMADINIZ YADA LİSTECİ ARKADAŞIMIZ KAÇIRDI...:)B)

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. evindar kardeşim bu listeyi yapanlar ara ara değişmekte ben en başından beri takip edip düzenlemeye çalıştım .ama isminizi görmedim işin açıkçası.yinede hakkınızı helal edin.
bu zamana kadar okuyor olamanızda çok mutlu etti bizi.zaten listede ismi olmayıpta okuyan bir çok kimse var.listede maksat katılımı artırabilmek heveslendirmek.Allaha emanet olun

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

metfamu yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Afranur
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)Tuba8
34)l_papatya
35)Ruveyda28
36)Mustafa-xtar
37)Valerian
38)Zeros
39)Guzin
40)Merve
41)Neslihantuncel
42)Hafize
43)Meftun61
44)Muslima
45)Elzem
46)Evindar

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

metfamu yazdı:
s.a. evindar kardeşim bu listeyi yapanlar ara ara değişmekte ben en başından beri takip edip düzenlemeye çalıştım .ama isminizi görmedim işin açıkçası.yinede hakkınızı helal edin.
bu zamana kadar okuyor olamanızda çok mutlu etti bizi.zaten listede ismi olmayıpta okuyan bir çok kimse var.listede maksat katılımı artırabilmek heveslendirmek.Allaha emanet olun

selamünaleyküm metfamu kardeşim,

gönülden uzak olmayalım inşaALLAH.Bundan sonraki Cuma gecelerinde ülkemizin girdiği çıkmazdan bir an önce hayırlısı ile çıkması içinde bol bol dua edelim.Rabbimiz Fetih zaferini bizlerede nasip eder inşaALLAH.

selamünaleyküm

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
metfamu yazdı:

gönülden uzak olmayalım inşaALLAH.Bundan sonraki Cuma gecelerinde ülkemizin girdiği çıkmazdan bir an önce hayırlısı ile çıkması içinde bol bol dua edelim.Rabbimiz Fetih zaferini bizlerede nasip eder inşaALLAH.

selamünaleyküm
aleyna ve aleyküm selam
gönüller bir inşaallah.inşaallah kardeşim fetih suresini ziyadeleştirmek lazım Rabbim fetihler nasip etsin.hakkımızda her şeyin hayırlısını versin.ayrıca HASBÜNALLHU VE Nİ'MEL VEKİL ide çok okumak lazım.Allaha emanet olun

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Afranur
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)Tuba8
34)l_papatya
35)Ruveyda28
36)Mustafa-xtar
37)Valerian
38)Zeros
39)Guzin
40)Merve
41)Neslihantuncel
42)Hafize
43)Meftun61
44)Muslima
45)Elzem
46)Evindar

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Afra_nur
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)Tuba8
34)l_papatya
35)Ruveyda28
36)Mustafa-xtar
37)Valerian
38)Zeros
39)Guzin
40)Merve
41)Neslihantuncel
42)Hafize
43)Meftun61
44)Muslima
45)Elzem
46)Evindar

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

evindar yazdı:
metfamu yazdı:

selamünaleyküm

S.A.EVİNDAR KARDEŞİM ÇOK HAKLI.İNANIN BENİM DE KALBİMDEN BU GEÇTİ.ÜLKE OLARAK DA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR BU DÖNEM HER TÜRLÜ HAYIR DUASINA.ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUP GEÇMEYELİM FORUMU.FETİH SURESİNİ OKUYALIM.A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

evindar yazdı:
metfamu yazdı:

selamünaleyküm

S.A.EVİNDAR KARDEŞİM ÇOK HAKLI.İNANIN BENİM DE KALBİMDEN BU GEÇTİ.ÜLKE OLARAK DA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR BU DÖNEM HER TÜRLÜ HAYIR DUASINA.ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUP GEÇMEYELİM FORUMU.FETİH SURESİNİ OKUYALIM.A.E.O.

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. arkadaşlar ,kardeşler.içide bulunduğumuz durumlar malum ,müslümanların hali ortada.elimizden hiç bir şeyin gelemediğini söylediğimiz şu zamanda (ki öyle değil).en büyük silahımız dualarımız ve kelamullahtır.
Fatih istanbulu ffetih sureleriyle fethetti.bize düşende bu çok zor değil aslında hergün okumamız lazım gelen bir sureyi haftada birgün okumak için toplandık buraya.özellikle şimdilerde ülke olarakta bu fetihlere daha çok ihiyaç duyuyoruz.
Rabbim tüm ümmeti muhammede içinde bizlerede FETHİ nasip etsin.kafirin hilesini kendisine çevirsin.Allaha emanet olun

EY MUHAMMED UMMETI KARDESLERINIZ ZORDADIR SAHID OLUN!
EYMUHAMMED UMMETI BACILARINIZ DARDADIR SAHID OLUN!
EYMUHAMMED UMMETI ALLAHIN HUZURUNA CIKACAKSINIZ HAZIR OLUN!
HANGI YUZLE CIKACAGIZ BIR DUAYI ESIRGERKEN
HANGI KEVSERDEN SU ICECEKSINIZ BU KADAR VEFASIZ KALIRKEN
UYAN KENDINE GEL MAHSER COK UZAGIMIZDA DEGIL
AC ELLERINI SEMAYA FETIH ISTE FETIH DILE SEFAATE YUZUN OLSUN
MUHAMMED UMMETI OLMAK ISTERSEN

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

LİSTEMİZ

1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Afra_nur
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)Tuba8
34)l_papatya
35)Ruveyda28
36)Mustafa-xtar
37)Valerian
38)Zeros
39)Guzin
40)Merve
41)Neslihantuncel
42)Hafize
43)Meftun61
44)Muslima
45)Elzem
46)Evindar

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

EY MUHAMMED UMMETI KARDESLERINIZ ZORDADIR SAHID OLUN!
EYMUHAMMED UMMETI BACILARINIZ DARDADIR SAHID OLUN!
EYMUHAMMED UMMETI ALLAHIN HUZURUNA CIKACAKSINIZ HAZIR OLUN!
HANGI YUZLE CIKACAGIZ BIR DUAYI ESIRGERKEN
HANGI KEVSERDEN SU ICECEKSINIZ BU KADAR VEFASIZ KALIRKEN
UYAN KENDINE GEL MAHSER COK UZAGIMIZDA DEGIL
AC ELLERINI SEMAYA FETIH ISTE FETIH DILE SEFAATE YUZUN OLSUN
MUHAMMED UMMETI OLMAK ISTERSEN

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

Ağlayın ey dünya Müslümanları!..
Ağlayın ey dünya Müslümanları!..
Başınızı elleriniz arasına alıp kanlı gözyaşları dökün...
Kanları seller gibi akan masum, çaresiz ve mustaz; af kardeşlerinize uzanmayan elleriniz için ;
müstekbir ve zalimleri sadece kınamakla yetinen dilleriniz için;hayatlarının baharında soldurduğunuz
gönül güllerimiz için ağlayın!...

Ağlamak;bir parça olsun utanmaktır,bu yüzden ağlayın...

Ağlamak bir parça olsun utanmaktır.,bu yüzden ağlayın diyorum ya...

Yüzünden haya perdesi
sıyrılmış dünyacılara bu tavsiye bile fazladır. Her şeyin hesabı görülecek ve sorulacak.

Belki düşman
silahı ile alnında ve göğsünde güller açıp cennete uçan şehitler mesut gülümserlerken bize vurdum
duymazlığımız ve duyarsızlığımızın hesabı sorulacak. Sızlamayan kalplerimiz korkuyla çatlarken,
bu gün yardım etmeyi beceremediğimiz kardeşlerimiz yardımımıza gelmeyecek.
Hani diyecekler,
Müslümanlar birbirlerini tamamlayan bir binanın tuğlaları gibi idiler, bir vücut gibi idiler?

Kenetlenmiş saf idiler? Saf böyle mi olur? Biz birer, birer kara toprağın bağrına düşerken sizler neredeydiniz?
Peşinde koştuğunuz apartmanlar,otomobiller,yalancı şan ve söhretler yetişip kurtarsın sizi!...

Ağlayın ey dünya Müslümanları!
Kardeşlerinizin bir gün mutlaka bu sözleri söyleyeceklerini düşünüp şimdiden ağlayın...

Ağlamak
bir parça olsun utanmaktır çünkü... Bu yüzden ağlayın diyorum ya...

Bu gün bir buçuk milyar civarinda
nüfusu ve elliyi aşkın coğrafya da Islam alem-i tam bir güdümlülük sergiliyorsa, oturun da kendi halinize ağlayın...

Çünkü siz perişan ve muhtaçsınız kurtulmaya... Oturun da halinize ağlayın ve siz bu halinizle kimseye bir sey yapamazsınız.
Oturun da halinize bu yüzden ağlayın diyorum ya... Ağlamak biraz olsun utanmaktır çünkü....

YA RAB ! BİR UTANMA HİSSİ VER, GAİB HAZİNENDEN BİZE!...
Amin...

ALINTI
..

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı

bende varım her cuma fetih süresini okumaya allah razı olsun sizlerden a.e.o.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt