Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EHLİ KURAN ÖLÜRKEN,EHLİ SÜNNET UYUYOR (MU) (1 Kullanıcı)

nohco

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Tahir Batayev Şehid Oldu

ALLAH RAZIOLSUN KARDESIM ELIMIZDEN GELDIGINCE FORMU CANLI TUTUP KATILIMI COGALTMAYA CALISALIM FORUMDAKI ARKADASLAR UYGUN GORURSE FORMUN ISMINI FETIH SURESI KAMPANYASI DIYEDE DEGISTIRELIM KI KARDESLERIMIZ DAHA COK GOZ ATSINLARRABBIM ISTEMESEYDI BIZ BU FIKRI SUNAMAZDIK EMINIMKI COK FAYDALI BIR CALISMA OLACAK MAHSERDE YUZUMUZU AGARTACAK ISIK OLACAK ALLAHIN IZNIYLE SELAMETLE DUA ILE

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı

Allah Gani Gani Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

nohco yazdı:
S.A KARDESLERIM ALLAH HEPINIZDEN TEK TEK ALLAH RAZI OLSUN COK BAHTIYAR OLDUM SAAT 22:00 COK IYI DUSUNULMUS BIRNUR KARDESIM LISTEYI HAZIRLAMISSIN ELLERIN DERT GORMESIN INSALLAH BEN HAFTA SONLARI CALISMADIGIM ICIN SITEYE GIREMIYORUM BUGUN ACABA DUNKU FORMA YANIT GELMISMI DIYE MERAK EDIP GELDIM ALLAH CUMLEMIZI SALIH KULLARIYLA BIRLIKTE EYLESIN MUCAHIDLERIMIZE YAR VE YARDIMCI OLSUN SELAMETLE DUA ILE YALNIZ HERGUNMU HAFTADA BIRGUN MU ONA KARAR VERELIM

nonco kardeşim Rabbim Cümlemizden razı olsun. bi Faydamız oluyorsa ne mutlu bizlere.. Rabbim kabul buyursun inşallah okuduğumuz dualarımızı. haftada bir belirleyip okuyalım derim ben(perşembe geceleri olabilir)..forum sahibi Mustafa abimiz ne düşünür. bilmiyorum.. dediğiniz gibi forumun adınıda Fetih suresi kampanyası diye değiştirirsek daha aktif olur gibi geliyor. Mustafa Abicim siz nasıl uygun görürseniz..B)B)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM
MEKANI CENNET GOREVI KABUL OLSUN INSALLAH!

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
FETİH SURESİ GECESİ (ŞEHİTLER VE MÜCAHİTLER İÇİN)

FETİH SURESİ GECESİ (ŞEHİTLER VE MÜCAHİTLER İÇİN)

Birnur yazdı:
LİSTEMİZ
mk5834
deren75
ADALETIMAHZA
mtetik
tugba-m
Birnur
nohco

S.A

RABBİM KABUL ETSİN OKUDUM. ÇEÇENİSTANDA FİLİSTİNDE VE DİĞER TÜMMÜSLÜMAN ÜLKELERDE AZAB GÖREN TÜM MÜMİN KARDEŞLERİMİZİN RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN

allah c.c. razı olsun duyarlılığınız için...hafta sonu giremediğim için yazamadım...rabbim kabul etsin okuduğunuz dua ve sureleri...ve inşaallah mahşerde o şehitlerimizin şefaatına talip oluruz...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

nohco yazdı:
S.A KARDESLERIM ALLAH HEPINIZDEN TEK TEK ALLAH RAZI OLSUN COK BAHTIYAR OLDUM SAAT 22:00 COK IYI DUSUNULMUS BIRNUR KARDESIM LISTEYI HAZIRLAMISSIN ELLERIN DERT GORMESIN INSALLAH BEN HAFTA SONLARI CALISMADIGIM ICIN SITEYE GIREMIYORUM BUGUN ACABA DUNKU FORMA YANIT GELMISMI DIYE MERAK EDIP GELDIM ALLAH CUMLEMIZI SALIH KULLARIYLA BIRLIKTE EYLESIN MUCAHIDLERIMIZE YAR VE YARDIMCI OLSUN SELAMETLE DUA ILE YALNIZ HERGUNMU HAFTADA BIRGUN MU ONA KARAR VERELIM

her hafta aynı saatte aynı günde olsun kardeşim...
bir dahaki buluşmamız inşaallah mevlit kandiline denk gelecek...
o mübarek günün yüzü suyu hürmetine daha bi şevkle okuyalım fetih suremizi ve fatihalarımızı....

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

Birnur yazdı:
nohco yazdı:

nonco kardeşim Rabbim Cümlemizden razı olsun. bi Faydamız oluyorsa ne mutlu bizlere.. Rabbim kabul buyursun inşallah okuduğumuz dualarımızı. haftada bir belirleyip okuyalım derim ben(perşembe geceleri olabilir)..forum sahibi Mustafa abimiz ne düşünür. bilmiyorum.. dediğiniz gibi forumun adınıda Fetih suresi kampanyası diye değiştirirsek daha aktif olur gibi geliyor. Mustafa Abicim siz nasıl uygun görürseniz..B)B)

ablam perşembe akşamları sitemizin dua gecesi ve birçok kardeşimziz gece saat 03,30 da duaya kalkıyor...bu yüzden bizde cuma akşamı saat 22,00 a alalım...kimse zor durumda kalmasın ve bu gibi aktiviteleri haftanın muhtelif günlerine yaymak suretiyle haftamızı daha ii değerlendirmiş olalım...
diğer dua listesindeki kardeşlerimizede naçizane bir ricam olacak...
bizler birbirimize dua ediyoruz ne mutlu bizlere. ama duaya en çok ihtiyacı olan din kardeşlerimizide unutmayalım...bu duayı bekleyenlerin kimi şehit ,kimi şehit olma yolunda savaşanlar ,kimiside savaşın ortasında ferahlık bekleyen aciz ve masum müminler...filistin ,ırak ,çaçanistan ,somali,darfur ve daha birçok yerdeki mümin kardeşlerimize manevi destek verelim...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.BEN HER PERŞEMBEYİ CUMAYA BAĞLAYAN GECE OKUYALIM DERİM.YA DA EN AZINDAN BEN ÖYLE OKUMAK İSTİYORUM.O GECE AMME,VAKIA,YASİN,MÜLK,FETH SURELERİNİN HEPSİNİ OKURUZ İNŞAALLAH.A.E.O.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim kendisisinden razı olsun şehadetini kabul buyursun inş,bizler gayesiz yaşarken bir yerlerde insanlar vatan millet nasmusları dinleri imanları için canlarını feda edebiliyor,bu değerli şehidimizin şehadetini kutluyorum sevinçliyim çünki inanıyorumki o çok yüksek makamlarda,ah bizlerd onların zerresi gibi mücadeleci bir ruha sahip olabilseydik,bugün maddi ve manevi değerlerimiz elimziden bir bir giderken seyirci kalmazdık,ŞEHADET BİR ÇAĞRIDIR NESİLLERE ÇAĞLARA
Selam ve dua ile Allaha emanet olun ABİM...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
RE: FETİH SURESİ GECESİ (ŞEHİTLER VE MÜCAHİTLER İÇİN)

Ravza_Nur yazdı:
Rabbim kendisisinden razı olsun şehadetini kabul buyursun inş,bizler gayesiz yaşarken bir yerlerde insanlar vatan millet nasmusları dinleri imanları için canlarını feda edebiliyor,bu değerli şehidimizin şehadetini kutluyorum sevinçliyim çünki inanıyorumki o çok yüksek makamlarda,ah bizlerd onların zerresi gibi mücadeleci bir ruha sahip olabilseydik,bugün maddi ve manevi değerlerimiz elimziden bir bir giderken seyirci kalmazdık,ŞEHADET BİR ÇAĞRIDIR NESİLLERE ÇAĞLARA
Selam ve dua ile Allaha emanet olun ABİM...

ALLAH C.C RAZI OLSUN ABLAM...BİZLERDE BU ÇAĞRIYA KULAK VERELİM İNŞAALLAH...BELKİ BUĞÜN ELİMİZDEN SADECE DUA VE BUĞZ ETMEK GELİYOR AMA HAKKIMIZDA HAYIRLISI BU GİDİŞAT HAYRA DEĞİL...GÜN GELİPTE BİZLER BU ATEŞİN ORTASINDA KALACAK OLURSAK DİĞER DİN KARDEŞLERİMİZDEN MANEVİ DESTEK BEKLEYECEK VE SİTEM EDECEĞİZ BELKİ...ÇEÇENİSTAN DA VE DÜNYANIN DÖR KÖŞESİNDE İNSANLAR SIRF DİNLERİ HASEBİYLE ZULME UĞRUYOR VE AYRIM YAPILMADAN KADIN ÇOCUK YAŞLI DEMEDEN KATLEDİLİYOR...SATILMIŞ BASIN BU KONUYU HASIR ALTI EDİYOR VE BİZLER ORADA HİÇ BİRŞEY YOKMUŞ SANIYORUZ....DAHA DOĞRUSU ÖYLE SANMAK İSTİYORUZ...BİLSEKKİ ORADA NELER OLUYOR ,O VAKİT VİCDANIMIZ SIZLAYACAK BELKİ...NE GEREĞİ VAR DEĞİLMİ ŞİMDİ DURUP DURURKEN HUZURUMUZU KAÇIRMAYA,VİCDANIMIZI RAHATSIZ ETMEYE...

BİZLER ASIMIN NESLİ OLMAYA ADAY İSEK BU KONULARDA BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PERÇİNLEYECEK FİİL VE EYLEMLERİ YERİNE GETİRMELİYİZ...EĞER DEĞİLSEK BİR KAYIP NESİL DAHA EKLENECEK O UĞURSUZ ZİNCİRE DEMEKTİR...
ALLAH C.C YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
Birnur yazdı:
nohco yazdı:

ablam perşembe akşamları sitemizin dua gecesi ve birçok kardeşimziz gece saat 03,30 da duaya kalkıyor...bu yüzden bizde cuma akşamı saat 22,00 a alalım...kimse zor durumda kalmasın ve bu gibi aktiviteleri haftanın muhtelif günlerine yaymak suretiyle haftamızı daha ii değerlendirmiş olalım...
diğer dua listesindeki kardeşlerimizede naçizane bir ricam olacak...
bizler birbirimize dua ediyoruz ne mutlu bizlere. ama duaya en çok ihtiyacı olan din kardeşlerimizide unutmayalım...bu duayı bekleyenlerin kimi şehit ,kimi şehit olma yolunda savaşanlar ,kimiside savaşın ortasında ferahlık bekleyen aciz ve masum müminler...filistin ,ırak ,çaçanistan ,somali,darfur ve daha birçok yerdeki mümin kardeşlerimize manevi destek verelim...

Selamun Aleyküm abim. Elinize sağlık forumun adını değiştirmişsiniz. çok haklısınız abi aktivitelerimizi belirli günlere yaymamızda fayda var. Tamam ozaman Cuma Akşamları saat 22:00 Fetih Suresi gecemiz. Savaşta bulunan mümin kardeşlerimize Dua gecemizdir. Haydi Arkadaşlar katılan yok mu :( onların Bizim dualarımıza çok ihtiyaçları var :(

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

nohco yazdı:
ALLAH RAZIOLSUN KARDESIM ELIMIZDEN GELDIGINCE FORMU CANLI TUTUP KATILIMI COGALTMAYA CALISALIM FORUMDAKI ARKADASLAR UYGUN GORURSE FORMUN ISMINI FETIH SURESI KAMPANYASI DIYEDE DEGISTIRELIM KI KARDESLERIMIZ DAHA COK GOZ ATSINLARRABBIM ISTEMESEYDI BIZ BU FIKRI SUNAMAZDIK EMINIMKI COK FAYDALI BIR CALISMA OLACAK MAHSERDE YUZUMUZU AGARTACAK ISIK OLACAK ALLAHIN IZNIYLE SELAMETLE DUA ILE

İNŞAALLAH KARDEŞ...
BENDE FORUM İSMİNİ DEĞİŞTİRDİM ...AMA LİSTEMİZ HALEN ÇOK CILIZ...KARDEŞLERİMİZİN İSİM YAZDIRMASALARDA BİREYSEL OLARAK KATILACAKLARINI UMUD EDİYORUM...AMA BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR DÜSTURUNCA BİZİ BU ŞEKİLDE TEK YÜREK GÖRECEK OLANLARA CEVAP VERMEK VE BİRLİĞİMİZİ ONLARA GÖSTERMEK ADINA BU VE BUNUN GİBİ LİSTELERİ CANLI TUTALIM DERİM...

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
haberim olsaydı geçen hafta aranızda olmakdan kıvanç duyardım.
rabbim nasip ederse cuma gecesi saat 22.00 de bende varım.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

S.A

LİSTEMİZ
mk5834
deren75
ADALETIMAHZA
mtetik
tugba-m
Birnur
nohco
mavi22

S.A

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.SİZ ÇĞDEM İ DE YAZIN O DA DUYSA GELİR HEMEN.A.E.O.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

mavi22 yazdı:
s.a
haberim olsaydı geçen hafta aranızda olmakdan kıvanç duyardım.
rabbim nasip ederse cuma gecesi saat 22.00 de bende varım.

inşaallah bacım...hoşgeldiniz...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.her cuma 22:00 de okuyalım inş. benide yazın listeye lütfen.selam ve dua ile

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

aaaaaaaaaa S.A KARDEŞLER BEN YENİ BAKUIYORUM SİTEYE YANİ MAŞLLAH SİZLŞERE.BİSMİLLAH DEYİP BENDE TUTAYIM Bİ KÖŞESİNDEN.RABBİM RUHLARINI ŞAD EYLESİN MEKANLARINI CENNET EYLESİN O ŞANI BÜYÜK ÇEÇEN ŞEHİTLERİMİZİN.KEŞKE ZULÜM GÖREN DİĞER KARDEŞLERİMİZDE ÇEÇEN KARDEŞLERİMİZİ GİBİ DİRENEBİLSELER.RABBİM MUVAFFAK EYLESİN ONLARI DİRENİŞLERİNDE. TAM ANLAYAMADIM NASIL OLACAK ŞİMDİ.BENİ Bİ AYDINLATIVERİN MUSTAFA ABİ YADA BİRNUR YADA BİLEN BİRİLERİ.SELAMETLE

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.SİZ ÇĞDEM İ DE YAZIN O DA DUYSA GELİR HEMEN.A.E.O.
BAKIN ABLAM BİLM,İŞ AMA YAZMAMIŞSINIZ DAHA BÖYLE BİŞİ OLUNCA BENİ DİREK YAZIN YAHU İZİN Mİ İSTİYORSUNUZ:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt