Kaan Erdem
Yönetici
RE: Eğer herkes ayetlerin dediğini yapsaydı nasıl bir dünya olurdu?
EVET BİR BAKIMA ÖYLEDE BİR ENGEL VAR.AMA TEK BİR GERÇEK VAR İNSAN DİNİNİ TAM ANLAMIYLA YAŞA BÖYLE HAREKET VE DAVRANILARDA BULUNAMAZ.SELAM VE DUA İLE.İSTANBULA BOL SULU GÜNLER DİLERİM.BARAJLAR DOLSUN VE SUSUZ KALMAYIN.
EVET BİR BAKIMA ÖYLEDE BİR ENGEL VAR.AMA TEK BİR GERÇEK VAR İNSAN DİNİNİ TAM ANLAMIYLA YAŞA BÖYLE HAREKET VE DAVRANILARDA BULUNAMAZ.SELAM VE DUA İLE.İSTANBULA BOL SULU GÜNLER DİLERİM.BARAJLAR DOLSUN VE SUSUZ KALMAYIN.
cennet_agaci yazdı:
ölede edemiyor insan sonuçta komşu işte yüzyüze bakıyoruz ben söliyemem Allah biliyor o yeter
KAAN ERDEM yazdı:
EVETHAKLISIN KARDEŞİM.GÖRDÜKÇE ŞİKAYET ETMELİYİZ.YOKSA BU ELEKTRİK VE SU KAÇAKLARININ FATURALARI HEPİMİZİ PAY EDİLİP ÖDETTİRİLİYOR.SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN.
cennet_agaci yazdı:
ben cahillik diye nitelendiriyorum aklı başında olan bir insan bunu yaparmı yaa belediyeye inat olsun dıye yapıyor ama hepimizn hakkına giriyor farkında olmadan Allah hepsine hidayet versin ya böleleri yüzünden bu hale geldikya zaten
KAAN ERDEM yazdı:
EVET KARDEŞİM ASLINDA BUNUN CAHİLLİKLEDE PEK ALAKASI YOK BİZİM BURALARDA SU SORUNU YOK AMA YAN KOMŞULAR BİLE BAHÇELERİNİ SULAMAK İÇİN GECEDEN AÇIP SABAHA KADAR SUYU AÇIK BIRAKIYORLAR SULADIKLARI ŞEYLERDE GÜLLER ŞİMŞİRLER VS.ŞEYLER ÖYLE SEBZE MEYVEDE DEĞİL BELEDİYE ANONS BİLE YAPIYOR BÖYLE ŞEYLER YAPMAYIN DİYE BİRDE BU İŞİ YAPANLAR ÇOK BİLGİLİ AMCA VE TEYZELER.MEDENİYET VE BİLGİ KÜPÜ İNSANLAR.O YÜZDEN BUNLAR AKILLI BİLGİLİ CAHİLLER.
SELAM VE DUA İLE....
cennet_agaci yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
GEÇEN HABERLERDE SEYRETMİŞTİM İSTANBULDA TEYZELER HALI YIKIYORLARDI BİRDE TAVIR ALIP 15 TANE YIKADIM KES CEZAYI ÖDERİM DİYE ÇIKIŞMIŞTI HAKLISINIZ YAĞSIN.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE...
cennet_agaci yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
İNŞALLAH İNANIN SİZLERİ VE SİTEYİ ÇOK ÖZLÜYORUM.TEKRARDAN ALLAH CC EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE.(TATİL BİRAZ SULU GEÇİYOR ÇOK YAĞMUR YAĞDI VE ÇOK BÜYÜK DALGALAR ÇIKTI.EVE 5 METREYE KADAR MESAFEDE DENİZ SUYU YAKLAŞTI.:HEMEN SENARYOLAR YAZDIK TSUNAMİ OLACAK DİYE.ALLAH MUHAFAZA.)
SELAM VE DUA İLE.B)B)B)B)B)B)B)
cennet_agaci yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
A.S KARDEŞİM NASILSINSENDE İYİMİSİN.ALLAH CC ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNA GİRDİN HAYIRLISI İLE.KİTAPLARLARIMLA BARIŞTIK.KENDİMİ FARKLI ŞEYLER İLE MEŞGUL ETTİM.ŞU AN ABLAMDAYIM.KENDİME İKİ GÜN İZİN YAZDIM VE CUMADAN BU YANA ÇOK GÜZEL SAKİN BİR YERDE YAZ ÖNCESİ KÜÇÜK BİR TATİL HAKKI VERDİM.VE SİZLERİ TAKİP EDİYORUM.DÜN YAZINIZI SANIRIM GÖRMEDİM BENDE SİZİN ONLİNE OLDUĞUNUZU BİR ARA GÖRMÜŞTÜM.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC RAZI OLSUN.B)B)B)B)
cennet_agaci yazdı:
s.a kaan kardeş emeğine sağlık Allah c.c razı olsun
dün bişey sormuştum ama görmedin galıba interneti kesince herşey yoluna girdimi????
hamdolsun bizlerde iyiz herşeyin yoluna girdiğine sevindim ah birde bizler yapabilsek ayrılamıyorum bu siteden bağımlılık yapıyor resmen oh ne güzel tatil yapıyorsun bende yapabilsem keşke, insan bazen yanlız kalmak istiyor arasıra girin böle paylasımlarınızı görelim
aman yağsın ya 4 aylık suyumuz kalmış çok yağsın hemde ihtiyacımız var tsunamı cidden senaryolarda yazılmış hazır yani sizde a.e.o Selam ve Dua ile hayırlı günler dilerim s.a B)B)B)
bızım burda halı yıkamayı belediye yasakladı bı komsumuzda onlara inat olsun diye su saatıne bişeyler yapmış sabahtan akşama kadar suyu açık bırakmış su öle akıp durmuş boşu boşuna ben anlamıyorum bu insanları yaa sonuçta 4, 5 ay içinde susuz kalıcaz bakalım ozman ne yapıcaklar nasıl yaşıcaklar cahillıkten başka birşey değil