Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Efendimize yokmu hediyeniz?Umreye gidiyorum... (1 Kullanıcı)

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.Kardeşlerim.
Yüce Rabbım nasip ederse ayın 28 inde Kutsal topraklardayım,Rabbım herkese nasip eylesin inşaallah.
Kıymetli İslamiyet.gen üyeleri ve değerli gönüldaşlarım!Varsa efendimiz(S.A.V)e hediyeleriniz,selamlarınız,yaptığınız hatimler,okuduğunuz dualarınız, ve bu aciz kardeşinizden istediğiniz,o mubarek efendimizin diyarında,Kabe-i Muzzamada,Ravza-i Mutahharada yapmam gereken dualınız varsa ki elbet vardır,bildirmeniz yeterli inşaallah kardeşlerim.
Ümit ediyorumki;gafururrahim olan,Erhamerrahimin olan,Tevvabürrahim olan Rabbım,mekanına kabul edecektir bu kara yüzü.
Efendim(A.S)da Ümmetim gelmiş beni ziyarete der inşaallah.

Kardeşlerim sizlerden helallik istiyorum;haklarınızı helal edin.Benden yana hakkım herkese helal olsun,Rabbım isteyen herkese nasip eylesin mubarek beldeleri inşaallah.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim Rabbim tüm müslüman kardeşlerimize o güzel topraklara kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin.

peygamberimize selamlarımızı ilet.orada etmeni istediğim dua dualarımın kabul olması ve nişanlımın askerden sağ salim gelmesi günahlarımın affı

amin amin helal olsun kardeşim Allah yolunu açık etsin

selam ve dua ile...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim Rabbim tüm müslüman kardeşlerimize o güzel topraklara kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin.

peygamberimize selamlarımızı ilet.orada etmeni istediğim dua dualarımın kabul olması ve nişanlımın askerden sağ salim gelmesi günahlarımın affı

amin amin helal olsun kardeşim Allah yolunu açık etsin

selam ve dua ile...

Amin Merve kardeşim amin inşaallah.
Rabbım nasip ederse edecem kardeşim,inşaallah isimlerinizi ve isteklerinizi yazacam ve Rabbımın mekanında ve Efendimizin huzurunda dua edecem sizlere kardeşim.
Rabbım nişanlına tez zamanda kavuştursun inşaallah.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim ne güzel bir duygudur
Rabbim isteyenlerede nasip eder inşallah
efendimize çok çok selamımı iletir misiniz?
bir de sizden dua istiyorum bunu her yerde dile getiriyorum
annem ve babam çook istiyorlar gitme imkanları var fakat bir türlü nasip olmuyor
insan tamam gideceğim bu defa inşallah diyor ama
Rabbim çağırmadıkça nasip olmuyor demek ki
lütfen babama anneme bana ve tüm isteyen kardeşlerime
bizimde en kısa zamanda kutsal topraklara hayırlısıyla gitmemiz için dua eder misiniz
Rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah
allah sizden razı olsun
hayırlı yolculuklar
selam ve dua ile...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Merve kardeşim amin inşaallah.
Rabbım nasip ederse edecem kardeşim,inşaallah isimlerinizi ve isteklerinizi yazacam ve Rabbımın mekanında ve Efendimizin huzurunda dua edecem sizlere kardeşim.
Rabbım nişanlına tez zamanda kavuştursun inşaallah.
saol Allah razı olsun kardeşim amin inşallah

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc yolunuzu açık etsin gönüldaş...
Hakkımız yok,varsa helal olsun...
İSLAM HAKİM OLSUN İNŞAALLAH.....
Tek duam bu...
Allahcce emanet olasınız kardeşimiz...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA..

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim ne güzel bir duygudur
Rabbim isteyenlerede nasip eder inşallah
efendimize çok çok selamımı iletir misiniz?
bir de sizden dua istiyorum bunu her yerde dile getiriyorum
annem ve babam çook istiyorlar gitme imkanları var fakat bir türlü nasip olmuyor
insan tamam gideceğim bu defa inşallah diyor ama
Rabbim çağırmadıkça nasip olmuyor demek ki
lütfen babama anneme bana ve tüm isteyen kardeşlerime
bizimde en kısa zamanda kutsal topraklara hayırlısıyla gitmemiz için dua eder misiniz
Rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah
allah sizden razı olsun
hayırlı yolculuklar
selam ve dua ile...

Amin kardeşim.V.a selam kardeşim,ederim tabi hemde canu gönülden inşaallah,yeterki Rabbım sağ salim kavuştursun aşıkını-maşukuna.
İnşaallah not alacağım isimlerinizi ve isteklerinizi kardeşim,Rabbım ihsan etsin bütün hayırlı dileklerinizi.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc yolunuzu açık etsin gönüldaş...
Hakkımız yok,varsa helal olsun...
İSLAM HAKİM OLSUN İNŞAALLAH.....
Tek duam bu...
Allahcce emanet olasınız kardeşimiz...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA..

Amin kardeşim amin,duanıza yürekten amin.Allah cc sizden razı olsun,sizlerede en kısa zamanda nasip eylesin Rabbım inşaallah kardeşim.

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim.
Sizin adınıza çok sevindim inşallah Rabbim bizede nasip eder oralara gidip görmeyi.
Benim adıma kutsal topraklarda Peygamberimize salavat getirirseniz çok sevinrim.
Birde içinde bulunduğum sıkıntılardan tez zamanda kurtulmayı,huzura ermeyi,ailemin ve benim sağlık problemlerimizin düzelmesini, hayırlı biriyile hayırlı bir yuva kurmayı istiyorum.
Benim içinde dua ederseniz çok sevinirim
Allah yolunuzu açık etsin.

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim, Rabbim ziyaretinizi kabul buyursun inşallah.
Efendimize S.A.V. selamlar, hürmetler..

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yolunu açık etsin kardeşim..bizlerede nasip olsun o kutsal topraklara gitmek inşallah..Efendimize(s.a.v.) çok çookk selamlarımızı söyle..benim içinde tez zamanda kapanmam annemin babamın kardeşimin hidayete ermesi ve sevdiğimle hayırlı bir yuva kurabilmem adına dua edersen çok sevinirim..(adım berna)şimdiden Allah razı olsun..Rabbim herkesin dualarını kabul buyursun..güle güle git güle güle gel inşallah..selametle kardeşim...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
efendimize gönül dolusu selamlarımızı iletin.bande annemle birlikte gitmeyi çok istiyorum.annemin bana o güzel topraklarda rehber olmasını istiyorum.annem hacada gitmişti.bizim için o güzel yerlere gitmeyi bizede kısmet etsin rabbım.bunun için ve annemin sağlığına kavuşması için dua ederseniz çok sevinirim.diyanet işleri ilemi gidiyorsnuz?
Yolnuz açık olsun...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm kardeşim.sizin adınıza çok sevindim ne mutlu size.EFENDİMİZ SAS'E ÇOK ÇOK selamlarımı iletin inşallah.ve dualrınızda unutmayın.günahlarımın affını ve içinde bulunduğumuz bu maddi sıkıntılardan ailecek sağlıkla kurtulmayı feraha ulaşmayı ve hayırlısıyla iş bulmamız için duada bulunursanız çok sevinirim.allah isteyen herkese nasipetsin inşallah.döndüğünüzde resimlerinizi bekleriz.yolunuz açık olsun selametle

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim.
Sizin adınıza çok sevindim inşallah Rabbim bizede nasip eder oralara gidip görmeyi.
Benim adıma kutsal topraklarda Peygamberimize salavat getirirseniz çok sevinrim.
Birde içinde bulunduğum sıkıntılardan tez zamanda kurtulmayı,huzura ermeyi,ailemin ve benim sağlık problemlerimizin düzelmesini, hayırlı biriyile hayırlı bir yuva kurmayı istiyorum.
Benim içinde dua ederseniz çok sevinirim
Allah yolunuzu açık etsin.

Rabbım hanenize huzur-dirlik ve düzenlik versin kardeşim,sıhhat,afiyetler versin,hayırlı kısmetler nasip eylesin inşaallah.
Özellikle herkese isimcek dua edecem kardeşim inşaallah.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yolunu açık etsin kardeşim..bizlerede nasip olsun o kutsal topraklara gitmek inşallah..Efendimize(s.a.v.) çok çookk selamlarımızı söyle..benim içinde tez zamanda kapanmam annemin babamın kardeşimin hidayete ermesi ve sevdiğimle hayırlı bir yuva kurabilmem adına dua edersen çok sevinirim..(adım berna)şimdiden Allah razı olsun..Rabbim herkesin dualarını kabul buyursun..güle güle git güle güle gel inşallah..selametle kardeşim...

Amiiiiiin berna kardeşim.İnşaallah dilekleriniz üzerine sizede,anne,babanızada dualar edicem.Rabbım sizlerede en kısa zamanda O mubarek yerlere giderek,temizlenip,arınıp dönenlerden iylesin inşaallah.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
efendimize gönül dolusu selamlarımızı iletin.bande annemle birlikte gitmeyi çok istiyorum.annemin bana o güzel topraklarda rehber olmasını istiyorum.annem hacada gitmişti.bizim için o güzel yerlere gitmeyi bizede kısmet etsin rabbım.bunun için ve annemin sağlığına kavuşması için dua ederseniz çok sevinirim.diyanet işleri ilemi gidiyorsnuz?
Yolnuz açık olsun...

V.a.selam kardeşim.İnşaallah isimcek selamlarınızı iletecem efendimize,tabiki yüzüm tutarsa söylemeye.Rabbım isteyen,arzu eden herkese nasip eylesin inşaallah kardeşim.Rabbım sağlık sıhhat versin sizlere ve ailenize,nurlu yolundan hiçbirzaman ayırmasın inşaallah.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin allah razı olsun.
Diyanet ilemi gideceksiniz.

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
ne guzel, Allah kabul etsin insallah hocam.. :)insallah bizede birgun nasip olur.. B)

yogun oldumdan fazla okuyamadim ama 3 yasini serif , 1 mulk suresi , 1 nebe suresi efendimize hediyem olsun.. benim icinde dua edermisiniz?

cakdoc(fatma) : benim ve ailemin gunahlarimizin affi, bana ve aileme islam yolunda yasamayi ,daha fazla Allah peygamber ilim aski, peygamber efendimizin sefaitine nail olmayi, Allah yolunda imanla olmeyi, tez zamanda diplomami alip cok faydali bi dr olmayi, annemin gozune ve tum hasta kardeslerimize acil sifa ,hayirli riziklar ,helal kazanclar, benim ve tum sevdiklerimin dileklerinin gercek olmasi ve tum hayir yapan ve dualarini eksik etmeyen site kardeslerimizinde gonullerine gore versin rabbim..

hakkinizi helal edin hocam, Allah sizden razi olsun ecrini kat kat ersin insallah.. yolunuz acik olsun...
efendimize bol bol selam , o guzel topraklara ve islam ugruna nice can vermis islam asiklarinada selam olsun...
B)"Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed." B)
SENI COK SEVIYORUM YA RESULLALLAH! CANIM SANA FEDA OLSUN!

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm kardeşim.sizin adınıza çok sevindim ne mutlu size.EFENDİMİZ SAS'E ÇOK ÇOK selamlarımı iletin inşallah.ve dualrınızda unutmayın.günahlarımın affını ve içinde bulunduğumuz bu maddi sıkıntılardan ailecek sağlıkla kurtulmayı feraha ulaşmayı ve hayırlısıyla iş bulmamız için duada bulunursanız çok sevinirim.allah isteyen herkese nasipetsin inşallah.döndüğünüzde resimlerinizi bekleriz.yolunuz açık olsun selametle

V.a.selam kardeşim.Sölücem efendimize, hemde hemde boynumu bükerek,gözyaşlarımı dökerek söyliyeceğim inşaallah.Ya Rasulallah yüreği senin aşkınla yanan,gönlü seni daima arzu eden,ümmetlerinden selam getirdim,ümmetliğe kabullerini istiyorlar diye söyliyeceğim canım kardeşim.
Rabbım bütün sıkıntılarınızı bertaraf eylesin inşaallah.
Sizde benden duanızı esirgemeyin kardeşim.
Selametle kalınç

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt