Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

efendi hz.'nden (1 Kullanıcı)

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
Efendi Hz.lerimizin güzel sohbetlerınden bir bölüm eklediginiz için çokk tesekkür ederim daima beklerimm Allah RAzı olsun
selam ve dua ile..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyna aleyküm Selam muhterem kardeşim
Mevla Teala sizden razı olsun. Sohbetten edilen istifadelerin sevabı hanenize misliyle yazılsın inşaAllah..
Allah'a emanet olunuz..Selam ve dua ile..

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyna aleyküm Selam muhterem kardeşim
Mevla Teala sizden razı olsun. Sohbetten edilen istifadelerin sevabı hanenize misliyle yazılsın inşaAllah..
Allah'a emanet olunuz..Selam ve dua ile..

mevla teala cümlemizden razı olsun...mevla teala iştiyakınızı artırsın duyduklamrımızla amel etmeyi nasib etsin..

sizde Allah'a emanetsiniz.. dua'lar müşterek

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

İshak Yakup Allah c.c. razı olsun sizden emeğinize sağlık Miraç Kandiliniz mübarek olsun

Konunuza bir iki tane parazit girmiş dikkatimi çektiler ama dediğiniz gibi yönetim bilir işini siz kafanıza takmayın zaten katmıyosunuzda....Hayırlı Günler...

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm...ishakyakup kardeşim...hayırlı kandiller...sohbet için ALLAHCC razı olsun...SELAMETLE...

ve aleyküm selam mücahidim...mevla teala sendende razı olsun, razı olacağı amelleri işlemeyi sizede, bizede nasib etsin rabbimiz...seninde mi'rac kandilin mübarek olsun..miraç hediyesi namaz hayatından eksik olmasın..her halde rabbine yönelen kullardan olursun inşaallah...

bu aşağıda ki sohbeti dinle mücahidim...bir şehidin kendi akıbeti ile ilgili beyanatına şahid ol...
itibarHaber - Haberin Gerçek Yüzü

selamun aleykum ishak kardeşim.allah razı olsun sizden

ve aleyküm selam hanımefendi kardeşim...allah sizdende razı olsun..
mevla teala din-i mübin islam'ı hayatımıza tam tatbik etmeyi ve eksiklerimizi tamamlamayı nasib etsin

Selamün Aleyküm

İshak Yakup Allah c.c. razı olsun sizden emeğinize sağlık Miraç Kandiliniz mübarek olsun

Konunuza bir iki tane parazit girmiş dikkatimi çektiler ama dediğiniz gibi yönetim bilir işini siz kafanıza takmayın zaten katmıyosunuzda....Hayırlı Günler...

selamün aleyküm..
mevla teala kamu mü'minlerden razı olsun..hakiki mi'raç şuurunu cümlemize nasib etsin..

evet malesef parazitler oluyor..ama bu bir bakıma iyi oluyor çünkü onlar ve bozuk fikirleri olmasa biz ehl-i sünnetin kıymetini nasıl anlarız...

hemen hemen her mesajımda ehl-i sünnet der dururum...ama emin olunuz ki; papağan gibi bunu tekrarlamam boşuna değil... akaid meselesi çok mühimdir..dikkat etmek lazım...

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm ishakyakup kardeşim...

bayram ali hocamızın şehadetini ALLAHCC kabul etsin...mekanını cennet eylesin...

ALLAHU TEALA uyuyorsak uyanmayı nasip etsiiinnn...amiiinnn....öldüysek diriltsinnn....amiiiinnnn...şehid bayram ali öztürk...

bayram ali hocaefendinin çok çarpıcı açıklamaları vardı ve dinlerken aklıma birtakım şeyler geldi...

beni az çok görüşlerimle bilirsin ishakyakup kardeşim...ben, günahkar zayıf ve cahil bir müslüman olsamda kendimce azda olsa dinimi dava edinmiş bir müslümanım...ve diyorumki dinini dava edinen azınlığız müslümanlar arasında....yanlış anlaşılmasın ben dinimi dava edinmişim derken...ben dinini dava edinenler arasında belkide en zayıflar içerisindeyim...dinini çok kuvvetli bir şekilde dava edinenler arasında lafımız edilmez...

ama şuda varki biz dinini dava edinen müslümanlar arasında o kadar fazla bölünme parçalanma olmuşki,hatta bölünmeyle kalmamış birbirimize düşman olmuşuz...bu bizim müslümanlığımızın zayıflığındandır...ben şahsıma söyleyeyim:bir takım yanlışlar içerisindeydim...mesela bende açık söyleyeyim:tasavvufçulara neredeyse düşmandım....ama ELHAMDÜLİLLAH ALLAHCC doğruyu görmemi nasip etti...belki seninle bazı yerlerde birleşmeyebilirim...ama kardeşim ikimizde müslümanız...ve ikimizde 100de 99 aynı şeylerin savunucusuyuz....100de 99 aynı şeyleri savunurken düşman olmak ahmaklıktan başka birşey değildir...100de 1 ihtilafla düşman olabiliyoruz.bu kadar ahmağız...ama şunu kalpten söyleyeyim...ben ALLAHCC için seni islamı dava edinmiş bir kardeşim olarak görüyorum...ve en önemli şeyde bu benim için...ister tasavvufçu olsun...ister başka bir görüşten...mümin olduğu sürece bazı ayrılıklar olabilir...islamı dava edinen her kardeşimi ALLAHCC için seviyorum...neyse kardeşim çok şeyler yazacaktım ama eve gidiyorum...

görüyormusun?şehid bayram ali hocayı izledim neler geldi aklıma...

selametle kardeşim....

ve aleyküm selam muhterem kardeşim..

elbette ki kardeşiz..ve bizde sizi seviyoruz..efendimizin her bir ümmeti bizim için çok kıymetldir, kendi aramızda fikir ayrılıkları olsada bu kardeşliğimize gölge düşürmez...

mücahidim, bakıyorum da bayram hocamın bir sohbetini dinleyince ruhuna can gelmiş..:a26:

hocamı duydun..ne diyor..;
" ben senim için ölücem, sen bana bi ah çekmeyeceksin...vefakarlık bu mu?
sana bu kadar kendimden feda edecem sen hala benim hakkımda ileri geri konuşacaksın..."

bu sözlerini her duyduğumda utanıyorum kendimden...ama aynı zamanda hamd ediyorum allaha ki..onu tanımak nasib oldu yanında dediklerini yapamadıysak ta, muhalifi olmadık elhamdülillah...

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
cok teskkürler ishakyakup
Bayram hocanın son şehadeti için...
ahh ahh insan daha da bir üzülüyor
ne olur sahip cıkalımm islam dinine ne olur arkadaslarım

Allah için yasadı ,, Allah için öldü Rabbim sefaatine daim eylesiin bizleri ...

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Düşman karşısında devamlı cepheyi beklemek lâzım

Daima uyanık olun. Mevla; kâfirlerin silahları, aletleri, güçleri çok diye Müslümanların kâfirlere teslim olmalarını mâzur (özür) kabul etmiyor. Kâfirlere boyun eğin demiyor. Zaten ölecek değil misiniz? Bu yolda ölseniz daha güzel değil mi? Bu ders âyeti çok büyük bir âyet. İnsan bir saniye boş dursa veya şeriatın gayrı ile meşgul olsa gitti gürültüye. Sadece kellesi kopmayacak, namusu da, memleketi de, çoluk çocuğu da, gidecek.

MAHMUD EFENDİ HAZRETLERİ...Allahcc razı olsun...BESMELE...SELAM...DUA..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt