ve aleyna aleyküm Selam muhterem kardeşim
Mevla Teala sizden razı olsun. Sohbetten edilen istifadelerin sevabı hanenize misliyle yazılsın inşaAllah..
Allah'a emanet olunuz..Selam ve dua ile..
selamun aleyküm...ishakyakup kardeşim...hayırlı kandiller...sohbet için ALLAHCC razı olsun...SELAMETLE...
selamun aleykum ishak kardeşim.allah razı olsun sizden
Selamün Aleyküm
İshak Yakup Allah c.c. razı olsun sizden emeğinize sağlık Miraç Kandiliniz mübarek olsun
Konunuza bir iki tane parazit girmiş dikkatimi çektiler ama dediğiniz gibi yönetim bilir işini siz kafanıza takmayın zaten katmıyosunuzda....Hayırlı Günler...
selamun aleyküm ishakyakup kardeşim...
bayram ali hocamızın şehadetini ALLAHCC kabul etsin...mekanını cennet eylesin...
ALLAHU TEALA uyuyorsak uyanmayı nasip etsiiinnn...amiiinnn....öldüysek diriltsinnn....amiiiinnnn...şehid bayram ali öztürk...
bayram ali hocaefendinin çok çarpıcı açıklamaları vardı ve dinlerken aklıma birtakım şeyler geldi...
beni az çok görüşlerimle bilirsin ishakyakup kardeşim...ben, günahkar zayıf ve cahil bir müslüman olsamda kendimce azda olsa dinimi dava edinmiş bir müslümanım...ve diyorumki dinini dava edinen azınlığız müslümanlar arasında....yanlış anlaşılmasın ben dinimi dava edinmişim derken...ben dinini dava edinenler arasında belkide en zayıflar içerisindeyim...dinini çok kuvvetli bir şekilde dava edinenler arasında lafımız edilmez...
ama şuda varki biz dinini dava edinen müslümanlar arasında o kadar fazla bölünme parçalanma olmuşki,hatta bölünmeyle kalmamış birbirimize düşman olmuşuz...bu bizim müslümanlığımızın zayıflığındandır...ben şahsıma söyleyeyim:bir takım yanlışlar içerisindeydim...mesela bende açık söyleyeyim:tasavvufçulara neredeyse düşmandım....ama ELHAMDÜLİLLAH ALLAHCC doğruyu görmemi nasip etti...belki seninle bazı yerlerde birleşmeyebilirim...ama kardeşim ikimizde müslümanız...ve ikimizde 100de 99 aynı şeylerin savunucusuyuz....100de 99 aynı şeyleri savunurken düşman olmak ahmaklıktan başka birşey değildir...100de 1 ihtilafla düşman olabiliyoruz.bu kadar ahmağız...ama şunu kalpten söyleyeyim...ben ALLAHCC için seni islamı dava edinmiş bir kardeşim olarak görüyorum...ve en önemli şeyde bu benim için...ister tasavvufçu olsun...ister başka bir görüşten...mümin olduğu sürece bazı ayrılıklar olabilir...islamı dava edinen her kardeşimi ALLAHCC için seviyorum...neyse kardeşim çok şeyler yazacaktım ama eve gidiyorum...
görüyormusun?şehid bayram ali hocayı izledim neler geldi aklıma...
selametle kardeşim....