Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

eee sevincimi ailemlede paylaşıyım dimi ama;) (1 Kullanıcı)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
RE: eee sevincimi ailemlede paylaşıyım dimi ama;)

yupii tebrilkler arkadasim tebrikler artik hollanda fransa ve almanya kendi bunyesinde yabanci insanlari barindirmak istemedigi için yeni gelecek olanlarin onune birsuru asilmasi guç sinavlar koyuyor sinavi basariyla vermene çokkkk sevindim bende belçikada yasiyorum nedemek oldugunu biraz biliyoruml yanliz ben sadece vize islemleri ile ugrasmistim o kadar sanirim bu konuda sansliyim çunki yeni gelemk isteyenlerin en az 700 fransizca kelime bilme zorunlulugu varmis tekra tebrikler insallah omur boyu iki cihan saadeti ile yasarsiniz selam ve dua ile ve aleykumselamm...:D:D:D:D:D

semos

Kayıtlı Kullanıcı

Selamunaleyküm.
Kardeşim inanki çok sevindim.Kandil gecesi kurada çıkan kardeşim senmişsin dün gördüm ama o forma yazmaya fırsat bulamadım.az önce gördüm yazını inan çok sevindim. Kandil günü ve gecesi sadece kardeşimi düşünerek çok güzel hayırlar yapmaya çalıştım elimden geldiğince.sınavdaki başarın elbette senin çabaların sonucu aldığın zafer. inşallah herşey gönlünce olur. kandil gecesi içimden öyle bir dua ettim ki rabbim kardeşimin ne muradı varsa ver diye. acizane bi katkım olmuşsa inş. çok huzurlu olurum . selametle kal inş. rabbim yuvana huzur mutluluk , neşe versin herdaim inşallah. selam ve dua ile

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum
rabbım tez vakıtte esınız ıole sızı kavusturur ınsallah!
selam ve dua ıle...

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
rabbim iki cihanda sizleri birdaha ayırmasın.B)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşim,

Senin adına çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşaALLAH Hollanda ya gidince bizleri unutmazsın.

selamünaleyküm

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

Çok sevindim senin adına.İnşallah diğer işlemlerinde halolur biran önce.Rabbim birdaha ayırmasın sizi inşallah

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

huzunlu_gurbet yazdı:
yupii tebrilkler arkadasim tebrikler artik hollanda fransa ve almanya kendi bunyesinde yabanci insanlari barindirmak istemedigi için yeni gelecek olanlarin onune birsuru asilmasi guç sinavlar koyuyor sinavi basariyla vermene çokkkk sevindim bende belçikada yasiyorum nedemek oldugunu biraz biliyoruml yanliz ben sadece vize islemleri ile ugrasmistim o kadar sanirim bu konuda sansliyim çunki yeni gelemk isteyenlerin en az 700 fransizca kelime bilme zorunlulugu varmis tekra tebrikler insallah omur boyu iki cihan saadeti ile yasarsiniz selam ve dua ile ve aleykumselamm...:D:D:D:D:D

S.A.EVET ÇOK ZORLUK ÇIKARIYORLARMIŞ AMA ÖZELLİKLE MÜSLÜMANLARA.700 FRANSIZCA KELİME BİLMEYENİ ÜLKELERİNE ALMIYORLAR DA, LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDÜN RESULALLAH DİYEMEYENİN DE CENNETE NASIL GİRECEĞİNİ SORMALI ONLARA.A.E.O.

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm,Rabbim hayırlara vesile eylesin.inşaAllah kolaylıkla aşarsınız bütün engelleri,Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
bu arada adaletimahza kardeşimin yorumuna katılıyorum.Allah'a emanet olun...

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

sen gelmek icin seviniyorsun buralara, insallah bende geri donunce sevinicemmm, hayirlisi olsun kardesim hangi sehire geliyorsun?

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
S.A İNANIN BENDE SİZİN ADINIZA ÇOK SEVİNDİM...RABBİM BİR AN ÖNCE VUSLATI YAŞATSIN SİZE..BU ARADA GURBETTE OLUP TA AİLESİNDEN SEVDİKLERİNDEN AYRI OLAN HERKESİ RABBİM AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN...Bİ TANESİDE BENİM..:(:(..BAKİ SELAM VE DUA İLE..

Amiiiiiiiin.

Sehidarzu Gözün aydin cok sevindim.. su test iside yeni cikti iyce zorlastirdilar ama bi yönden iyi gidince zorluk cekmessin insallah. Allah Hakkinda Hayirlisini versin. Bizdensin artik gurbetci olacaksin, Yakin sayiliriz bizede beklerim:D:D:D

Kaan Erdem

Yönetici

A.S HAYIRLISI OLSUN...SEVİNCİNİZLE BİZDE SEVİNDİK...SELAM VE DUA İLE.......

sehidearzu yazdı:
s.a.
canlar bugun girmiş oldugum hollandaca uyum sınavını başarı ile kazandım.inanıyormki hep dualar sayesinde oldu bu...hollandaya eşimin yanına gidebilmek için engellerin biri kalkmış oldu.
canlar çok sevinçliyim:D
yuppii yuppii:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

taib

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH (C.C.) HAYIRLISIYLA KAVUŞMANIZI NASİP ETSİN İNŞALLAHB)B)B)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. çok sevindim kardeş inşallah diğer engellerde hallolur.dualarımız seninle.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

sehidearzu yazdı:
s.a.
canlar bugun girmiş oldugum hollandaca uyum sınavını başarı ile kazandım.inanıyormki hep dualar sayesinde oldu bu...hollandaya eşimin yanına gidebilmek için engellerin biri kalkmış oldu.
canlar çok sevinçliyim:D
yuppii yuppii:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hay maşAllah güzeldi (yuppi yuppi:D) Allah kavuştursun

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

a.s. gözünüz aydın ,mübarek olsun .hakkınızda hayırlısı olsun

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

yaa canlar ben öyle msjlarınızı işaretlemesini bilemiyorm.hepinize güzel temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorm.B)B)B)B)B)RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİN İNŞALLAH:D:D:D
Zarife kardeşim ben rotterdama gelecegim inşALLAH.ama gurbete gidecegim için sevinemiyorm hala eşimi kandırma çabalarım var ;)onun buraya dönmesi için;)
ama malesef orada büyümüş yetişmiş insanlar türkiyede yapamıyorlar.hiç ümitlenme hayalda kurma diyor eşiim:( sevincim yuvamızın kurulmuş düzenimizin girmiş olması.yoksa ben orayada gitsem yüregim yine yangın olacak.:(yaram yine kanıcak.:(bir ömür hasret yakamı bırakmıcak:(:(
RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN..

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

evet sehide arzu kardesim bizim gibilerin jasret yakasini hiç birakmayacakkk ALLAH kolayliklar versin aminnn selam ve dua ile insallahB)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt