Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

:*: EBREHE Kılık DEĞİŞTİRMİŞ, Haberimiz YOK :*: (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamun aleyküm aliyecim,emeğine sağlık ablamm...
ALLAH razı olsun.

Ve aleyküm değerli ablam..

Süper bir lale bu gerçekten.. Çok güzel, sübhanallah.. Yüreğinize sağlık.. Çok teşekkür ederim.. Allah c.c razı olsun.. Bu arada resmi kaydettim, hakkınızı helal edin inşallah.. Resminizi şimdi kaydettiğimde gördüm.. ''Aliye'ye'' diye yazmışsınız, resmi adlandırırken.. Çok mutlu oldum ablam:).. Bu da benden inşallah..Rabbimize emanetimsiniz..Selam ve dua ile..

771685272ppkilozimg0743cl5.jpg

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
EssalamünAleyküm güzel kardeşim paylaşımın çok güzel ALLAH(cc) bizim yardımcımız olsun inşallah.

Ve aleyküm Selam değerli ablam..
Beğendiğinize sevindim.. Teşekkür ederim yorumunuz için.. Amin dualarınıza inşallah.. Allah c.c razı olsun..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve Dua ile..B)

berat05

Yönetici
81721ec8bfc63dbf6b58a7f7138788c9.gif

Kabe Allah’ın yeryüzündeki mabedi. Hz. İbrahim’den bu güne kadar Allah o mabedi korudu. Kıyamete kadar da korumaya devam edecek. Kabe’yi kimin nasıl koruyacağını çok fazla dert etmeyin. Siz kendinizi ve çocuklarınızı “Modern Ebrehe” tuzaklarından koruyabiliyor musunuz? Allah yar ve yardımcımız olsun!

selamün aleyküm değerli kardeşim

kalbim sizi hatırladı misafir oldum yine,

Allah c.c. şevkinizi artırsın,bu dÜnyada yaptıklarınızdan ahirette fazlasıyla karşılığını göresiniz HAYIRLI BAYRAMLAR DEĞERLİ KARDEŞİM

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Kabe Allah’ın yeryüzündeki mabedi. Hz. İbrahim’den bu güne kadar Allah o mabedi korudu. Kıyamete kadar da korumaya devam edecek. Kabe’yi kimin nasıl koruyacağını çok fazla dert etmeyin. Siz kendinizi ve çocuklarınızı “Modern Ebrehe” tuzaklarından koruyabiliyor musunuz? Allah yar ve yardımcımız olsun!

selamün aleyküm değerli kardeşim

kalbim sizi hatırladı misafir oldum yine,

Allah c.c. şevkinizi artırsın,bu dÜnyada yaptıklarınızdan ahirette fazlasıyla karşılığını göresiniz HAYIRLI BAYRAMLAR DEĞERLİ KARDEŞİM

Ve aleyküm Selam Değerli ablam..Hoşgeldiniz, memnun oldum..
Değerli katılımınız, güzel dualarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. Sağolunuz.. Kalbi aminler dualarınıza inşallah.. Ecmain, cümlemiz adına..
Ben de şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik eder, Rabbimiz c.c'den bizleri daha nice bayramlara eriştirmesini dilerim..
Rabbimize emanet olunuz..Selam ve Dua ile inşallah..B)

berat05

Yönetici
Ve aleyküm Selam Değerli ablam..

Değerli katılımınız, güzel dualarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.. Sağolunuz.. Kalbi aminler dualarınıza inşallah.. Ecmain, cümlemiz adına..
Ben de şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik eder, Rabbimiz c.c'den bizleri daha nice bayramlara eriştirmesini dilerim..
Rabbimize emanet olunuz..Selam ve Dua ile inşallah..B)

Selamün aleyküm değerli kardeşim

tuhaf birşey bu...gözlerim doldu..aynı şeyleri farklı msjlara yazıyoruz..sizin gibi güzel yazmayı beceremem o yüzden sizi takiben "KALBİ AMİNLER dualarınıza inşallah" diyorum....

TEMENNİLER AYNI değerli kardeşim

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün aleyküm değerli kardeşim

tuhaf birşey bu...gözlerim doldu..aynı şeyleri farklı msjlara yazıyoruz..sizin gibi güzel yazmayı beceremem o yüzden sizi takiben "KALBİ AMİNLER dualarınıza inşallah" diyorum....

TEMENNİLER AYNI değerli kardeşim

Ve aleyküm Selam değerli ablam..
Hamd olsun, güzel bir tevafuk olmuş gerçekten..
Est. çok güzel ifade etmişsiniz.. Anlıyorum sizi..
Güzel düşünceleriniz, temennileriniz için Rahman c.c razı olsun her daim..
Çok teşekkür ederim..B)
Kadir Gece'nizi ve Cuma'nızı da tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim..
Selam ve Dua ile inşallah..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
AMİN...ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsun...

Selamünaleyküm canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun emeğine sağlık
her zaman ki gibi güzel bir paylaşım ...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...B)

Ve aleyküm Selam canım ablam.. Allah c.c sizden de her daim razı ve memnun olsun inşallah.. Beğendiğinize sevindim, teşekkür ederim.. Dualarımdasınız inşallah ablacım.. En kısa zamanda görüşmemiz duası ile.. Rabbimize emanetimsiniz..Baki Dua ile..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Esselamun aleyküm güzel kardeşim emeğinize sağlık...
Tefekküre sürükleyen harika bir paylaşımdı teşekkürler.
Rabbim hidayet versin, ancak bizlerde hidayete erebilmemiz için çaba harcamamız gerekir.
Yanlızca Allah için zaman harcayan kullardan olmamız duası ile ...
Selametle inşaallah. B)

Ve aleyküm Selam güzel kardeşim..
Ben teşekkür ederim değerli yorumunuz ve paylaştığınız güzel imzanız için.. Kalbi aminler dualarınıza inşallah.. Selam ve baki Dua ile, Rabbimize emanetsiniz..B)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
Kendi gücünü ve saltanatını ayakta tutmak isteyen Ebrehe karakterli insanlar ve düzenler hep aynı mantıkla hareket ediyor. İsimler değişse de mantık aynı mantık.

selamun aleykum değerli can kardeşim,
emeğinize sağlık. çok anlamlı bir paylaşımdı.
benliğini herşeyden ötede görenlerin, kendini büyüklük ve güçte sınırsız görme anlayışı(!)nın bir tezahürü ebrehe... ve Kuran hayat kitabı olduğundan Rahman'dan bize bir yaşam rehberi olarak insan tahlilleri sunuyor. örneklerinden biri de budur.inşaAllah görenlerden anlayanlardan oluruz.
selam ve muhabbetlerimle, Allah'a emanet olunB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Kendi gücünü ve saltanatını ayakta tutmak isteyen Ebrehe karakterli insanlar ve düzenler hep aynı mantıkla hareket ediyor. İsimler değişse de mantık aynı mantık.

selamun aleykum değerli can kardeşim,
emeğinize sağlık. çok anlamlı bir paylaşımdı.
benliğini herşeyden ötede görenlerin, kendini büyüklük ve güçte sınırsız görme anlayışı(!)nın bir tezahürü ebrehe... ve Kuran hayat kitabı olduğundan Rahman'dan bize bir yaşam rehberi olarak insan tahlilleri sunuyor. örneklerinden biri de budur.inşaAllah görenlerden anlayanlardan oluruz.
selam ve muhabbetlerimle, Allah'a emanet olunB)

Ve aleyküm Selam can kardeşim..
Sizin de güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah.. Çok teşekkür ederim güzel ve kıymetli yorumunuz için..Allah c.c cümlemizden razı olur inşallah..Kalbi aminler güzel dualarınıza, güzel kardeşim.. Tarih, Ebrehe misalleriyle dolu lakin, kimileri büyüklenip ummanlara dalarken, kendini bir bardak suda helak edenlerdi, kimileri de dünyalara meydan okurken bir sineğe mağlup olanlar idi.. İnsan, gerçek kuvvetin, Yaradan'a kulluk olduğunu idrak edebilirse, nefsinin esaretine karşılık, bağımsızlık bayrağını çekebilir.. İsterse.. Dilerse şayet.. Allah c.c, modern Ebrehe tuzaklarına karşı akıl ve gönül gözümüzü açık eylesin FETTAH C.C ism-i celilesi ile..
Baki Muhabbetle kalın güzel kardeşim.B)

imported_reyhan_

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm
Allah razı olsun kardeş yazınız gerçekten günümüz hayatını
olduğu gibi anlatıyor.
Aslında o insanlarda farkında biliyorlar ki yaşamlarında bir boşluk var
ve bu booşluğu bir şekilde tamamlamaya çalışıyorlar. Ya bir topla
Ya da kendi benliklerinin dışına çıkan, çoğunlukla batıyı örnek alan
bir yaşam tarzını benimseyerek haytlarındaki boşluğu
doldurmaya çalışıyorlar.

Benim anlattığım gibi düşünen bir sürü arkadsaşım var. Hatta
sınırlar o kadar aşılmış ki Kuran-ı Kerim i
şöyle nitelendiriyorlar ki (bunu söyleyen bir müslüman)
Kuran-ı kerim 1500 sene önce gelmiş günümüze ayna tutmuyor
yaşamın her alanında (giyim, yaşayış tarzı vs...) eskiyi anlatıyor
o yüzden insanlar yaşadığı dönem göre yargılanacak
Allah ın huzurunda......

eskiden maç yoktu , eskiden t.v. yoktu işte şu yoktu bu yoktu gibi bir sürü bahanelerle kendi vicdanlarını rahatlatmaya çalışıyorlar.

İnşallah Rabbim bu gibi düşünen insanlara hidayet versin.

İşin en üzüldüğüm yanı da yukarıda söylediğim gibi bunları anlatan
insanların müslüman olması. Allah dilde müslümanlıktan toplumumuzu korusun ne diyelim.

Allaha emanet olun. Selam ve dua ile....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Selamun Aleyküm
Allah razı olsun kardeş yazınız gerçekten günümüz hayatını
olduğu gibi anlatıyor.
Aslında o insanlarda farkında biliyorlar ki yaşamlarında bir boşluk var
ve bu booşluğu bir şekilde tamamlamaya çalışıyorlar. Ya bir topla
Ya da kendi benliklerinin dışına çıkan, çoğunlukla batıyı örnek alan
bir yaşam tarzını benimseyerek haytlarındaki boşluğu
doldurmaya çalışıyorlar.

Benim anlattığım gibi düşünen bir sürü arkadsaşım var. Hatta
sınırlar o kadar aşılmış ki Kuran-ı Kerim i
şöyle nitelendiriyorlar ki (bunu söyleyen bir müslüman)
Kuran-ı kerim 1500 sene önce gelmiş günümüze ayna tutmuyor
yaşamın her alanında (giyim, yaşayış tarzı vs...) eskiyi anlatıyor
o yüzden insanlar yaşadığı dönem göre yargılanacak
Allah ın huzurunda......

eskiden maç yoktu , eskiden t.v. yoktu işte şu yoktu bu yoktu gibi bir sürü bahanelerle kendi vicdanlarını rahatlatmaya çalışıyorlar.

İnşallah Rabbim bu gibi düşünen insanlara hidayet versin.

İşin en üzüldüğüm yanı da yukarıda söylediğim gibi bunları anlatan
insanların müslüman olması. Allah dilde müslümanlıktan toplumumuzu korusun ne diyelim.

Allaha emanet olun. Selam ve dua ile....

Ve aleyküm Selam.

Güzel yorumunuzla, günümüzün realitesini gayet güzel bir şekilde ifade etmişsiniz. Çok teşekkür ederim..
Değerli kardeşim, bugün İslam'ın hükümlerini beğenmeyenler ve buna alternatif aramaya çalışanlar, kendi ürettikleri beşer kanunlarıyla ne kadar da çıkmazlara sürüklendiklerini, Allah c.c'nin hükmü ile hükmetmemenin hem dünyada, hem de ahiretteki alçaltıcı ve zillet dolu akıbetini inşallahü Teala fark ederler.. Kur'an için bu sözler, 1500 yıl önce de söyleniyordu.. O zamanda dahi ''uygulanamayası bir kitap'' olduğunu düşünenler var idi.. Kur'an'ı uygulamayacaklarını itiraf etme insafını beklediğimiz bu kimseler, bunu açıkça ifade etmek yerine, mazeret üretebilmek adına, kitabı uygulama sorumluluğundan kurtulabilmek için, onu ''çağın gerisinde, bedevi-çöl kanunu, Müslümanları geri bırakan bir kitap'' olmakla suçlamaktalar.. Lakin, Kur'an bu suçlamalarla ''nur''undan bir şey kaybetmiyor.. Fakat bunları farkında olarak veya olmayarak dile getiren kimseler ise, nâr'a odun etmeye çalışıyorlar kendilerini.. Allah c.c gerçek Rehber'i tanımalarını, anlamalarını ve yaşamalarını nasip etsin..
Yolumuzda daimi olmak duası ile.
Hayırlı Bayramlar kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt