Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EBH KARDEŞTEN ISPAT BEKLİYORU(M)Z (1 Kullanıcı)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı
S.A
SİETEYE YAZDIĞIM BEDİÜZZAMAN NURCU DEĞİLDİR İSLAM BÜYÜĞÜDÜR...YAZISI SİLİNMİŞ
AMA EBH KARDEŞİN İDDİA ETTİĞİ KONU HAVADA KALDI....EBH KARDEŞİM BU KONUYA DAİR ISPAT BEKLİYORUM....İŞİ UZATMAZSAN SEVİNİRİM.....SELAMETLE....

EBH

Kayıtlı Kullanıcı
RE: EBH KARDEŞTEN ISPAT BEKLİYORU(M)Z

AHSEN-I FIGAN yazdı:
S.A
SİETEYE YAZDIĞIM BEDİÜZZAMAN NURCU DEĞİLDİR İSLAM BÜYÜĞÜDÜR...YAZISI SİLİNMİŞ
AMA EBH KARDEŞİN İDDİA ETTİĞİ KONU HAVADA KALDI....EBH KARDEŞİM BU KONUYA DAİR ISPAT BEKLİYORUM....İŞİ UZATMAZSAN SEVİNİRİM.....SELAMETLE....

VAS..KARDEŞİM..
MÜMİN EMİN OLANDIR...

DEMİŞTİM...
HATIRLARSINIZ HERHALDE...

YİNELİYORUM...

BİR MESELENİN VUZUH İLA İNKİŞAFI BİNLER KERAMETTEN DAHA ÜSTÜNDÜR...

AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR...

AKIL DELİL İSTER...

BU DERSLER...
AKILDAN ZİYADE KALBE NAZIRDIR...
DELİLDEN ZİYADE ZEVKE BAKAR...(S.NURSİ)

YAZILACAK ÇOK ŞEY VAR ...

NEYSE...
SİZİ FAZLA ZORLAMAYAYIM...

TEMBELLİK KONUSU...21.LEMA İHLAS RİSALESİ(Kİ BUNU 15 GÜNDE BİR OKUMAK GEREKİR OKUYAN KARDEŞLERİM BUNDAN SONRA OKUYUP GEÇMESİNLER)...(TERS MANTIK KURUNUZ)

ÜNVAN KONUSU..SÖNMEZ RİSALESİ(ŞEKER MEKTUBU.S.3)(TERS MANTIK KURUNUZ)
sikke-i tasdiki- gaybdan örnekler verirdim ama piyasada orjinalini bulamassınız...bulsanızda bazı sayfaların yayım hakkı sınırlıdır..

mani olan imansız teşvik etmeyen dinsizdir.

a.e.o....
bir daha ispat isterseniz...

emin olduğun bir girişime gir...

meydan geniş
... şartlar ortada...

ben burada savaşırım falan yok....asker meydan seçmez...her yerde askerdir...

İSTER MÜDAFAYA GEÇ ...İSTER HÜCUMA...
MÜSELLAH OLMALI MUTLAK GİREN MÜNAZARAYA...

MÜSLÜMANLIK DELİKANLI İŞİDİR...
BU MİLLET BİZİ ANLAMAZ...AHMET HÜSREV...

PEK ÇOK KUSURLU KARDEŞİNİZZ EBH...
SELAMETLE...

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
ISPATIN İÇİN TEŞKLER... ANLAMADIĞIM TERS MANTIK NE? NEDEN TERS MANTIK KURULUYOR
KARDEŞİM İYİKİ AÇIKLAMA YAPTIN DAHA BETER OLDU LÜTFEN DAHA AÇIK YAZ....S.A

EBH

Kayıtlı Kullanıcı

AHSEN-I FIGAN yazdı:
S.A

vas kardeşim...

1*yakaladığın(ız) ispatları sitede yazmanı beklerdim...
2*yakaladığın(ız) ispattan sonra şahsımdan ve şirketi maneviyeden özür dilemeni beklerdim...
3*yakaladığın(ız) ispattan sonra müellifinden özür dilemeni beklerdim...
4*yakaladığın(ız) ispattan sonra masum kalemlerden özür dilemeni beklerdim...
5*yakaladığın(ız) ispattan sonra siteden özür dilemeni beklerdim...
6*yakaladığın(ız) ispattan sonra konunun içeriğini RAVZA NUR KARDEŞİMİZE anlatıp anlatmadığınızı yazmanızı beklerdim..
7*yakaladığın(ız) ispatı neden yazmadığınızı öğrenmek isterdim...
8*yakaladığın(ız) ispattan sonra o forma giren bütün kardeşlerimizi uyarmanızı beklerdim...
9*yakaladığın(ız) ispattan sonra usulünüzün inkişafında bir değişme olup olmadığını bildirmenizi beklerdim..(unutmayınız bu bir şarttı)
10*yakaladığınız ispattan sonra ters mantık yöntemiyle ters mantığı uygularsanız ters mantığı çözersiniz inş...haaa çözemezseniz....benim yapabilecek bir konumum yok..bizim işimiz tebliğ...

PEK ÇOK KUSURLU KARDEŞİNİZ EBH...
SELAMETLE...(BU ÜÇ NOKTADA(...) SİTEDE BAYAĞI TUTMUŞ ...

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

EBH yazdı:
AHSEN-I FIGAN yazdı:
S.A

vas kardeşim...

1*yakaladığın(ız) ispatları sitede yazmanı beklerdim...
2*yakaladığın(ız) ispattan sonra şahsımdan ve şirketi maneviyeden özür dilemeni beklerdim...
3*yakaladığın(ız) ispattan sonra müellifinden özür dilemeni beklerdim...
4*yakaladığın(ız) ispattan sonra masum kalemlerden özür dilemeni beklerdim...
5*yakaladığın(ız) ispattan sonra siteden özür dilemeni beklerdim...
6*yakaladığın(ız) ispattan sonra konunun içeriğini RAVZA NUR KARDEŞİMİZE anlatıp anlatmadığınızı yazmanızı beklerdim..
7*yakaladığın(ız) ispatı neden yazmadığınızı öğrenmek isterdim...
8*yakaladığın(ız) ispattan sonra o forma giren bütün kardeşlerimizi uyarmanızı beklerdim...
9*yakaladığın(ız) ispattan sonra usulünüzün inkişafında bir değişme olup olmadığını bildirmenizi beklerdim..(unutmayınız bu bir şarttı)
10*yakaladığınız ispattan sonra ters mantık yöntemiyle ters mantığı uygularsanız ters mantığı çözersiniz inş...haaa çözemezseniz....benim yapabilecek bir konumum yok..bizim işimiz tebliğ...

PEK ÇOK KUSURLU KARDEŞİNİZ EBH...
SELAMETLE...(BU ÜÇ NOKTADA(...) SİTEDE BAYAĞI TUTMUŞ ...

S.A
ISPATIMI KENDİ ÇAPIMDA YAPMIŞTIM HATIRLARSANIZ(KASTAMONU LAHİKASI)ÜNVAN KONUSUNDA
YAKALADIĞIM ISPAT ŞUYDU(YAZMANIN ÖNEMİ İLE İLGİLİ);21.LEMANIN SONLARINA DOĞRU YANİ HUSUSİ MEKTUPLARDA YAZMANIN ÖNEMİNİ VURGULAMIŞ.ÖZELLİKLE İKİNCİSİ VE SONRASI.
BEN BURDA ÜSTADA,MASUM KALEMLERE YANLIŞ YAPMIŞSAM ÖZÜR DİLİYORUM. ŞAHSINIZA KARŞI YANLIŞ BİR DAVRANIŞIM OLMAMIŞTIR Kİ BEN ÖYLE ZANNEDİYORUM ÖZÜRÜ GEREKTİRECEK DURUM YOKTUR. ANLAMADIĞIM ŞEY TERS MANTIK NE??? NEYSE ONUDA BEN ABİ VE ABLALARDAN YARDIM ALARAK ÇÖZERİM.BURDA BU KONUYU TARTIŞAN KARDEŞLEİME ULAŞACAK KADAR GENİŞ AĞA SAHİP DEĞİLİM,İNŞALLAH GİRİP OKURLAR.ISPAT İÇİN AYRI BİR FORM AÇMAYA GEREK YOK BUYRUN YAZDIM BENİM ANLADIĞIM BU. NEDEN SİTEDEN ÖZÜR DİLİYORUM SİZ TAKMIŞSINIZ BİR ÖZÜR GİDİYORSUNUZ BEN KİMSEDEN ÖZÜR DİLEYECEK BİR ŞEY YAPMADIM.ÜSTADAN ÖZÜR DİLEMEMİN NEDENİ KENDİSİNİ ÇOK SEEVMEM VE SAYGI DUYMAMDIR Kİ SİZ BUDA BANA MANEVİ OLARAK BASKI YAPTINIZ İÇİN....NEYSE KARDEŞİM ARTIK KONU KAPANMIŞTIR.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.SİZİN İKİNİZİN ASIL AMACI NEDİR FİTNE YARATMAK MI? PES DOĞRUSU.KONU SİLİNDİYSE VAR BİR SEBEBİ DEĞİL Mİ?BURAYI ŞAHSİ AMAÇLARINIZ İÇİN KULLANIP DURMAYIN.VARSA DERDİNİZ.MSN LEŞİN.MEKTUPLAŞIN TELEFONLAŞIN.NEYİN İSPATININ PEŞİNDEYSENİZ BİRBİRİNİZE İSPATLAYIN HERGÜN.BU SİTENİN AMACINI ANLAYAMADINIZ MI?POLEMİK YARATMAK YAKIŞIYOR MU?İKİNİZİN MESAJLAŞMA YERİ Mİ BURASI.SİZDEN BAŞKA BU TÜR YAZI YAZAN VAR MI BAKIN BAKALIM.42 BİN ÜYE VAR,SİZDEN BAŞKA İSPAT MERAKLISI YOK.BRAVO.TEBRİK EDİYORUM.

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.SİZİN İKİNİZİN ASIL AMACI NEDİR FİTNE YARATMAK MI? PES DOĞRUSU.KONU SİLİNDİYSE VAR BİR SEBEBİ DEĞİL Mİ?BURAYI ŞAHSİ AMAÇLARINIZ İÇİN KULLANIP DURMAYIN.VARSA DERDİNİZ.MSN LEŞİN.MEKTUPLAŞIN TELEFONLAŞIN.NEYİN İSPATININ PEŞİNDEYSENİZ BİRBİRİNİZE İSPATLAYIN HERGÜN.BU SİTENİN AMACINI ANLAYAMADINIZ MI?POLEMİK YARATMAK YAKIŞIYOR MU?İKİNİZİN MESAJLAŞMA YERİ Mİ BURASI.SİZDEN BAŞKA BU TÜR YAZI YAZAN VAR MI BAKIN BAKALIM.42 BİN ÜYE VAR,SİZDEN BAŞKA İSPAT MERAKLISI YOK.BRAVO.TEBRİK EDİYORUM.

S.A
YARATMAK ALLAH MAHSUS.KARDEŞİM BU KONU DAHA ÖNCE TARTIŞILIYORDU HATIRLARSAN BEN ISPAT BEKLEDİM VE BAZI ARKADAŞLARDA ISPAT İSTEDİ KONU SİLİNDİ. MUTLAKA Kİ O ARKADAŞLARDA BENİM GİBİ ISPAT BEKLİYORLARDI Kİ HALA BEKLEYEN VARDIR.ALLAH AŞKINIZA BURDA ŞAHSİ NE OLABİLİR BİLİNÇLİ Mİ YAZIYORSUNUZ BUNU?ORTADA PLEMİK YOKTUR.YANLIŞ DÜZELTİLDİ.ESTAĞFURULLAH BURDA İKİMİZ DEĞİLİZ BU KONUYU BENİM GİBİ MERAK EDEN ARKADAŞLAR VARDI SİZ ETMİYORSANIZ AYRI MESELE AMA BÖYLE SÖYLEMEYE DE HAKKINIZ YOKTUR.SELAMETLE

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a

aslında ben ortada isbat falan göremiyorum..arkadaş yazıyor ,çiziyor boyuna kafa karıştırıyor ama her sözü yaparım ederimle bitiyor...enaniyetin bu kadarı pes doğrusu...

doğru birdir fakat o doğruya giden yollar muhteliftir...
bir kişi kendi yolundan haricini yanlış sayar ve o insanları cahillikle ,tembellikle gerçekleri çarpıtarak çıkar sağlamakla suçlarsa bunun bedelini allah cc huzurunda verebilmeyi göze alabilmiş demektir...gaybı bilen allahtır cc...
bu arkadaş silinen forumunda sizin yolunuz yanlış ,ben bilirim ,isbat ederim diye adeta meydan okudu..defalarca uyarıldı..ve sonunda forum hakikatı gören gözler tarafından silindi...bu forumda açıkça meydan okuma,küfür ve enaniyet var idi...bunların hangisi dinimizde ve risale menbaında var...
bak kardeşim isbatını kendine yap,kaldıki isbat diye yazdıkların hep bencillik ve kendini yüceltme çizgisinde...ahsen hanım sizde diğer forumun silinmiş olmasında bir sebep olabileceğini bilmeniz gerekir...yazılanlar gerçekten bir kişinin enaniyette zirve yapmasına vesile olacak kadar çirkinken bu kişiyi sürekli yeni forumlar açarak gündemde tutmak doğru değil..samimi iseniz buna bir son verin...
kaldıki sizin açtığınız bediüzzaman nurcu değil islam büyüğüdür forumunda sizinle tartışmıştık ve orada bahse konu kişinin çıkarcıkla ,islamı kullanarak kendine menfaat sağlamakla,maddecilikle suçlanan kişinin hocaefendi olduğu imasının bulunduğunu ve müçtehidlere dil uzatılmamasını ikaz etmiş ve sizden bu yazının asıl müellifini istemiştik...bu sorumuza cevap alamadığımız gibi ne maksatla isbat isbat diye çığırtkanlık yaptığı bilinmeyen bu zatı sürekli gündemde tutmanız akıllara soru işaretleri getiriyor...
eğer bu sadece yanılgı ve art niyet taşımayan bir durumsa bunu nur cemaatının içine fitne tohumları saçan bu iki forum gibi forumlara rağbet etmeyerek bize gösterin...
bu forumu ve daha önce bahse konu forumu boykot ediyorum...
bunlar cemaat olgusuna zarar veren ve ayrımcılık yaparak fitneye sebep olabilecek forumlar...
bir söz var ,şeyh uçmaz ,mürit uçurur derler...ismini anmak istemiyorum buradaki kişi benim yolum doğru siz sapkınsınız ,davaya zarar veriyorsunuz imaları ile güya tabii olduğu şahsı maneviyi uçuruyor...fakat bu durum samimi olan bir alimi ,müçtehidi ,şeyhi memnun etmez sadece kendi adı kullanılarak ayrımcıığa yol açtığı için o müridinden allah cc nazarında davacı olur...bencillik ,samimiyetsizlik ve usluben çirkin bu gibi yazışmalara mahal vermemenizi sizlerden bir kez daha allah cc rızası için istiyorum...

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
ESMANİ KARDEŞİM BEN UNUTMUŞUM KAYNAK;
YAHYA BAŞTÜRK(BU KONUYU ASIL YAZAN). BEN BURDA EBH KARDEŞİ SAVUNMUYORUM SADECE ISPATINI MERAK ETTİM.
KONUNUN SİLİNMESİ RAHATSIZLIĞIN BOYUTUNU BELLİ EDİYORDU ZATEN AMACIM SADECE ISPATIN NASIL OLACAĞIYDI.BURDA ŞAHSİ BİRŞEY YOKTUR HEM NASIL OLABİLİR Kİ ONUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM.BEN EBH FORM AÇMIYORUM SİZCEDE KAFALARI BU KADAR KURCALAYAN BİR ŞEYİN AÇIKLANMASI GEREKMİYORMUYDU.BEN ŞAHSIM ADINA AÇIKLANDIĞINI SAYIYORUM.
BU KONUYA KENDİ ADIMA SON VERİYORUM BU KONU SİLİNEBİLİR.ARTIK PROBLEM TEŞKİL ETMİYOR.SELAMETLE

EBH

Kayıtlı Kullanıcı

SELAM VEREN KARDEŞLERİME VAS...

İSPAT İSTEYENLERE İSPAT VERİLMİŞTİR...

KABUL ETMEYENLER...
SİTEDEN BİR YÖNETİCİYİ HAKEM SEÇSİNLER DEVAM EDELİM SELAMETLE...

AE.O...

EBH

Kayıtlı Kullanıcı

bu arkadaş silinen forumunda sizin yolunuz yanlış ,ben bilirim ,isbat ederim diye adeta meydan okudu..defalarca uyarıldı..ve sonunda forum hakikatı gören gözler tarafından silindi...bu forumda açıkça meydan okuma,küfür ve enaniyet var idi...bunların hangisi dinimizde ve risale menbaında var...

ESMANİ KARDEŞ...

DİNİMİZDE VE ANAYASADA İFTİRA SUÇTUR. BEN HİÇ UYARILMADIM...

ŞİMDİ HAKİKATİ GÖREN GÖZLER BU HAKİKATİDE GÖRÜRLER HERHALDE ...
'KÜFÜR VE ENANİYET VARDI'....DEMİŞSİNİZ...

BEN SADECE İSPAT ETTİM...

SELAMETLE...

EBH

Kayıtlı Kullanıcı

EBH yazdı:

ESMANİ KARDEŞ...

DİNİMİZDE VE ANAYASADA İFTİRA SUÇTUR. BEN HİÇ UYARILMADIM...

ŞİMDİ HAKİKATİ GÖREN GÖZLER BU HAKİKATİDE GÖRÜRLER HERHALDE ...
'KÜFÜR VE ENANİYET VARDI'....DEMİŞSİNİZ...

BEN SADECE İSPAT ETTİM...

SELAMETLE...

ÖZÜR BEKLİYORUM....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt