Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Düzenli çalışma ile her yaşta Kur'an hâfızı olunabilir' (4 Kullanıcı)

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim ben bu kurslara gidip geliyorum.dediklerinizin aynısı buradada mevcut fazlası var eksiği yok.size haddim olmayarak tavsiyem yakınınızda var ise ziyaret etmenizdir.sonra karşılaştırma yaparak karar kılmanızdır.karar kılacak aslında bir neden yok ALLAH'ın kelamı ve dinimiz öğretilmesi ve öğrenilmesi asıl gayedir.ben bakış açınızın değişiçeği kanaatinde olduğum için bilgi aktarımı yapmak istedim.

selam ve baki dua ile saygılarımla.

aslında farklı bu 3 aylık olmuyor senelık ...ayrıca kurslarda o yaştaki çocular çok çabuk sıkılabılıyor sonucta cocuk yanı gayet normal sıkılması ama bu dedıgım yerde derslerınıde yapıyorlar, oyunda oynuyorlar, resımde yapıyorlar uykularınıda uyuyorlar yemeklerını de yıyorlar okul gıbı cok farkı var aslında o yaştakı çocuklara gayet cazip gelıyor sübyan okulları...tabı seçme hakkı sizlere kalmış .. ama ben sübyan okulundan yanayım.. selametle..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
internetten baktım fakat bulamadım yatılımı oluyor bu dediğiniz kurslar yoksa sabah bırak akşam al mı?

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim ben bu kurslara gidip geliyorum.dediklerinizin aynısı buradada mevcut fazlası var eksiği yok.size haddim olmayarak tavsiyem yakınınızda var ise ziyaret etmenizdir.sonra karşılaştırma yaparak karar kılmanızdır.karar kılacak aslında bir neden yok ALLAH'ın kelamı ve dinimiz öğretilmesi ve öğrenilmesi asıl gayedir.ben bakış açınızın değişiçeği kanaatinde olduğum için bilgi aktarımı yapmak istedim.

selam ve baki dua ile saygılarımla.

siz 3 aylık yaz tatıllerınde falan diyince cevremden bılıyorum o tarz kursları
hep bana kötu aktarımlarda bulundular...ondan dolayı ben tavsıye etmıyorum
ama siz iyi dıyorsanız dogrudur.. birşey dıyemem ... selametle...

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
internetten baktım fakat bulamadım yatılımı oluyor bu dediğiniz kurslar yoksa sabah bırak akşam al mı?

ablam aynı kreş gıbı sabah verıyorsun akşam alıyorsun hocalarıda hafız genç ablalar oluyor ... her alanda cocukları yetiştiriyorlar ama kardeşimizin dedıgı kursları bılmıyorum onun hakkında yorum yapamam ...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ablam aynı kreş gıbı sabah verıyorsun akşam alıyorsun hocalarıda hafız genç ablalar oluyor ... her alanda cocukları yetiştiriyorlar ama kardeşimizin dedıgı kursları bılmıyorum onun hakkında yorum yapamam ...
anladım teşekkür ederim Allah razı olsun.

MAVİ LEYLAK

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamü Aleyküm
Selam Kardeşler Tesadüen Okudum
Nasip Bende Sübyan Kursunda Hocalik Yapiyorum 06 Yaş Ve Yukarisi Başta Kurani Kerim Yemek Adabi Oturma Konuşma Tuvalet Adabi Vs Akliniza Gelebilecek Her şey Hatta ögretmenimiz Bile Var Ilk Okul Ve Orta Okul Dersleri Veriyo
Mahmut Eendiye Bagli
Adres Bagcilar / Güneştepe Aksaray Metrosuylaaktarma Yapiyorsun Zeytin Burnundan Güneş Tepeye
Inş Mevla Nasip Eder
Büyük Yaş Grubu Içinde Var Bu Arapça Hafizlik Kursu
Mevla Bu Ilim Meclislerine Aldigi Kullarini Cimbizla Cekip Koyarmiş Evine
Inş Tüm Gitmek Ilim Almak Isteyen Kardeşlerime Kapilar Açilir
Ben Bu Kapiyi çok Zor Buldum Benim Durumumda Olan Kardeşlerimde Muhakkak Vardir Ama şimdi Hastaligimdan Dolayi Evdeyim
Selametle

cirem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

selamün aleyküm

merhabalar öncelikle ben yenı katıldım sizlere internette dolasırken kızım için iyi güzel kalıteli ve güvenli dini egitimli anaokulu araken buldum bu siteyi ve bana bu konuda yaralı olabılecegınızı düşünüyorum bu konu hakkında bilgisi olan lütfen cevap yazsın istanbul anadolu yakasında oturuyorum bilginize simdiden vereceginiz bilgiler için tesekkürler hayırlı aksamlar

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.
bende kur'an
kursundayken
ezberleyemem zor diyordum
ama
istedikten sonra oluyor.
zamanla bazı yerlerini unuttum.
tekrar ediyoruz inş.
çocuklara öğrete öğrete ezberliyorum.
rabbim kabul etsin...

and olsunki biz kur'an'ı çabuk öğrenilsin diye kolaylaştırdık.

cirem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cennet agacı senden bı rıcam olacak istanbulda anadolu yakasında bıldıgın sübyan okulu varsa bana yardımcı olurmusun kızım 4 yasında yardımcı olabılırsen cok sevınırım ınternetten cok baktım ama bır turlu bulamadım şimdiden allah cümlenizden razı olsun

derya_24

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

vealeyküm selam kardeşim; benım dediğim sübyan okulları özel kreş tarzında okullar. sizin tavsıye ettıgınız talebe yetıstıren kurslar farklı..ama elbette aydın da da vardır illaki..isim olarak ta ''sübyan okulu'' olarak geçiyor..selamele..
ben altınşehirde oturuyorum rica etsem bu semte en yakın sübyan okullarının adreslerini verebilirmisiniz

derya_24

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu bilgileri almak için üye oldum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

BETUL_GLR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum ben cennet agaci senden bi yardim istiyorum sanayi mahallesi kagithane bu civarlarda bildigin subyan okullari varmi? Ben imam hatip mezunuyum ve böyle bi yerde çalismak istiyorum bilgilendirirsn sevinirim 05553024642 hatta bu numaraya cevap verirsen sevinirim allah rizasi için

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim ama cep vermeniz biraz tehlikeli. arkdaş bi mesaj sadece.

nazlı can

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum ben cennet agaci senden bi yardim istiyorum sanayi mahallesi kagithane bu civarlarda bildigin subyan okullari varmi? Ben imam hatip mezunuyum ve böyle bi yerde çalismak istiyorum bilgilendirirsn sevinirim 05553024642 hatta bu numaraya cevap verirsen sevinirim allah rizasi için

selamün aleyküm benim oglum da sübyan okuluna gidiyor ve kurana gecti 5.5 yaşında cok faydalı şeyler ögretiyolar RABBİM hocalarımızdan razı olsun kardeşim bildigim kadarıyla sanayi mahallesınde var eyüpte fatihte anadolu yakasında ümaraniye.beylerbeyi küplüce cengelköy beykoz kavacık

serçemm

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı oLsun bhnde hafızlık düşünüyorum ama unuturum diye korkuyorum bu verdiğiniz taktiği uyqulayacaqım inşallah hafız oLurum paylaşım için teşekkürler[/QUOTE][/:a15::a15::a15::a15:[/GVIDEO][/GVIDEO]FONT]

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı oLsun bhnde hafızlık düşünüyorum ama unuturum diye korkuyorum bu verdiğiniz taktiği uyqulayacaqım inşallah hafız oLurum paylaşım için teşekkürler
[/:a15::a15::a15::a15:[/GVIDEO][/GVIDEO]FONT][/quote]
cümlemizden de kardeşim inşallah olursunuz her gün düzenli tekrar yapmanız lazım. ondan sonra başka şeylere yönelmeniz lazım ev işleri vs. yoksa olmuyor kardeşim. Allah önce hafız olmayı sonra da hafız olarak ölmeyi nasip etsin.

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle böyle bi konu açtığınız için Allah razı olsun bi gün birileri böyle bi konu açsa diye dörtgözle bekliyordum bugüneymiş kısmet.öncelikle ben hafız olmayı tabiki çok isterim ama çalışıyorum ve bir bayanım hemde tesettürlü değilim bunlar benim hafız olmamı engellermi.2.si kuranı kerimi biliyorum ama eksiklerim var baştan gitmek ve tevcidle öğrenmek istiyrm ama yakınlarımızda kuran kursu varmı bilmyrm nasıl ulacağmı hiç bilmyrm Ankara batıkent te oturuyorum eğer bilgilendirirseniz çok memnun olurum selam ve dua ile..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle böyle bi konu açtığınız için Allah razı olsun bi gün birileri böyle bi konu açsa diye dörtgözle bekliyordum bugüneymiş kısmet.öncelikle ben hafız olmayı tabiki çok isterim ama çalışıyorum ve bir bayanım hemde tesettürlü değilim bunlar benim hafız olmamı engellermi.2.si kuranı kerimi biliyorum ama eksiklerim var baştan gitmek ve tevcidle öğrenmek istiyrm ama yakınlarımızda kuran kursu varmı bilmyrm nasıl ulacağmı hiç bilmyrm Ankara batıkent te oturuyorum eğer bilgilendirirseniz çok memnun olurum selam ve dua ile..
cümlemizden de kardeşim. inşallah istedikten sonra herşey olur ilk önce bu eksiklerinizi gidermeniz lazım bi Kuran Kursuna gidip tecvit mahreçli bi şekilde öğrenmelisiniz. ve akıcı bişekilde okumalısınız. tabi bunun için zaman ayırmanız lazım. etrafınızda mutlaka bilen birileri vardır sorun soruşturun. cami hocasına sorun dini kitap satan yerlere sorun onlar bilirler Kuran Kurslarını. Kuran okuduktan sonra da inşallah ilerde kapanırsınız bi ibadet başka bi ibadete yol açar inşallah. Allah gönlünüze göre versin kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt