Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Düzenli çalışma ile her yaşta Kur'an hâfızı olunabilir' (6 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdülillah kardeşim.Rabbıma ne kadarda şükretsem azdır.İnanın seve seve dinlerdim.Şu an öğrencilerimden hariç,imam olupta kavileyen arkadaşlarım var,hergün dinliyorum,hatta bi arkadaş bana uzak gelemiyor oda telefonumu aldı,hocam! telefonda dinletsem alırmısın dedi, çok duygulandım,inan kardeşim böyle aşklı,feyizli kardeşlerimi görünce dahada herşeyimi feda edesim geliyor şükürler olsun.
Zaten hafız dinleyen hocanın zaman,saat,mesai mefhumu olmaması lazım.Sabah namazından sonra başlıyorum dersleri almaya,derslerde güzel olursa değme keyfine,sabahın o seher vaktinde,herkes uyurken sen Rabbımın kelamıyla başbaşasın,O nu zikrediyorsun,bundan daha güzel bir an tasavvur edilebilirmi kardeşim?
Ne olur bana çok dua edin;Rabbım bu görevden bir an bile beni ayırmasın.Kur'an ile iştigal ederken alsın canımı yüce Rabbim.
Selametle kardeşim.Rabbım sizinde gönlünüzün muradını versin inşaallah.
Allahım sevabını tahmin edemeyeceğin kadar çok yazsın kardeşim. bu yoldan ayırmasın içindeki sevgiyi hiç azaltmasın. sizlere de siizn gibi nesiller versin. amin kardeşim inşallah. ben de oğlumun çok istekli olmasını isterdim içinin Allah sevgisi ile dolu olmasını isterdim Allah içinden versin herkese. selametle kalın.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım sevabını tahmin edemeyeceğin kadar çok yazsın kardeşim. bu yoldan ayırmasın içindeki sevgiyi hiç azaltmasın. sizlere de siizn gibi nesiller versin. amin kardeşim inşallah. ben de oğlumun çok istekli olmasını isterdim içinin Allah sevgisi ile dolu olmasını isterdim Allah içinden versin herkese. selametle kalın.

Amiiiiiiiiin kardeşim,amiiiiiiiin binlerce kez amin.Bütün dualarınıza en içten dileklerimle amin kardeşim.
Rabbım sizin evladınızada Hamele-i kur'an olmayı nasip eylesin kardeşim.
Kaç yaşında yavrumuz?

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım. hamd olsun Allahın izniyle yasindeyiz az önce çalıştırdım iki kere zor okuttum ayeti Allah içinden versin. demek fiyatlar yüksek. biz ayda 20 tl verdik haftda üç gün 2,5 saat. camide iyi olur sen de yardımcı olursun. amin evet haklısın zaman kötü Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı da bizi de.
maşaLALLAH .Allah zihin açıklığı versin inşallah.sılacım 20ytl demek çok iyi .islami yaz okulu için 450ytl istediler aylık.buda açıkçası bana çok fazla geldi.
kısmet dedim ya.şimdiki hocamızda çok iyi.
neyse sılacım gecen mübarek olsun.Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.allaha emanet olasın.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Elhamdülillah kardeşim.Rabbıma ne kadarda şükretsem azdır.İnanın seve seve dinlerdim.Şu an öğrencilerimden hariç,imam olupta kavileyen arkadaşlarım var,hergün dinliyorum,hatta bi arkadaş bana uzak gelemiyor oda telefonumu aldı,hocam! telefonda dinletsem alırmısın dedi, çok duygulandım,inan kardeşim böyle aşklı,feyizli kardeşlerimi görünce dahada herşeyimi feda edesim geliyor şükürler olsun.
Zaten hafız dinleyen hocanın zaman,saat,mesai mefhumu olmaması lazım.Sabah namazından sonra başlıyorum dersleri almaya,derslerde güzel olursa değme keyfine,sabahın o seher vaktinde,herkes uyurken sen Rabbımın kelamıyla başbaşasın,O nu zikrediyorsun,bundan daha güzel bir an tasavvur edilebilirmi kardeşim?
Ne olur bana çok dua edin;Rabbım bu görevden bir an bile beni ayırmasın.Kur'an ile iştigal ederken alsın canımı yüce Rabbim.
Selametle kardeşim.Rabbım sizinde gönlünüzün muradını versin inşaallah.

amin amin ....
Kardeşim ne güzel anlatmışsınız imrenmemek elde degil .maşaALLAH ..
yüreginizdeki çoşku ve heyecan hissedilebiliniyor .. çok gıpta ettim ..maşaALLAH subhanALLAH .. daim olsun kardeşim .. şu mübarek günlerde .. rabbim isteyen herkese nasip etsin .. amin amin ecmain ..
hayırlı geceler
selam ve dua ile ...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin ....
Kardeşim ne güzel anlatmışsınız imrenmemek elde degil .maşaALLAH ..
yüreginizdeki çoşku ve heyecan hissedilebiliniyor .. çok gıpta ettim ..maşaALLAH subhanALLAH .. daim olsun kardeşim .. şu mübarek günlerde .. rabbim isteyen herkese nasip etsin .. amin amin ecmain ..
hayırlı geceler
selam ve dua ile ...

Amin aminenur kardeşim amin inşaallah.Rabbım sizden sonsuz kere razı olsun inşaallah.Cümlemizi Kur'anın,Efendimizin nurlu yolundan ayırmasın kardeşim inşaallah.
Rabbım O nu okuyan,okutan ve O nunla emel eden kullarından eylesin inşaallah.

Kur'an oku anla, O nu
Saygı ile dinle O nu
Hayatından silme O nu
Oku dostum,Kur'an oku.

Rabbım herkese,her günüle nasip eylesin inşaallah kardeşim.
Geceniz mubarek olsun.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Amin aminenur kardeşim amin inşaallah.Rabbım sizden sonsuz kere razı olsun inşaallah.Cümlemizi Kur'anın,Efendimizin nurlu yolundan ayırmasın kardeşim inşaallah.
Rabbım O nu okuyan,okutan ve O nunla emel eden kullarından eylesin inşaallah.

Kur'an oku anla, O nu
Saygı ile dinle O nu
Hayatından silme O nu
Oku dostum,Kur'an oku.

Rabbım herkese,her günüle nasip eylesin inşaallah kardeşim.
Geceniz mubarek olsun.

amin...
ALLAH cc razı olsun kardeşim ..
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Amiiiiiiiiin kardeşim,amiiiiiiiin binlerce kez amin.Bütün dualarınıza en içten dileklerimle amin kardeşim.
Rabbım sizin evladınızada Hamele-i kur'an olmayı nasip eylesin kardeşim.
Kaç yaşında yavrumuz?
beşi yeni doldurdu minik daha amin Allahım çok isterdim Allahım amel edenlerden eylesin. Allah razı olsun kardeşim. Allahım günahlarımızı affetsin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
maşaLALLAH .Allah zihin açıklığı versin inşallah.sılacım 20ytl demek çok iyi .islami yaz okulu için 450ytl istediler aylık.buda açıkçası bana çok fazla geldi.
kısmet dedim ya.şimdiki hocamızda çok iyi.
neyse sılacım gecen mübarek olsun.Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.allaha emanet olasın.
amin cümlemize de inşallah. ben götürüp getiriyorum canım kahvaltıyı da kendimiz götürdük sırayla. orda da kendimiz hazırladık tabakları ve bulaşıkları kendimiz hallettik. kursun sadece kalorifer elektirk su masrafı vardı. onlarda çok az geliyordu zaten. olsun canım ya çocuğun içinde olsun yeter ki. her şekilde kapar doğruyu. devlet kursları da var onlar ücretsiz oluyor. benim öğrendiğim Kuran kursunda kızlar kalıyorlardı. canım seninde mübarek olsun. amin hayırlı geceler.

su_sıla

Kayıtlı Kullanıcı
Nur_u Secde´isimli üyeden Alıntı
selamün aleyküm sılacım.oğluna böyle bir okula göndermene çok sevindim.bende bu yaz tatilinde kızımı islami eğitim veren yaz okullarına göndermek istedim.ama malesef bursanın çok dışında kalıyormuş ve yatılıymış. şimdilik yatılı kalmasına gönlüm razı değil.çok uzakta olması beni üzdü.hemde birde madolyanın diğer yüzü var sılacım.fiyatlar çok uçuk malesef.araştırdım ama içime sinen bir yer bulamadım.kısmet değilmiş .neyse evimizin karşısındaki camiye gidiyor.bu yıl 2.yılı.geçen yıl başka hocaya gitmişti.bu yılda camiye gitmek istedi.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşALLAH.büyüdükçe insanın içine korku yerleşiyor.bu zamanda evlat yetiştirmek çok ama çok zor.Rabbim utandırmasın inşALLAH.

canım ben bursada oturuyorum maalesef yazıyı bugun gördüm siz nerden ögremdiniz bilemem ama benim dedigim okul heykelde ve heykel her şehirde oldugu gibi şehrin merkezi bursalıysanız yerini bulabilirsiniz vede bursa dışında o yaştaki bir cocugu alı koyup egitim yapan yerler tarikat ile alakası olan yerlerdir
ben milli egitim bakanlıgının iznıyle calışan ana okulunda ögretilen şeylerden bildiklerimi yazdım tarikatla alakası olsa bile kimse 5 yaşındaki cocugun sorumlulugunu almaz
lise 1 de olam cocuklar ablalar yada abiler eşliginde egitim alıyolar bunun adınada hafta sonu evde kalıyoruz diyorlar kendi içlerinde ne dediklerini bilmiyorum benim tanıdıklarım abladayız hafta sonu diyorlar ama bu biraz tarikat içi olan işler gerekirse araştırır okul adıda yazabilirim üçretiyle birlikte

merır

Kayıtlı Kullanıcı
İstanbul Maltepe bölgesinde sübyan okulu

İstanbul Maltepe bölgesinde sübyan okulu

maltepe bölgesinde tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa lütfen yardımcı olun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Maltepe Başıbüyükte Çift minareli bir cami var onun bahçesinde bir sübyan okulu var, fiyatlarda çok uygun. İnşallah işinizi görür :)

slm ben yeni üyeyim bende böyle bir okul arıyorum sultanbeyliğinde yardımcı olurmusunuz oğlum 2006 doğumlu ve onu böylle bir okula göndermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Selamünaleyküm arkadaşlar
Benimde 4 yaşında bir oğlum var ve İstanbul Ümraniye'de oturuyorum sübyan okulu için banada yardımcı olursanız çok sevinirim.
-------------

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
yarın inş bi görüşme yapacağım...kararsızım bilemiyorum hafızlık, tamamlayabilir miyim ya da unutursam vebali var mı hemde çok kararsızım offf......

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
yarın inş bi görüşme yapacağım...kararsızım bilemiyorum hafızlık, tamamlayabilir miyim ya da unutursam vebali var mı hemde çok kararsızım offf......
başlarsın bir denersin tamamlayamazsan da ezberlediklerin yanına kar kalır. onları tekrar edersin. ezberlenilen sayfalar hayatın öncelikli sırasında olması gerekiyor. mesela bugün karia ve tekasür surelerinii tekrar edicem. misafirim gelecek. yemek yapıcam. vb. yani günlük işlerin günlük planın içinde mutlaka ezber tekrarının olması gerekiyor. hayat davası olmalı yoksa ezberler unutuluyor. benim birkaç sayfa ezberim var arada tekrar etmeye çalışıyorum. bazılarını unuttum. unutmak çok günahmış geçen gün hocam öyle söyledi. ama verecek bir kişi lazım tek başına tekrar da olmuyor. zor oluyor. dediğim gibi dene derim kaybetmezsin kazanırsın çabaladığın zaman sana sevap olacak geri dönecek zaten. ben denedim yapamadım tamamlayamadım ama en azından içimde kalmadı. denemekte bir medeni cesaret. ezberlediklerimde yanıma kar kaldı. hamd olsun. ahirette oku denilecekmiş. her okuduğun ezberlediğin ayette derecen bir derece artacakmış yükselecekmiş. anne babada aynı şekilde. bir taç giydirilecekmiş. ışığı güneşten parlakmış inşallah sana nasip olur. :)

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
sevabı çok büyük tabi ama hala karasızım bilemiyorum...ablacım Allah razı olsun iki gün düşününeceğim inş..bakalım ne ola

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm kardeşim
hafızlık yapacaksan eğer direk başlama derim ben ...önce kuran okuyuşunu baya bi hızlandır ve güzel oku (tecvitli)yasin gibi
sakın ha sakın derim gündüzcü kursta da hafızlık yapma hafızlık yapacağın kurs nasıl bir kurs hocası nasıl bir hoca bunlarada bak ve eğer gündüzcüde yapacaksan evde ders çalışabileceğin bir ortam olsun nerden biliyorsun dersen ben yaptım kardeşim gündüzzcüde ve rahat bir şekilde şu an çok zorlanıyorum
(inşallah yaparsın kardeşim ama acele yapim deme yavaş yap sağlam yap ve çok çalışşş)
selametle kal kardeşim:H

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim
hafızlık yapacaksan eğer direk başlama derim ben ...önce kuran okuyuşunu baya bi hızlandır ve güzel oku (tecvitli)yasin gibi
sakın ha sakın derim gündüzcü kursta da hafızlık yapma hafızlık yapacağın kurs nasıl bir kurs hocası nasıl bir hoca bunlarada bak ve eğer gündüzcüde yapacaksan evde ders çalışabileceğin bir ortam olsun nerden biliyorsun dersen ben yaptım kardeşim gündüzzcüde ve rahat bir şekilde şu an çok zorlanıyorum
(inşallah yaparsın kardeşim ama acele yapim deme yavaş yap sağlam yap ve çok çalışşş)
selametle kal kardeşim:H

aleyküm selam kerdeşim..kurs milli eğitime bağlı.ezberim iyidir ama devamlı tekrar etmek lazımmış hafız olmak değil de yükmlüğünü kaldırmak ağır geldi başlamadım..çok sağol tşk :)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kerdeşim..kurs milli eğitime bağlı.ezberim iyidir ama devamlı tekrar etmek lazımmış hafız olmak değil de yükmlüğünü kaldırmak ağır geldi başlamadım..çok sağol tşk :)
hayırlısı olsun. ezberin iyiyse yasin tebareke amme gibi her zaman okunan sureleri ezberleyip her hafta tekrar edebilirsin. kar kardır.

ayşe seyrek

Kayıtlı Kullanıcı
benim bitane oğlum var subyan oklu arıyorum ist oturuyorum bilgisi olanlar beni bilgilendirebilir mi ist nerelerin de var bu okullardan

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt