Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Düzenli çalışma ile her yaşta Kur'an hâfızı olunabilir' (8 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm sıla ablacım paylaşım için sağol Allah razı olsun inşaallah bu güzel paylaşım gönlünde hafızlık olanların başlaması için bir vesile olur selametle

zeynep.es

Kayıtlı Kullanıcı
istanbul mecidiyeköyde sübyan okulu varmı tavsiye edeceğiniz

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
selam sılacığım
paylaşımın için Allah razı olsun.güzel bi konuya el atmışsın

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm canım Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim her iki dünyada kat kat mükafatını vermek nasip etsin Rabbim.
Allah bizlerede nasip eder inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

xaero53

Kayıtlı Kullanıcı
bende kızımı sübyan mektebine göndermek istiyorum istanbul çekmeköyde oturuyorum acaba bana yakın bir yerde bu okullardan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim ilginize şimdiden teşekkürler

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam arkadaşlar inşallah amin. Rabbim sizlerden de razı olsun.

arkadaşlar istanbuldaki sübyan mekteplerini bilmiyorum yakınızda cemaatlerden birileri varsa süleymancı ya da mahmut efendiye bağlı onlara sorabilirsiniz. dini kitap satan yerlere sorun. bilen birileri çıkar inşallah.

fsm1453

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm bizde yiğenimi sübyan okuluna göndermek istiyoruz fakat nerelerde var bilmiyoruz yardımcı olursanız sevinirim. Istanbul anadolu yakasında oturuyoruz kavacık olabilir, yenimahalle olabilir, rasathane olabilir,çengelköy olabilir, yavuztürk olabilir en kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim.

su_sıla

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bursada ana okulu adı altında egitim veren okullar var kuran ögretmenın yanında ingilizce de ögretiyorlar benim komşumun kızının hatim cemiyeti yapıldı 5 yaşında bütün dualar ezber ve tecvitli bir okuması var ben dinlemekten kendimi alamadım allah nazardan saklasın tam makamında okuyor ve cok mükemel ögretilmiş cocugu sıkmadan bıktırmadan önemli olanda o

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.Sıla kardeşim.Rabbım sizden razı olsun güzel vede mubarek,kutsal bir Kitabımızın hıfzını konu edinmişsiniz.
Hafızlık; gerçekten çok ulvi bir amel.Mukafatı hem dünyada,hemde ahirette kat kat verilmektedir elhamdülillah.Tabiki mukafatı büyük olan bu görevin zorluklarıda var,ama Rabbımın inayetiyle oluyor kardeşim.Yeterki istek olsun,öyle öğrencilerle karşılaşıyorsunuzki,yapamaz diyorsunuz birde bakmışsınız bitirmiş.Rabbımın yardımı büyük.
''''Siz benim dinime yardım ederseniz,Allah ta sizlere yardım eder.''gerçekten öle oluyor.
Hafızı kelam olan bir kardeşim,benim nazarımda en yüksek fakülteyi bitirmiş gibidir.
Rabbım yapanlara yardım eylesin.Yapmak isteyenlerede büyük bir aşk ve özveri nasip eylesin inşaallah.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm bizde yiğenimi sübyan okuluna göndermek istiyoruz fakat nerelerde var bilmiyoruz yardımcı olursanız sevinirim. Istanbul anadolu yakasında oturuyoruz kavacık olabilir, yenimahalle olabilir, rasathane olabilir,çengelköy olabilir, yavuztürk olabilir en kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim.

aleyküm selam arkadaşlar inşALLAH amin. Rabbim sizlerden de razı olsun.

arkadaşlar istanbuldaki sübyan mekteplerini bilmiyorum yakınızda cemaatlerden birileri varsa süleymancı ya da mahmut efendiye bağlı onlara sorabilirsiniz. dini kitap satan yerlere sorun. bilen birileri çıkar inşALLAH.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bursada ana okulu adı altında egitim veren okullar var kuran ögretmenın yanında ingilizce de ögretiyorlar benim komşumun kızının hatim cemiyeti yapıldı 5 yaşında bütün dualar ezber ve tecvitli bir okuması var ben dinlemekten kendimi alamadım allah nazardan saklasın tam makamında okuyor ve cok mükemel ögretilmiş cocugu sıkmadan bıktırmadan önemli olanda o
aleyküm selam demek ingilizce de öğretiyorlar ne güzel. benim oğlumda gidiyor ne ingilizce ne boyama ne kesme katlama hiçbirşey yok. hepsinin bir arada olması daha iyi aslında. böylece anaokuluna mı göndersek sübyan mektebine mi diye düşünmekten kurtulmuş olurduk. canım bazıları çok yetenekli beş yaş grubu Allah içlerinden versin. oyunda önemli çocuğun sevmesi için başka şeylerde olmalı sübyan okululnda.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.Sıla kardeşim.Rabbım sizden razı olsun güzel vede mubarek,kutsal bir Kitabımızın hıfzını konu edinmişsiniz.
Hafızlık; gerçekten çok ulvi bir amel.Mukafatı hem dünyada,hemde ahirette kat kat verilmektedir elhamdülillah.Tabiki mukafatı büyük olan bu görevin zorluklarıda var,ama Rabbımın inayetiyle oluyor kardeşim.Yeterki istek olsun,öyle öğrencilerle karşılaşıyorsunuzki,yapamaz diyorsunuz birde bakmışsınız bitirmiş.Rabbımın yardımı büyük.
''''Siz benim dinime yardım ederseniz,Allah ta sizlere yardım eder.''gerçekten öle oluyor.
Hafızı kelam olan bir kardeşim,benim nazarımda en yüksek fakülteyi bitirmiş gibidir.
Rabbım yapanlara yardım eylesin.Yapmak isteyenlerede büyük bir aşk ve özveri nasip eylesin inşaallah.
aleyküm selam kardeşim Rabbim senden de razı olsun böyle ulvi bir görevin var. insan ezber verecek birilerini arıyor yakınımda olsaydın sana ezberlerimi verirdim ne güzel olurdu. amin amin amin.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim Rabbim senden de razı olsun böyle ulvi bir görevin var. insan ezber verecek birilerini arıyor yakınımda olsaydın sana ezberlerimi verirdim ne güzel olurdu. amin amin amin.

Elhamdülillah kardeşim.Rabbıma ne kadarda şükretsem azdır.İnanın seve seve dinlerdim.Şu an öğrencilerimden hariç,imam olupta kavileyen arkadaşlarım var,hergün dinliyorum,hatta bi arkadaş bana uzak gelemiyor oda telefonumu aldı,hocam! telefonda dinletsem alırmısın dedi, çok duygulandım,inan kardeşim böyle aşklı,feyizli kardeşlerimi görünce dahada herşeyimi feda edesim geliyor şükürler olsun.
Zaten hafız dinleyen hocanın zaman,saat,mesai mefhumu olmaması lazım.Sabah namazından sonra başlıyorum dersleri almaya,derslerde güzel olursa değme keyfine,sabahın o seher vaktinde,herkes uyurken sen Rabbımın kelamıyla başbaşasın,O nu zikrediyorsun,bundan daha güzel bir an tasavvur edilebilirmi kardeşim?
Ne olur bana çok dua edin;Rabbım bu görevden bir an bile beni ayırmasın.Kur'an ile iştigal ederken alsın canımı yüce Rabbim.
Selametle kardeşim.Rabbım sizinde gönlünüzün muradını versin inşaallah.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam demek ingilizce de öğretiyorlar ne güzel. benim oğlumda gidiyor ne ingilizce ne boyama ne kesme katlama hiçbirşey yok. hepsinin bir arada olması daha iyi aslında. böylece anaokuluna mı göndersek sübyan mektebine mi diye düşünmekten kurtulmuş olurduk. canım bazıları çok yetenekli beş yaş grubu Allah içlerinden versin. oyunda önemli çocuğun sevmesi için başka şeylerde olmalı sübyan okululnda.

selamün aleyküm sılacım.oğluna böyle bir okula göndermene çok sevindim.bende bu yaz tatilinde kızımı islami eğitim veren yaz okullarına göndermek istedim.ama malesef bursanın çok dışında kalıyormuş ve yatılıymış. şimdilik yatılı kalmasına gönlüm razı değil.çok uzakta olması beni üzdü.hemde birde madolyanın diğer yüzü var sılacım.fiyatlar çok uçuk malesef.araştırdım ama içime sinen bir yer bulamadım.kısmet değilmiş .neyse evimizin karşısındaki camiye gidiyor.bu yıl 2.yılı.geçen yıl başka hocaya gitmişti.bu yılda camiye gitmek istedi.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.büyüdükçe insanın içine korku yerleşiyor.bu zamanda evlat yetiştirmek çok ama çok zor.Rabbim utandırmasın inşallah.

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleykum ve rahmetullah ablacım acil bir sorum olcak recebin ilk gecesi bu gece mi?

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleykum ve rahmetullah ablacım acil bir sorum olcak recebin ilk gecesi bu gece mi?

V.a.selam kardeşim.Abla değilim ama ,evet Recebi şerifin ilk gecesi bu gece kardeşim.
Bütün İslam alemine hayırlara vesile olsun inşaallah kardeşim.
Geceniz mubarek olsun.

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
ben son yazılana göre abla dedim kastım okuyan herkesti. Rabbim razı olsun kurana sevdalı abicim...umrede inşallah bana da dua edersen çok sevinirim. kapanmayı düşünüyorum inşallah bu yolda Rabbimin beni hidayete erdirmesi için ve cümlemizin günahlarının bağışlanması için duanı eksik etme inşallah...
Rabbim şimdiden hacetlerini kabul buyursun.. selametle git gel inşallah...
Selam ve Dua ile..
bilgilendirdiğin için de Allahcc tekrardan razı olsun...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm sılacım.oğluna böyle bir okula göndermene çok sevindim.bende bu yaz tatilinde kızımı islami eğitim veren yaz okullarına göndermek istedim.ama malesef bursanın çok dışında kalıyormuş ve yatılıymış. şimdilik yatılı kalmasına gönlüm razı değil.çok uzakta olması beni üzdü.hemde birde madolyanın diğer yüzü var sılacım.fiyatlar çok uçuk malesef.araştırdım ama içime sinen bir yer bulamadım.kısmet değilmiş .neyse evimizin karşısındaki camiye gidiyor.bu yıl 2.yılı.geçen yıl başka hocaya gitmişti.bu yılda camiye gitmek istedi.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.büyüdükçe insanın içine korku yerleşiyor.bu zamanda evlat yetiştirmek çok ama çok zor.Rabbim utandırmasın inşallah.
aleyküm selam canım. hamd olsun Allahın izniyle yasindeyiz az önce çalıştırdım iki kere zor okuttum ayeti Allah içinden versin. demek fiyatlar yüksek. biz ayda 20 tl verdik haftda üç gün 2,5 saat. camide iyi olur sen de yardımcı olursun. amin evet haklısın zaman kötü Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı da bizi de.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
deniz ablacım sağolsun Kurana sevdalı kardeşim cevap vermiş. mesela cuma gecesi diyoruz. perşembe akşamdan sonra başlıyor o gece cuma gecesi oluyor. yani arabi günler bir önceki gün akşam başlar. bu geceyi inşallah değerlendirelim. gece sahura kalkmayı ve teheccütü düşünüyorum inşallah bakalım.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
ben son yazılana göre abla dedim kastım okuyan herkesti. Rabbim razı olsun kurana sevdalı abicim...umrede inşallah bana da dua edersen çok sevinirim. kapanmayı düşünüyorum inşallah bu yolda Rabbimin beni hidayete erdirmesi için ve cümlemizin günahlarının bağışlanması için duanı eksik etme inşallah...
Rabbim şimdiden hacetlerini kabul buyursun.. selametle git gel inşallah...
Selam ve Dua ile..
bilgilendirdiğin için de Allahcc tekrardan razı olsun...

Amin kardeşim.İnşaallah bütün kardeşlerim için dua edicem,özellikle sizin içinde kardeşim.Rabbım hidayetler versin,emrine amade olanlardan eylesin yüce Rabbım inşaallah kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt