Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Düzenli çalışma ile her yaşta Kur'an hâfızı olunabilir' (7 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______selamun aleykum
ALLAH (cc) razı olsun güzel kardeşim...
nasip .. inşaALLAH BİZLEREDE NASİP OLUR İNŞALLAH..
selam ve dua ile______

serçemm

Kayıtlı Kullanıcı
yha bana kuranı daha koLay ezberlemenin yollaarını soLeyhn yhaa

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
_______selamun aleykum
ALLAH (cc) razı olsun güzel kardeşim...
nasip .. inşaALLAH BİZLEREDE NASİP OLUR İNŞALLAH..
selam ve dua ile______
aleyküm selam cümlemizden de aminenurcum. inşallah isteyen herkese bana da sana da Rabbim nasip etsin. Allaha emanet ol.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
yha bana kuranı daha koLay ezberlemenin yollaarını soLeyhn yhaa
gerçekten çok istiyorsan yaparsın aslında istek azim sabır ve çok çalışmak. ilk önce yasin tebareke amme ezberleniyor. bir sayfa yüzünden defalarca okunuyor sonra ayet ayet ezberleniyor. bi Kuran kursundan yardım alabilirsin.

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim sıla ilk yorumu yazdıktan sonra tanıdığım bi topluluk vardı onlara haber saldım ve batıkentte bi adreslerinin olduğunu söyledi adresi alır almaz arıycam önce eksikliklerimi öğreniyim tesettürde inşallah olucaktır birgün.
açtığınız bi konu güzelliklere vesile oldu..Rabbim razı olsun senden
SELAM VE DUA İLE...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim kardeşim inşallah okumanı ilerletirsin bu okunan ezanların hürmetine Rabbim kalbine göre versin herşeyi. inşallah kardeşim sen hayırlı şeyler iste yeterki bak Rabbim neler nasip ediyor ne çok kapılar açıyor. cümlemizden de inşallah .Allaha emanet ol kardeşim iyi haberlerini verirsin inşallah

fkarakılıç

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. arkadaşlar benim böyle bir düşüncem var ama henüz hayata geçiremedim başlalayıp başlamamakta kararsızım daha doğrusu okumamda tevcit eksikliği var onuda fırsat bulub düzeltemedim onu bi düzeltsem başlıcamda dur bakalım rabbim nezaman nasibederse.
birde ben ankarada oturuyorum bi oğlumvar 5 yaşında onu sübyan okuluna göndermek istiyorum ama hünüz bi yer bulamadım bilgiğiniz yerler var ise lütven yazın arkadaşlar sincan civarı olabilir herkese iyi geceler.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun kardeşim,çok yararlı bir paylaşımda bulunmuşsunuz,hocaefendinin bütün görüşlerine katılıyorum.Acizane bende hafız yetiştiriyorum,Kur'an kursu hacasıyım.83 yaşında Kur'an okuttuğum insanlar oldu hemde tecvidli bir şekilde,yeterki insanoğlu istesin,gayret edince oluyor.
Ne mutlu bu yüce kelamı hıfzedenlere,ne mutlu O nun yolunda hizmet edenlere ve ne mutlu O yüce kelamı öğrenen ve öğretenlere.

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
insallah banada nasip olur birgun.. eskiden hafizam cok iyiydi , su anda azcik yavaaslama var hissediyorum .. okul bitince insallah kurani kerimi iyice ogrenmek istiyorum su anda sadece okuyabiliyorum tecvidde bilmiyorum.. azcik arapcada ogrenmek istiyorum bakalim insallah nasip olur daha detayli ogrenmek cunki cok merakliyim ...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
insallah banada nasip olur birgun.. eskiden hafizam cok iyiydi , su anda azcik yavaaslama var hissediyorum .. okul bitince insallah kurani kerimi iyice ogrenmek istiyorum su anda sadece okuyabiliyorum tecvidde bilmiyorum.. azcik arapcada ogrenmek istiyorum bakalim insallah nasip olur daha detayli ogrenmek cunki cok merakliyim ...

S.a.inşaallah cakdoc kardeşim.Hergün düzenli olarak az az okusanız gelişir birazdaha,ama benim size tavsiyem;mutlaka ara sırada olsa bir uzmanına dinletin.Çünkü baştan yanlış öğrenirseniz,birdaha düzeltmek çok zor oluyor.
Selametle kalın kardeşim.

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun ne güzel anlatmışsınız
ben 12. dönüşten bıraktım bir takım sorunlardan dolayı
1997 yılın da bıraktım sonra 99 yılında 5. dönüşe kadar tekrar ezberledim
sonra yine yarım kaldı herhalde nasip olamayacak bilemiyorum
ama dua edin inşallah tekrar başlamam için şu an çalışıyorum ama
yarının ne getireceği bilinmez belki diyorum belki bir kapı açılır
ben yine o lezzeti tadarım selametle

burak_55

Kayıtlı Kullanıcı

inşallah hayırlısıyla bitirirsin hafızlığını(amin)

hafız olmak güzel bişey.

aysesbc

Kayıtlı Kullanıcı
sübyan okulu

sübyan okulu

Sevgili Cennet Ağacı ben İst.içrenköyde oturuyorum. Bana en yakın sübyan okulu hakkında bir bilginiz varmı acaba? İstanbulda kız evlat yetiştirmek çok zor. Dini bilgileri çocukken aşılarsak geleceğini iyi yönde mutlaka etkiler diye düşünüyorum. Allah razı olsun...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah tekrar başlarsın kardeşim. ezber verecek kimse olmayınca kalıyor maalesef. inşallah kardeşim selametle.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. arkadaşlar benim böyle bir düşüncem var ama henüz hayata geçiremedim başlalayıp başlamamakta kararsızım daha doğrusu okumamda tevcit eksikliği var onuda fırsat bulub düzeltemedim onu bi düzeltsem başlıcamda dur bakalım rabbim nezaman nasibederse.
birde ben ankarada oturuyorum bi oğlumvar 5 yaşında onu sübyan okuluna göndermek istiyorum ama hünüz bi yer bulamadım bilgiğiniz yerler var ise lütven yazın arkadaşlar sincan civarı olabilir herkese iyi geceler.
aleyküm selam kardeşim. tecviti düzeltmeniz lazım. ve hızlı okuyuş yapmanız lazım. Ankarada hatice şahin diye bi bayan varmış değişik bi yöntemle daha kısa sürede bitirtyormuş hafızlığı. sübyan okuluda etrafınızda cemaatten kişiler varsa onlara sorun. onlar bilirler.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun kardeşim,çok yararlı bir paylaşımda bulunmuşsunuz,hocaefendinin bütün görüşlerine katılıyorum.Acizane bende hafız yetiştiriyorum,Kur'an kursu hacasıyım.83 yaşında Kur'an okuttuğum insanlar oldu hemde tecvidli bir şekilde,yeterki insanoğlu istesin,gayret edince oluyor.
Ne mutlu bu yüce kelamı hıfzedenlere,ne mutlu O nun yolunda hizmet edenlere ve ne mutlu O yüce kelamı öğrenen ve öğretenlere.
cümlemizden de inşallah kardeşim. içten gelen bi istek bu bikaç yıl önce ben de denemiştim bıraktım maalesef. az ezberim ama dinletecek birini de bulamıyorum genelde erteliyorum o sayfaları çalışmayı. Allah içimizden versin. Allah seninde emeklerini kabul etsin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kardeşim öğrenirsiniz. internette de videolu dersler vardı. tecvit dersleri bi araştırın okul bitmeden de çalışabilirsiniz her hafta bi tecvit mesela. o kadar da zor değil aslında. Allah gönlüne göre versin kardeşim.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Cennet Ağacı ben İst.içrenköyde oturuyorum. Bana en yakın sübyan okulu hakkında bir bilginiz varmı acaba? İstanbulda kız evlat yetiştirmek çok zor. Dini bilgileri çocukken aşılarsak geleceğini iyi yönde mutlaka etkiler diye düşünüyorum. Allah razı olsun...
kardeşim cennet ağacı pek girmiyor artık. ben de oğlumu gönderiyorum bu yıl hamd olsun. 5 yaşında. etrafınızda cemaatlerden birileri varsa sorun onlar bilirler. evleri, dernekleri vardır orlara da sorabilirsiniz.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamü Aleyküm
Selam Kardeşler Tesadüen Okudum
Nasip Bende Sübyan Kursunda Hocalik Yapiyorum 06 Yaş Ve Yukarisi Başta Kurani Kerim Yemek Adabi Oturma Konuşma Tuvalet Adabi Vs Akliniza Gelebilecek Her şey Hatta ögretmenimiz Bile Var Ilk Okul Ve Orta Okul Dersleri Veriyo
Mahmut Eendiye Bagli
Adres Bagcilar / Güneştepe Aksaray Metrosuylaaktarma Yapiyorsun Zeytin Burnundan Güneş Tepeye
Inş Mevla Nasip Eder
Büyük Yaş Grubu Içinde Var Bu Arapça Hafizlik Kursu
Mevla Bu Ilim Meclislerine Aldigi Kullarini Cimbizla Cekip Koyarmiş Evine
Inş Tüm Gitmek Ilim Almak Isteyen Kardeşlerime Kapilar Açilir
Ben Bu Kapiyi çok Zor Buldum Benim Durumumda Olan Kardeşlerimde Muhakkak Vardir Ama şimdi Hastaligimdan Dolayi Evdeyim
Selametle
mavi leylak kardeşim. bize de göndermek nasip oldu hamd olsun tabi senin tecrübelerinden faydalanmayı çok isterim. adreste vermişsin istanbulda olanlar gidebilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt