_____selamün aleyküm
DEGERLİ HOCAM..
sevgiler.........B)B)________
aleykumselam
allah razı olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle:H
_____selamün aleyküm
DEGERLİ HOCAM..
sevgiler.........B)B)________
Selamün Aleyküm gül gönüllü, değerli hocam.. Kurstan az önce geldim ve yazmış olduğunuz bu güzel şiiri az önce görebildim.. Rabbimiz c.c'ye şükür.. Güzel müjdeleri içeriyor, yine gönlüzün güzelliğini yansıtan bu şiir.. Emeğinize ve güzel gönlünüze sağlık olsun, Rabbimiz c.c daha nice şiirlerinizi okumayı biz öğrencilerinize nasip eylesin inşallah..Çok sevindim gül hocam.Ayırmayana şükürler olsun..Bu beyaz güller de benden gül gönüllü hocama olsun inşallah..Her daim dualarımda ve gönlümdesiniz hocam..Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin inşallah..Selam, muhabbet ve baki dualarla...
Selamün Aleyküm
Sizi bulmuşken hemen haber verim dedim "zikir seç, zikir oku" forumda sıra size geldi sizi bekliyoruz
Selam ve dua ile...
selamünaleyküm...ablacığım ALLAH c.c.razı olsun....
emeğinize ,yüreğinize sağlık çok güzeldi...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...B)
DUYGULARA GEM VURULMAZ
MÜMİNİN KALBİ DUYGULARLA BOZULMAZ
İSLAMİYET GEN DE PAYLAŞIMLARA DOYULMAZ
ALLAH cc İÇİN SEVENLERDEN UZAKLAŞILMAZ..
GÜLNİSA hocamız;bu da benden.şiirin için :T
FAYDALI PAYLAŞIMLARININ DEVAMINI BEKLEYENLERDENİM..:H
SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..
Selamunaleykum hocam güzel yüreğinizi bu guzel dortluklerle anlatmışınız inanın bizde sizi cok seviyoruz a.e.olunuz hayırlı geceler
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı emeğine gönlünüze sağlık.
Amin Amin Amin
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla.Allah kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin hiç bir zaman.
Gerçek hayatta daha önce dediğim gibi bu kadar içten samimi herşeyi paylaşabilir miydik ama çok güzel bir kardeşlik dostluk arkadaşlıklarımız var inşallah her zama daim olur canım kardeşim. Dualarda buluşmak dileğiyle her zaman selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
siz bizim için önemlisiniz.ögretmen hanım.:H:H:H:H
selamun aleyküm güzel kardeşim O KOCA YÜREĞİNE EMEKLERİNE SAĞLIK.selam ve dua ile emanetin RAHMAN a B)
SELAMUNALEYKUM
GUZEL KARDEŞIM
ALLAH RAZI OLSUN
COK GUZEL YAZMIŞSIN
ALLAHA EMANET OL
ANNEN IN DE ELLERINDEN OPERIM
IYILEŞMIŞTIR INŞAALLAH