Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dursun Ali Erzincanli (9 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
CEVDET abiciğim,bu foruma eklenmiş olan MİRAÇ videosunu GÜNAHKARKUL un açmış olduğu "NAMAZ SORUNUM VAR" forumuna ekleyebilir misin..
olursa,isabetli bi paylaşım olur..HAYIR VE SEVABI ÇOK OLANLARLA BERABER HAŞROLMANI RABBİMİZDEN NİYAZ EDERİM..
selam ve dualarımla..:H

selamün aleyküm kardeşim nedemek istediğinizi anlamadım ama neyse rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim nedemek istediğinizi anlamadım ama neyse rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın
ALEYKÜMSELAM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
CEVDET ABİCİĞİM;
üye kardeşlerimizin içinde,üye adı GÜNAHKARKUL olan değerli birinin "NAMAZ SORUNUM VAR" adlı forumu na bu klibi ekleyebilir misin,demek istedim..
inşallah anlatabilmişimdir..
çünkü,bu klip o foruma çok faydalı olacak inşallah..
SELAM VE DUALARIMLA..:H:H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜMSELAM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
CEVDET ABİCİĞİM;
üye kardeşlerimizin içinde,üye adı GÜNAHKARKUL olan değerli birinin "NAMAZ SORUNUM VAR" adlı forumu na bu klibi ekleyebilir misin,demek istedim..
inşallah anlatabilmişimdir..
çünkü,bu klip o foruma çok faydalı olacak inşallah..
SELAM VE DUALARIMLA..:H:H

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TAMAM ŞİMDİ ANLADIM ŞU AN MÜSAİT DEĞİLİM AMA YAPARIM İNŞALLAH BİR GÜN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
cevdet abi bana bi email gelmiş çok güzel çok beğendim resimli namazla ilgili sizle paylaşmak istiorum ama onu buraya alamıorum:(

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
abicim resimler msne emil olarak gelmişti bilgisayara indirdim ama buraya resim eklemesini bilmiorummm ekleyemeiorum resimli yardımcı olurmusun abi

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
abicim resimler msne emil olarak gelmişti bilgisayara indirdim ama buraya resim eklemesini bilmiorummm ekleyemeiorum resimli yardımcı olurmusun abi

BAK KARDEŞİM ŞİMDİ BİR FORUM ACACAĞIM ORAYA GEL BEN ORAYA YAZACAM ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM ADINDA RABBİME EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt