mürmüdük
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- anadoluhaber.blogcu.com
Ve Aleyküm Selam cani gönülden gönüldaşımız,kardeşimiz...Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah razı olsun,Rabbim cümlemizi ıslah eylesin inş.hatalı yaşıyoruz herhalde ki,böyle idare ediliyoruz.Allahım,dünyamızı,yurdumuzu,yuvalarımızı huzura kavuştursun,bizleri idare eden,askeri sivil erkanı ve muhalefeti,ve cümle insanlığı ıslah eylesin inş.
Selam ve Dua ile
Allahcc,seni İslamın Aslanı eylesin inşaALLAH...Selamun aleyküm ; ya o kadar kızıyorum o kadar kızıyorum ki . Bu nasıl bir zihniyetttir ki . Bu nasıl bir insanlıktır ki başında başörtüsü olduğu icin bir insan böyle muamele görür bir de çağdaşlar mış öyle diyorlar . Kendimizide de kızıyorum ama bizim maaşlarmıza bilmem kaç puanlık artışı bir beğenmesek binler onbinler milyonlar bas bas bağırır hakkımızı alana kadar kendimizi parçalarız .tek yumruk tek millet tek yürek . Bu ne peki AllahıN emri hani nerdeyiz birkaç platformda o mazlum bacılarımız seslerini duyurmaya çabalıyorlar başka birkaç ses daha başka bir şey yok o kadar . Hayırrrrrrrrr o kadar değil işte ben kabul etmiyorum kardeşim varsa karşı çıkan bir kefere de göreyim kim alabir benim anamın bacımın başörtüsünü . Eyyyyyyy kardeşim uyan susma . Mücadele et ben ediyorum her durumda ve her satıhda ne demek girememek ne demek devletin başının eşi başörtülüyken o her yere girerken . Korkuyorlar ve korktukları başlarına gelecek inşallah. Artık yeter bu insanlar koyun değil müslüman mazlumdur ama iş dinimize el uzatmaya geldimi kimse bizden mazlumluk beklemesin hepimiz birer aslan olmadıkça bu işler düzelmez . Hakkınızı helal edin allah a emanet olun .
Rabbimiz yar ve yardımcın olsun gönüldaşımız...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.sağol abimiz paylaşımın için.ne yazıkki biz de geçen yıl, her türlü ahlaksızlığın olduğu,içkinin su gibi tüketildiği,Allah demenin ayıp olduğu,kapalıların gereğinden fazlaca dışlandığı bu muğla ya taşındık.burada her türlü ahlaksızlık öyle normal ki .......neyse Allah razı olsun abimiz bu acı gerçekleri bir kez daha gün yüzüne çıkardığınız için
Allah Celle Celaluhü senden razı olsun gönüldaşımız...ALLAH CELLE CELALHÜ Razı Olsun abi
Konu için :T
hasgül ablacığım resimler için sağol