Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dünya Osmanlı'ya Muhtaç! (1 Kullanıcı)

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
videoları görebiliyoruz şimdilik forumdan lakin son videonun 5.dsından sonra sesi çıkmıyor.selametle

Haklısınız.. Bendeki aslı öyle olduğu için ona müdahale etme şansımız yoktu malesef:( Böyle idare edicez artık..
Selam ve dua ile..

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşım olmuş emeği geçen aliye kardeşim ve Guo1903 abiye şükran..aliyemm duyarlılıgın için RABBİM razı olsun bu vesile ile site halkına hatırlatmış oldun

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için..
Selam ve dua ile..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Ben bile videoyu hazırlarken aynı marşları sürekli dinledim ama her dinlediğimde tüylerimin diken diken olduğunu hissettim.. Hepimiz bu vatanın evladıyız, hepimizin şehitleri oldu..Dolayısıyla hepimiz Osmanlı torunuyuz ve ben bununla sürekli gurur duydum.. Hamdolsun Rabbime ki böyle bir milletin evladı olarak dünyaya geldim.. Ve şuan milyonlarca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Bugün Osmanlı Devletinin kuruluş yıldönümü olduğunu bilmiyor.. Ne kadar unutturdular bize Osmanlıyı..Çok şeyler yazasım geliyor ama uzatmıyalım..
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim..

Ne demek estağfirullah.. Her zaman videoları kullanabilirsiniz.. Lütfen bunlar için izin almayın, gerek yoktur...Youtube ve diğer sitelere konulduğu zaman görüntü kalitesi düştüğü için arzu ederseniz videoların asıllarını da verebilirim. Kullanmak istediğiniz her videoyu gönderebilirim..
Selam ve dua ile..

değerli kardeşim direk you tubeden alırım...

zahmet etmeyin zaten bir yığın emek harcamışsınız . .
ben bu şekilde eklerim...ekledim bile :)
tekrar emeğinize sağlık kardeşim.. ALLAH razı olsun
selsm ve dua ile

Sehide_

Kayıtlı Kullanıcı
bir yığın emek harcamışsınız . .

Aminenur ablaya katiliyorum.
Aliye_Aliye ablamda, sizde cok emek gosterdiniz. Emeginize saglik,
Allah razi olsun insaAllah.
Osmanlimizla nekadar gurur duysak, nekadar ibret alsak azdir..
Rabbim Sehadetlerini kabul eylesin..

Selam ve dua ile..​

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
değerli kardeşim direk you tubeden alırım...

zahmet etmeyin zaten bir yığın emek harcamışsınız . .
ben bu şekilde eklerim...ekledim bile :)
tekrar emeğinize sağlık kardeşim.. ALLAH razı olsun
selsm ve dua ile

Peki siz bilirsiniz.. :)

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm
Biraz geç oldu ama kusura bakmayın işlerden dolayı tam olarak hepsini izleyememiştim videoların bugün birkaç defa izledim çok güzel olmuş emeği geçenlerden Allah razı olsun...
özellikle osmanlıdan sözleri çok beğendim engin kardeşimize ve aliye kardeşimize çok teşekkür ediyorum emeklerinize sağlık..gerçekten de şu anda dünya yeni bir osmanlıya muhtaç...Tekrar teşekkür ediyorum...herşey gönlünüzce olsun...
Allaha emanet olun...selam ve dua ile kalın...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm
Biraz geç oldu ama kusura bakmayın işlerden dolayı tam olarak hepsini izleyememiştim videoların bugün birkaç defa izledim çok güzel olmuş emeği geçenlerden Allah razı olsun...
özellikle osmanlıdan sözleri çok beğendim engin kardeşimize ve aliye kardeşimize çok teşekkür ediyorum emeklerinize sağlık..gerçekten de şu anda dünya yeni bir osmanlıya muhtaç...Tekrar teşekkür ediyorum...herşey gönlünüzce olsun...
Allaha emanet olun...selam ve dua ile kalın...

Ve Aleyküm Selam..
Ne kusuru estağfirullah.. Osmanlı gibi olamasakta Rabbime hamdolsun ufak ufak hareketlenme var eskiye doğru.. İnşallah en kısa sürede iç problemlerimizi halledip dünyaya örnek bir ülke oluruz. İnşallah yine Osmanlı oluruz...
Çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için.. Sizinde herşey gönlünüzce olsun..
Selametle kalın..

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm öncelikle o güzel temennilerin için teşekkür ederim..
Biliyorum çok fazla oluyorum ama sizden bir isteğim olacak , bu sitede hazırlamış olduğun bazı videoları bilgisayara indirip ,oradan flash diske almak istiyorum...hem sizden hemde siteden bir hatıra olarak saklamak istiyorum..
istediğim videolar;
1-Ensar -Dursun Ali Erzincanlı videosu,
2-Ey Musa (ağlıyor aksa)
3-Laleler adlı slayt-ummanında kaybolduğum nursun
4-Tüm Anneler-Hasan Dursun dan Anneciğim videosunu...rica ediyorum eğer mümkün olursa çok mutlu olurum...Herşey için çok teşekkür ederim..
Allah a emanet olun...selam ve dua ile kalın...

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun cok duygulandim:( Allaha, milletimize bu guzel dini ve gucu verdigi icin sukurler olsun! ne mutlu osmanli torunuyum diyene!!! insallah birgun dunyayi baris icinde yine biz yonetiriz! bozgunculuk cikarmak istiyenler bir kez daha dusunsunler!!! nice nice fatihler yetistirmek dilegiyle... ey osmanli torunu uyan artik !!!

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm öncelikle o güzel temennilerin için teşekkür ederim..
Biliyorum çok fazla oluyorum ama sizden bir isteğim olacak , bu sitede hazırlamış olduğun bazı videoları bilgisayara indirip ,oradan flash diske almak istiyorum...hem sizden hemde siteden bir hatıra olarak saklamak istiyorum..
istediğim videolar;
1-Ensar -Dursun Ali Erzincanlı videosu,
2-Ey Musa (ağlıyor aksa)
3-Laleler adlı slayt-ummanında kaybolduğum nursun
4-Tüm Anneler-Hasan Dursun dan Anneciğim videosunu...rica ediyorum eğer mümkün olursa çok mutlu olurum...Herşey için çok teşekkür ederim..
Allah a emanet olun...selam ve dua ile kalın...

Aleyküm Selam..
Çok fazla oluyorum da ne demek:) Sakın öyle düşünmeyin, rica ederim..
Şu an yükleme yapılıyor..Birazdan linkleri burdan veririm.

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Çok çok teşekkür ediyorum Rabbim razı olsun emeklerine sağlık..
Hepsini yükledim bilgisayara...Herşey gönlünce olsun inşaALLLAH..hakkını helal et...
Allaha emanet ol...selam ve dua ile...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Çok çok teşekkür ediyorum Rabbim razı olsun emeklerine sağlık..
Hepsini yükledim bilgisayara...Herşey gönlünce olsun inşaALLLAH..hakkını helal et...
Allaha emanet ol...selam ve dua ile...

Rica ederim.. Bende sizin istediklerinizden ayrı olarak benim beğendiğim 2 tane daha eklemiştim.. İnşallah sizde beğenirsiniz..

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun cok duygulandim:( Allaha, milletimize bu guzel dini ve gucu verdigi icin sukurler olsun! ne mutlu osmanli torunuyum diyene!!! insallah birgun dunyayi baris icinde yine biz yonetiriz! bozgunculuk cikarmak istiyenler bir kez daha dusunsunler!!! nice nice fatihler yetistirmek dilegiyle... ey osmanli torunu uyan artik !!!

Ecmain olsun..
''nice nice fatihler yetiştirmek dileğiyle'' bu sözünüz çok anlamlı, çok etkileyiciydi. Çok güzel bir düşünceniz var... Allah bu şuuru hepimize nasip etsin.. Allah celle celalüh razı olsun..

Selam ve dua ile..

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Ne demek :a35: çok beğendim süpriz oldu bana..teşekkürler...işlerinizde kolaylıklar dilerim...selametle kalın...
Rica ederim.. Bende sizin istediklerinizden ayrı olarak benim beğendiğim 2 tane daha eklemiştim.. İnşallah sizde beğenirsiniz..

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Niye oyle diyorsunuz arkadaslar? BIZLER Aziz milletin AZIZ torunlariyiz. InsALLAH!
Biz insALLAH TEKRAR dirilecegiz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt