videoları görebiliyoruz şimdilik forumdan lakin son videonun 5.dsından sonra sesi çıkmıyor.selametle
Haklısınız.. Bendeki aslı öyle olduğu için ona müdahale etme şansımız yoktu malesef Böyle idare edicez artık..
Selam ve dua ile..
videoları görebiliyoruz şimdilik forumdan lakin son videonun 5.dsından sonra sesi çıkmıyor.selametle
çok güzel bir paylaşım olmuş emeği geçen aliye kardeşim ve Guo1903 abiye şükran..aliyemm duyarlılıgın için RABBİM razı olsun bu vesile ile site halkına hatırlatmış oldun
Ben bile videoyu hazırlarken aynı marşları sürekli dinledim ama her dinlediğimde tüylerimin diken diken olduğunu hissettim.. Hepimiz bu vatanın evladıyız, hepimizin şehitleri oldu..Dolayısıyla hepimiz Osmanlı torunuyuz ve ben bununla sürekli gurur duydum.. Hamdolsun Rabbime ki böyle bir milletin evladı olarak dünyaya geldim.. Ve şuan milyonlarca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Bugün Osmanlı Devletinin kuruluş yıldönümü olduğunu bilmiyor.. Ne kadar unutturdular bize Osmanlıyı..Çok şeyler yazasım geliyor ama uzatmıyalım..
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim..
Ne demek estağfirullah.. Her zaman videoları kullanabilirsiniz.. Lütfen bunlar için izin almayın, gerek yoktur...Youtube ve diğer sitelere konulduğu zaman görüntü kalitesi düştüğü için arzu ederseniz videoların asıllarını da verebilirim. Kullanmak istediğiniz her videoyu gönderebilirim..
Selam ve dua ile..
bir yığın emek harcamışsınız . .
değerli kardeşim direk you tubeden alırım...
zahmet etmeyin zaten bir yığın emek harcamışsınız . .
ben bu şekilde eklerim...ekledim bile
tekrar emeğinize sağlık kardeşim.. ALLAH razı olsun
selsm ve dua ile
selamünaleyküm
Biraz geç oldu ama kusura bakmayın işlerden dolayı tam olarak hepsini izleyememiştim videoların bugün birkaç defa izledim çok güzel olmuş emeği geçenlerden Allah razı olsun...
özellikle osmanlıdan sözleri çok beğendim engin kardeşimize ve aliye kardeşimize çok teşekkür ediyorum emeklerinize sağlık..gerçekten de şu anda dünya yeni bir osmanlıya muhtaç...Tekrar teşekkür ediyorum...herşey gönlünüzce olsun...
Allaha emanet olun...selam ve dua ile kalın...
selamünaleyküm öncelikle o güzel temennilerin için teşekkür ederim..
Biliyorum çok fazla oluyorum ama sizden bir isteğim olacak , bu sitede hazırlamış olduğun bazı videoları bilgisayara indirip ,oradan flash diske almak istiyorum...hem sizden hemde siteden bir hatıra olarak saklamak istiyorum..
istediğim videolar;
1-Ensar -Dursun Ali Erzincanlı videosu,
2-Ey Musa (ağlıyor aksa)
3-Laleler adlı slayt-ummanında kaybolduğum nursun
4-Tüm Anneler-Hasan Dursun dan Anneciğim videosunu...rica ediyorum eğer mümkün olursa çok mutlu olurum...Herşey için çok teşekkür ederim..
Allah a emanet olun...selam ve dua ile kalın...
Çok çok teşekkür ediyorum Rabbim razı olsun emeklerine sağlık..
Hepsini yükledim bilgisayara...Herşey gönlünce olsun inşaALLLAH..hakkını helal et...
Allaha emanet ol...selam ve dua ile...
Allah razi olsun cok duygulandim Allaha, milletimize bu guzel dini ve gucu verdigi icin sukurler olsun! ne mutlu osmanli torunuyum diyene!!! insallah birgun dunyayi baris icinde yine biz yonetiriz! bozgunculuk cikarmak istiyenler bir kez daha dusunsunler!!! nice nice fatihler yetistirmek dilegiyle... ey osmanli torunu uyan artik !!!
Rica ederim.. Bende sizin istediklerinizden ayrı olarak benim beğendiğim 2 tane daha eklemiştim.. İnşallah sizde beğenirsiniz..
Ne demek :a35: çok beğendim süpriz oldu bana..teşekkürler...işlerinizde kolaylıklar dilerim...selametle kalın...
sadece
AZİZ BİR MİLLETİN SEFİL TORUNLARIYIZ:A