Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dünya Osmanlı'ya Muhtaç! (2 Kullanıcı)

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Osmanlı'dan Sözler[YOUTUBE]KAYAsSyL6KA[/YOUTUBE]
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-1[YOUTUBE]VBAk1w4WHfg[/YOUTUBE]
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-2[YOUTUBE]3gSxV0PKLk4[/YOUTUBE]
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-3[YOUTUBE]DnFlhtgsNlA[/YOUTUBE]
Osmanlı'dan Sözler[GVIDEO]-3429264259743550435[/GVIDEO]
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-1[GVIDEO]6685396699768725238[/GVIDEO]
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-2[GVIDEO]660323201249529616[/GVIDEO]
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-3[GVIDEO]601826786928236792[/GVIDEO]

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm

Yalnız biz bu videoları izleyemiyoruz....eğer mümkünse başka bir link olursa izleyeceğimiz çok iyi olur....

selam ve dua ile kalın...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
ben bişey göremedimm:(
selamünaleyküm

Yalnız biz bu videoları izleyemiyoruz....eğer mümkünse başka bir link olursa izleyeceğimiz çok iyi olur....

selam ve dua ile kalın...

Aleyküm Selam..
Burdan indireceğiniz dosyayı bilgisayarınıza yüklediğinizde rahatlıkla videoları izleyebilirsiniz. Ayrıca Youtube'ye de rahatlıkla girebilirsiniz..
Ayrıca bende başka bir siteden de vermeye çalışayım..
Selam ve dua ile..

Dosyayı indirmek için buraya tıklayın

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Aliye Kardeşim..
Video Çok vaktimi aldı ve ancak bu kadar oldu.. Sizin konuya eklediklerinizin tamamını videoya eklemek istiyordum ama olmadı malesef.. inşallah bu işinizi görür.. Bu arada her padişahın sözünde kendi tuğrasını kullandım, bilginiz olsun..
Selam ve dua ile..

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Başaramadığımı söylemeliyim...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Aliye Kardeşim..
Video Çok vaktimi aldı ve ancak bu kadar oldu.. Sizin konuya eklediklerinizin tamamını videoya eklemek istiyordum ama olmadı malesef.. inşallah bu işinizi görür.. Bu arada her padişahın sözünde kendi tuğrasını kullandım, bilginiz olsun..
Selam ve dua ile..

Selamün Aleyküm Değerli Kardeşim.
Emeklerinize sağlık.. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Çok güzel bir çalışma olmuş.. Çok teşekkür ederiz kardeşim. Vaktinizi alacağını tahmin ettim, hakkınızı helal ediniz inşallah.. Sizi meşgul ettik bayağıdır. Konumdaki sözlerin hepsini koymak zaten mümkün değildi, haklısınız.. Tuğraları da gördüm, hepsi de çok güzeldi kardeşim. Estf, site adına bir çalışmaydı bu.. Benim işimi görüp görmemesi mühim değil:).. Öncelikle size ve konuma katkıda bulunan tüm duyarlı büyüklerime ve kardeşlerime ilgilerinden, emeklerinden ve gayretlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.
Allah c.c bu çalışmadaki emeklerinizi, rızasına, hoşnutluğuna ve Osmanlı'yı tarihin tüm klişeleşmiş ezberlerinden beri bir şekilde özüyle anlamaya, yaşamaya vesile eylesin inşallah.. Emeğiniz zayi olmasın inşallah.. Ecrinizi en güzel şekilde almanız duası ile.
Çalışma hayırlara vesile olsun inşallah kardeşim. Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun, yolunda daim kılsın inşallah. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Değerli Kardeşim.
Emeklerinize sağlık.. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Çok güzel bir çalışma olmuş.. Çok teşekkür ederiz kardeşim. Vaktinizi alacağınızı tahmin ettim, hakkınızı helal ediniz inşallah.. Sizi meşgul ettik bayağıdır. Konumdaki sözlerin hepsini koymak zaten mümkün değildi, haklısınız.. Tuğraları da gördüm, hepsi de çok güzeldi kardeşim. Estf, site adına bir çalışmaydı bu.. Benim işimi görüp görmemesi mühim değil:).. Öncelikle size ve konuma katkıda bulunan tüm duyarlı büyüklerime ve kardeşlerime ilgilerinden, emeklerinden ve gayretlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.
Allah c.c bu çalışmadaki emeklerinizi, rızasına, hoşnutluğuna ve Osmanlı'yı tarihin tüm klişeleşmiş ezberlerinden beri bir şekilde özüyle anlamaya, yaşamaya vesile eylesin inşallah.. Emeğiniz zayi olmasın inşallah.. Ecrinizi en güzel şekilde almanız duası ile.
Çalışma hayırlara vesile olsun inşallah kardeşim. Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun, yolunda daim kılsın inşallah. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.

Aleyküm Selam..
Bunlar ne güzel duadır böyle..Amin..Amin..
Fikirleriniz ve katkılarınızdan dolayı bende teşekkür ederim..
Sizlerden de Allah razı olsun..
Selam ve dua ile..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum kardeşim..
tamamını izleyemedim .. ama güzel ,emekli değerli bir çalışma olduğu belli
RABBİM razı olsun kardeşim...
emeklerinize sağlık
selam ve dua ile

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim..
tamamını izleyemedim .. ama güzel ,emekli değerli bir çalışma olduğu belli
RABBİM razı olsun kardeşim...
emeklerinize sağlık
selam ve dua ile

Aleyküm Selam..
Yanlış anlaşılma olmasın baştaki video hariç diğer 3 video hazırdı zaten, ben sadece en baştaki ''Osmanlı'dan sözler'' isimli videoyu hazırladım..
İnşallah güzel yorumunuz o'nun içindir :a11:
Selam ve dua ile..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Aleyküm Selam..
Yanlış anlaşılma olmasın baştaki video hariç diğer 3 video hazırdı zaten, ben sadece en baştaki ''Osmanlı'dan sözler'' isimli videoyu hazırladım..
İnşallah güzel yorumunuz o'nun içindir :a11:
Selam ve dua ile..

hamdolsun ... tamamını izleye bildim çok durakladı video ..
kardeşim maşaALLAH... sözleri marşlar eşliginde okuduğumuz zaman hem ecdadımızla .. ne kadar gurur duysak azdır diyoruz.. hemde bir burukluk ve utanç hissediyor insan...ecadımızla ne kadar övünsek az... ne söylesek az....
sözler, resimler, marşlar, efekleri .. isabetli olmuş.. gerçekten çok güzeldi emeginize sağlık ..ALLAH razı olsun.. kardeşim
selam ve dua ile

_elifnur_

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşım olmuş emeği geçen aliye kardeşim ve Guo1903 abiye şükran..aliyemm duyarlılıgın için RABBİM razı olsun bu vesile ile site halkına hatırlatmış oldun

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=4]osmanlı'dan sözler[youtube]kayassyl6ka[/youtube][/sıze]

[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-1[youtube]vbak1w4whfg[/youtube][/sıze]
[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-2[youtube]3gsxv0pklk4[/youtube][/sıze]
[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-3[youtube]dnflhtgsnla[/youtube][/sıze]
[sıze=4]osmanlı'dan sözler[gvideo]-3429264259743550435[/gvideo][/sıze]
[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-1[gvideo]6685396699768725238[/gvideo][/sıze]
[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-2[gvideo]660323201249529616[/gvideo][/sıze]
[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-3[gvideo]601826786928236792[/gvideo][/sıze]​
videoları görebiliyoruz şimdilik forumdan lakin son videonun 5.dsından sonra sesi çıkmıyor.selametle

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
hamdolsun ... tamamını izleye bildim çok durakladı video ..
kardeşim maşaALLAH... sözleri marşlar eşliginde okuduğumuz zaman hem ecdadımızla .. ne kadar gurur duysak azdır diyoruz.. hemde bir burukluk ve utanç hissediyor insan...ecadımızla ne kadar övünsek az... ne söylesek az....
sözler, resimler, marşlar, efekleri .. isabetli olmuş.. gerçekten çok güzeldi emeginize sağlık ..ALLAH razı olsun.. kardeşim
selam ve dua ile

Ben bile videoyu hazırlarken aynı marşları sürekli dinledim ama her dinlediğimde tüylerimin diken diken olduğunu hissettim.. Hepimiz bu vatanın evladıyız, hepimizin şehitleri oldu..Dolayısıyla hepimiz Osmanlı torunuyuz ve ben bununla sürekli gurur duydum.. Hamdolsun Rabbime ki böyle bir milletin evladı olarak dünyaya geldim.. Ve şuan milyonlarca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Bugün Osmanlı Devletinin kuruluş yıldönümü olduğunu bilmiyor.. Ne kadar unutturdular bize Osmanlıyı..Çok şeyler yazasım geliyor ama uzatmıyalım..
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim..

ben izlinizle videoyu kullanmak istiyorum... müsadeniz olursa...

Ne demek estağfirullah.. Her zaman videoları kullanabilirsiniz.. Lütfen bunlar için izin almayın, gerek yoktur...Youtube ve diğer sitelere konulduğu zaman görüntü kalitesi düştüğü için arzu ederseniz videoların asıllarını da verebilirim. Kullanmak istediğiniz her videoyu gönderebilirim..
Selam ve dua ile..

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
ben izleyemedim yahu indirdim linki bişey açılmadı:)

İndirdiğiniz youtube ye giriş programıydı.. Sanırım sizde videoyu izleyemeyenlerdensiniz.Şuan farklı bir siteden izleyebileceğiniz şekilde ekledim..İnşallah sorunsuz izleyebilirsiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt