mechul_mim
Kayıtlı Kullanıcı
bende 100 tane alıyorum.
bende şimdilik 100 tane alıyorum kardeşlerim devamı gelicek inşallah
bende 100 tane alıyorum.
300 adet okudum rabbim kabul etsin...
canım ne güzel dile getirmişsin dualarını... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...Amin
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah razı olsun sizlerden emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkmazlaraı çaresizlikleri olumsuzlukları hayırısızları olumsuz düşünceleri olumluya hayırlya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar.
ablam 50 tane daha aldım ekledim yukarıya .
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.Nasılsınız kardeşim umarım sıkıntılardan kurtulmuşsunuzdur deprem hala devam ediyor mu acaba gündem değiştiği için sürekli takip edemiyoruz maalesefAllah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkmazlaraı çaresizlikleri olumsuzlukları hayırısızları olumsuz düşünceleri olumluya hayırlya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı günler.
Amin.. Amin..Amin... bu güzel duan için....
Hamd olsun.. iyi olmaya çalışıyoruz. tabiki çok sarsıldık maddi ve manevi.. toparlanmaya çalışıyoruz..
Rabbim kimseyi depremler başta olmak üzere afetlerle sınamasın amin...
Ben aldığım 500 taneyi okudum...
İnşallah 2.500 tane daha alıyorum...
Allah dilimizden Kuran dua ve zikri eksik etmesin amin..
selam ve dua ile
canım ne güzel dile getirmişsin dualarını... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
güzel ailem 50 tane okudum.ALLAHA emanet olun
ablam 50 tane daha aldım ekledim yukarıya .
5000 İhlası şerif okundu Leylacım.Rabbim kabul etsin inşallah..
canım ben geldım tekrar aranıza uzun süren tedavıden sonra bende alayım eskısı gıbı yıne 1000 tane (eskı hatug)
ablacım ben 100 tane almştm okudum tekrar okuyucam 100 tane daha aldım allah kabul etsin allah sizlerden razı olsun
Amin.. Amin..Amin... bu güzel duan için....
Hamd olsun.. iyi olmaya çalışıyoruz. tabiki çok sarsıldık maddi ve manevi.. toparlanmaya çalışıyoruz..
Rabbim kimseyi depremler başta olmak üzere afetlerle sınamasın amin...
Ben aldığım 500 taneyi okudum...
İnşallah 2.500 tane daha alıyorum...
Allah dilimizden Kuran dua ve zikri eksik etmesin amin..
selam ve dua ile
canım ben geldım tekrar aranıza uzun süren tedavıden sonra bende alayım eskısı gıbı yıne 1000 tane (eskı hatug)
allah rızası için hidayete ermek için(bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı peygamber efendimizin şefaatine nail olmak,ülkemize dirlik düzen geçim terör belasından tez zamanda kurtulmak ülkemizi bölmek parçalamak isteyenlere fırsat vermesin rabbim inşallah. Bütün kardeşlerimizin hayır kapılarının açılması tüm hastalarımıza hayırlı şifalar,borçulara eda, evsizlere ev.işsizlere iş, eşsizlere eş,çocuksuzlara hayırlı çocuk,bütün çocukların hidayete ermeleri zihin açıklığı başarılı olmaları, tüm bekar kardeşlerimizin gönlüne göre ve seven kardeşlerimizin hayırlısıyla kavuşup evlenmeleri hayırlı yuva hayırlı çocuklarının olması, ayrıca hayırlı rızk iş kapıları maddi sıkıntıda olan işe girmek isteyen borç içinde bulunan maddi imkansızlıklar işsizlik yüzünde evlenemeyen için ülkemize bolluk bereket hidayet herkesin dualarının gönül muradlarının kabulu içinde buldukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları,ülkemizin terör belasından tez zamanda kurtulmak.depremdeki bütün kardeşlerimizin selameti, şu anda haksız yere hapsite olan zülüm altında olan bütün kardeşlerimizin tez zamanda kurtulması,bütün ölmüşlerimiz askerlerimiz şehitlerimiz ve iki cihan saadetine nail olmak için)
leyla...........................1.000
mir_erhan.....................1.400
kalan...........................8.600
allah kabul etsin kardeşlerim allah hepinizden binlerce kez razı olsun(duası arefe günü yapılacaktır)