FEYZAADALI
Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm 100tane Okudum Rabbim Cümlemizin Hayir Dualarini Kabul Eder Inşaalklah
Esselamun Aleyküm 100tane Okudum Rabbim Cümlemizin Hayir Dualarini Kabul Eder Inşaalklah
selamün aleyküm benide yazarmısınız
selamün aleyküm kardeşim ben 100 tane okudum gene okursam yazarım ALLAH CC kabul etsin
selamun Aleyküm Allah razı olsun bu güzel duaya amin dememek mümkünmüZaman kötü Rabbim Tüm Müslüman kardeşlerimize hidayet nasip etsin Kötü Alışkanlıklarından Vazgeçmelerinde yardımcı olsun inşallah ...
bende 100 tane alayım Allah(c.c.) kabul etsin inşallah Allaha emanet olun selam ve dua ile...
Okudum.100 daha alıyorum.
Allah kabul etsin inşallah. B)
Okudum,Allah kabul etsin inşallah. B)
selamün aleyküm 100 tane daha okudum ALLAH CC kabul etsin
selamün aleyküm kardeşim duanıza canı gönülden amin diyorum ALLAHA CC emanet olunALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH.RABBİM KİMSEYİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA BIRAKMASIN BİZLERİ BÜTÜN SIKINTILARDAN KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN BİR YÖN VERMEK NASİP ETSİN RABBİM.ALLAH HAYTIMIZDAKİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİR KÖŞK NASİP ETSİN PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN.ALLAH BİZLERİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN BİZLERE HİDAYET NASİP ETSİN DİNİ GÖREVLERİMİZİ BİR BÜTÜN OLARAK YAPMAK NASİP ETSİN DİNDEN İMANDAN AYIRMASIN RABBİM.KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARA FIRSAT VERMESİN RABBİM KÖTÜLERİ ISLAH ETSİN RABBİM İNŞALLAH.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN