hayırlıl akşamlar 200 tanede ben alıyorum rabbim tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul ,kendine kul rasulüne ümmet eylesin.
100 tane ben alayım şimdilik okudukça yazarım inşallah
leyla...........................1.000
sasa...........................50
kalan: ........................8.950
sasasasa.......................100
kalan: ........................8.900
sasasasa.......................100
arzu74.....................50
kalan: ........................8.850
100+100 okunmuştur
sasasasa.......................100+50
eminekayacı.............200
repsol......................100+100
kalan: ........................8.400
sasasasa.......................100+50+50
eminekayacı.............200
repsol......................100+100
Emriye......................1000
kalan: ........................7,350
arkadas bana yardimci ola bilirmisiniz lütfen ben biryerde yaziyordu kimle evlenecegini görüyormussun suyla o nerde yarimci olabilirmisiniz!!
50 adet okunmuştur ALLAH rizası için..
ALLAH kabul etsin..
60 adet okunmuştur ALLAH rizası için..
ALLAH kabul etsin..
100 adet aldım allahım kabul eder inşallah
100 tane aldım şimdilik
100 adet okunmuştur ALLAH rizası için..
ALLAH kabul etsin..
ALLAH kabul etsin..
60 adet okunmuştur ALLAH rizası için..
ALLAH kabul etsin..
ALLAH kabul etsin..
ALLAH kabul etsin..
100 tane okundu.
Allah kabul etsin..
100 adet okunmuştur ALLAH rizası için..
ALLAH kabul etsin..
105 adet okunmuştur ALLAH rizası için..
ALLAH kabul etsin..
50 adet okudum.Allah rızası için sıkıntıda olanlar için.
Rabbim kabul etsin inşallah..
20 Tane Okudum.
Allah Kabul Etsin.
....................
Amin
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah razı olsun sizlerden emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah'ım Sen yardım Allah'ım Sen yardım et Allah'ım Sen yardım et içinde bulunduğumuz bütün maddi manevi sıkıntılardan çaresizliklerden hayırlısıyla bizleri kurtarıp hayırlı bir çıkış kapısı nasip et Rabbim..
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Allah hastalara şifa, dertlilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları hayırsızları olumsuz düşünceleri olumluya hayırlıiya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada Kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar..