hayırlı sabahlar annanem 133 ihlas okudu allah kabul etsin
Selamün aleyküm
Leyla kardeşim 250 ihlası şerif okudum. Allah dualarınızı
dualarımızı kabul etsin. Allah emanet olun
s.a 200 ihlas okudum benide ekleyin Allah kabul etsin A.E.O
Allah razı olsun kardeşim Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla.
Rabbim ortamın bütün kötülüklerinden kötü art niyetli insanlardan makam ve mevkinin şımarttığı insanların şerlerinden bizleri koruyup gelmeden esirgesin Rabbim.Allah doğru yoldan ayırmasın doğru yoldan ayrılanları doğru yola iletip hidayete erdirmek nasip etsin Rabbim.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bütün kötülüklerden şerlerden ani ölümlerden kazalardan belalardan Rabbim gelmeden bizleri esirgeyip korusun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.![]()
Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla.
Rabbim ortamın bütün kötülüklerinden kötü art niyetli insanlardan makam ve mevkinin şımarttığı insanların şerlerinden bizleri koruyup gelmeden esirgesin Rabbim.Allah doğru yoldan ayırmasın doğru yoldan ayrılanları doğru yola iletip hidayete erdirmek nasip etsin Rabbim.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bütün kötülüklerden şerlerden ani ölümlerden kazalardan belalardan Rabbim gelmeden bizleri esirgeyip korusun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Selamün Aleyküm..allah Kabul Etsin .çoook Güzel Düşünmüşsünüz..kalan 117 Taneyi Ben Aliyorum
şimdi Okuyacağim Allahin Izniyle..okundu Yazabilirsiniz..
selamun aleyküm kardeşim bende 100 tane okuyorum... banada dualarınızı eksik etmeyin... ALLAH a emanet olunuz....
Selamün Aleyküm
Leyla kardeşim bu gün 300 adet ihlası şerif okudum
Allah hepmizin dualarını kabul etsin Allah hiç kimseyi
darda sıkıntıda bırakmasın kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Allaha emanet olun
Aminselamün aleyküm kardeşlerim 1000 tane ihlas okundu. rabbim kabul etsin yapılan duaları.bu yazdığım ihlas suresini ananem okumuştu mümkünse onun sağlıklı bir ömür geçirmesi ve günahlarının bağışlanması için dua ederseniz sevinirim Allah razı olsun kardeşlerim .....selam ve dua ile