leyla ablam ne olur kusura bakma biraz rahatsızım da fazla okuyamadım 25 tane okudum bende .ALLAHA emanet ol.
125 adet okudum
500 adet okudum.allah kabul etsin.selametle kalın.
400 tane okudum
S.a 100 tane alıyorum okunmuş sayın
100 adet okudum allah kabul etsin.selamlar
selamün aleyküm canım nasılsın bende şimdilik 500.alıyorum fazla okursam yazarım cüzlerim var onu için selametle kalın ALLAHA emnat olun
100 adet okundu
AMİN AMİN AMİN1000 adet okundu.allah kabul etsin.selametle kalın.
leyla ablam ne olur kusura bakma biraz rahatsızım da fazla okuyamadım 25 tane okudum bende .ALLAHA emanet ol.
selamün aleyküm canım nasılsın bende şimdilik 500.alıyorum fazla okursam yazarım cüzlerim var onu için selametle kalın ALLAHA emnat olun
Canım benim Allah razı olsun önemli değil sayı öncelikle senin sağlığın önemli olur mu öyle şey ne kusura insanın sağlığı yerinde olmazsa hiçbirşey yapamayor sen iyi ol daha çok burda dualarda buluşacağız Allah'ın izniyle inşallah.Bu aralar sık sık görüşemiyoruz canım maalesef.
Canım herşey gönlünce olsun kendine iyi bak çok geçmiş olsun.
selamün aleyküm canım ALLAH c.c şifalar versin inş sihhatine bir an evvel kavuşursun.çok sevindim kardeşin evlenmiş RABBİM kardeşini bir ömür boyu mutluluk .sağlık .sihhat ve hayırlı evlatlar nasip eder inş B):a07::a07::a07:Aleyküm Selam canım çok şükür iyiyim bu aralar sık sık rahatsız oluyorum ama şimdi iyiyim bu arada cumartesi günü erkek kardeşimi evlendirdik çok mutluyuz Allah bir ömür boyu mutlu etsin sonlarını hayırlara vesile etsin Rabbim darısı bütün bekar kardeşlerimize olsun hayırlısıyla inşallah.
Sen nasılsın canım uzun zamandır görüşemedik. Olsun canım önemli olan hep beraber dualarda buluşmak Allah rızası için Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Herşey gönlünce olsun.Sende Allah'a emanet ol canım.
canım ablam sorma taş düşürüyorum bende.daha düşmedi gerçi ama .olsun bunada şükür ablacım.kardeşin adınada çok sevindim gerçekten darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.Ablam özelden msj attım sana bir bakablirsen .ALLAHA emanet ol ablam.
ablam bu arada 25 tane daha okudum.ALLAHA emanet ol
selamün aleyküm 150 tane daha okudum
s.a ablacım ben kutlu doğum için açılan duaları topladım bide duasını hazırladım.fatiha surelerinin duasınıda kutlu doğumda yapıcaktk.sende istersen bu okumalarıda o duamızın kabulü için ekleyebiliriz.çeşitlilik olur.duamızın kabulune vesile olması için derecesi artar.ne dersin ablacım.ayrı bi şekilde de yapabiliriz dusanıhaydı selametle
100 tane okudum
selamün aleyküm canım ALLAH c.c şifalar versin inş sihhatine bir an evvel kavuşursun.çok sevindim kardeşin evlenmiş RABBİM kardeşini bir ömür boyu mutluluk .sağlık .sihhat ve hayırlı evlatlar nasip eder inş B):a07::a07::a07:
s.a ablacım ben kutlu doğum için açılan duaları topladım bide duasını hazırladım.fatiha surelerinin duasınıda kutlu doğumda yapıcaktk.sende istersen bu okumalarıda o duamızın kabulü için ekleyebiliriz.çeşitlilik olur.duamızın kabulune vesile olması için derecesi artar.ne dersin ablacım.ayrı bi şekilde de yapabiliriz dusanıhaydı selametle