aleyküm selam kardeşimSelamun Aleykum arkadaşlar Rabbim kabul ederse bir muradım var ve sizlerdende dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum
500 tane yasin okumaya niyetlendim ama bu 500 yasini şerifden bir kişi sadece bir tane okuyabilir yani 500 ayrı agızdan okunması gerekiyor . Rabbim hepinizden razı olsun inşALLAH...
Allah(c.c.) Hz. Musa'ya: "Ya Musa, bana günahsız bir ağızla dua et" buyurdu.
Musa (a.s.) "Ya Rabbi, nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim, benim öyle bir ağzım yok ki" dedi.
Allah ü Teala "Başkalarının ağzıyla dua et, çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın.
Öyle hareket et ki, insanlar gece gündüz sana dua etsinler. Allah'ın (c.c.) adı temizdir, onu zikreden ağız temizlenir."
Selamun Aleykum arkadaşlar Rabbim kabul ederse bir muradım var ve sizlerdende dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum
500 tane yasin okumaya niyetlendim ama bu 500 yasini şerifden bir kişi sadece bir tane okuyabilir yani 500 ayrı agızdan okunması gerekiyor . Rabbim hepinizden razı olsun inşALLAH...
Allah(c.c.) Hz. Musa'ya: "Ya Musa, bana günahsız bir ağızla dua et" buyurdu.
Musa (a.s.) "Ya Rabbi, nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim, benim öyle bir ağzım yok ki" dedi.
Allah ü Teala "Başkalarının ağzıyla dua et, çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın.
Öyle hareket et ki, insanlar gece gündüz sana dua etsinler. Allah'ın (c.c.) adı temizdir, onu zikreden ağız temizlenir."
kardeşim daha bitmedi okumak isterseniz sizide yazabilirz...hayırlı günler
sevgili kardeşim 3 tanede benim için yazın bu akşam okuyacağım allahın izniyle
kardeşim herkes 1 tane okuyabiliyor yani 500 yasin 500 ayrı ağızdan okunacak..1 ten yazayım size eğer okutabileceğiniz başka kişiler varsa onlar adına alabilrsniz...cevabınızı bekliyorum..RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GÜNLER
mesajınızı şimdi okudum hazırda okuyacak ben ve annem var o halde 2 tane yazın, allaha emanet olun.